Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:35:17
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a nimaš več embalaže od Operila, sej piše gor se mi zdi? Ali pa v navodilih? nič ne piše potem ni omejitve
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:35:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest se morm pa mal psihicno pripravit kako bom spet jamrala pr dr....3 tedne je ze bolna pa ji ne dajo nic zdravil...bogica pa komi diha tok kaslja...ponoci je najslabse...danes sem kar jokala ker tud enga vdiha ni mogla naredit o matr pa to ni normalno ...boga ma oni niso normalni....sm sama pogledala izvide od krvi da je blo ful velik stvari ful povisanih ona pa ah...prehlad
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:37:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest se morm pa mal psihicno pripravit kako bom spet jamrala pr dr....3 tedne je ze bolna pa ji ne dajo nic zdravil...bogica pa komi diha tok kaslja...ponoci je najslabse...danes sem kar jokala ker tud enga vdiha ni mogla naredit o matr pa to ni normalno ...boga ma oni niso normalni....sm sama pogledala izvide od krvi da je blo ful velik stvari ful povisanih ona pa ah...prehlad no sej tko mislim da dohtarji niso normalni da ne ukrepajo...žalost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:37:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a nimaš več embalaže od Operila, sej piše gor se mi zdi? Ali pa v navodilih? nič ne piše potem ni omejitve aha pol pa kul
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:42:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest se morm pa mal psihicno pripravit kako bom spet jamrala pr dr....3 tedne je ze bolna pa ji ne dajo nic zdravil...bogica pa komi diha tok kaslja...ponoci je najslabse...danes sem kar jokala ker tud enga vdiha ni mogla naredit o matr pa to ni normalno ...boga ma oni niso normalni....sm sama pogledala izvide od krvi da je blo ful velik stvari ful povisanih ona pa ah...prehlad no sej tko mislim da dohtarji niso normalni da ne ukrepajo...žalost levkocite je mela 21 a je to normalno za prehlad?!??!?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:44:37
|
|
|
|
KatMat
|
delam ji inhalacije...kapam kapljice tudi na povšter ...aerosola mi bo zmankal...ni da ni no... nos ji pucamo z babyvacom na 1 h z dvema ampulama...dajem ji prospan....pol za krepitev imunskega sistema...
< Sporočilo je popravil KatMat -- 3.6.2010 11:46:07 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:54:28
|
|
|
|
Dudica1
|
Joj ne te levkocite in te stvari se pa jaz ne spoznam...vem pa da je mel od kolegice nečesa ne vem kok tisoč in je dobil antibiotik in ravno tako kašljal ko norc in hropu je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 12:26:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat delam ji inhalacije...kapam kapljice tudi na povšter ...aerosola mi bo zmankal...ni da ni no... nos ji pucamo z babyvacom na 1 h z dvema ampulama...dajem ji prospan....pol za krepitev imunskega sistema... nabavi si navadno fiziološko v lekarni (ali pa naredi sama) in ji kar konkretno špricni v nos - jaz uporabljam brizge 20 ml. za eno pucanje lahko gre ob hudih dnevih tud 1 deci vode (zato jo kar sama delam - pol litra prekuhane vode in poravnana žlička soli - 4,5 g). pa še lepo se je navadil ven pihnit, tako da babyvaca že nekaj časa ne uporabljam več. pa inhalacije - lonec vode, noter dam kamilice, posadim M. v naročje in nad nama odprem dežnik. pomaga za izkašljevanje. pa še položajna drenaža jo daš na trebuh čez kolena, da je glava nižje od ritke, pa s stranjo dlani trkaš po pljučih, od strani proti hrbtu. težko razložit. potem zna izbruhat sluz, ampak namen je dosežen.
