|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
2.6.2010 18:22:13   
majana79
moj je končno doma, da se lahko za 5 min usedem

tole samohranilstvo, tut če je občasno sux user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
2.6.2010 19:23:14   
tubby
dober večer

kaj se mi je danes zgodilo rajš ne povem... ker ne vem kdaj se bo končalo

torte?
PetraZg
ja Galerija Grad ima zelo dobre, ampak zelo dobre ima tudii VIKI
moj nečak je mel lani 2 od tam meni so ble božanske

http://www.slascicarna-viki.si/galerija.html

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 827
2.6.2010 19:24:26   
tubby
celo tale slaščičarna pri merkatorju zraven Kika ima ffuuul dobre torte - sočne in ne presladke

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 828
2.6.2010 19:24:55   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

celo tale slaščičarna pri merkatorju zraven Kika ima ffuuul dobre torte - sočne in ne presladke

lh greva na sprehod do tja pa probat user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 829
2.6.2010 19:35:12   
majana79

dober večer

torte?
PetraZg

tubby, a je kej hudega? user posted image

za Vikija sem pa tut jaz že slišala pohvale, sam se nisem mogla spomnit kako se imenuje user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 830
2.6.2010 19:37:07   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

papua ne vem če se ti ne bi pol navadu na benko in mu ga boš mogla skoz dajat al pa pol od tega odvajat...... ne vem no...

Smo skuhali puding mal pospravili in zdej je v dnevni že bomba padla v igrače user posted image

A je to kaj hudega?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 831
2.6.2010 19:40:49   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

papua ne vem če se ti ne bi pol navadu na benko in mu ga boš mogla skoz dajat al pa pol od tega odvajat...... ne vem no...

Smo skuhali puding mal pospravili in zdej je v dnevni že bomba padla v igrače user posted image

A je to kaj hudega?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
2.6.2010 19:41:36   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dober večer

torte?
PetraZg

za Vikija sem pa tut jaz že slišala pohvale, sam se nisem mogla spomnit kako se imenuje user posted image

Joj, tubby kaj spet - pri tebi tudi ni konca?

Jaz se še nisem uspela otrest tega BLUE počutja.

Očitno smo mi res vesoljci - je pršu en K. sošolec slikice menjat, ko si je K. ravno pižamo oblekel. Mi smo ob 7.30 v postelji, beremo knjigico do 20.00, ugasnemo luč in poslušata še pravljico na CD, če ne zaspita lahko 2x. Ponavadi je ob 20.30 že tišina. Če smo prepozni je pa zjutraj kriza.
Sošolec gre  pa baje ob devetih spat. Njegov tri leta stari bratranec se je zadnjič še ob 21.15 po ulici vozil s kolesom - se raje fentam.
So

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 833
2.6.2010 19:41:57   
Tanja_
Sicer pa...Hani sem v nedeljo prvič dala kravje mleko, pa je nardila par požirkov, pa v ponedeljek spet par. Potem sem pa v torek poskusila še dat kakav, pa ni bilo nič bolje. Očitno rabi čas, da se okusa navadi.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 834
2.6.2010 19:43:10   
Dudica1

A je to kaj hudega?

ja ne vem mogoče zarad zob ker bi skoz po flaši pil sladko...sej to je itak samo moje mnenje jaz ga svojim nisem dajala in ga tud ne bom.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 835
2.6.2010 19:44:05   
Tanja_

dober večer

torte?
PetraZg

Joj, tubby kaj spet - pri tebi tudi ni konca?

Jaz se še nisem uspela otrest tega BLUE počutja.

Očitno smo mi res vesoljci - je pršu en K. sošolec slikice menjat, ko si je K. ravno pižamo oblekel. Mi smo ob 7.30 v postelji, beremo knjigico do 20.00, ugasnemo luč in poslušata še pravljico na CD, če ne zaspita lahko 2x. Ponavadi je ob 20.30 že tišina. Če smo prepozni je pa zjutraj kriza.
Sošolec gre  pa baje ob devetih spat. Njegov tri leta stari bratranec se je zadnjič še ob 21.15 po ulici vozil s kolesom - se raje fentam.
So

Japajade-ko bo pa pet let, bo šou pa že v disko?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 836
2.6.2010 19:45:39   
majana79

A je to kaj hudega?

ja ne vem mogoče zarad zob ker bi skoz po flaši pil sladko...sej to je itak samo moje mnenje jaz ga svojim nisem dajala in ga tud ne bom.

a pa ti nikol ne reče za kakav? k ga zihr v vrtcu tut dobijo?

no, mi ga bomo pil, če mu bo všeč, itak si pol zobke umije...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 837
2.6.2010 19:47:01   
majana79
šivilja, niste čudni, sej tko je prou... otroc morjo spat ne pa ponočvat

sploh pa, to je vaš red in tko je, ni debate user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 838
2.6.2010 19:48:43   
šivilja

A je to kaj hudega?

Meni se tudi ena žlička kakava na dan ne zdi tako strahotna. K. ga sploh ne mara, raje pije mleko, He. pa želi kakav in ji ga mirne duše dam. Res pa je, da moji otroci niso nikoli pili po flaši, ampak pri zajtrku ali večerji iz šalce in potem umit zobe. Na ta način popije vsaj nekaj mleka.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 2.6.2010 19:49:16 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 839
2.6.2010 19:49:37   
Dudica1

A je to kaj hudega?

