|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
5.7.2011 22:13:31   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: banga

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

evo za med navijanjem in za vse čakajoče Show You Love

Bk user posted image user posted image user posted image  , ob takih videih jaz spet jočem, ker vem, da je moje dete že živo in da je v sirotišnici, jaz ga pa ne morem objet..... V mislih mu skoz govorim, da bosta mamica in očka res naredila vse kar je v njuni moči, da čimprej pride domov.....

pikica ne jokat, od dneva, ko sta se odločila za posvojitev,
so se začeli dnevi odštevat a ne ...
in kmalu bo 3, 2, 1 ... user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.7.2011 12:48:25   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

hvala vam punce za tole navijanje, jaz tudi že skos navijam za vse vas , da čimprej pridete ( pridemo ) do našihuser posted image  

da se malo uštulim pri vas: Miklica navijam tudi jaz, sej veš da skoz navijam...in na takšne kot si ti (ste vse tu gor) so namenjeni prav posebni otročki, zato pa traja malo dlje da jih stisnete v objem

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.7.2011 15:51:49   
bela.kava
ajej pozabljen seznam ... malo posodobljen, za spodbudo čakajočimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽE DOMA user posted image  

Eva** user posted image Slovenija 2004  user posted image Rusija 2009   
1ali user posted image Rusija 2006 
 DaisyE  user posted image  Rusija 2010 
Tia-na user posted image   Rusija  2010       
 Iza12345  user posted image Rusija 2010 
Pija76   user posted image  Rusija 2010 (?)
Tina1  user posted image Rusija 2011

na poti do cilja ...
Wendy, Miklarom, Matejčika, Saša27, banga, Fiona, Pinky, bela.kava

FENKLUB   

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*,buhtlčk

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.7.2011 20:22:04   
Wendy
bk, pridna, všeč mi je user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
7.7.2011 8:46:00   
Fiona11
jeee, seznam!

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
7.7.2011 20:04:54   
banga
jeeeej posodobljen seznamuser posted image user posted image   Bela kava bravo, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
10.7.2011 20:37:14   
banga
Drage moje, komu bom potožila, če ne vam...Od pravajalke sem že v petek, ampak sem ga prebrala šele danes, ker sva bila z možem na  vikendu, po e mailu dobila naslednje informacije:

moram vas obvestiti, da z naslednjim ponedeljkom (11-07-2011) v Ukrajini začne veljati sprememba zakona o posvojitvah otrok iz Ukrajine v tujino.

Po novem tujci ne bodo smeli posvojiti otroka, ki je mlajši od 5 let.
Toda…
V kolikor takšen (starejši) otrok ima mlajšega bratca ali sestrico, ki še ni v evidenci za posvojitve, kar pomeni, da je to lahko dojenček v starosti od 2  mesecev dalje oz. malček, se tudi ta mlajši otrok nemudoma odda tujcem v posvojitev skupaj s starejšim otrokom.

Spremembo zakona je predsednik Ukrajine podpisal že dolgo nazaj, toda zakon ni bil objavljen v Uradnem listu in so vsi po tihem in naglas upali, da ne bo stopil v veljavo. Danes pa je bil zakon nepričakovano objavljen in začne veljati naslednji dan po objavi, kar pomeni jutri. 

Prosim vas, da o zadevi razmislite. Dejstvo je, da enega mlajšega od 5 let v Ukrajini po novem ne boste mogli posvojiti, če pa želite majhnega otroka, potem se je treba soočiti s posvojitvijo najmanj dveh otrok, od katerih bo eden mali."

Zdaj vas pa prosim za pomoč, dejstvo je, da nimava čisto nič proti posvojitvi dveh otrok, ki sta si v sorodu, ampak oba z možem meniva, da je pa prevelik riziko, glede na čas posvijitve in na najina leta, da zdaj čakava, kdaj bova lahko posvojila enega malčka in njegovega starejšega brata ali sestrico...   Ja, rekla sem rabim pomoč, lepo prosim, da tiste mamice, ki ste posvojile otročke iz Rusije in tiste, ki to nameravate, da mi - lahko na zs - posredujete kontaktne podatke za prevajalce, odvetnike v Rusiji.....

ma sranje no, za Ukrajino sva imela že vse info, zdaj pa tole....

