Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 18:25:55
|
|
|
|
Dudica1
|
Ampak kok je dobra reklama za frutek ...prav srčkani so vsi in pesmica je ful dobra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 18:38:38
|
|
|
|
majana79
|
ja ful so srčkani pesmica je pa iz originalne reklame, po moje je stara tolk k ti dudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 18:39:15
|
|
|
|
Dudica1
|
aja prvič sm slišala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 18:39:27
|
|
|
|
Leela
|
Kot je napisala koalček nekatere stvari (viroze, kašljanje...) so zoprne ampak minejo s časom. Svež, ne mrzel, zrak pomaga. prospan P odsvetuje, sicer mehča sluz, ampak tudi sili na kašelj, tako, da otrok še bolj kašlja in jih to izmuči. Za eterična olja, aerosole in to tudi odsvetujejo, ker so premočni za otroke-dražijo. meni osebno se zdi najboljši inhalator, sem že pisala. Razbije kapljice na ful majhne in jih več vdiha v pljuča in fizično mehča sluz. Sem brala na mon-tanč pravi da so fajn, zelo pomagajo. Ne sme se jih pa dajat pri astmi in zadeva mora biti čista, ne neka stara fiziološka, ker lahko stvari poslabša.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 18:42:23
|
|
|
|
Leela
|
miljon za Anejčka. Tanja_ tvoj se naj sam meni s svojo mamo. sodelavka ima tudi čudno taščo in pravi, da se je distancirala od problemov, naj se mož z njimi meni, vnuke pa tudi lahko vidijo kadar hočejo, ampak si jih niti ne želijo toliko. Pravi, da je škoda njenih živcev. To, da H. ni čestitala mi je pa nepojemljivo. A jo je tvoj vprašal zakaj? moj spomin, no comment
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 18:46:20
|
|
|
|
majana79
|
leela, a mu daješ inhalator tut če ma samo zamašen nos? ker pri nas je vse kar je povezano z nosom drama, kričanje, obračanje oči, davljenje... skratka nočna mora flaska, bravo sej boš zmagala... kar te ne ubije, te okrepi dudi, po moje so jo lih nehal vrtet, ko si bla tolk stara, da bi si jo lahko zapomnila jst znam še zdej na pamet pesmico evo, original - klik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:05:59
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan! Jutri zadnji dan službe leela ni je vprašal. Sem se pa isto odločila, kot tvoja sodelavka, naj se sami zmenijo. H ji ne bom preprečevala videt, ampak silila in vabila je pa tudi ne bom več. In zato je reku, da mu ne pomagam, ker sem rekla, naj se sam odloči, kaj bo nardil, da men je kakorkoli se bo, okej.Mi gre pa na živce, ker čeprav pravi, da mu je vseeno, vidim, da ga mori in se potem name znaša zaradi tega. majana jaz se tud spomnim te reklame. Zakon je bila!Kje pa vrtijo novo?Je še nisem vidla, bolj malo TV gledam, pa že ob devetih spat hodim. Tok sem crknjena. Upam, da se bom kaj navadila na ta ritem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:34:41
|
|
|
|
šivilja
|
Stara reklama za frutek je bila enkratna, ta nova je tudi lušna. Mi je prav všeč, da so uporabili spet to pesmico. Mene je pa famijilja očitno dala na ignore, ko sem včeraj izrazila nezadovoljstvo s trenutnim stanjem (medtem ko sem jim po Lj razvažala jagode, ki sem jim jih nakupila). Ma sej za tričetrt stvari sem itak sama kriva - vedno sem pripravljena pomagat, večino stvari naredim sama, nisem ločena, imam zdravega moža, ki mi veliko pomaga... So vsaj nekaj dosegli - po dolgem času imam spet migreno. Se je moj mož že pred časom ponudil, da lahko pomaga pospravljat eno garažo, ki je polna krame od moje sestre, pa mislim, da bomo preveč zaposleni ta vikend. SIcer ne maram takega obnašanja, samo počasi imava oba tega dosti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:38:04
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, niso vredni migrene... tvoja družina je pa pri tebi doma, ostali naj se slikajo v sooto greste lahko v mesto, bo gasilska parada, zna bit otrokom zanimivo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:41:50
