Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 10:57:03
|
|
|
|
Dudica1
|
koalček ful hvala,ti sporočim! Zdej grem pa mal odležat ker Maj spančka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 10:57:35
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Šivilja... datuma sicer še nimamo, ampak mi je povedala koliko časa bomo v bolnici, če bo vse ok. Očitno sva z mojim pomešala kaj so dnevi in kaj tedni, ampak se nama oprosti a ne, ker sva bila čisto šokirana takrat... Bomo že v 1 tednu doma ... Je olajšanje 100 na uro... Kje si kupila jagode? Kam naj grem naročit torte? O super, ker tisto se mo je zdelo nenormalno dolgo, samo človek itak ne ve Jagode grem iskat v Dvor pri Polhovem Gradco. Bom še šla, pa jih lahko še zate pripeljem. Torte - nimam pojma, jih še nikoli nisem naročala. Se mi zdijo pa dobre od Domače peke na Taboru. H. je spet sitne, noče zaspat. V kričanju jokala 30 min, zdaj se je pa umirila, ko gleda kako tipkam. Pol verjetno niso ušesa, ampak samo trma. Pa glih sem naju hotla spakirat k P. Črv mali, zdaj se mi pa reži in pleše po postelji.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 11:10:14
|
|
|
|
Dudica1
|
Še to sporočim: poki me je poslala sms da je Anej bil včeraj operiran,uspešno je bilo hudo ampak je borec pravi in da je za v ginessa ker je jedel že takoj po operaciji . Zdaj so frej za 5 let :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 11:23:26
|
|
|
|
petrazg
|
Super za Aneja... pogumen fant Jagode bi pa imela... povej, ko jih boš šla iskat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 11:28:14
|
|
|
|
majana79
|
bravo Anej, sej smo vedeli, da si car! petra, en teden pa ne bo tako grozno, super novica zunej spet dež pada, kr neki aja, kdaj se gre lahko ven z otrokom, če je na AB? a se sploh lahko gre?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:03:49
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 bravo Anej, sej smo vedeli, da si car! petra, en teden pa ne bo tako grozno, super novica zunej spet dež pada, kr neki aja, kdaj se gre lahko ven z otrokom, če je na AB? a se sploh lahko gre? Pomoje, ko nima več vročine oz. simptomov bolezni, pa ko je malo lepše vreme Petra - verjetno bom šla proti koncu tedna, ti bom sporočila Moje razpoloženje je vremenu primerno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:06:21
|
|
|
|
šivilja
|
pa ravnokar sem požrla celo čokolado
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:17:04
|
|
|
|
ledenka
|
konec sestanka petra, meni je všeč Galerija Grad torte so lepe in okusne
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:22:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja pa ravnokar sem požrla celo čokolado jaz bi tud, pa je nimam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:28:07
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, kdaj sta šla vidva z M. ven, ko je bil na AB zaradi ušes? Tanč piše, ko ni vročine, pa da je otrok ok (tko k je šivilja napisala), sam ušesa niso izrecno navedena oziroma AB
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:28:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja pa ravnokar sem požrla celo čokolado jaz bi tud, pa je nimam jaz tudi ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:35:07
|
|
|
|
petrazg
|
Majana... če otrok nima vročine, lahko gre ven... tako so vsaj mene naučili. Še pri škrlatinki me je čudno gledala, ker 5 dni nismo šli nič ven, pa je rekla, da se brez veze doma mučimo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
vesela za Aneja!!! pa , da se čimprej zaceli! sem vedela, da moram pokukati na RR zdaj pa hitim delat_lep deževen dan. upam, da ste okej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:45:24
|
|
|
|
koala.cek
|
ooooo super za aneja !!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:45:44
|
|
|
|
majana79
|
petra, hvala, sam še dež beden mora nehat maja pravi da v KP sonce nabija... bi mogle it spet mal na kofe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 12:45:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kdaj sta šla vidva z M. ven, ko je bil na AB zaradi ušes? Tanč piše, ko ni vročine, pa da je otrok ok (tko k je šivilja napisala), sam ušesa niso izrecno navedena oziroma AB ko kake 2 dni nima vročine, ne glede na to, a je še na AB ali ne. za Aneja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 13:09:28
|
|
|
|
Dudica1
|
zdej pa že tud pri nas nekaj rosi...upam da ne bo začelo bolj,kar naj ostane tako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 14:07:42
|
|
|
|
PapuaNG
|
dudi, glede barbarige-midva sva bila ravno jeseni nekaj dni tam, pa je čist luštno, sploh zaradi borovcev. Do tiste plaže se pa že sprehodiš, ni panike. Midva sva malega kar v voziček pa gremo. Pa šla sva pol še do pule (zlatne stijene al kako se reče), pa nek kemp naprej od barbarige (sem pozabla ime), pa rovinj...Edino štacuna je samo ena v kampu, cene zasoljene, tko da je kul prej kej nabavt al pa v kakem večjem mestu v konzumu. Malemu je pa vročina spet zrasla, tko da mu je moj calpol dal, zdej ga je pa že mami prevzela in se malo bolje počuti. Za jutri bomo pa še videli, al grem jst na bolniško al ga bo še moj merkal. Pediatru pa ne vem, če se že splača vozit-itak ma šele en dan vročino.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 14:45:01
|
|
|
|
lake
|
Kukuc Vsak dan hodim iz službe bolj lena. Da ne govorim o tem da sm bla seveda mokra ker sm šla z kolesom. Nisem gledala napovedi .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 14:56:40
|
|
|
|
Dudica1
|
papua hvala...sej tistih 15 minut me sploh ne skrbi,morava premlet kako nama bo zneslo ker bova kupila avto...se že tok dolg to vleče da je joj. lake te bo zdej tvoj mal pogrel ker si bla premočena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 15:09:37
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lake te bo zdej tvoj mal pogrel ker si bla premočena Če bi mojga čakala bi prej pljučnico dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 15:37:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lake te bo zdej tvoj mal pogrel ker si bla premočena Če bi mojga čakala bi prej pljučnico dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 16:09:17
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan! Crknjena sem, pa se+o me danes prej spustili.Zdele sem pojedal, H pocrkljala, zdej pa čakam mojega, da gremo naročit torto. petra ti je že ledenka povedala, kje imajo dobre torte. Meni so tam najboljše, jo bomo tudi iz tam imeli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 16:51:28
|
|
|
|
PapuaNG
|
oh, še par minut, pa konec šihta Moram še v milerja pol po mleko skočit za malega, včeri ni hotel piti navadnega sojinega ali riževega. Je odrinil flaško, kot bi mu ne vem kaj dala za pit Zgleda ga bom morala počasi privadit na okus. Mami je rekla, da bi mu dala mal benkota al pa nekaj notri, da zakrije okus. Mogoče pa res,je za probat. Ker čokolino pa jutranje kašice mu vedno z navadnim sojinim mlekom delam, pa ni problema. Upam, da malemu ni spet vročina zrasla, da bo vsaj malo bolj mirna noč kot danes.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.6.2010 17:18:56
|
|
|
|
Dudica1
|
papua ne vem če se ti ne bi pol navadu na benko in mu ga boš mogla skoz dajat al pa pol od tega odvajat...... ne vem no... Smo skuhali puding mal pospravili in zdej je v dnevni že bomba padla v igrače
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?