|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
2.6.2010 22:01:41   
Anonimen
ivana, super za lep vikend! pa vidim, da si novo "smrkljico" dala v avatar! luštna!

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
2.6.2010 22:03:04   
Anonimen
nič, zdaj pa res hitim... toooliko dela še pa kmalu bo konec dneva!

res lepo noč vam želim pa nasmejano jutro, ki vam bo odprlo lep četrtek!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
2.6.2010 22:05:01   
ivanamdb
ledenka/majana - yep, tud men so rekli naj lahk recem adijo spominu...prej sem bla fuuuuuuuuuuuuuuuuul organizirana in hitra....zdaj rabim najmanj pol ure za stvari ki sem jih prej v 5 min.... zarad tega imam non-stop en lusten rdeci moleskin pa se en notes zraven....tudi ko grem na wc .....user posted image user posted image pa se na roko si zapisem stvari...in seveda....pozabim hahahahahaah
mozu gre na nerve ko vidi napisano na roki, tasca pa vedno vprasa "ma res to moras tko pisat?"....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.6.2010 22:08:35   
majana79
ja če ni papirja, je tut roka dobra, važno da se znajdeš user posted image  user posted image  user posted image

joj, mene je res groza, ker moram strankam odgovarjat in tam ne morem rečt, a lahko mal počakate user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 879
2.6.2010 22:09:11   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ivana, super za lep vikend! pa vidim, da si novo "smrkljico" dala v avatar! luštna!

hvala user posted image .....
ja smrkljica je res velika puncka zdaj...ah ja...pa pozabila povedat da je zacela hodit sama!! in to na rojstni dan!

uuuu pa tud tvoj malimali je res soncek! tale zgodba s vozickom! res cukrcek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.6.2010 22:16:48   
majana79
bravo D. user posted image

jst sem pa kr mal žalostna, k J. nč ne kaže da bi shodil user posted image vstaja ob opori že 4 mesece, ko je treba pa samostojno stat ga pa kar na rit vleče...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.6.2010 22:22:11   
ledenka
še slike naložim na FB, pa grem spat user posted image  če sem do 11h v postelji, je naslednje jutro lepše user posted image  

ivana user posted image  za hojo!

majana, ne skrbi, M. tud ni ravno hodec... začne na dveh, pa mu gre prepočasi in odbrzi naprej po 4.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 882
2.6.2010 22:27:27   
majana79
ledenka, zihr je krivo dojenje user posted image  user posted image  user posted image

lepo spite, upam da bo jutri kaj lepše vreme in boljše počutje

nočko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
2.6.2010 22:27:30   
ivanamdb
mleko (tudi kravje) - D zadnje 2-3 mes. ni sploh blo vsec mleko, samo zjutraj v weetabix, al zvecer s grisolino ipd. in potem ob 23-24 ko je spala (in to ne vsakic) enih150ml...in ne vec.... zdaj pa zjutraj ko se zbudi sama spije steklenicko mleka, pa se zajtrk in zvecer, in tudi ko spi ob 23... men se zdi da rabijo mal cajta.
ah ja, mi ze od marca pocasi uvajamo kravje mleko (razredceno seveda), tisto iz mlekomata (prekuhano).
tud jaz sem na zacetku mislila ojoj ne mara mleka, nikoli ne bo pila mleko... tko da no panic girls! samo pocasi in zeeeelo flegma!

