|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.6.2010 11:29:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
19.6.2010 11:56:14   
mala2001
Ojla!

Se odpravlam v kopalnico uredit za poroko, pa nimam nobene volje, me zgaga peče in na sploh se mi ne da it!!! Obupna sem! Drugače sem pa prava partijanerka in me neč ne ustavi!
Mogoč se razpoloženje spremeni, ko bo treba krenit!

Motivacija..... velik fine papice.... njami, sam klinc ker pol spet zgaga peče....plesat z mojim možekom.... ja! to bo pravo! Grem se upedenat, da bom najlepša nosečka tam (ne bom edina!!)

Punce uživajte na srečanju danes!

Čavčav!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
19.6.2010 12:34:55   
Natalija28
Daaaaaaaaaaan.

Po dolgem času se vam oglašam.

Pridno ste čvekale medtem, ko me ni bilo.user posted image  Se še nič kaj ne pozna, da so dopusti.

Včeraj sem si jaz tudi izmerila trebušček, in mhm... Pri 28 tednih je na najvišji točki meter pokazal 108 cm. user posted image  Ja, moj trebušček je ogromen, pa vedno bolj mi je všeč.user posted image   Tiste, ki imate še bolj male trebuščke, ne se sekirat. Jih kar nekaj poznam in mi niti približno ne sledijo.user posted image  Če čutiš brcike, pa tudi če so tiste nežne se nimaš kaj bat.

Z zatekanjem nog nimam še absolutno nobenih težav. (HB) Samo noge me bolijo, če si privoščim daljši sprehod.

Mi2 z našim pa sva nocoj prvič spala na novem jogiju, in se že danes oba počutima veliko bolje. Jaz se moram edino še navadit, ker je malo trši in ne morem s trebuščkom not v ležišče ležat. Na mehkem (ta starem) sem še malo švinglala in probala na pol na trebuščku spat. user posted image

Jaz poslovilne v službi nisem delala, saj sem že na bolniški. Bom pa jih avgusta malo pogostila-za svoj roj. dan. Drugače pa nisem imela namena neke pripravljat.

Otrdevanje trebuha -  jaz sem tudi mislila, da je to pač posledica tega, da se je mali mišek tak obrnil in da tišči na trebuh. Da bi to bili popadki?user posted image  Dobro je vedet...

Meni še tudi nič ne teče iz dojk. Pa HB, da mi se ni treba še s tem ubadat za zdaj. Itak se mi zdi prezgodaj, da bi ga že zaj imela.

Na veliko hodite po porokah, lepo to. Pri nas v žlahti jo imamo pa konec avgusta. To bo še zanimiv shooping.user posted image  

Tak je to... Doma lepo uživam ob branju knjig.user posted image

Lepo mi bodite. Pa se beremo kaj...

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 2578
19.6.2010 12:41:20   
benika
Včeraj sem si jaz tudi izmerila trebušček, in mhm... Pri 28 tednih je na najvišji točki meter pokazal 108 cm. user posted image Ja, moj trebušček je ogromen, pa vedno bolj mi je všeč

No, rekorderka ravno nisiuser posted image Jaz sem si ga ravnokar izmerila in je pri dopolnjenem 28. tednu velik 124 cmuser posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
19.6.2010 12:57:26   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Včeraj sem si jaz tudi izmerila trebušček, in mhm... Pri 28 tednih je na najvišji točki meter pokazal 108 cm. user posted image Ja, moj trebušček je ogromen, pa vedno bolj mi je všeč

No, rekorderka ravno nisiuser posted image Jaz sem si ga ravnokar izmerila in je pri dopolnjenem 28. tednu velik 124 cmuser posted image

Opa, to more bit pa že res lepi trebušček. Bravo. user posted image  Pri meni doma se vsi čudijo kako je velik, čeprav meni se zdi čist luškan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
19.6.2010 17:37:19   
zalcy
ojla punceuser posted image
kak smo... vreme je sicer bolj žalostno, toda upam, da vas to ni potrlouser posted image user posted image
nekaj me zanima, prosim za pomoč tiste, ki ste že bile v ikei v grazu...
kje točno v grazu se nahaja ta trgovinauser posted image user posted image
sva danes razmišljala z mojim, da bi šla malo gor pogledat, da vidimo, če majo kaj pametnegauser posted image
lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 2581
19.6.2010 17:51:14   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

Se pelješ po avtocesti v smeri MB - Graz; se držiš leve, ko prideš do odcepa Salzburg - Linz se drži skrajno leve; prideš v krožni promet izbereš prvi izvoz Puntigam. Pol te pa tak table z napisom Ikea vodijo do trgovine. (upam, da si uspela vsaj nekaj razvozlat iz mojih napotkov user posted image )

Če mene vprašaš majo v XXX Lutz-u lepše stvari. (meni vsaj) Pa dražji so tudi. 

