|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
3.6.2010 18:25:55   
Dudica1
Ampak kok je dobra reklama za frutek user posted image ...prav srčkani so vsi in pesmica je ful dobra user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 951
3.6.2010 18:38:38   
majana79
ja ful so srčkani user posted image

pesmica je pa iz originalne reklame, po moje je stara tolk k ti dudi user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.6.2010 18:39:15   
Dudica1
aja prvič sm slišala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 953
3.6.2010 18:39:27   
Leela
Kot je napisala koalček nekatere stvari  (viroze, kašljanje...) so zoprne ampak minejo s časom. Svež, ne mrzel, zrak pomaga.

prospan P odsvetuje, sicer mehča sluz, ampak tudi sili na kašelj, tako, da otrok še bolj kašlja in jih to izmuči. Za eterična olja, aerosole in to tudi odsvetujejo, ker so premočni za otroke-dražijo.

meni osebno se zdi najboljši inhalator, sem že pisala. Razbije kapljice na ful majhne in jih več vdiha v pljuča in fizično mehča sluz. Sem brala na mon-tanč pravi da so fajn, zelo pomagajo. Ne sme se jih pa dajat pri astmi in zadeva mora biti čista, ne neka stara fiziološka, ker lahko stvari poslabša.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
3.6.2010 18:42:23   
Leela
miljon user posted image  za Anejčka.

Tanja_ tvoj se naj sam meni s svojo mamo. sodelavka ima tudi čudno taščo in pravi, da se je distancirala od problemov, naj se mož z njimi meni, vnuke pa tudi lahko vidijo kadar hočejo, ampak si jih niti ne želijo toliko. Pravi, da je škoda njenih živcev. To, da H. ni čestitala mi je pa nepojemljivo. A jo je tvoj vprašal zakaj?

moj spomin, no comment user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 955
3.6.2010 18:46:20   
majana79
leela, a mu daješ inhalator tut če ma samo zamašen nos? ker pri nas je vse kar je povezano z nosom drama, kričanje, obračanje oči, davljenje... skratka nočna mora user posted image

flaska, bravo user posted image sej boš zmagala... kar te ne ubije, te okrepi user posted image

dudi, po moje so jo lih nehal vrtet, ko si bla tolk stara, da bi si jo lahko zapomnila user posted image jst znam še zdej na pamet pesmico

evo, original - klik

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.6.2010 19:05:59   
Tanja_
Dan!
Jutri zadnji dan službeuser posted image user posted image user posted image user posted image

leela ni je vprašal. Sem se pa isto odločila, kot tvoja sodelavka, naj se sami zmenijo. H ji ne bom preprečevala videt, ampak silila in vabila je pa tudi ne bom več. In zato je reku, da mu ne pomagam, ker sem rekla, naj se sam odloči, kaj bo nardil, da men je kakorkoli se bo, okej.Mi gre pa na živce, ker čeprav pravi, da mu je vseeno, vidim, da ga mori in se potem name znaša zaradi tega.

majana jaz se tud spomnim te reklame. Zakon je bila!Kje pa vrtijo novo?Je še nisem vidla, bolj malo TV gledam, pa že ob devetih spat hodim. Tok sem crknjena. Upam, da se bom kaj navadila na ta ritem.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.6.2010 19:34:41   
šivilja
Stara reklama za frutek je bila enkratna, ta nova je tudi lušna. Mi je prav všeč, da so uporabili spet to pesmico.

Mene je pa famijilja očitno dala na ignore, ko sem včeraj izrazila nezadovoljstvo s trenutnim stanjem (medtem ko sem jim po Lj razvažala jagode, ki sem jim jih nakupila). user posted image user posted image user posted image  Ma sej za tričetrt stvari sem itak sama kriva - vedno sem pripravljena pomagat, večino stvari naredim sama, nisem ločena, imam zdravega moža, ki mi veliko pomaga...
So vsaj nekaj dosegli - po dolgem času imam spet migreno.
Se je moj mož že pred časom ponudil, da lahko pomaga pospravljat eno garažo, ki je polna krame od moje sestre, pa mislim, da bomo preveč zaposleni ta vikend. SIcer ne maram takega obnašanja, samo počasi imava oba tega dosti.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.6.2010 19:38:04   
majana79
šivilja, niso vredni migrene... user posted image tvoja družina je pa pri tebi doma, ostali naj se slikajo

v sooto greste lahko v mesto, bo gasilska parada, zna bit otrokom zanimivo

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.6.2010 19:41:50   
Leela
majana pri nosu ne dajem inhalacij. Samo pri grdem kašlju. Pri F. jih uporabljam tudi, ko ima laringitis. pri nosu so parne inhalacije (vroča voda, kopanje) zadosti. In čiščenje. Potem ko znajo sami fajn spihat je pa samo sprej zadosti.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.6.2010 19:42:00   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana jaz se tud spomnim te reklame. Zakon je bila!Kje pa vrtijo novo?Je še nisem vidla, bolj malo TV gledam, pa že ob devetih spat hodim. Tok sem crknjena. Upam, da se bom kaj navadila na ta ritem.

