Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.6.2010 20:32:47
|
|
|
|
katrinka
|
ok dejmo najdt en datum...med 5.7. in 10.7....kaj menite a dopoldne a popoldne...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.6.2010 21:08:15
|
|
|
|
tejči28
|
oj, čvekice nam se je pa rač.sesul in sem do zdaj bila brez.Mi je bilo kar malo čudno. Vidim,da se boste spet dobile na sladoledu ljubljančanke in okolica. Vas prav občudujem kak ste pridne glede tega. razrpodaje- komaj čakam,da se začnejo,ker bom kar nekaj kupla tam,tisto pač kar mi manjka in kar vem,da vedno pride prav,kaki bodiji z dolgimi rokavi,pa hlačke. vse,ki greste na morje ali ste že tam-uživajte. lillchy pa nena namerno pozabim,problem je,če napačnega citiram in pol ve zamešam.Sem te dodala zdaj gor.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.6.2010 21:08:19
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 23.6. ŽanaTaja,Jinx 24.6. corfu 29.6. T.Z., benika,laliela teodora75 30.6. izabelina,NiNiBo 01.7. nenka7,lenca78,archie 02.7. cresisy,lillchy123,natalija28 05.7. zalcy,kajča,nadka30 06.7. tejči28,lumpa6,blanči 07.7. tpmc,mala2001 08.7. inčy 14.7. maca29,katrinka,klemcy 15.7. binabina,božička09 16.7. tannya,malecka_mateja 19.7. meri15031981 20.7. tinkatonka 21.7. bambinca 27.7. mala 04.8. tpmc UZ pregledi 28.6. lillchy123 29.6. kajča,teodora75,katrinka 30.6. luna2010 3D,benika 14.7. maca29 20.7. tinkatonka
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.6.2010 21:45:47
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čer! najprej vsem ki ste šle in greste na morje uživajte še za tiste ki ne gremo. za vse z težavami takšnimi ali drugačnimi držim pesti da čimdalje preguramo in se vse neha. za vse ki imate izpite ali ste jih naredile čestitke in vso srečo. Mariborčanke kdaj pade srečanje pri nas?????? Drugače pa jaz sem razmišljala če bi se dobile na srečanju družinskem kje pa bi še iz ostalih krajev prišle. meni se ni problem v lj pripeljat tako da moj je tudi že večra na srečanjih bil če ste za to.??? Drugače sem mela uz trebuha krvi ni videt v votlini so pa mi ugotovili zastoj vode v ledvicah in sedaj se mormo spremljat če bi se poslabšalo ali če bi dobila infekt bom morala it da mi vstavijo ene cevke ampak upam da nebo treba so rekli da če sem prišla do 31 tedna da bi lahko zdržala do konca.zdaj upamo da bo tako. v petek imam še gastroenterologa da vidimo kaj on poreče. pestro je. počutim se za nianso bolje sicer mi pritisk ful nagaja in sama se z težavo peljem kam tako da si rihtam prevoz če rabim kaj ker me je strah da mi ne postane slabo v avtu. Zdaj grem k mojemu ga pocartat gre ponoči delat, papa
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.6.2010 22:10:58
|
|
|
|
mery15031981
|
čvek pa sladoledek-ja jst bi tud šla sam nekam tako da bo dostopno z otroškim vozičkom:)
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 7:31:05
|
|
|
|
nenka7
|
SREČANJE & SLADKANJE: Čolnarna v Tivoliju, med 5. in 9. septembrom (to še povejte, kateri dan vam je najbol kul), ob 18h EKIPA: 1. katrinka 2. archie 3. lenca78 4. nenka7 5. izabelina 6. katja 7. mery1503... ninibo (bi z veseljem prišla, ampak je v tem tednu še ni ) mary, v tivoli z lahkoto prideš z vozičkom, tako da te računamo zraven!! malecka_mateja, če nabereš še par mariborčank, se pa pripeljite v LJ, saj se bomo popoldan dobile, ker smo nekatere pač še v službici, pa dopoldan ne bo šlo. tako da zmenite se, pa se nam pridružite, če bo katera za to, da še gre zraven, sama se ne vozi tako daleč, glede na to, da nisi ravno rožica... upam pa, da tvoje težave minejo, si pa itak že v 31, tak da po moje ne bo panike!! držimo pesti vse!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 7:33:14
