|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
25.6.2010 8:57:50   
lillchy123
jutro user posted image

pa mamo spet sončekuser posted image bejbe, sorry, ker vas malo zanemarjam, sem mislila kok časa bom mela, ko sem 14 dni brez škratka user posted image ja pa ja deuser posted image zdej je pa delo pa počitek pa spet delo pa počitek.. pa včeri sem mela cukr test, ki je negativen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da jagode s smetano še naprej rulajo user posted image
tko da, mi smo ok, v ponedeljek imamo pa že UZuser posted image user posted image user posted image

grem vas zdej mal za nazaj prebrat ..

uživajte v podaljšanem vikendu

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
25.6.2010 9:37:10   
Lenca78
Tole k je ena napisala da ji ni prijetno dolg vozit avta čist razumem. Včeraj sem mogla nekaj odpelat skoraj do Il. Bistrice in na poti tja sm ugotovila da se sploh ne morem več se skoncentrirat na vožnjo in sm tok zaspana ratala da sm se mogla ustavit na počivališču in odremat 20 minut ker bi kmal v eno prikolco odletela. Pa tko rada dm vozila pa dolge fure zdej pa mislim da tole kr za neki časa odpade :(

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
25.6.2010 9:42:33   
lillchy123
evo, da še mal pokomentiram:

slončkanje- naš škratek ima še vedno posteljo v najini spalnici. se je do zdaj ponoči zbujal tudi do 7x na noč, pa sem ga samo nazaj položila in je zaspal. user posted image sva pa midva povsod, nežno tudi v spalniciuser posted image je pa tko, da lahko še tako planiraš kaj in kje bo otrok spal, pa ima otrok potem svoje plane user posted image in se malo prilagodiš, ker drugače lahko okrog hodiš ko zombi user posted image

bambinca- čestitke tvojmu škratku za 1rd!user posted image user posted image user posted image

tejči- a tebi sem se pa kaj zamerila al kako, da si me zbrisala iz seznama UZ pregledov? user posted image še vedno mam UZ pregled 28.6.user posted image

spanje pri babicah- mi to prakticiramo že odkar se ne doji. pa ne bi, če ne bi šlo drugače user posted image je pa pač tko, da njegovi starši ga niso upali imet, moji so pa bolj od daleč. in ko je bilo kaj nujnega za uredit, je šel običajno kar k njima prespat. pa je zdaj fino, ker je navajen, saj je zdaj moj na 14- dnevnmem izobraževanju in ga ni od jutra do večera in zaradi moje kritične user posted image je še l Luka za 14 dni na počitnice k mojim staršem. on uživa 100/h, meni je pa hudo user posted image ampak, zdaj nisem pomembna jaz, ampak moja dva škratka user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
25.6.2010 11:50:23   
NiNiBo
Najprej vsem, ki ta vikend odhajate ne dopust en super, sproscujoc dopust, fino se naplavajte in nauzijte soncka user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa mojega vceraj oddala na letalisce in sem do nedelje sama. Cedalje bolj mi ne pase, da sem sama. Saj nisem jezna nanj, ker vem da so obveznosti, ampak bi pa veliko raje, da bi bil malo vec doma. user posted image user posted image  user posted image

Ja tinkatonka tisto sem jaz na sliki, s tem da je ta"zgornja roka od mojegauser posted image .

Lillchy123 a potem si ti tudi sama, skoda da nisem ze doma, bi se oglasila na kaksen kofi user posted image

Uzivaje praznicni dan, jaz se bom pa pocasi spravila delat.

Neposredna povezava do sporočila: 2779
25.6.2010 12:08:01   
Natalija28
Tak, jaz sem se pa odločila za razvajanje drugi teden. Grem na manikuro. Pa en dan na masažo. user posted image  Komaj čakam...user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
25.6.2010 15:57:06   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Tak, jaz sem se pa odločila za razvajanje drugi teden. Grem na manikuro. Pa en dan na masažo. user posted image  Komaj čakam...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful fajn! Jaz si bom nekje sredi avgusta privoščila eno pedikurco, ker si sama nog več ne bom mogla zrihtat, pa da mi poštimajo tko kot je treba, da bom mela lepe nožne prstke na porodni mizi user posted image .

