|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
2.6.2010 20:16:39   
koala.cek
šivilja - jst ne bom nobene lune več krivila. to je to. takle imamo v naši preljubi sloveniji. odločitve pa so na naši strani.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 851
2.6.2010 20:18:51   
KatMat
a mojo skromno kuhinjco bi rade videle?
no da najdem kaksno slikico

Neposredna povezava do sporočila: 852
2.6.2010 20:19:26   
Dudica1
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 853
2.6.2010 20:20:45   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

šivilja - jst ne bom nobene lune več krivila. to je to. takle imamo v naši preljubi sloveniji. odločitve pa so na naši strani.

Ja, samo jaz zase vem, da bi kar težko odšla. Čeprav sem ravno zadnjič razmišljala - ma odkar sva poročena samo šparava, pa še vedno nimava nič  user posted image

Ma drek, vedno slabše volje sem.

Grem jest, da bom še bolj debela.

Neposredna povezava do sporočila: 854
2.6.2010 20:21:26   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a mojo skromno kuhinjco bi rade videle?
no da najdem kaksno slikico

daj nas malo razvedrit user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 855
2.6.2010 20:22:07   
KatMat
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 856
2.6.2010 20:23:08   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Grem jest, da bom še bolj debela.

neeeee, prijatno popunjena user posted image

sicer pa, jej dokler lahko, ko ne bomo imeli več, bomo mele vsaj dosti zaloge user posted image

Kati, slikiceeeeeee user posted image

aja punce, še slabše nam bo, tolk da veste user posted image moj zdej neki okol sindikata hodi in je zvedu tolk stvari, da ti slabo pride user posted image sam vzel nam bodo en kup pravic...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 857
2.6.2010 20:23:22   
KatMat
bolj majhna ampak sem naudusena....je fuuulll prakticna....pa tok vec mi pomeni ker sem velik sama naredila

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 858
2.6.2010 20:24:11   
Dudica1
lepa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 859
2.6.2010 20:24:17   
KatMat
manjka samo se fototapeta in steklo

aja pa otok nad šankomuser posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.6.2010 20:25:41 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 860
2.6.2010 20:25:56   
Dudica1

pa pipa user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.6.2010 20:38:48   
majana79
mi smo pa lih neuradno zvedl, da smo se premaknil za 2 mesti na čakalni vrsti za vrtec in smo zdej 5.

sam kolkr mamo mi srečo, se bo ustavlo lih ko bomo mi prvi v vrsti user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.6.2010 20:47:28   
Tanja_
koalček se podpišem pod vse, kar si napisala.

Jaz sem tud dans slabe volje-sva se skregala zaradi tašče. Poln k...jo imam. Mislim, moj me sprašuje ali naj jo sploh povabi na piknik za H rojstni dan, glede na to,da ji še vedno sploh ni voščila. In sem pač rekla, da naj jo, ampak naj ji definitivno da vedeti, da se tako ne dela. Da ni okej, to kar je nardila. Ali pa naj jo ne, ampak potem naj jo pusti pri miru. In se je odločil, da bo raje povabil fotra, nje pa sploh ne bo več klical- sej se ni zdej prvič zgodilo, da nas je zignorirala oziroma, da ji je težko prit na obisk-okej, vse zmenjeno. In danes me spet sprašuje, kaj naj nardi?Kaj nej mu rečem?Pošlji jo v tri pm, to kar bi bilo najbolš, ampak si H zasluži imeti 2 babici in tudi, to je njegova stvar-odnosi z njegovimi. Jaz bom tiho, ker nazadnje bojo pa res nehali govorit, bom pa jaz kriva. No, in sva se spičla, ker mu ne pomagamuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 863
2.6.2010 20:47:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pa pipa user posted image

heheh tole je tišler sliku k je koncal...tko da...nc skrbet...pipa ze notr,,,,

nocko

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.6.2010 21:15:34   
lake
Mah sm vse napisala, pa mi ni hotl oddat. Zdej pa ne bom več nič napisala, grem kr jest. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.6.2010 21:22:06   
FLASK_A
...

