tinkatonka
|
Hej punce! Mi smo že zgodnji, kot vedno. Ob 6h pokonci, da slučajno ne zamudimo dneva. Oh vse te starševske radosti. Bi kr pasalo malo pospat vsaj do 7h. No sej ko bo Anej najstnik, ga bom tud jaz ob 6h med vikendi pokonci metala , ko bi on še sladko spal. Jaz že pridno perem, zračim stanovanje. Zajtrk sem že pojedla, popila čaj z možekom preden je on odhitel v službo - ja dela tudi na praznik, ampak mora, da si bo potem lahko privoščil 8 dni oddiha na morju. Oddih nujno rabimo, vsi trije! Danes me čaka pakiranje, pa pisanje seznama kaj vse nakupiti jutri v trgovini. Včeraj sem imela zadni dan službe in so me v službi ful lepo presenetili. Dobila sem "prvo otroško knjgo" in dve igrački od Chicco-ta za našega malega . Pa v knjigico so mi še posvetilo napisali in se podpisali. Res lepo. Sem bila čist ganjena. Iskreno priznam, da to nisem pričakovala. Sicer pa sploh nimam filinga, da sem konec s službo, se mi zdi, kot da bom po koncu morja čist zmedena, ker ne bo treba več na jutranji bus. No ampak se bom hitro navadila. Berem,da komentirate razne "denarne prispevke", ki jih da občina in država. Jaz sem imela pri Aneju starševski dodatek, ker sem bila nezaposlena cca (takrat še v SIT) 42.000 SIT. S tem sem kupila mleko (ker zal nisem dojila),kaksen paket plenic, pa sebi sem dodatno zdr.zavarovanje plačala in je vse šlo. Res malo denarja. Tak da mi bo zdaj porodniška res luksus, v primerjavi s predtem. Je pa res, da sem takrat dobivala tudi vecji otr.dodatek in je kr nekako slo. Posteljnina...imam vreče in kovtr. Anej je znorel v vreči, tak da so še čist nove-nerabljene. Mogoče bo drug bolj potrpežljiv glede tega. Mi smo imeli kovtrček vseskozi, pa ni bilo nobenga problema. Res se odkrivajo, ko jim je vroče, pa zbrcajo stran, ampak če je bil prehladen in ga je zeblo, je mal pojamral, pa sem ga pokrila. NiNiBo...a to si ti na slikici? Lep avatar. Tistim, ki še nisem čestitala za dobro opravljene izpite - ploskam zdaj. Pa Katji sem že pozabila dobrodošlico izreči: WELCOME!!! Iz kje pa si? Se nam boš pridružila kaj na čvekih? moje ....tak kraval je po trebuhu delal včeri in na trenutek je tako zabolelo, da sem mislila da se je obrnil. Ampak iz med.lege pride tm nekje do prečne lege, potem mu pa očitno zmanjka,ker se spet nazaj v med.lego postavi, vsaj po brcah sodeč. Ima pa očitno vedno manj prostora, ker vedno bolj čutim njegove brce oz. premike. Včasih me pa bokse in brcne istočasno. NO zdaj pa dosti nakladanja. Sonček tako lepo sije v pisarno, da komaj čakam da pralni stroj zapiska "oprano" in da grem malo ven na sonček na teraso. Je tako prijetno sveže zjutraj. LP Tina