ljupka
|
Meta živjo!Čez dan nekako gre!Saj dopoldan sta v vrtcu in šoli,popoldan ko prideta domov,iskat jih grem takrat ko mala dva zaspita in imam vsaj dve ure časa za večja,pol se pa sama dva skupaj igrata,mogoče mi je lažje ker sta dva!Čeprav je zaradi tega tudi več norenja! Nič tisto mleko ji dajem,in presenetljivo je retki kakec ,kot če bi sam dojila!Nad dojenjem pa obupujem,ker me čist izčrpa,nekaj mleka imam,vsaj za čez dan,sam sem čist zmantrana! Včeraj sem imela pregled pri G in sem šla sama moj je bil doma za varuško!Ko sem prišla domov sta čist mirvala ampak nista hotela zaspat,Eva pa tudi jest ne!Ko sem pa jast prišla,sta jedla pri meni in zaspala!Do 6h je še nekako blo,pol pa ne več spat in nisem ju mogla nahrant,vsako uro sta pojedla eno flaško pa še pri men,dokler je moj prišel iz šihta sem bila že gotova,čist ižeta,to je bilo ob 22:10!Pol me je poslal spat,da bo on mal,zaspala sta po 10min,pol sem se ob 1h jaz ustala nisem mogla spat ,sem ju stisnila k sebi poujčkala na trebuščku in sta končno zaspala!Luka je spal do 4h Eva pa celo do 6h.Pol pa spet,Eva ni hotela flaške,Luka je tudi pri meni vlekel!Eva je sploh začela flaško zavračat,sam ker se pri meni dovolj ne naje ,je potem toliko lačna ,da ogromno spije na flaško ,da jo zvija!Ne vem nič ne razumem,počutim se da sem prvič rodila,popolnoma novi problemi!Ne vem kako dolgo bom zdržala,nimam nobene pomoči,moj mora ponoči spat ker gre v službo,zdaj ko dela popoldan ,sem popoldan sama,nimam nobene pomoči,nisem noben heroj,ker mi je teško in sem utrujena in neprespana! Ko sem šla po večja dva v šolo,dobro ki je sam 1,5km,me je moj nadr,ker sem gume spalila,baje sem vozila z zategnjeno ročno!Jaz nimam pojma se ničeser ne spomnem!!Saj bo saj sta vsag dan večja in luštna!Saj meni ni toliko hudo zame,ampak za njiju dva!Njima je še težje,nekaj ju muči ,a ne znata povedat,to je najtežje obdobje v življenju obdobje dojenčka!
|