eh, sem slabe volje. grem spat, mogoče se zbudim prerojena.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 2.6.2010 21:30:44 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.6.2010 21:25:09   
majana79
ja kaj pa je danes? user posted image sej luna je že mim...

user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.6.2010 21:35:47   
ledenka
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.6.2010 21:36:58   
ledenka
kati, lepa kuhna user posted image  

šivilja, koalček, flaska, tubby in vse ostale, ki imate danes slab dan - user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.6.2010 21:38:53   
majana79
ledenka, hudoooo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.6.2010 21:42:09   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, hudoooo user posted image
če že v glavi nič nimam, naj bojo vsaj roke lepe user posted image user posted image user posted image  obup, tale moja koncentracija...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.6.2010 21:48:08   
majana79
sem se zadnjič v službi pogovarjala z eno odelavko in je rekla da je po 2 porodih groza s spominom... pa je tamala že v šoli, in da se nikakor ne pobere
se je enostavno sprijaznila in da si mora vse pač zapisat...

mene je groza, ker se mi zdi da sem vse pozabila, kar sem vedela

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
2.6.2010 21:49:18   
Anonimen
joj,... drage moje... user posted image user posted image user posted image  težek dan je za vami!user posted image  upam, da se ponoči spočijete in da vam škratek da energijo za naslednje dni: je čas za pozitivo!

meni danes trga v drugo smer.
tavelikega mulčka videla le zjutraj, ko sem ga peljala v vrtec. ma, ga pogrešam! v petek si ga bom kar doma zadržala in v soboto si bom frej vzela.
tamali mulček je pa sonček in šaljivec! sem omenila, da je včeraj sam prehodil 10m, da je prišel do mojega objema? pa danes je že skoraj tekel!

in za romantike: si je "sposodil" voziček igračko od neke punčke in ga peljal malo naokrog in se vsake nekaj korakov ustavil, da je pobožal dojenčka-igračo. sem se kar topila, ko so mi to pripovedovali...

koala.ček, hvala. več takšnih postov, pa se bo mogoče v nas zbudilo kakšno gibanje, ki bo pomagalo spremeniti ta košček sveta. selitev iz tega razloga pa ne vem, če je najboljša rešitev, ker bi lahko pomenila beg... in če vsi zbežimo, se situacija ne bo spremenila.
sicer pa mi pleše vprašaj - je drugje res bolje kot tu? ti si živela v tujini, ledenka, ti tudi...
kako bi živela kot državljan druge države?

in v kateri državi bi se najbolj splačalo živeti...?
sem žalostna, ker nisem ravno talent za jezike... pa našega malokje razumejo...user posted image

ah, nič... drage moje... lahko noč in lepo sanjajte.user posted image pa pokrijte malčke, da jih ne bo zeblo... tale dež kar hladno ozračje dela.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
2.6.2010 21:50:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

user posted image user posted image user posted image  koga si pa opraskala po hrbtu?user posted image

KatMat - leeeepa kuhinjca! vesela zate!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
2.6.2010 21:59:22   
ivanamdb
vecerko punce!
spet sem tukaj.ah ta podaljsani vikend je bil lep. D je bila zelo vesela, ni bilo nobene traume. edino je vsak dan bila budnica ob 6 (pri noni je ponavad 7.30-8) ampak razumem, mislim da je bila vesela ker je spet bila z nami, tako da sva prinesla vse (mehke) igrace v spalnico in se je veselo igrala, pila mlekec in potem ob 8 spet zaspala med nami, tam do 10-11 ...nas pa je "delozirala"user posted image
vceraj mi je bilo mal tezko jo spet pustit, ker zdaj bo za mal vec cajta. tko da sm je na hitr polupckala in sla ker mi je na jok slo.
danes sem kot zombi, ker sem prisla v dublin ob 22in potem se pelala do limericka skoraj 3 ure....
D je fajn,prej smo "cvekali" in posiljali lupcke na skype-u,ona se samo smeji. no to je fajn, da njej ni hudo.

drugac, sam na hitr sem nekaj prebrala. kaj spet so bolancki? uff!user posted image user posted image zdaj vas grem mal spet prebrat, ker prej so mozgane ble na "off"

a ja Kat - super kuhinja!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?