Bela Kava- kljub vsemu nama Ukrajina očitno ni usojena.... user posted image user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
10.7.2011 20:46:06   
bela.kava

Bela Kava- kljub vsemu nama Ukrajina očitno ni usojena.... user posted image user posted image

bangauser posted image , vse to so zavoji na poti do cilja ... “A person often meets his destiny on the road he took to avoid it.” Jean de La Fontaine

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
10.7.2011 23:05:55   
bela.kava
kar se tiče tega novega zakona v Ukrajini ... še nekaj info (kar je že banga napisala)http://reecesrainbow.blogspot.com/2011/07/announcement-regarding-ukraine.html

Ukrajina se je sicer meni vedno zdela precej nestabilna ... nekaj časa so odprti za mednarodne posvojitve, pa so zaprti, pa spet odprejo ... zdaj ta sprememba, pa tudi tu si bodo najbrž še kaj zraven zmislili/premislili

banga, intenzivno zbira papirje za RU fiona, tako, da ti kar pogumno dalje ... jaz itak vedno navijam, držim pesti in še kaj ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3884
11.7.2011 20:48:50   
DaisyE
Dober večer vsi čakajoči. Jaz imam danes prosto za delo, je ate dal dete spat. jao kako smo mi tole razvadili... Mama ima mišice ko švarceneger, ker ga mora skoz nosit.. Pol pa vprašam: "A biba nima nog?" In biba reče:" Ne, ne, ne!"

No, in ker mi je ravno zmanjkalo barve za printat, bo tudi delo počakalo do jutri. user posted image

Torej, da se malo updejtam... (kofič hvala za seznam), na D-day torej čaka osem komada. Wendy Macedonija, , Miklarom - user posted image , Matejčika - OBMP user posted image , Saša27 - Kosovo, banga - ukrajina user posted image , Fiona - rusija user posted image , Pinky - user posted image , bela.kava _ user posted image (pa tud ne vem, kaj vemuser posted image ).

Sem ugotovila, da u bistvu nimam pojma. user posted image  Počasi boste lahko tu zraven nalepili še eno ime. user posted image  kar se pa tiče že domačih... Pija je Slovenija. Kar me spomni... Kje za vraga je Pija?

U glavnem - kot reče wajtkofič - čas je relativen. ko gledaš nazaj, ugotoviš, da se je vse ful hito odvrtelo. In vedno je vse tako, kot mora bit.

banga, ti pa kar rukni dva. itak ne veš, kaj te čaka, pa je mogoče lažje v enmu šusu vse speljat. user posted image user posted image user posted image  jaz bi po novem kar tri mela. Čeprav si ne predstavljam čisto, kako bi zdržala. user posted image  Verjetno bi bila ko un hrošč, ki sem ga dons po dokumentarcu gledala... je nosila svojim otrokom neke olive tako dolgo, da se je do smrti zgarala in padla dol, pol so jo pa otroc pojedli. Zadnja večerja. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne, res, dva sta obvladljiva. Bo pa ta večji na tamalega pazu, ko bo mami pila kufe. user posted image user posted image

In sevede za vse moje babe user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 3885
11.7.2011 20:52:19   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

btw, kakšna bedasta vprašanja pri psihologu... mi ga imamo šele septembra user posted image   Glede na to, kako različne so izkušnje, pa res lahko pričakujeva karkoli user posted image

Za psihologa se ne sekirat. Mora vprašat, kar mora vprašat. Pa včasih te lahko malo sprovocira, ampak v bistvu to tako moram bit. Saj u bistvu so čisto okej user posted image user posted image . Samo mirno in vse bo uredu.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
11.7.2011 20:57:49   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Berem, berem in res ne morem biti več tiho.
Danes vem, da otroka posvojiti ni težko. Stopiš na CSD, odmisliš vse njihove fore, se potrudiš, da z nasmehom in čim hitreje predelaš vse razgovore in obiske. Vem, da se ta trenutek bere, da ni tako enostavno, a jeuser posted image . Kadar koli vas na CSD razjezijo, pomislite, da o vaših odločitvah za posvojitev odločate vi in ne oni, zato se jih nikar ne bojteuser posted image .