< Sporočilo je popravil ledenka -- 3.6.2010 12:29:44 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 13:17:39
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - najlepša hvala, sta mi z J. polepšala dan, da me ni požrla črna luknja Se pa podpišen pod Ledenkin post - veeeeeeeeeeliko fiziološke - glavico ji drži malo postrani in toliko časa vlivaj v eno nosico, da iz drzge priteče ven in potem še v drugo smer. Inhalacije skamilicami mi delamo kar v kopalnici, ker je majhna in se hitro napolni z vlago in dela čudeže Prospan - pri določenih primerih ga odsvetujejo, pa ne vem točno kdaj. Če je ta sirup proti kašlju, ga ne smeš dajat, če mokro kašlja, ker potem se sluz zadržuje notri namesto, da bi šla ven. Tolčenje po hrbtu . to je tudi fizioterapevski prijem za izločanje sluzi iz pljuč - udarjati moraš tako, da z dlanjo narediš "strehico" in potem ploskaš po hrbtu in votlo doni (res težko opisat). Začneš pa na dnu otrokovih pljuč in se postopoma premikaš proti vrhu oz. proti ramam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 13:29:00
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, še kdaj, super je blo otrok se je strmal, ker ni mogel tolčt po prenosniku in se je šel sam igrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 13:29:18
|
|
|
|
PapuaNG
|
dan, da se še jaz javim. Mali je še kar vročičen, ga pa moj merka, da sem šla lahko v službo. Za jutri pa ne vem, če si ne bi kar bolniške vzela. Se bo mojemu še zmešalo Po drugi strani je pa tako vsaj nekaj časa z njim in ne samo z mano. Je pa kar bogi tamal, tko da ga bom pomoje kar P peljala popoldne. Spal je sicer kar ok (seveda spet pri meni), ampak čez dan pa noče kaj veliko spat. Bomo videli, kako bo...takole bogi pa res še ni bil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 13:31:41
|
|
|
|
KatMat
|
ja sej jo zalivam tako kot ti ledenka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 13:33:47
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja sej jo zalivam tako kot ti ledenka revček mali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 13:36:50
|
|
|
|
majana79
|
nam zalivanje ni pomagalo sploh... pa sem isto delala kot ledenka zdej mu BV potegne svinjarijo ven, prej ni nč šlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 13:40:16
|
|
|
|
Dudica1
|
Ful je bolančkanih tud tuki okrog nas...očitno je tole vreme krivo,ki ne ve a bi blo 30stopinj al 10
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 13:46:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ful je bolančkanih tud tuki okrog nas...očitno je tole vreme krivo,ki ne ve a bi blo 30stopinj al 10 oz je en dan 10 drugi pa 30
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 14:23:21
|
|
|
|
PapuaNG
|
ja pr nas je pa fiziološko dat notri pravi mišn imposibl. Pa včeraj sem mu z BV pucala in ni šlo praktično nič ven. Ko ma dudo notri, se pa sliši, da je neki notri. Pa zvečer je smrčal kot kak stari ata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 14:30:23
|
|
|
|
koala.cek
|
včasih enostavno ne pomaga nič in morajo vse skupaj preboleti. tudi mi delamo vse to kar ste napisale. pa velikoooooo svežega zraka. megla, dež...to je najbolj za smrklne. pa se mi zdi, da justova tea tree krema tudi pomaga. mu jo kar v nos namažem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 16:10:21
|
|
|
|
ivanamdb
|
ha! QED (oziroma quod erat demonstrandum)...ravnokar so poslali email da bodo logistics & distribution oddelek tukaj zaprli in da ze gradijo novo stavbo za to v nemciji.... hahahahhahaaaa vedela sem da tukaj ne bodo dolgo ostali! in kaj to pomeni...da bodo pocasi zaprli se vse drugo...itak...mene pa vec ne bo tukaj....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 16:11:13
|
|
|
|
ivanamdb
|
a ja, katera je KM na fb? k.tja verjetno a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 16:12:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb a ja, katera je KM na fb? k.tja verjetno a ne? Najbrž bo tko ja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 16:34:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest se morm pa mal psihicno pripravit kako bom spet jamrala pr dr....3 tedne je ze bolna pa ji ne dajo nic zdravil...bogica pa komi diha tok kaslja...ponoci je najslabse...danes sem kar jokala ker tud enga vdiha ni mogla naredit O, fak so nesposobni, boga Tija! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a nimaš več embalaže od Operila, sej piše gor se mi zdi? Ali pa v navodilih? nič ne piše potem ni omejitve potem pa že...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 16:37:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, izpit sem naredila, vaje pri enem drugem predmetu imamo všečne- obisk faksa pozitiven. Zdaj sem si privoščila HRANOOOO ker nisem pojedla nič od včerajšnjega poldneva- ne me vprašat kako mi je to uspelo Še mal pa gremo k P na pregled, potem po Jakata, večerni ritual- potem pa spet za comp projektirat... Jutri oddajam nalogo. Skratka dolgčas mi ni, na busu do faksa pa skor zaspim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 16:59:17
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb a ja, katera je KM na fb? k.tja verjetno a ne? Najbrž bo tko ja. hvala dudi! ja ko pridem domov pogledam fb...tukaj v sluzbi rajs ne. uf.........dolgcas....dolgcas....vsi so tolk butasti....dolgcas..... ..... Len Feelin Alright its early in the morning and im feeling kind of dumb, im tryin real hard but im having no fun, im looking all around and everything looks the same, its like being the smartest kid in class and having no brain. .....................zzzzzzz.................
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 18:08:53
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka flaska in kati za M. in T. za vse Pri nas je tudi čudno, kašlja, smrka. Je viroza tako, da "mine". Tudi joka, zvečer ne more zaspat, mislim da ga ful moti, pa zobje najbrž. jaz mu dam kar 2 žlici calpola. se mi zdi, da šele potem prime. Uglavnem v ponedeljek mora biti dobro, ker bom nekaj časa sama z njima. Se mi bo skegljal. moram it
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?