Ne nikol ne vpraša zanjga,ko mu ga naštimam ga pije.....sej jaz sem mislila to za po flaši pit ne ne tko po kozarčku user posted image
Tud papua je mislim da mislila da bi mu ga v flašo zmešala.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 840
2.6.2010 19:51:44   
majana79
ajaaaa, po flaši user posted image sem smotana...

ah, pr nas je flaša aktualna samo ob najhujši lakoti... mu počasi kar lonček dajem, pa naredi 2 požirka in je konec

zdej ko je bil bolan sva ga prav silila s tekočino user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 841
2.6.2010 19:52:35   
Dudica1
Naš T. spije samega mleka kolikor more user posted image ,kdaj če je žejen namesto soka spije mleko.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
2.6.2010 19:53:41   
Dudica1

ah, pr nas je flaša aktualna samo ob najhujši lakoti... mu počasi kar lonček dajem, pa naredi 2 požirka in je konec

ja ja...
sej je prav mora pit,jaz Maju kar pustim un magični lonček in se igra z njim in počasi spije celega,full pije.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 843
2.6.2010 19:55:46   
majana79
joj blagor, naš magičnega ne mara user posted image mislm ta otrok je res siten no

ne bi to, ne bi ono... komi čakam da začne normalno sam jest pa pit

zdej k je bolan itak skor nč ne je user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.6.2010 19:58:38   
šivilja

ja ja...
sej je prav mora pit,jaz Maju kar pustim un magični lonček in se igra z njim in počasi spije celega,full pije.

H. pa praktično nič ne pije - smo preiskusili tisoč in  en način in pripravo, če v celem dnevu spije 50ml je uspeh. Iz kozarca pa popije tri požirke in konec. Pojma nimam kaj lula, pa tri noči zapored ji je že premočilo. Se sicer pred spanjem podoji, samo nimam občutka da je kakšna ogromna količina.
Prav pretirano se sicer ne sekiram dokler lula in še kar OK kaka (zjutraj sicer  kot zajčje bobke). Kaka pa 4-5x na dan, da ne bo pomote.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.6.2010 20:00:59   
koala.cek
ok, sej se malokrat spravim k takemu razmišljanju ampak danes mi je pa res počil film. začeli smo resno razmišljati o selitvi v tujino. in to ne kar tako. najraje bi zamenjala državljanstvo pa tud narodnost. to kar se gremo v naši preljubi sloveniji je živa groza. in res se ne vidim, da bom tu dočakalo penzijo.

izkoriščanje delavcev, študentev, upokojencev. firme propadajo in to ne slabe in ne zato, ker so delavci delali kaj narobe, ampak ker so si požrešni voluharji nabirali premoženje naprej in nazaj. in to čisto legalno. in prav noben ne bo sedel zaradi gospodarskega kriminala. v podjetjih se špara, ni plačanih nadur, ni šolanj, izobraževanj, službenih potovanj, pisarniškega materiala, tudi regresi bodo veliko vprašanje in če je sreča je celo za plače, ki so itak vsepovsod na minimunu.

zdravsto - šparamo na vsakem koraku. čakalne dobe so dolge, da prej crkneš preden ti bo nekdo pomagal. doma ima polno škatlo nekih zdravil, krem intd...za katere sem več ali manj dala iz svoje denarnice. edino cepivo, ki mi ga pediater priporoča moram plačati. vsak mesec pa 60% plače dam za prispevke in dajatve. Pa kam gre ta denar ?

plače mizerne. oprostite, ampak z 900 eur ena normalna štiričlanska družina ne more preživet. in kapo dol tistim katerim uspe za 8 ur na dan, s prevozom vred preživeti s 500 eur. plača bi mogla biti najmanj 1500 eur, ampak za ta denar moraš biti že skoraj voluhar. in seveda izpadeš požrešen. da ne govorim o tuji delovni sili, katere izkoristijo, izmozgajo do konca, potem pa jih iz države izženejo. sram me je !!!

navijajo davke, cene na osnovne življenske potrebščine so narasle, o dopustih lahko skoraj da samo še sanjamo. ali pa se zapufamo. ja, za dopust!!!!!!! trenutno si niti pomisliti ne upam, da bi vzeli kredit za hišo.

osebno skoraj z gotovostjo trdim, da živimo slabše kot pred enim, dvema letoma.

no, pa še to. naj mi ena ljuba duša razloži tale arbitražni sporazum. za boga in pol - ga ne zastopim, pa če mi ti tile presvetli vodilni možje razlagajo po dolgem in počez. sem mislila da so za take zahtevne stvari plačani, sedaj pa vso odgovornost prelagajo na svoje podložnike. toliko, kolikor nas bo tole koštalo, bi lahko rešili marsikatero delovno mesto.

hvala ker ste me brale.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.6.2010 20:06:15   
majana79
kolegica, se podpišem pod tebe 

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.6.2010 20:07:01   
šivilja
Koala.ček - mi živimo definitivno slabše kot pred dvema letoma - pa ne zaradi povečanja članov, ampak drastičnega znižanja moje plače  - vse kao legalno

Vidim pa , da sva že dve v nekem čudnem razpoložanju - a je vreme al luna, ne vem, imam pa  jaz tudi že vsega dovolj.

Arbitražni sporazum - vprašaj me raje kaj o plenicah ali pa za kakšen recept. Politiki in politika mi grejo vedno bolj na k.... (pa jaz nikoli ne preklinjam)

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 848
2.6.2010 20:07:03   
Dudica1
tud jaz user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 849
2.6.2010 20:14:20   
koala.cek
Sicer pa je že naš veliki Francel pred 200 leti pel, "da le petica dá ime sloveče" in "človek toliko velja, kar plača".

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?