mala2001
|
Jutro punce! tako. Odločitev je padla! Js sem se odločla da gremo jutr na morje in tako bo. Moj pač nima tukaj kaj pripomnit!!! Sem huda teta! Mam na pol že spakirano, včeri sem vse zlikala in nabavila. Kopalk nisem nabavla novih, stare so mi prav, zgornji deli še boljš stojijo ko prej Edino tamal nam je začel neki spet kašljat. Vročine nima, je pa včeri od kašlanja bruhal.... Sicer če ga bom peljala k pediatru mu bo spet predpisal panatus... A ve katera za ker boljši sirup brez recepta? Sem ziher da ko bo na morskem zraku bo vse prepucalo.... Se nam to ves čas dogaja, kašlja, brez vročine, pri pediatru nič.... bez veze! Sem pa najbolj srečna mamica, da je tako zdrav in odporen! Od svakinje in sestrične deca so non stop na antibiotikih in po bolnicah, naš je antibiotike v 4 letih imel le 1x. Zdej pa trkam na les.... Danes mamo še roštiljado in moram še meso pripravit, pa nekak se mi ne da iz kavča.... Stananje je itak v takem razsulu, da me bo od nervoze konc, same cote skoz, tla so za znoret, kopalnica za skozlat.... se moj odpravla v čiščenje od četrtka, ko je zadnji dan delal, pa še nič! Je reko, da bo dans.... Jst pa tud ne bom, ne morem vse, perem, peglam, kuham dvojno (še za v zmrzovalnik za na morje), nabavlam, pakiram.... zvečer mam pa noge obup! Sicer pa še danes! Jutr gre tamal še v vrtec, po kosilo pa greva ponj, ker imava še neki obveznosti do 12ih. in gremo na Punat! In nas ni do druge srede, ko mam pregled.... Sicer pa me ne daje neka panika, ker imam do svoje domače porodnišnice iz Punata manj kot 2 uri... Uf, mi je zdej boljš, k sem vam lahko mal pojamrala, hvala k me poslušate.... Uživite, js se grem pa posla primit!
|