|
|
|
|
Leela
|
majana pri nosu ne dajem inhalacij. Samo pri grdem kašlju. Pri F. jih uporabljam tudi, ko ima laringitis. pri nosu so parne inhalacije (vroča voda, kopanje) zadosti. In čiščenje. Potem ko znajo sami fajn spihat je pa samo sprej zadosti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:42:00
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana jaz se tud spomnim te reklame. Zakon je bila!Kje pa vrtijo novo?Je še nisem vidla, bolj malo TV gledam, pa že ob devetih spat hodim. Tok sem crknjena. Upam, da se bom kaj navadila na ta ritem. a veš da ne vem na katerem programu sem jo vidla... po moje na slo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:42:58
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana pri nosu ne dajem inhalacij. Samo pri grdem kašlju. Pri F. jih uporabljam tudi, ko ima laringitis. pri nosu so parne inhalacije (vroča voda, kopanje) zadosti. In čiščenje. Potem ko znajo sami fajn spihat je pa samo sprej zadosti. aha ok, potem mu ne bom, itak pa ne bi pustil kdaj znajo sami pihat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:45:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana jaz se tud spomnim te reklame. Zakon je bila!Kje pa vrtijo novo?Je še nisem vidla, bolj malo TV gledam, pa že ob devetih spat hodim. Tok sem crknjena. Upam, da se bom kaj navadila na ta ritem. a veš da ne vem na katerem programu sem jo vidla... po moje na slo jaz sem jo na pop-u
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:49:44
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana pri nosu ne dajem inhalacij. Samo pri grdem kašlju. Pri F. jih uporabljam tudi, ko ima laringitis. pri nosu so parne inhalacije (vroča voda, kopanje) zadosti. In čiščenje. Potem ko znajo sami fajn spihat je pa samo sprej zadosti. aha ok, potem mu ne bom, itak pa ne bi pustil kdaj znajo sami pihat? Odvisno - to je tako kot hoja in govor. Sicer se ne spomnim točno, ampak pri letu in pol pomoje že.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:50:32
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana jaz se tud spomnim te reklame. Zakon je bila!Kje pa vrtijo novo?Je še nisem vidla, bolj malo TV gledam, pa že ob devetih spat hodim. Tok sem crknjena. Upam, da se bom kaj navadila na ta ritem. a veš da ne vem na katerem programu sem jo vidla... po moje na slo jaz sem jo na pop-u Jaz pa na FB
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:50:34
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana pri nosu ne dajem inhalacij. Samo pri grdem kašlju. Pri F. jih uporabljam tudi, ko ima laringitis. pri nosu so parne inhalacije (vroča voda, kopanje) zadosti. In čiščenje. Potem ko znajo sami fajn spihat je pa samo sprej zadosti. aha ok, potem mu ne bom, itak pa ne bi pustil kdaj znajo sami pihat? Odvisno - to je tako kot hoja in govor. Sicer se ne spomnim točno, ampak pri letu in pol pomoje že. aha, pol bomo mi pr 2 letih, k smo za take stvari bolj počasni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:51:25
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, niso vredni migrene... tvoja družina je pa pri tebi doma, ostali naj se slikajo v sooto greste lahko v mesto, bo gasilska parada, zna bit otrokom zanimivo O, zanimivo! Ma saj me ne skrbi, da bi nam bilo dolgčas.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:53:21