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Jutro punce...pridem mal pojamrat Ma spim še komi, mala me zbrca kadar ima čas torej non stop jaz pa tak težko najdem pravi položaj Če bi mi rekli, da bo z mojo pupi vse ok in bi bila ta možnost na volj ma bi šla danes rodit, ker sem ko avtobus komaj še grem, sam jamrat, ta zgaga in kislilna me nenormlano dajeta..ne vem resnično še sam jamram Moj pregled se mi je prestavil na 6.7. ker sem šla 23.6 k ginekologu, pa taka gužva, zihr jih je bilo 8 pred mano, pol pa še ena smrdi po švicu, druga ena kitajka se postavi pred vrata ordinacije in stoji tam ko zalimana, zraven še spusti kakšen plin...ma vam povem, da sem se kar spakirala ven nisem mogla več bit tam, ker bi po moje vse pobruhala Vozička še nimamo ampak ne po naši krvidi. So me klicali iz Baby centra da so prišli ga greva z mojim drug dan iskat in so jih dali iz prodaje ven, ker je baje nekaj narobe z strehco. Nihče ni nič vedel točno zakaj, kdaj bodo prišli ma nič. Grem konc tedna v BC in mi rečejo, da jih do nadaljnega ne bo, ker se je ena ženska v Nemčiji ščipnila na strehci in so jih morali umaknit iz prodaj, kdaj jih dobimo še bog ne ve Pol pa vsi govorijo, kaj sta tok hitr..ja pišuka le zakaj..evo zdaj pa sploh ne vem, kdaj ga bom dobila... No lepo se imejte, lepo sem vam pojamrala zdaj pa papcat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 7:39:37
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981 čvek pa sladoledek-ja jst bi tud šla sam nekam tako da bo dostopno z otroškim vozičkom:) saj colnarna v tivoliju je dostopna z vozickom,jaz bom z mojo malo prisla ce se ne bomo prevec zvecer zmenile malecka_mateja - upam da se bo stanju umirilo...da ne bo dodatnih tezav jaz pa imam danes tocno 30t....in kontrolni uz...komi cakam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 7:46:12
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! nenka 5-9 septembrom??? ker pol mene ziher ne bo ker bom verjetno že rodila ja če bodo mariborčanke katea za to pridemo. sama pa se itak tako daleč nebi peljala bi me moj pripeljal če bo srečanje v takem času ali med vikendom. hvala obema za lepe želje tudi jaz upam da bo ok in da bom te tedne do konca prilezla.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 7:52:27
|
|
|
|
nenka7
|
hi hi, ja sej, blond sem, še dobro, da se barvam!!! SREČANJE seveda JULIJAAAA!!! konc, jest sem čist v tem septembru, k vse na ta september računam... se opravičujem!!! katrinka, je ob 18h prepozno zate in za tvojo malo? nebi rada, da bi sedaj iskale še varsvo za otročke k je v tivoliju čisto fino za otroke, jih nič ne more povozit in komot pridejo zraven in zato mi je lokacija za vse, ki imate že otročke top! pa še z vozičkom se da, parkirišča je dovolj, sladoled pa sadje imajo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 8:37:09
|
|
|
|
archie
|
joj, prav smilite se mi vse, ki imate take in drugacne tezave jaz se pa trenutno pocutim super, brcike so, ampak so fuuul nezne (ravno vceraj sem razmisljala, da so nekam precej nezne za 28t ), trebuh ni velik, delam lahko se vse (edino laufam malo bolj tezko ), skratka pocutim se skoraj nenoseco edino majice, ki mi postajajo iz pranja v pranja ozje (le kaksen stroj imam, da tako krci cunje ) me opozarjajo, da busi raste. A ima katera izkusnje s pralnimi kroglicami? Recimo takimi: http://www.ball.si/?gclid=CK6k4YrXxKICFQ4EZgodWD_R4g ali podobnimi. Sem prebrala temo tukaj na RR, pa me zanima, ce ima katera od vas kaksne konkretne izkusnje. Srecanje: jaz v ponedeljek in sredo ne morem. Ce se boste pa dobile ta dva dni, bom pa pac manjkala. ni panike
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 8:50:04
|
|
|
|
hanizali
|