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
25.6.2010 16:03:39   
tinkatonka
Midva se pa s sinkom hladiva že od 12h notri v hiši. Sva pojedla kosilo, si je zaželel špinačo, potem sem pa še polpete iz 5 žit zraven spekla in je bilo njami. Za posladek seveda sladoled. Kok je fajn met mene za mami, a ne user posted image . No zdaj on spi, v pečici pa že peče glavno kosilo - tamlad krompirček in piščanček. Tokrat brez kakšne zelenjave, ker sem pozabila nakupit. Itak gremo pa čez 2 dni na morje in si je brez veze zalogo doma delat. Sicer je pa možek že na poti domov user posted image user posted image . Juhej, juhej. user posted image

Kompletek za iz porodnišnice...kok mi gre na živce, ker je vse al za fantka ali za punčke, unisex pa tako malo. GGRRR user posted image user posted image user posted image Rada bi kaj rumenega, al pa oranžnega. Bom se očitno naletala za ta kompletek. Ampak dejmo počakat na razprodaje. A katera ve kdaj se začnejo razprodaje? Jaz bi si še kakšne kratke nosečniške hlače kupila.

No jaz pa čakam, da se sine zbudi, bomo kr zunaj jedli pred hišo. Sonček ni več tako močan, pa še senco imamo že na terasi in je prav fletno.

Fajn bodte!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2782
25.6.2010 18:35:17   
bambinca
lillchy hvalauser posted image user posted image user posted image

evo, jest mam spokan in ponoči oz proti jutru gremo na MORJEEEEEE!!!

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 2783
25.6.2010 19:02:05   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

lillchy hvalauser posted image user posted image user posted image

evo, jest mam spokan in ponoči oz proti jutru gremo na MORJEEEEEE!!!

same lušte delate z morjem. jaz biiiiiiiiiiiiiiiiiii tttttttttttttttttuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
25.6.2010 19:42:39   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa za naju s katrinko, ki letos verjetno ne boma videla morjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pa čim bolj uživajte ter se spočijte pred prelepim septembrom
user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
25.6.2010 19:55:08   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
25.6.2010 20:12:39   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

katrinka: kot sem ti že rekla... vse ti uredijo oni... vem da ti zamrznejo, če ne porabiš, ampak ti s tem tut avtomatsko prekinejo obv. zavarovanje user posted image
v glavnem nimaš nobenga letanja...
to imamo sam tisti, ki imamo samoplačniško user posted image

ufff super, sej bom sla kr v sredo ze porihtat zadeve pa bomo vidl kaj in kako,
hvala za pomocuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: hanizali
Punce kam greste kaj na morje,jaz malo cvikam prav kam daleč....

Jaz grem v nedeljo v Istro - Rabac. Tudi jaz prav daleč nisem želela, tak da v primeru, če bo kaj narobe, nimam predaleč najbližje slov.porodnišnice (Izola).

ja po mojem je cist uredu iti na morje - sej do izole res ni dalec tko da ne vidim ovir

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Tak, jaz sem se pa odločila za razvajanje drugi teden. Grem na manikuro. Pa en dan na masažo.  Komaj čakam...

uuuuuu sm kr fous,jaz morm na manikuro in pedikuro tud v kratkem k drugac se mi bo zmesaluser posted image user posted image user posted image

tinkatonka - v bc v btc-ju sm vidla precudovite kompletek za domov iz p - rumene,oranzne,nezno zelene,roza,bele,modre...pejdi pogledat - mislim da stanejo okoli 25eur...razprodaja so pa vecinoma zeuser posted image
meni je oranzen ali rumen vsec...sem mojo princesko v oranznem domov prinesla - trikrat prevelikem...kaj ces,prvic mama,zdej bolje vem...heheuser posted image

nadka - ti packauser posted image delas take luste z morjem...ni fer...moj prav da mi bo stresel sol v graben pa bom morje mela...k bi ga v rit sunla...deciuser posted image

voznja - uf tud jaz obozujem vozit...zaenkrat se kr gre, se pa spomnim lansko leto k sm se delala - kok sm bla zaspana,je zlo nevarno to je treba kr pazit jauser posted image

midva sva danes belila, mala je bila v varstvu...ful je lepo - imam dnevno tokrat rumeno belo...sicr se tricetrt bajte za pospravt a to bo jutruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
25.6.2010 22:15:07   
corfu
čer

