Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:16:39
|
|
|
|
koala.cek
|
šivilja - jst ne bom nobene lune več krivila. to je to. takle imamo v naši preljubi sloveniji. odločitve pa so na naši strani.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:18:51
|
|
|
|
KatMat
|
a mojo skromno kuhinjco bi rade videle? no da najdem kaksno slikico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:19:26
|
|
|
|
Dudica1
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:20:45
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek šivilja - jst ne bom nobene lune več krivila. to je to. takle imamo v naši preljubi sloveniji. odločitve pa so na naši strani. Ja, samo jaz zase vem, da bi kar težko odšla. Čeprav sem ravno zadnjič razmišljala - ma odkar sva poročena samo šparava, pa še vedno nimava nič Ma drek, vedno slabše volje sem. Grem jest, da bom še bolj debela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:21:26
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat a mojo skromno kuhinjco bi rade videle? no da najdem kaksno slikico daj nas malo razvedrit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:22:07
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:23:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Grem jest, da bom še bolj debela. neeeee, prijatno popunjena sicer pa, jej dokler lahko, ko ne bomo imeli več, bomo mele vsaj dosti zaloge Kati, slikiceeeeeee aja punce, še slabše nam bo, tolk da veste moj zdej neki okol sindikata hodi in je zvedu tolk stvari, da ti slabo pride sam vzel nam bodo en kup pravic...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:23:22
|
|
|
|
KatMat
|
bolj majhna ampak sem naudusena....je fuuulll prakticna....pa tok vec mi pomeni ker sem velik sama naredila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:24:11
|
|
|
|
Dudica1
|
lepa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:24:17
|
|
|
|
KatMat
|
manjka samo se fototapeta in steklo aja pa otok nad šankom
< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.6.2010 20:25:41 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:25:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat manjka samo se fototapeta in steklo aja pa otok nad šankom pa pipa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:38:48
|
|
|
|
majana79
|
mi smo pa lih neuradno zvedl, da smo se premaknil za 2 mesti na čakalni vrsti za vrtec in smo zdej 5. sam kolkr mamo mi srečo, se bo ustavlo lih ko bomo mi prvi v vrsti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:47:28
|
|
|
|
Tanja_
|
koalček se podpišem pod vse, kar si napisala. Jaz sem tud dans slabe volje-sva se skregala zaradi tašče. Poln k...jo imam. Mislim, moj me sprašuje ali naj jo sploh povabi na piknik za H rojstni dan, glede na to,da ji še vedno sploh ni voščila. In sem pač rekla, da naj jo, ampak naj ji definitivno da vedeti, da se tako ne dela. Da ni okej, to kar je nardila. Ali pa naj jo ne, ampak potem naj jo pusti pri miru. In se je odločil, da bo raje povabil fotra, nje pa sploh ne bo več klical- sej se ni zdej prvič zgodilo, da nas je zignorirala oziroma, da ji je težko prit na obisk-okej, vse zmenjeno. In danes me spet sprašuje, kaj naj nardi?Kaj nej mu rečem?Pošlji jo v tri pm, to kar bi bilo najbolš, ampak si H zasluži imeti 2 babici in tudi, to je njegova stvar-odnosi z njegovimi. Jaz bom tiho, ker nazadnje bojo pa res nehali govorit, bom pa jaz kriva. No, in sva se spičla, ker mu ne pomagam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 20:47:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat manjka samo se fototapeta in steklo aja pa otok nad šankom pa pipa heheh tole je tišler sliku k je koncal...tko da...nc skrbet...pipa ze notr,,,, nocko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:15:34
|
|
|
|
lake
|
Mah sm vse napisala, pa mi ni hotl oddat. Zdej pa ne bom več nič napisala, grem kr jest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:22:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
... eh, sem slabe volje. grem spat, mogoče se zbudim prerojena.
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 2.6.2010 21:30:44 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:25:09
|
|
|
|
majana79
|
ja kaj pa je danes? sej luna je že mim... za vse!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:35:47
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:36:58
|
|
|
|
ledenka
|
kati, lepa kuhna šivilja, koalček, flaska, tubby in vse ostale, ki imate danes slab dan -
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:38:53
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, hudoooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:42:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, hudoooo če že v glavi nič nimam, naj bojo vsaj roke lepe obup, tale moja koncentracija...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:48:08
|
|
|
|
majana79
|
sem se zadnjič v službi pogovarjala z eno odelavko in je rekla da je po 2 porodih groza s spominom... pa je tamala že v šoli, in da se nikakor ne pobere se je enostavno sprijaznila in da si mora vse pač zapisat... mene je groza, ker se mi zdi da sem vse pozabila, kar sem vedela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
joj,... drage moje... težek dan je za vami! upam, da se ponoči spočijete in da vam škratek da energijo za naslednje dni: je čas za pozitivo! meni danes trga v drugo smer. tavelikega mulčka videla le zjutraj, ko sem ga peljala v vrtec. ma, ga pogrešam! v petek si ga bom kar doma zadržala in v soboto si bom frej vzela. tamali mulček je pa sonček in šaljivec! sem omenila, da je včeraj sam prehodil 10m, da je prišel do mojega objema? pa danes je že skoraj tekel! in za romantike: si je "sposodil" voziček igračko od neke punčke in ga peljal malo naokrog in se vsake nekaj korakov ustavil, da je pobožal dojenčka-igračo. sem se kar topila, ko so mi to pripovedovali... koala.ček, hvala. več takšnih postov, pa se bo mogoče v nas zbudilo kakšno gibanje, ki bo pomagalo spremeniti ta košček sveta. selitev iz tega razloga pa ne vem, če je najboljša rešitev, ker bi lahko pomenila beg... in če vsi zbežimo, se situacija ne bo spremenila. sicer pa mi pleše vprašaj - je drugje res bolje kot tu? ti si živela v tujini, ledenka, ti tudi... kako bi živela kot državljan druge države? in v kateri državi bi se najbolj splačalo živeti...? sem žalostna, ker nisem ravno talent za jezike... pa našega malokje razumejo... ah, nič... drage moje... lahko noč in lepo sanjajte. pa pokrijte malčke, da jih ne bo zeblo... tale dež kar hladno ozračje dela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka koga si pa opraskala po hrbtu? KatMat - leeeepa kuhinjca! vesela zate!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 21:59:22
|
|
|
|
ivanamdb
|
vecerko punce! spet sem tukaj.ah ta podaljsani vikend je bil lep. D je bila zelo vesela, ni bilo nobene traume. edino je vsak dan bila budnica ob 6 (pri noni je ponavad 7.30-8) ampak razumem, mislim da je bila vesela ker je spet bila z nami, tako da sva prinesla vse (mehke) igrace v spalnico in se je veselo igrala, pila mlekec in potem ob 8 spet zaspala med nami, tam do 10-11 ...nas pa je "delozirala" vceraj mi je bilo mal tezko jo spet pustit, ker zdaj bo za mal vec cajta. tko da sm je na hitr polupckala in sla ker mi je na jok slo. danes sem kot zombi, ker sem prisla v dublin ob 22in potem se pelala do limericka skoraj 3 ure.... D je fajn,prej smo "cvekali" in posiljali lupcke na skype-u,ona se samo smeji. no to je fajn, da njej ni hudo. drugac, sam na hitr sem nekaj prebrala. kaj spet so bolancki? uff! zdaj vas grem mal spet prebrat, ker prej so mozgane ble na "off" a ja Kat - super kuhinja!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?