Olaaaa! Jaz sem pa včeraj imela kontrolo pri gin in sem prav malo razočarana,ker sem si mislila ,da mi bo delala tudi uz,ker ga nisem imela že od 20 tedna (morfologija).Res,da nas je bilo včeraj v ambulanti 50 in je dr imela dela čez glavo,tako,da se je nisem upala niti vprašat.Po 4 urnem čakanju sem v petih minutah odpravila.Tako :sem na +4kg,zmerila je velikost maternice,ki naj bi ustrezala tednom naj bi bil že z glavico obrnjen navzdol.Katrinka koliko uz-jev si že imela do sedaj?Jaz sem imela tri,1.pri devetih tednih,2. pri osemnajstih(ko sem kravavela)in še 3. pri dvajsetem tednu(morfo).Saj vem da pripadata samo dva ,ma se mi zdil zelo dolgo od sredine nosečnosti do konca brez uz.Tako ,da sem razmišljala o samoplačniškem,vendar se bojim ,da sem že malo pozna.Bom danes probala poklicati v Postojno. Žanataja tudi ta moja tretja nosečnost ni kaj prida,sploh ne morem kaj dosti uživat.Spanje je itak ,da ne govorim o kislini,ki me matra že ves čas in glavobolih,aritmiji,ma vam ne bom dost težila s tem ... Včeraj je moj Puncam naštimal bazen,tako da upam da bosta danes že uživali v njem ,saj je vodo včeraj že full segrelo. Moram pa danes dobit en termin za naš dopust,ker bomo drugače kar doma.Ta teden grem še dvakrat v službo potem pa na zaslužen dopust do porodniške. Tejči naslednji pregled imam 22.7.Hvala! Pupe bodite mi fajn!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 8:51:25
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 katrinka, je ob 18h prepozno zate in za tvojo malo? nebi rada, da bi sedaj iskale še varsvo za otročke k je v tivoliju čisto fino za otroke, jih nič ne more povozit in komot pridejo zraven in zato mi je lokacija za vse, ki imate že otročke top! pa še z vozičkom se da, parkirišča je dovolj, sladoled pa sadje imajo... meni je ok, sicr ne bom dolgo - tm do osmih k gre pol moja ze spat pa preden dam prideve pa tko...ampak jaz sem za IZVIRNO SPOROČILO: hanizali Katrinka koliko uz-jev si že imela do sedaj?Jaz sem imela tri,1.pri devetih tednih,2. pri osemnajstih(ko sem kravavela)in še 3. pri dvajset_em tednu(morfo).Saj vem da pripadata samo dva ,ma se mi zdil zelo dolgo od sredine nosečnosti do konca brez uz.Tako ,da sem razmišljala o samoplačniškem,vendar se bojim ,da sem že malo pozna.Bom danes probala poklicati v Postojno. jah uz-jev je bilo kar nekaj - 1.potrditveni pri 8t 2.morfologija 20t 3.ponovitev morfologije 22t 4.uz-ji v porodnisnici - vec,pri razlicnih dohtarjih 22t 5.uz pred ac 22t 6.kontrolni uz po ac 25t 7.kontrolni uz po inekciji za pljuca 27t 8.kontrolni uz 30t tko do sedaj - je vkljucen danasnji samo tok jih je k je blo tok tezav, pri hcerki sem imela obicajne 3 uz-je ter enega na urgenci k sm malo krvavela a ni bilo vecjih tezav
< Sporočilo je popravil katrinka -- 29.6.2010 8:55:45 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 9:01:33
|
|
|
|
mala
|
Pozdravljene No pa so se začele naše počitnice, naš prvošolček se že doma veselo crklja in razvaja ....Vsi skupaj pa že komaj čakamo da gremo na morje v soboto...jupiiiiii Ja tok že komi čakamo, da smo v nedeljo imeli generalko v Strunjanu , morje je bilo še majčkeno mrzlo ampak zdaj računamo na to, da bo ta teden vroč in se bo morje malo segrelo . Danes grem po Rh injekcijo-aučččč , potem pa me konec Julija čaka pregled pri ginekologinji in mislim da tudi UZ . Srečanje - v Juliju ne bom mogla na nobeno srečanje in mi je kar malo žal , ker je z vami tako lepo klepetat, se pa že veselim kakega srečanja v Avgustu Vsem, ki imate težave eno veliko , da bo vse vredu In en lep dopust vsem, ki odhajate na morje -veliko uživanja
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 9:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! A ste me že čisto pozabile ali še ne? No jaz imam danes pregled in kooomaaaaj čakam!!! Celjanke in okolica: nosečke se dobimo 9.7. ob 15h, več informacij na temi "celjske..." Drugače sem pa pridelala en veeelik hemoroid in mi je takoooo težko sedeti v službi. Ampak delam pa še samo slabe 4 tedne!!! IIiiii
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 9:36:34
|
|
|
|
nenka7
|
