teodora75
|
No pa dobro jutro v to dezevno nedeljo... Ampak meni je prav super, da je se malo takole, pa saj sem ze omenila ane. Ravno sva pozajtrkovala, jaz samo 2 nektarini in cez belo kavo, saj edin tak zajtrkovalni rezim zbudi mojo prebavo. Bo pa malo kasneje se kaj bolj resnega. Pa da ne bote ravno mislile, da je tole cisto obicajno, zajtrkovati tak cas, ampak danes sva se res malo dlje crkljala, saj sem bila vceraj pooooooozno doma s srecanja, moj 'lubec' je pa ob taksni nenavadni uri se rajhal. V glavnem, srecanje je bilo nadvse simpaticno in zdaj sem cisto 'potolazena', ko sem ugotovila, da moj busec vseeno ni najvecji . Je sicer res, da so bile tam skoraj vse s trebuscki ze v drugo (ali vec), ampak vseeno se zdaj pocutim bolj 'normalno'. Naj pa povem se to, da je bilo na momente malo 'strasljivo' (ne mislim cisto resno), slisati vse informacije in 'posebnosti' zivljenja, ko ze imas enega pikca. No, ampak mi je jasno, da se bo vse to dogajalo in da bo zivljenje po septembru polno vsehmogocih presenecenj. In ze komaj cakam na to! Glede vprasanja zgoraj, kdo bi se javil za 'obvescevalca', pa sem to komot jaz, z (zaenkrat) dolocenim PDPjem prav zadnji dan septembra. Kako pa to gre? Ravno tukaj gor ne bi objavila svoje st., jo pa lahko vsaki (ki jo zanima) napisem na ZS. Ahm, imam pa se eno 'temo' za danes; Smo se vceraj pogovarjale o tem, kako imate urejeno spanje - mislim glede deljenja spalnice in to. No, nismo konkretno nacele vprasanja po tem, ko sta v spalnici vec kot dva, pa niti ne vem, koliko vam je zoprno pisat/govorit o tem. Sem ze brala eno podobno temo, pa se tisti, ki nimajo moznosti locenih spalnic znajdejo s pralnim strojem, kavcem v dnevni... (kot lokacija mislim) ali pa pac 'lovis' sekunde, ko 'ta malih' ni v blizini. Ampak kaj pa vem, jaz bi pa to se vedno kdaj v miru, v kraljestvu svoje postelje... No, ce se komu zdi kaj napisat o tem... No priznam, tole zdaj sestavljam ze nekaj casa in res je bil tudi zajtrk ze dobro uro nazaj Lep 'lenoben' dan vsem! T.
|