a veš da ne vem na katerem programu sem jo vidla... user posted image po moje na slo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 961
3.6.2010 19:42:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

majana pri nosu ne dajem inhalacij. Samo pri grdem kašlju. Pri F. jih uporabljam tudi, ko ima laringitis. pri nosu so parne inhalacije (vroča voda, kopanje) zadosti. In čiščenje. Potem ko znajo sami fajn spihat je pa samo sprej zadosti.

aha ok, potem mu ne bom, itak pa ne bi pustil

kdaj znajo sami pihat? user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.6.2010 19:45:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a veš da ne vem na katerem programu sem jo vidla... user posted image po moje na slo

jaz sem jo na pop-u

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.6.2010 19:49:44   
šivilja

Odvisno - to je tako kot hoja in govor. Sicer se ne spomnim točno, ampak pri letu in pol pomoje že.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.6.2010 19:50:32   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sem jo na pop-u

Jaz pa na FB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.6.2010 19:50:34   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Odvisno - to je tako kot hoja in govor. Sicer se ne spomnim točno, ampak pri letu in pol pomoje že.

aha, pol bomo mi pr 2 letih, k smo za take stvari bolj počasni user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.6.2010 19:51:25   
šivilja

šivilja, niso vredni migrene... user posted image tvoja družina je pa pri tebi doma, ostali naj se slikajo

v sooto greste lahko v mesto, bo gasilska parada, zna bit otrokom zanimivo

O, zanimivo!

Ma saj me ne skrbi, da bi nam bilo dolgčas.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.6.2010 19:53:21   
šivilja

aha, pol bomo mi pr 2 letih, k smo za take stvari bolj počasni user posted image

Temu se reče late bloomer.

Nimaš kaj skrbet - imaš tako lepega osvajača!! Je bi pa moj prvi (sinko) daleč najbolj naporen in me je izmučil - pri njemu sem komaj čakala konec porodniške in službo, pi dekleti pa nikakor

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.6.2010 19:56:13   
šivilja
Pri meni na FB si lahko pogledate domači posnetek reklame za Frutek, je ena Ljubljanska aprilčica notri (LJubljančanke - od nmagk peti otrok)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.6.2010 20:15:01   
majana79

Temu se reče late bloomer.

Nimaš kaj skrbet - imaš tako lepega osvajača!! Je bi pa moj prvi (sinko) daleč najbolj naporen in me je izmučil - pri njemu sem komaj čakala konec porodniške in službo, pi dekleti pa nikakor

se bojim da bo narcisek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.6.2010 20:20:34   
PapuaNG
šivilja, kje pa na tvoji strani? Sem gledala, pa ne najdem, na netu je pa tut nikjer ni. Zgleda bom morala počakat še malo. Moj lump je zaspal, niti malo mleka spil pred spanjem, očitno je bil preveč zaspan. Pa vročičen, malo čez 39 v ritki. Je bil pa popoldan razpoložen, se igral kot ponavadi, tako da upam, da bo jutri že malo bolje. Se pa že nekaj oglaša....se pa tudi slini kot nor, tako da so očitno zobki, ker drugih simptomov ne vidim. Iz nosa mu ne teče, kašlja ne, samo vročino ima.

Sem se pa odločila, da bom jutri na bolniški, da si tudi jaz malo spočijem. Itak že skoraj cel teden bolj na pol spim, zadnje dve noči pa sploh.

Vsem bolančkom (in mamicam user posted image pikepoke, da se hitro pozdravijo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.6.2010 20:30:26   
koala.cek
čer,

mladička spita. tamali je v celem dnevu spal samo  uro in pol. no, samo da smo za nekaj časa končali s temi posvetovalnicami. mu čisto uničijo dnevni ritem.

taveliki....jah ta je pa res že cel fant. danes zjutraj ga je naša Minka čakala na vratih, naslonjena in ko sva prišla v vrtec, mu je skočila v objem in rekla: ah, kako te imam radauser posted image . ampak me pa pojezi, ker se sploh ne zna igrati z malim. skoz ga neki vleče, poriva, brca, ščiplje, lasa,...seveda mali potem skoz cvili, včasih tudi še preden se ga sploh dotakne.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.6.2010 20:47:53   
Dudica1
tud jaz ne najdem pri šivilji videa

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.6.2010 22:11:17   
majana79
grem v mižale

nočko!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.6.2010 22:32:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leela, upam, da je s tvojima mulčkoma bolje!
majana, šivilja,... preveč vas je... pozdravite se čimprej!

bi rada videla frutkovo reklamo,... Papue in malega se še vedno ne morem nagledatiuser posted image  (upam, da se ne zaletimuser posted image )
FLASKA, sem vesela za tvoj izpit!user posted image

ivana, ja, to sem jaz. sem te morala klikniti, ker te stalno videvam v desnem stolpcuuser posted image

koala.ček ti si pa tole Minko že prav za svojo vzela! imaš kar prav: takšno "snaho" še lahko preoblikuješ po svojih nazorih.

tako. ker me moj veliki mali pogreša, bo jutri preskočil obveznost vrtca in bomo dopoldne preživeli skupaj.
sobota in nedelja pa sta tako ali tako rezervirani za nas (upam, da bo sonce!)

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?