koalcek....ja to si lepo napisala...men se zdi da je vec al manj povsod enako, mislim, to kaj si rekla men se zdi kot da bi bila jaz 2005 v italiji. midva sva "pobegla" iz italije ker je taksna situacija tam ze bila. v Slo nisem se nikoli delala, tako da ne morem veliko komentirat. mislim da je to tudi odvisno o tem kje zivis, recimo, ce si v manjsi obcini, men se zdi da stvari mal bolj ratajo (mislim tiste "socijalne").
a to da drzava in firme izkoriscajo delavce, hm...to mi se tudi zdi vec al manj povsod.
moja favourite drzava ostaja GB, ja vem, zdaj je tud tam situacija mal sh@t. na irskem pac....$%&£%$"....ja res, davki so majhni, tko da so place fajn, ampak pravice delavcev, pa stroski, pa zdravstvo, infrastrukture in vse drugo....eno lepo sr....
moram rect da sem pozitivno presenecena z nemcijo...ja davki so visoki, ampak vse funkcionira... 3 leta bomo gastarbajterji...user posted image ...potem bomo vidli...
mislim, ful razumem to kaj si pisala, in res se strinjam, ampak jaz vec te stvari ne uzamem srcu, en moj frend rece "I'm an economic migrant"...zakaj ne? men je ta filozofija ful vsec.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.6.2010 22:32:32   
ivanamdb
ledenka/majana - don't worry! ne vem kje sem brala da tisti ki dolg cajta grejo na vse 4, potem mal bolj pocas shodijo, ker so hitri na vse 4. ja na 2 je bolj tezko,a ne. tud jaz sem bila zalostna, ker sem mislila da bo ful zgodaj shodila (jaz sem v 9. mes...ampak moj tam po letu in pol.....) tko da sem mislila da bo slo bolj pocasi, tko kot atiju....user posted image user posted image
kot sem ze rekla, moramo bit bolj flegma in zen! eni shodijo prej, drugi imajo vec zobkov, ipd....glavno da so zdravi!user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 885
2.6.2010 22:35:26   
ledenka
ivana, ti imaš res izkušnje s tujino user posted image  mene bi bilo strah it... ne v okviru moje službe, ampak kot gastarbajter. se mi zdi, da moraš vse na novo začet, in to se mi zdi težko, sploh, ker sem že od začetka v isti službi. bi menjala, pa ne vem, kaj bi lahko počela drugega.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.6.2010 22:36:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ledenka/majana - don't worry! ne vem kje sem brala da tisti ki dolg cajta grejo na vse 4, potem mal bolj pocas shodijo, ker so hitri na vse 4. ja na 2 je bolj tezko,a ne. tud jaz sem bila zalostna, ker sem mislila da bo ful zgodaj shodila (jaz sem v 9. mes...ampak moj tam po letu in pol.....) tko da sem mislila da bo slo bolj pocasi, tko kot atiju....user posted image user posted image
kot sem ze rekla, moramo bit bolj flegma in zen! eni shodijo prej, drugi imajo vec zobkov, ipd....glavno da so zdravi!user posted image

sej jaz se ne sekiram user posted image  ker vidim, da po 4 res šiba. po 2 pa je okoren in takoj zgubi veselje user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 887
2.6.2010 22:38:04   
ledenka
grem spat... oz. obesit zadnjo rundo perila itd.

mojga seveda še ni user posted image  sovražim to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.6.2010 22:46:35   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

grem spat... oz. obesit zadnjo rundo perila itd.

mojga seveda še ni user posted image  sovražim to.

user posted image
jaz grem na fb dat slikce od rd.
uuu vidla tvoje! tvoj je fuuuuul lustn!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.6.2010 22:57:00   
ivanamdb

ivana, ti imaš res izkušnje s tujino user posted image  mene bi bilo strah it... ne v okviru moje službe, ampak kot gastarbajter. se mi zdi, da moraš vse na novo začet, in to se mi zdi težko, sploh, ker sem že od začetka v isti službi. bi menjala, pa ne vem, kaj bi lahko počela drugega.

mah... ni to nc hudega...men so navadili moji ko sem bila majhna, tko da mi je dolgcas ce sem na istem mestu mal vec cajta. pa tudi v isti sluzbi...moj maximum do sedaj je 2 leta v isti sluzbi (ja zdaj mal vec zarad porodniskega)
drugac moram pa rect da mi  vedno nova firma zrihta relocation- iskanje stanovanja, bancni racun, papirologija, selitev... mal bolj "komforni" gastarbajter. user posted image tko da se nisem nikoli matrala s papirologijo, ipd, men je to najbolj komplicirano. ponavad mi recejo, ok jutr gremo na banko, me odpeljejo, jaz nekaj podpisem in mi izprintajo stevilko racuna. edino, skatle za selitev si ponavad sama zapakiram, in potem pride tisti od spedicije in vse da v kamion. tko da ni nc posebnega.
tud zdaj ko je moj zacel v nemciji, je blo enako, samo je dal kadrovskem osebno, pa tud mojo in D in so nas ze registrirali, enako za bancni racun, in za stanovanje.
ja, ce ti zrihtajo relocation, potem je selitev lahka.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.6.2010 23:01:27   
ledenka
če sta zanimiva za headhunterje, potem je seveda lažje dobit job, pa nova firma je pripravljena nosit stroške selitve in papirologije... ah, bomo videli. maybe pa bi res šli naslednje leto v tujino...