kolk sem fouš vsem vam, ki delate samo še par tednov!! ampak una, zdrava foušarija ali pa delate celo samo še par dni, potem pa dopust, pa porodniška... mene čaka delo vsaj do nekje 10. avgusta, še orng mesec in potem še polovička... mi je že zdaj čisto odveč in bi raje bila malo doma in se cartala, ker to so zadnji tedni in meseci, ko imam še čas zase, potem vem, da bo tega za nekaj let konec, kljub temu, da imam super moža in mi ful pomaga tudi pri gospodinjskih delih... se verjetno pozna, da imam minimum od dopusta, pa da lanskega ni praktično nič ostalo, ker pač bejbi ni bil planiran čisto takoj, ampak HB da je tako
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 10:54:31
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 29.6. T.Z., benika,laliela teodora75 30.6. izabelina,NiNiBo 01.7. nenka7,lenca78,archie 02.7. cresisy,lillchy123,natalija28 05.7. zalcy,kajča,nadka30 06.7. tejči28,lumpa6,blanči ŽanaTaja 07.7. tpmc,mala2001 08.7. inčy 14.7. maca29,katrinka,klemcy 15.7. binabina,božička09 16.7. tannya,malecka_mateja 19.7. meri15031981 20.7. tinkatonka 21.7. bambinca 22.7. hanizali 27.7. mala 04.8. tpmc UZ pregledi 28.6. lillchy123 29.6. kajča,teodora75,katrinka 30.6. luna2010 3D,benika 14.7. maca29 20.7. tinkatonka [/quote]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 12:36:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tejči vse naj naj
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 13:22:56
|
|
|
|
Božička09
|
Uspešne preglede vsem, ki ste danes na tapeti želim Pa tudi meni se vedno manj ljubi hoditi v službo, huh, pa sem še do polovice avgusta tu ... Mogoče bom še kak dan morala podaljašati, ampak nimam kaj Voziček je pa že pod streho in sem po novem ponosna lastnica vozeka Jane Slalom Reverse, ni najlepši, je pa dovolj ljubek in super vodljiv - no po stanovanju že, hihi
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 13:36:09
|
|
|
|
Izabelina
|
a se ne začne porodniška en mesc pred rokom? kako boste pol do polovice augusta? ________________________________ aja, zdej mi je jasno, če mate rok šele proti koncu septembra... lol, kok sm js počasna učasih...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 13:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah sej nimamo vse na začetku avgusta rok :) Meni se porodniška uradno začne z mislim da 21.08.!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 13:41:45
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja tejči vse naj naj vse najboljse celjanke - super da se boste dobile t.z. - uf...vem kako ti je,imam se enega malega od poroda samo je zdej brez veze da karkol konkretno rihtam,bom vidla kako stanje bo po tem porodu IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Jah sej nimamo vse na začetku avgusta rok :) Meni se porodniška uradno začne z mislim da 21.08.! jaz pa zacnem z 10.8. no danes sem imela kontrolni uz,nic posebnega,dete raste po svoji krivulji,smo ene 10 dni zadaj,cirka 1286g,ze na glavici,kontrola cez tri tedne - se morm narocit se
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 14:04:31
|
|
|
|
Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina a se ne začne porodniška en mesc pred rokom? kako boste pol do polovice augusta? ________________________________ aja, zdej mi je jasno, če mate rok šele proti koncu septembra... lol, kok sm js počasna učasih... Mhm, 28. dni pred rokom. Jaz nastopim 18.8.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 14:56:07
|
|
|
|
Božička09
|
Darilo občine ob rojstvu otroka: midva sva prijavljena v različnih občinah, pa njegova da več denarja kot moja. Lahko bodoči očka vloži vlogo za darilo občine ali jo moram nujno jaz? Help please Hvala.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.6.2010 17:08:34
|
|
|
|
lillchy123
|
dan evo, sam da povem, da sem mela pregled in je vse ok. Mat.vrat se ne krajša več, s pupo vse ok, kontrola čez 4 tedne, je pa zelo verjetno, da takrat dobim še inekcijo za plučka. zdej grem pa papat- se vidi, da je lepo vreme, mamo polno dela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?