anya.xy
|
Ej za **** tota RINGARAJA to te skozi ven meče, HALOOOOO, no pa še gremo 1x od znova=)) Mi smo bili prejšnji teden 2 cepljeni, hvalabogu nista imela nobene reakcija, glede razvoja smo bili pohvaljeni, da lepo napredujeta, vse sta pokazala kaj znata, kravice sta pasla, preobrat sta pokazala trebuh-hrbet, "pogovarjala" sta se, še malo je Miha zacvilil , prav posrečena sta bila. Dala sem še jih cepit proti rotavirusu, imamo male nečake v vrtcih pa vsake toliko kakšno drisko prineseta domov, no pa še verjetno posta šla naša2 v jasli tak da...če bo le pomagalo. Mi že 3 tedne pridno jemo zelenjavo - korenček, cvetačo, krompir, brokoli, kolerabo...se kr treseta ko vidita žličke, edina kaj je narobe je to, da gre vse prepočasi, ko 1 dajem žlico v usta, se drugi joče in obratno seveda, vse jima gre prepočasi. tako da smo kosilo že zamenjali z gosto hrano. Katero zelenjavo ste že ve začele dajat na začetku??? No edino s sadjem bom začela komaj ta teden, smo 1x poskusli kuhana jabolka pa jih je kr napenjalo, tak da to bo naš 2 poiskus, pa bomo videli. Imamo pa en velik problem ponoči, in sicer zbujata se na 1 uru, 1x eden drugič 2, in hočeta pit, naredita pa r požirkov in zaspita nazaj, smo probali namesto čaja dat vodo ni nič pomagalo, jima je prav vseeno če pijeta vodo ali čaj, problem pa je v tem ko ne vem ali sta res žejna ali je to navada postala, na začetku sem mislila da sta mogoče lačna, pa kaj ko zvečer ne pojesta več kot 150ml. KAJ MENITE VE, KAJ BI BILO ZA NAREDIT?? MissD - ko je moj doma imava vsak svojega, ko pa sem sama pa poiskusim obvladat oba na 1x, no če se mi posreči . naša 2 pa nista nevem kakšna jedca, smo mogli 1 obrok čez dan ven spustit ker nista hotla jest, tak da zdaj pri 4,5 mesecih imata 5 obrokov, s tem da jesta kosilo po žličko(okoli pol1) Aluap - dobrodošla, več nas je, lepše je , čestitam za dojenje , napiši še več vaših podatkov da vas bodo dali na seznam Tejalea - čim prej se pozdravite - mi smo še za 1x zdravi, hvalabogu(trkam) Natasha15 - imaš pa 2 pridna zakladeka, joj kaj bi dala da bi 1 noč prespali, upam da se bo to kmalu spremenilo Lep sončen pozdrav