pa hvala za pohvalo M user posted image  

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.6.2010 23:37:24   
ivanamdb

če sta zanimiva za headhunterje, potem je seveda lažje dobit job, pa nova firma je pripravljena nosit stroške selitve in papirologije... ah, bomo videli. maybe pa bi res šli naslednje leto v tujino...

pa hvala za pohvalo M user posted image  

ma ves, ni samo ce si zanimiv, tudi to kako se "prodas"... spomnem se da so mi po faksu vsi govorili da od politicnih ved nic ne bo, da je to brezveze studij, in da nikoli ne bom dobila delo....jah, v italiji zihr, tam tudi ing. strojnistva dela kot butec vec kot 10-12 ur na dan (brez placanih nadur!) za tam okrog 1100 do 1500 neto (brez malce,prevoza,tega ni tukaj).
en lep CV malo selfconfidence in PR, cetud nisi bil najboljsi student na faksu, in tudi ce nisi delal v Shellu ali P&G, lahk dobis dobro sluzbo...ja zdaj kaksna je situacija to ne vem. mislim, mal sem pobrskala po monster in tudi me obcasno neki headhunterji klicejo...tko da mi se zdi da dela se vedno nekaj ima.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.6.2010 7:17:01   
koala.cek
dobro jutro....no pa en post, kar realen: user posted image

Mi smo najboljša država na svetu:
-  moški so pri šankih
-  ženske na telefonih
-  otroci so na ekstaziju in ganđi
-  umetniki na ganđi in koki
-  zgube na koki in heroinu
-  duhovniki na otrocih
-  politiki na psih
-  hrvati pa na naši zemji

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.6.2010 7:22:08   
koala.cek
ma meni se zdi, da je Slovenija ''samo lepa''. ni kej, imamo hribe, doline, morje, smučanje, jahte....ampak to je pa tudi vse. zanima me, na katerem področju lahko rečemo, rečete - ej tole imamo pa res zrihtano ?

kocine dobim, ko začnejo govoriti o javnem in privatnem zdravstvu. pa sej vsak mesec plačujemo v zdravstveno blagajno ? kakšno javno zdravstvo je to ? meni se zdi že korupcija.

beseda recesija - bljak, fuj, drek. vsi jo izkoriščajo. na bruhanje mi gre.

mladi dejansko bežijo že ven. dobri managerji gredo ven. zdravniki gredo ven. intd....ali to pomeni, da bo tu ostala le balast, ki bo iz dneva v dan životarila in katero bodo poskušali prepričati, da je vse ok ?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.6.2010 7:22:52   
koala.cek
sicer pa vam želim lep dan. nisem slabe volje, niti depresivna, niti luna...le razmišljam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
3.6.2010 8:03:04   
šivilja
Razmišljanje - se mi zadnje čase zdi škodljivo početje. Pol noči (takrat ko H. ni jokala) sem jokala , ostanek sem pa spet zobe tako skup tiščala, da se bojim, da sem spet kaj uničila.

Neposredna povezava do sporočila: 896
3.6.2010 8:21:58   
Anonimen
šivilja... user posted image
se bo črvina kmalu zaprla.

sem opazila, da se sonček trudi priti do nas!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
3.6.2010 8:24:40   
Anonimen
sicer pa: razmišljanje... pravijo, da je to moško opravilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
3.6.2010 8:27:30   
Anonimen
pa čestitke S. od KatarineK in še čestitke za drugega otročka!!! veliko veselja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
3.6.2010 8:28:26   
Anonimen
zdaj pa hitiva ven... upam, da naju dež ne bo dobil, ker se tooooliko sama s seboj pogovarjam.

lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?