Totalna resnica! user posted image user posted image user posted image  Nazadnje ugotoviš, da so na CSDju samo ljudje kot mi vsi. Če gredo prvič v mednarodno posvojitev iz določene države, jih je malo strah, ko pa enkrat zalaufajo, jih pa noben več ne ustavi. Kljub vsemu kar se vam dogaja, je treba tudi do CSDja malo razumevanja in dobre volje pokazat in na koncu ugotovite, da so prov fejst. user posted image

Če kaj pomaga, mejte v glavi, s čim se drugače ukvarjajo (alko, pretepanje, zlorabe,...) in se zavedajte, da ste za njih v bistvu ko en mali dopustek, na katerem ne gre nič narobe... to imamo pa vsi radi. user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
11.7.2011 20:59:23   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

Mimogrede, mojemu možeku gre od vsega čakanja žena otročje, danes je potem, ko je pogledal risanko bacek Jon, zahteval, da mu kupim, DVDuser posted image user posted image

to bo super ocka! user posted image  se ko mulc ne bo vec imel volje za risanke, jih bo moral gledati zato, ker so fotru vsec! user posted image

Ja, Bacek Jon rula. Sploh začetni jingl. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
11.7.2011 21:02:03   
DaisyE
Uffff nehat dejzič! user posted image

Saj  ni treba vsega za nazaj v enem večeru not spravit. user posted image user posted image user posted image

Ajdi, mejte se.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
11.7.2011 21:05:05   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Uffff nehat dejzič! user posted image

Saj  ni treba vsega za nazaj v enem večeru not spravit. user posted image user posted image user posted image

Ajdi, mejte se.

Lohk, lohk...te je tko luštno brat user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
A pol greste kmalu po še eno bibo???

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
11.7.2011 21:18:33   
DaisyE
Al pa po dve? user posted image user posted image user posted image  Da me potem pomalicajo! user posted image  user posted image user posted image user posted image

počasi, počasi... Že ena scrklana biba svoje zahteva. user posted image

in potem jaz upam bangi nabijat, naj kar u štartu dva vzame... user posted image

Najlepši del dneva je, ko se ne sliši: "MAMIIIIIIII" in hkrati je najlepši del dneva, ko se to sliši. Pol si pa pomagaj, če si moraš. user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
11.7.2011 21:19:14   
Wendy
Haha DaisyE, tvoji posti me vedno razveselijo. Še še še user posted image
Srečna zgodba z nadaljevanjem torej? Super, krasno, enkratno! user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
11.7.2011 21:23:53   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Wendy

Haha DaisyE, tvoji posti me vedno razveselijo. Še še še user posted image
Srečna zgodba z nadaljevanjem torej? Super, krasno, enkratno! user posted image

Nič prehitevat! user posted image  Kdo je pa reku, da kam gremo? user posted image

kako ste pri vas?

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
11.7.2011 21:33:39   
Wendy
No ja, takle pa potem jaz butnem ... temu bi se potem reklo ... hmmm, no ja, najbrž, verjetno, mogoče .... aha, imam jo - prividi, v bistvu dozdevki user posted image . A da ta beseda ne obstaja?No, zdaj že. Jaz jih imam user posted image .

Pri nas? Nič novega. Pustila sva stvarem prosto pot. Ne kličeva, ne tečnariva več. V bistvu ne upava več na Makedonijo. Možnost seveda še vedno obstaja, ampak ... prepustila sva se. To je to. Nisva več ujeta v tistem akvariju z mesojedimi ribami, ki se mu reče Makedonija. Zdaj sva svobodna. Tako nekako. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
11.7.2011 21:41:49   
DaisyE
Ah ja, mogoče samo to, če ste glih v kakšnih skrbeh okoli posvojitve, v smislu.... A bo isto...? Kaj pa, če ga kaj posračkam...? Kaj naj otroku povem...? Kdaj naj mu povem...? Kaj pa, če mi bo kdaj očital...? In jade, jade, in tako naprej.