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana pri nosu ne dajem inhalacij. Samo pri grdem kašlju. Pri F. jih uporabljam tudi, ko ima laringitis. pri nosu so parne inhalacije (vroča voda, kopanje) zadosti. In čiščenje. Potem ko znajo sami fajn spihat je pa samo sprej zadosti. aha ok, potem mu ne bom, itak pa ne bi pustil kdaj znajo sami pihat? Odvisno - to je tako kot hoja in govor. Sicer se ne spomnim točno, ampak pri letu in pol pomoje že. aha, pol bomo mi pr 2 letih, k smo za take stvari bolj počasni Temu se reče late bloomer. Nimaš kaj skrbet - imaš tako lepega osvajača!! Je bi pa moj prvi (sinko) daleč najbolj naporen in me je izmučil - pri njemu sem komaj čakala konec porodniške in službo, pi dekleti pa nikakor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 19:56:13
|
|
|
|
šivilja
|
Pri meni na FB si lahko pogledate domači posnetek reklame za Frutek, je ena Ljubljanska aprilčica notri (LJubljančanke - od nmagk peti otrok)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 20:15:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana pri nosu ne dajem inhalacij. Samo pri grdem kašlju. Pri F. jih uporabljam tudi, ko ima laringitis. pri nosu so parne inhalacije (vroča voda, kopanje) zadosti. In čiščenje. Potem ko znajo sami fajn spihat je pa samo sprej zadosti. aha ok, potem mu ne bom, itak pa ne bi pustil kdaj znajo sami pihat? Odvisno - to je tako kot hoja in govor. Sicer se ne spomnim točno, ampak pri letu in pol pomoje že. aha, pol bomo mi pr 2 letih, k smo za take stvari bolj počasni Temu se reče late bloomer. Nimaš kaj skrbet - imaš tako lepega osvajača!! Je bi pa moj prvi (sinko) daleč najbolj naporen in me je izmučil - pri njemu sem komaj čakala konec porodniške in službo, pi dekleti pa nikakor se bojim da bo narcisek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 20:20:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
šivilja, kje pa na tvoji strani? Sem gledala, pa ne najdem, na netu je pa tut nikjer ni. Zgleda bom morala počakat še malo. Moj lump je zaspal, niti malo mleka spil pred spanjem, očitno je bil preveč zaspan. Pa vročičen, malo čez 39 v ritki. Je bil pa popoldan razpoložen, se igral kot ponavadi, tako da upam, da bo jutri že malo bolje. Se pa že nekaj oglaša....se pa tudi slini kot nor, tako da so očitno zobki, ker drugih simptomov ne vidim. Iz nosa mu ne teče, kašlja ne, samo vročino ima. Sem se pa odločila, da bom jutri na bolniški, da si tudi jaz malo spočijem. Itak že skoraj cel teden bolj na pol spim, zadnje dve noči pa sploh. Vsem bolančkom (in mamicam pikepoke, da se hitro pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 20:30:26
|
|
|
|
koala.cek
|
čer, mladička spita. tamali je v celem dnevu spal samo uro in pol. no, samo da smo za nekaj časa končali s temi posvetovalnicami. mu čisto uničijo dnevni ritem. taveliki....jah ta je pa res že cel fant. danes zjutraj ga je naša Minka čakala na vratih, naslonjena in ko sva prišla v vrtec, mu je skočila v objem in rekla: ah, kako te imam rada . ampak me pa pojezi, ker se sploh ne zna igrati z malim. skoz ga neki vleče, poriva, brca, ščiplje, lasa,...seveda mali potem skoz cvili, včasih tudi še preden se ga sploh dotakne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 20:47:53
|
|
|
|
Dudica1
|
tud jaz ne najdem pri šivilji videa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 22:11:17
|
|
|
|
majana79
|
grem v mižale nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 22:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Leela, upam, da je s tvojima mulčkoma bolje! majana, šivilja,... preveč vas je... pozdravite se čimprej! bi rada videla frutkovo reklamo,... Papue in malega se še vedno ne morem nagledati (upam, da se ne zaletim ) FLASKA, sem vesela za tvoj izpit! ivana, ja, to sem jaz. sem te morala klikniti, ker te stalno videvam v desnem stolpcu koala.ček ti si pa tole Minko že prav za svojo vzela! imaš kar prav: takšno "snaho" še lahko preoblikuješ po svojih nazorih. tako. ker me moj veliki mali pogreša, bo jutri preskočil obveznost vrtca in bomo dopoldne preživeli skupaj. sobota in nedelja pa sta tako ali tako rezervirani za nas (upam, da bo sonce!)
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?