Mi smo imeli danes malo piknika, pri ginekologu sem uspešno opravila, razen železo imam malo nizko...na morje gremo v Zadar-Privlaka...zdaj pa lahko noč user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.6.2010 8:40:22   
lillchy123
jutro user posted image

ena slikca, kako je zgledal moj buši 24 3/7 user posted image . zdej je še mal večji. če mi rata it drug teden na morje, se bom na plaži počutla ko nasedel kituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.6.2010 9:19:35   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro user posted image

ena slikca, kako je zgledal moj buši 24 3/7 user posted image . zdej je še mal večji. če mi rata it drug teden na morje, se bom na plaži počutla ko nasedel kituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

iiiiiiiiii lep buhiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.6.2010 10:58:26   
*Katja
Tinkatonka, sem iz Ljubljane (Savlje). Če bom le utegnila se vam pridružim na čveku, z veseljem.
Vidim, da sem malo nora, ker grem en mesec pred rokom na morje na Hvar :) Jah, če bo kriza bom pa tam rodila.
Z gnezdenjem pa midva še nisva začela, v glavi imam približno kaj si želim (predvsem si ne želim imet preveč stvari, še preden ugotovim, da jih rabim :) ) Se pozna da sem mlada, pa da sem flegma (morda skoraj preveč) ampak men je fajn.

Te birokracije se pa tudi še nisem lotila imam pa v glavi. Podpora študentom je pa itak precej slaba (moj je zaposlen) tako da ne upam preveč.

Res je lep dan, greva z možem en krog s kolesom po darilo za poroko, ki naju danes še čaka. Komaj čakam!

Uživajte!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.6.2010 11:06:10   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

nadka - ti packauser posted image delas take luste z morjem...ni fer...moj prav da mi bo stresel sol v graben pa bom morje mela...k bi ga v rit sunla...deciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no meni moj še nič ni predlagala tako da mislim da bom kar v otroški bazen zlezla pol bom pa še nasedla kot kituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.6.2010 11:07:03   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro user posted image

user posted image

bravo za tak lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.6.2010 11:30:21   
NiNiBo
lillcy123 o kaksen lep trebuscek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

katja Mislim, da ni nic narobe ce si malo bolj na easy se sploh ce nimas tezav v nosecnosti. Tako, da pregled kaksen dan predno gres, potem pa se le veselo namakaj, razvajaj in uzivaj!! Seveda, bodi pozorna na svoje telo in ce se karkoli zacne dogajat takoj do zdravnika.
Biti na easy in leta niso povezana, jaz sem 32 pa sem tud bolj na easy user posted image  . Mogoce zato, ker sem ne vem kolikokrat slisala tega pa ne zmores/ne smes/kaj bodo pa drugi rekli/itd. Jaz naredim obicajno stvari tako, kot cutim da je zame (in za mojega pratnerja) prav. Pa ves kaj, ponavadi se tudi izkaze, da ni nic narobe ce naredis kaj, kar ni ravno "normalno". Jaz pravim: bodi to kar si, stoj za svojimi odlocitvami, poslusaj drugih mnenja vendar jih upostevaj le ko ves in cutis, da imajo prav.

natalija28 veliko uzitkov pri razvajanju, kolk sem ti fovz!!

Vceraj sem sla pa v mesto in sem si kupila nove kopalke-pri nas so se razprodaje zacele. Sem med tistimi user posted image , ki ta stare ne spravijo vec gor. No ja spodnji del se, ampak zgornji del sem pa morala kupiti 2 stevilki vecji user posted image . A rabi katera kaj oprsja, ga imam za oddatuser posted image user posted image . Kupila sem si pa tudi dva nova modrcka, tako da upam da sem sedaj opremljena za nekaj casa. user posted image user posted image

En lep vikend vam zelim, in za tiste ki potujete na morje varno vaznjo.

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.6.2010 13:28:39   
Izabelina
joj, men se pa ne da več... še en izpit mam in je tok bedna snov, da se ne morm normalno usest in učit... kr skoz neki... bleeek...

1.7. js zaklučm s faksom do nadalnega... sam se mi zdi, da se datum nikamor ne premika in da ne bo nikol konc... user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.6.2010 13:47:27   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

joj, men se pa ne da več... še en izpit mam in je tok bedna snov, da se ne morm normalno usest in učit... kr skoz neki... bleeek...