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 19.6.2010 17:52:58 >

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
19.6.2010 17:56:11   
Lenca78

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

ojla punceuser posted image
kak smo... vreme je sicer bolj žalostno, toda upam, da vas to ni potrlouser posted image user posted image
nekaj me zanima, prosim za pomoč tiste, ki ste že bile v ikei v grazu...
sva danes razmišljala z mojim, da bi šla malo gor pogledat, da vidimo, če majo kaj pametnegauser posted image
lepo se mejte

zalcy Ikea v Gazu je v mestu Puntingam in je res izi najd, če se vozita proti Gazu gresta skoz naravnost po avtocesti do krožnega prometa kjer vama že prej piše Puntingam in potem izbereš v krožnem prometu prvi izvoz in par metrov naprej od krožnega na prvem semaforju gresta levo in takoj zatem desno in sta pred Ikeo :)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
19.6.2010 19:01:16   
NiNiBo
Hoila!

Lepo se nacvekajte danes v Zvezdi!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
19.6.2010 19:03:12   
benika
Ja, lepo se načvekajte. Jaz sem imela obiske in so ravno šli od nas. Zunaj lije ko iz škafa in v takem se mi pa res ne da še v LJ vozituser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
19.6.2010 20:24:11   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Otrdevanje trebuha -  jaz sem tudi mislila, da je to pač posledica tega, da se je mali mišek tak obrnil in da tišči na trebuh. Da bi to bili popadki?user posted image  Dobro je vedet...

citiram iz  nosečniškega koledarja:
Braxton Hicksove popadki so povsem nenevarni krči maternice, ki se ne pojavljajo v rednih intervalih, z njimi se maternica pripravlja na porod. Občasno jih občutite kot kratkotrajno otrdevanje maternice. Če bi se krči začeli pojavljati v rednih časovnih intervalih, je nujen pregled pri zdravniku!

to je normalno, včas se otroček res lahko nagužva, samo običajno ni tko trdo. je malenkost drugače, jaz šele zdaj, ko sem v druge noseča, opazim razliko user posted image

lepo čvekajte!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 2586
20.6.2010 7:35:49   
malecka_mateja
dan!

upam da ste se ančvekale včeraj?
midva sva včeraj les za rušt dobilauser posted image user posted image user posted image tak da počasi bo strehica tudiuser posted image user posted image user posted image vreme je slabo tako da brezveze pa nevem kaj bi kuhala. moj dela potem pa gremo malo k tašči na obisk.

moj trebušček v 30 tednu meri 104 cmuser posted image user posted image user posted image sem pa pri tjaši v takšnih tednih imela takšnega kot ti benikauser posted image

grem zajterk delat.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.6.2010 7:59:25   
tinkatonka
DObro juutroooooooooooooooooo!

Kako zaspan in deževen dan, ravno prav za likanje user posted image . Sem mislila it na sejem, pa me mine, ko pogledam čez okno pisarne, vse sivo, deževno, mah ne da se mi. Možek še spi (je nekaj v slabi koži, prehlajen), sinko gleda Živ Žav, jaz sem pa tud že pojedla in sem si vzela 5 minut za RR.

Srečanje....super je bilo. Spet je malo manjkalo, da nas niso ven vrgli user posted image , ko smo tako dolgo čvekale. Smo same klepetulje. Priznam pa, da me je tako bolel križ potem ko sem šla spat, da je moral mož stopiti v akcijo in mal zmasirati. user posted image

mala2001...upam,da si uživala na poroki in da si "zažgala" s svojo opravo.

archie...super za uspešen 3D. Pa ful sta lepo fotko obraza dobila, res je lepotička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem počasi dat na kup obleke, pa bom likala in risanke gledala. user posted image

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2588
20.6.2010 8:45:25   
tinkatonka
Še to....
včeri smo mal načele temo "obveščevalk", ko bo prišel čas in bomo začele rojevati tudi septembrke. A se kakšna , ki ima PDP proti koncu septembra javi, da sprejme to vlogo - da ji pošiljamo sms-e ko bomo rodile in da bo take lepe novičke potem objavljala tu na RR. user posted image Just asking.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.6.2010 9:45:10   
lumpa6
oj jaz imam pdp v začetku sebtembra oziroma konecavgusta tako da dam svojo št, kateri bo to ustrezalo

Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.6.2010 9:55:18   
mala2001
Jutro babe!

