Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.8.2010 14:22:45
|
|
|
|
ledenka
|
že 200 čveke! plavanje - kaj če se zmenimo tako, kot ste se lani, da mamo "svoj" termin? meni ob 17h ustreza, ob 18h pa je pozno, ker je pri nas ob 19h večerja in pol spanje.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.8.2010 14:32:01
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pri nas dežuje..... Maja pridemo k tebi.... Koalček... ko bo lepo vreme se dobimo na Zbiljah, velja.... Kdaj greš v Veliko Jabolko? Danes nisem nič pametnega naredila.......... bluzim.................................. No pridite. Sam da ne boste vse naflekali...je čisto po enih treh tednih. Sicer smo pa lahko zunaj. Grem po čevapčiče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 25.8.2010 16:39:54
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka že 200 čveke! plavanje - kaj če se zmenimo tako, kot ste se lani, da mamo "svoj" termin? meni ob 17h ustreza, ob 18h pa je pozno, ker je pri nas ob 19h večerja in pol spanje. meni bi to ustrezalo, ampak sej pravim, jest bi z obema hodila, pa verjetno to ni za tako velike...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Je že katera imela liposukcijo?botrcaenkrat (
4%)
večkrat (
2%)
nikoli (
94%)
Število vseh glasov: 399Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!