1.7. js zaklučm s faksom do nadalnega... sam se mi zdi, da se datum nikamor ne premika in da ne bo nikol konc... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  O kolk sem vesela, da nisem edina k se mi nic ne da!!!!!

Jaz tud za racunalnikom, se trudim delat na popravkih clanka. Se skoz v "ta zadnjo brcam, da moram to ta vikend naredit in pika, ce ne se bom pa kar za usesa".

Sej se mal imas Izabelina, v bistvu se par dni potem je pa za tabo. Misli, na to kolk si ze naredila in, da si sedaj res tik pred koncem in ne smes za-bluzit. Po 1.7 bo pa cas samo zate in za tisto, kar rada pocnes. Sej bo..vzami si kratek odmor, potem pa naprej v nove boje do cetrtka. user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.6.2010 20:50:45   
Lenca78
Punce jest bi vas prosila za pomoč oz nasvet. Očitno em spet fasala uroinfekt sej me ful boli spodi pa peče po lulanju :( redni pregled mam šele v četrtek kaj nej nardim kam nej grem na pregled?
Hvala za kakršn koli nasvet in lep večer vsem še naprej.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.6.2010 20:55:19   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Punce jest bi vas prosila za pomoč oz nasvet. Očitno em spet fasala uroinfekt sej me ful boli spodi pa peče po lulanju :( redni pregled mam šele v četrtek kaj nej nardim kam nej grem na pregled?
Hvala za kakršn koli nasvet in lep večer vsem še naprej.

o groza, ne vem kaj naj ti svetujem - pojdi k najbliznjem dezurnem dohtarju,sej si noseca - te bodo vzel, al pa v porodnisnico ce je treba...

nadka30 - hehe...jz sm hotla v bazen od tamale zlest pa se bojim da ji ga bom unicla...heheuser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.6.2010 7:48:49   
mala2001
Jutro punce!

tako. Odločitev je padla! Js sem se odločla da gremo jutr na morje in tako bo. Moj pač nima tukaj kaj pripomnit!!! Sem huda teta!user posted image Mam na pol že spakirano, včeri sem vse zlikala in nabavila. Kopalk nisem nabavla novih, stare so mi prav, zgornji deli še boljš stojijo ko prej user posted image

Edino tamal nam je začel neki spet kašljat. Vročine nima, je pa včeri od kašlanja bruhal.... Sicer če ga bom peljala k pediatru mu bo spet predpisal panatus... A ve katera za ker boljši sirup brez recepta? Sem ziher da ko bo na morskem zraku bo vse prepucalo.... Se nam to ves čas dogaja, kašlja, brez vročine, pri pediatru nič.... bez veze! Sem pa najbolj srečna mamica, da je tako zdrav in odporen! Od svakinje in sestrične deca so non stop na antibiotikih in po bolnicah, naš je antibiotike v 4 letih imel le 1x. Zdej pa trkam na les....

Danes mamo še roštiljado in moram še meso pripravit, pa nekak se mi ne da iz kavča....user posted image Stananje je itak v takem razsulu, da me bo od nervoze konc, same cote skoz, tla so za znoret, kopalnica za skozlat.... se moj odpravla v čiščenje  od četrtka, ko je zadnji dan delal, pa še nič! Je reko, da bo dans.... Jst pa tud ne bom, ne morem vse, perem, peglam, kuham dvojno (še za v zmrzovalnik za na morje), nabavlam, pakiram.... zvečer mam pa noge obup!

Sicer pa še danes! Jutr gre tamal še v vrtec, po kosilo pa greva ponj, ker imava še neki obveznosti do 12ih. in gremo na Punat!user posted image user posted image user posted image In nas ni do druge srede, ko mam pregled.... Sicer pa me ne daje neka panika, ker imam do svoje domače porodnišnice iz Punata manj kot 2 uri...

Uf, mi je zdej boljš, k sem vam lahko mal pojamrala, hvala k me poslušate....user posted image Uživite, js se grem pa posla primit!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.6.2010 8:32:10   
katrinka
mala2001 -ma super si to naredila, jaz bi tud mogla dat komando da gremo na morje...tko pa cakam na mojega in pol ni nic...baje gremo na izlet dons...hmuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?