Lepo da ste se načvekale včeraj, js sem se pa naplesala z mojim dragim in malo z ženinom....user posted image

Lepa poroka, malce prezakomplicirana za moj okus, ampak okusi so različni....user posted image
Sva prišla domov ob 3.30, ker je moj dragi omagal, IN NE JS!!!user posted image
Sicer imam, par žuljčkov od user posted image user posted image čevlov, ampak zdržala v njih do 23.ihuser posted image . Mal sitnarla mojmu, ker ko sem js alko free in on dost manj me včasih spravi v zadregouser posted image , drugač, ko ga mam mal u riti, mi je itak vseen! Sem sicer popila malce šampanjčka v gradu Mokrice, pa me je začela po 2 požirkih zgaga pečt in je moj dokončal (ga napajam, pol mu pa sitnarim...user posted image ), pa mogoč en deci tastovega cvička (ki ga itak obožujem, nardi najboljšega) z velik vode pri večerji, mi pa itak ne paše...

Dobila lepe pohvale za mojo slano ruladko...

Naša user posted image je pridno brcala na takte glasbe (ma odličen ritem na atija....)
user posted image Oh, in toliko lepih komplimentov je padalo okoli mene (ne samo, da sem najlepša nosečka, ampak tudi najlepša ženska na poroki - pa ne samo od mojga moža - upam, da nevesta tega ne bere....user posted image )
Ko dobim kako fotko vam jo pokažem.

Zdej pa uživam v moji jutranji kavici in čveku z vami, ker ne morem spat!

Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.6.2010 12:29:17   
teodora75
No pa dobro jutro v to dezevno nedeljo... Ampak meni je prav super, da je se malo takole, pa saj sem ze omenila ane.
Ravno sva pozajtrkovala, jaz samo 2 nektarini in cez belo kavo, saj edin tak zajtrkovalni rezim zbudi mojo prebavo. Bo pa malo kasneje se kaj bolj resnega.
Pa da ne bote ravno mislile, da je tole cisto obicajno, zajtrkovati tak cas, ampak danes sva se res malo dlje crkljala, saj sem bila vceraj pooooooozno doma s srecanja, moj 'lubec' je pa ob taksni nenavadni uri se rajhal. user posted image
V glavnem, srecanje je bilo nadvse simpaticno in zdaj sem cisto 'potolazena', ko sem ugotovila, da moj busec vseeno ni najvecji user posted image . Je sicer res, da so bile tam skoraj vse s trebuscki ze v drugo (ali vec), ampak vseeno se zdaj pocutim bolj 'normalno'.
Naj pa povem se to, da je bilo na momente malo 'strasljivo' (ne mislim cisto resno), slisati vse informacije in 'posebnosti' zivljenja, ko ze imas enega pikca. No, ampak mi je jasno, da se bo vse to dogajalo in da bo zivljenje po septembru polno vsehmogocih presenecenj. In ze komaj cakam na to!

Glede vprasanja zgoraj, kdo bi se javil za 'obvescevalca', pa sem to komot jaz, z (zaenkrat) dolocenim PDPjem prav zadnji dan septembra. Kako pa to gre? Ravno tukaj gor ne bi objavila svoje st., jo pa lahko vsaki (ki jo zanima) napisem na ZS.

Ahm, imam pa se eno 'temo' za danes; Smo se vceraj pogovarjale o tem, kako imate urejeno spanje - mislim glede deljenja spalnice in to. No, nismo konkretno nacele vprasanja user posted image po tem, ko sta v spalnici vec kot dva, pa niti ne vem, koliko vam je zoprno pisat/govorit o tem. Sem ze brala eno podobno temo, pa se tisti, ki nimajo moznosti locenih spalnic znajdejo s pralnim strojem, kavcem v dnevni... (kot lokacija mislim) ali pa pac 'lovis' sekunde, ko 'ta malih' ni v blizini. Ampak kaj pa vem, jaz bi pa to se vedno kdaj v miru, v kraljestvu svoje postelje... No, ce se komu zdi kaj napisat o tem...

No priznam, tole zdaj sestavljam ze nekaj casa in res je bil tudi zajtrk ze dobro uro nazaj user posted image

Lep 'lenoben' dan vsem!

T.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.6.2010 12:30:24   
teodora75
Ah, pozabila se to:
Archie, kje so slikce?

T.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.6.2010 13:22:20   
archie

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Ah, pozabila se to:
Archie, kje so slikce?

T.

na fb je tale slikica

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs060.ash2/36350_409505913814_789333814_4408968_3194003_n.jpg

Meni je bilpo vceraj super na srecanju!! hvala puncam za klepet.

Ponoci sem ful slabo spala, ker sem na 2 uri hodila ven zaradi tamale psice (je neki driskala). Me ze navajajo na ne-spanje in na nocne aktivnosti user posted image . pridne moje punceuser posted image user posted image .

