tinkatonka
|
Hej punce! Danes je pa moj zadnji delovni dan...yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Sem vesela kot radio. Moram pa danes še kune it kupit za na morje. Pa še mal bom šla v H&M med malco pogledat če bi blo še kaj uporabnega . Pri nas nič novega. Nekaj sem z možekom na bojni nogi že par dni, ampak zdaj imava očitno tekmovanje kdo je bolj trmast. No ampak se ne dam, je bil malce nesramen par dni nazaj in mu moram dat eno ornk lekcijo, da se z mano ni za hecat. Upam samo, da se bova čimprej pogovorila, ker me tole kr žre. Pa ni nič življenjsko pomembnega, čist en brezvezen prepir, ki se vleče tja v tri dni. Eh ja. Je neki zivcen zaradi sluzbe zadnje dni, pol pa povsod okrog to stresa. Jaz pa kasiram. nogomet....škoda za naše fante, res so si zaslužili it naprej, pol pa tisti nesrečen gol američanov v sodnikovem podaljsku, ma da bi jih pogrizla najraje. Mi je pa ful vsec kako lahko en nogomet zdruzi Slovenijo. Ta obcutek je pa res fenomenalen. bolančki....hitro se pozdravite! Naj vam sonce da energijo, da se borite proti bolezni! Vse, ki te dni odhajate na dopust....vam želim lepo vreme in še lepše dopustovanje! priprave za dojenčka.....mne je kr groza ko berem kaj ze vse imate in cesa ne. Jaz moram it res takoj po dopustu v akcijo, ker ce ne bo moj otrok spal v moji postelji, previjala ga bom na moji postelji, ipd....Nic nimam se mojem naslovu, ne posteljice, ne previjalne,...vse še pri starsih. Ampak to pa zato, ker itak nismo imeli casa do sedaj zrihtati sobice v kateri bo vse to stalo (omara in previjalna, postelja bo itak pri nama v sobi). spanje z dojenčkem v sobi in ....nekaj dni nazaj je ena izmed vas to sprasevala. Ne vem vec katera je to bila, ampak rada bi povedala, da midva s tem nisva imela nikoli tezav, pa je Anej spal pri nama v sobi do 1 leta in 9 mesecev. Pac nisi tako glasen kot mogoce preden si imel dojenčka, ampak se stvari "lotis" bolj potiho. Pa je vseeno fajn: Se pa jaz udobju moje postelje ne odpovem, čeprav tud kakšen kavč ob večerih prav pride . Sicer pa ko so vecji je fajn da jih navadis na kaksno nocno spanje pri babicah in dedkih. Nas gre zelo rad tja med vikendom prespat za kako noc, moja starsa sta pa itak tud ful vesela. In takrat imava midva vecer in jutra zase. Prav paše res. Sicer smo se pa dnevnemu zal mogli odpovedati , ker nas sin cez dan bolj malokrat spi. Sibam se javim kasneje!