Ni problema. Na koncu se izkaže, da so to povsem napačna vprašanja. Glavni problemi, ki nastanejo, pa so:

- kako naj otroka naučim govorit v svojem lokalnem narečju, če je iz Ljubljane?
Jaz poudarjeno tolčem po svoje in kaj mi vrača!?
"Mami, tukile. Mami, tlele."  user posted image

- kako naj babici pojasnim, da ni nič narobe, če otrok pije vodo?
"No, no, naj malo soka popije.... Ubogi otrok...!" user posted image

- in kako - naj vrag me uzame - naj ne ubogam vsake njegove komande?
"Mami čaki!" in mami čaka.... "Mami pridi!" in mami pride.... "Mami aja!" in mami aja.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
11.7.2011 21:47:45   
DaisyE

To je to. Nisva več ujeta v tistem akvariju z mesojedimi ribami, ki se mu reče Makedonija. Zdaj sva svobodna. Tako nekako. user posted image

Za tole bi rekla, da je kar okej. Se verjetno malo lažje diha. Ampak jaz ne bi bila jaz, če ne bi vprašala... Backup plan?

Tolk sem razmišljala o tem našem sistemu rejništva. Ti obljubijo možnost posvojitve, potem pa ne upajo stvari speljati do konca, pa čeprav jim je popolnoma jasno, da stvari ne bodo šle na bolje. Sem pa izvedela, da če ima človek muda, potem ima tudi nekaj pravnih mehanizmov, s katerimi lahko malo pobeza sistem, da se kam premakne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav se jaz tega še vedno ne bi upala it. Preveč je na kocki.

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
11.7.2011 21:51:00   
bela.kava
Dejzikaaaaaaa ... ravno v pravem trenutku, da malo dvigneš moralo tu gor ... saj se trudim tudi jaz, sam kaj ko nisem lih poster perfect reklama za posvojitveuser posted image user posted image user posted image

Nisva več ujeta v tistem akvariju z mesojedimi ribami, ki se mu reče Makedonija. Zdaj sva svobodna. Tako nekako. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ... paše a ne ... o mesojedih ribah, ki se sprva kažejo kot morske deklice, bi jaz lahko še kaj napisala ... pa bi me zagotovo s foruma vrgli... vsak hoče imeti svoj košček plena ...

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
11.7.2011 21:56:16   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Dejzikaaaaaaa ... ravno v pravem trenutku, da malo dvigneš moralo tu gor ... saj se trudim tudi jaz, sam kaj ko nisem lih poster perfect reklama za posvojitveuser posted image user posted image user posted image

Če še nisi, pa še boš! user posted image user posted image user posted image user posted image  In na koncu bo vse prav.

Šiške miške, jaz moram it spat. Se še javim. U kratkem. Mende.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3898
11.7.2011 21:58:01   
DaisyE
In ja, Wendy, z dozdevki ni nič narobe.... Ker dozdevki so... dozdevki. user posted image

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
11.7.2011 22:01:05   
banga
DaisyE - ne morem ti napisati, kako me tvoji posti spravijo v dobro voljo, navijam za čim več prostih večerov in manjkanju barv za printer user posted image user posted image user posted image  Kar se pa tiče dveh otročkov, ja, saj sem napisala, da nimava problemov s tem, da posvojiva takoj dva otročka, tako kot na primer Tia -na, ampak da dobiva eno dete, ki je staro 5 +, kar pomeni, da je lahko staro tudi že 10 let in enega dojenčka, ja, s tem pa imava probleme... dete, ki je staro 5+ je že izoblikovana osebica, jaz nimam srca ga prestavit v okolje, kjer mu je vse tuje, ne zna jezika., se spominja vseh travm, ki jih je preživel v sirotišnici ali v neprimernem domu.... Če sem zato slaba bodoča posvojena mati, pa tudi prav, ampak, res tega se ne upava iti..
tako, da midva greva po novem via Moscowuser posted image user posted image user posted image user posted image  kot rečeno, noben problem tudi če bo paketek, ampak pogoj sva si postavila, da starejši ne sme biti starejši od treh let in pol...

< Sporočilo je popravil banga -- 11.7.2011 22:10:58 >

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!