Midva bova verjetno tudi imela otroka v njeni sobi. V bistvu nama je tezko spat, ce so vsa okna in balkonska vrata zaprta. In dejansko ima moj moz ful rahel spanec in bi se zbujal zaradi vsakega vdiha... kako bo pa potem na sihtu zdrzal?!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.6.2010 17:25:56   
NiNiBo
Hoila!

Mi je kar zal, da sem tako dalec in, da nisem bila z vami vceraj. Upam, da se nam rata dobiti se enkrat do septembra in, da se vam bom pridruzila.

teodora   Midva bova imela na zacetku zibko v spalnici. Potem pa upam, da bomo pocasi ko malo k sebi pridemo dali zibko v sobo. Soba je pa nasproti najine spalnice, tako da ce bodo vrata priprta bova ze slisala jok. Hja, jaz najraje user posted image v kraljestu spalnice in, upam da nama bo uspelo vsaj malo ohraniti casa+prostora za naju. Sicer pa sva se o tem ze kar parkrat pogovarjala in mi je moj ze veckrat omenil, da bi zelel da si bova vzela kdaj pa kdaj cas tudi samo za naju. No bomo videli, kako nama bo to uspelo.

archie   Super fotka, joj kolk je luskana. Sem te ze hotla parkrat vprasat, kako je kaj s tvojim svicarjem, ki si ga sla na Cesko iskat. A imas punco ali fanta? In imas kaksne posebne tezave?

Midva sva imela vceraj stanovanje v oranznem (barva Nizozemske) in je bilo super vzdusje, potem so pa se Nizozemci zmagal in je bilo sploh veselje. No vreme danes cista kriza, le 10 stopinj, po hribih snezi user posted image user posted image  jaz pa cakam kdaj bo dez vsaj za malo ponehal, da greva na sprehod.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
20.6.2010 17:33:42   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Midva sva imela vceraj stanovanje v oranznem (barva Nizozemske) in je bilo super vzdusje, potem so pa se Nizozemci zmagal in je bilo sploh veselje. No vreme danes cista kriza, le 10 stopinj, po hribih snezi  jaz pa cakam kdaj bo dez vsaj za malo ponehal, da greva na sprehod.

NiNiBo, samo toliko da te 'potolazim': Tudi pri nas trenutno kaze 11C, ihaaaaaaaaa
Jaz pa se nic ne pritozujem, se se malo bolj stiskam k mojemu in mi je neskoncno bolj vsec kot 30+, kot je bilo prejsnji teden.

Ja, tudi jaz upam, da se do septembrav se vidimo in 'ocaramo' se koga. Saj vcerajsnji natakar v Zvezdi sploh ni mogel dojet, kje za vraga se nas je najdlo skupaj toliko lepih trebusckov. user posted image

T.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
20.6.2010 17:41:59   
NiNiBo
A potem je tudi pri vas mrzlo. Jaz sem ze prav sita dezja, ker ze cel teden dezuje in soncka ni blo niti na spregled. Bo ze, se jutri potem nam pa malo boljse napovedujejo. No ja soncek, temperature naj bi bile pa se kar nizke.

Neposredna povezava do sporočila: 2597
20.6.2010 18:06:27   
Izabelina
a, tudi jaz upam, da se do septembrav se vidimo in 'ocaramo' se koga. Saj vcerajsnji natakar v Zvezdi sploh ni mogel dojet, kje za vraga se nas je najdlo skupaj toliko lepih trebusckov

hahaha :) me prou zanima kakšno faco je naredu ko vas je vse zagledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
20.6.2010 18:08:41   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

a, tudi jaz upam, da se do septembrav se vidimo in 'ocaramo' se koga. Saj vcerajsnji natakar v Zvezdi sploh ni mogel dojet, kje za vraga se nas je najdlo skupaj toliko lepih trebusckov

hahaha :) me prou zanima kakšno faco je naredu ko vas je vse zagledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... predvsem zmedeno user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
20.6.2010 18:17:11   
tejči28
slončkanje-midva sma imela zibelko v najini spalnici in sma tudi redno slončkala dokler je bil v košarici,ker je trdno spal,midva pa tudi nisma glih divjala.user posted image Ko pa sma ga prestavla v posteljico tudi v najini spalnici,pa sma se preselila slončkat na kavč v dnevni ali v otroški sobici.Včasih tudi na nežno v spalnici.Ker sem ga dolgo dojila (18m),ga nisma prestavljala,pa še zdaj se zbuja do 4x na noč in se mi ne da tolko vstajat.

Super,da ste se imele fajn in da je srečanje uspelo.user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?