danana
|
Uhhh, zunaj je zima, brrrr mrazzzzzzzz. Me je danes kar pošteno prezeblo, pa sem ves čas hodila. Si moram nove čevlje kupit, ti mi očitno malo premočijo pol pa zmrzujem. A mogoče katera uporablja kakšno nosilko (pestunja, sling, wrap, mai tai) za nošeneje dvojčkov. Ker živimo v 4. nad v bloku brez dvigala je pravi mali projekt oba naenkrat spraviti po stopnicah. Da ne omenjam, da imam s sabo vedno še celo torbo robe in enega trmastega 2 letnika, ki se po stopnicah dere mamica nesi, mamica roko.... Trenutno ju po stopnicah prenašam v košarah od vozička. Dol še gre, gor pa je res vsak dan težje in se že oziram po drugih možnostih. Kakšen predlog? Imam sicer wrap in razmišljam, da ju poskusim oba napakirat v ta trak. Vem, da je možno pri malih dojenčkih, nisem pa še sprobala z mojima fantoma. Jaz ju po priporočilu fizioterapevtke še vedno večino časa držim v položaju lunce, ali pa na trebuščku, čim manj pa pokončno. Zato ju okoli prenašam v pestunji, seveda samo enega naenkrat. Ma, bo treba sprobat..... anya.**** joj, meni tudi ful izpadajo lasje. Kadarkoli pogledam malčka jima kak moj las štrli z obraza (včasih jih imata celo v ustih), rokic ali oblekic. Da ne govorim, da se sploh ne upam več počesat. Moram res do frizerja v kratkem, se postrič in mal pozanimat o kakšnem "magic šampon". Glede srečanja bi bila jaz res vesela, če bi spoznala še kakšno dvojno mamico. Imam kar nekaj kolegic, ki so trenutno na porodniški a je vseeno malo drugače z dvojčki. Mi smo iz Ljubljane, in tudi vas je kar nekaj iz okolice, pa sloh je Lj nekje na sredini tudi za tiste od malo bolj daleč. Tako, da predlagam, da bi se res kar v Lj dobile. časovno pa ste nekaj omenjale vikende. Meni je ok, med tednom pa še rajši. Še posebno med 10 in 14 uro, da čas hitreje mine. Javite se katera bi bila za srečanje če ji LJ ok (ali predlagajte drug kraj) in čas, med tednom /vikend, pa bomo videle, če se lahko uskladimo. 1. Danana - LJ - med tednom med 10 in 14 uro Kaj bo pa vašim pikicam prinesel Miklavž, Božiček, dedek Mraz?
|