1ali
|
Berem, berem in res ne morem biti več tiho. Danes vem, da otroka posvojiti ni težko. Stopiš na CSD, odmisliš vse njihove fore, se potrudiš, da z nasmehom in čim hitreje predelaš vse razgovore in obiske. Vem, da se ta trenutek bere, da ni tako enostavno, a je . Kadar koli vas na CSD razjezijo, pomislite, da o vaših odločitvah za posvojitev odločate vi in ne oni, zato se jih nikar ne bojte . Če imate veliko, veliko časa in če niste prepričani v posvojitev, čakajte v Sloveniji, če ne, tisti, ki so me že brali, dobro vedo, kam vas bi poslala in nikar ne razmišljajte, da ne zmorete. Vse se da, mi smo že en tak primer. Zdaj se naša povprečna družina ukvarja s povsem drugimi stvarmi. Jupi, prvi razred je za nami. Navdušen naš mali, učiteljica in mi. Ima že vse pripravljeno za naslednje šolsko leto. Me zanima, v katerem razredu se navdušenje neha . Danes smo kupili tudi inštrument (hahaha, ne izdam, za katerega se je odločil). Že nekaj let razlaga, kaj bo igral. Ni mi jasno od kod mu ideja, saj ni povsem običajna izbira. Morda pa so to ostanki prejšnjega življenja. Seveda smo poiskali in lobirali za učitelja. Ko smo se spoznali in ga je preizkusil, je bi nad malim prav presenečen in nad nama tudi , ker nimava pojma. Lobiranje uspelo!!!! Imamo najboljšega učitelja. BK glej, da glasno in jasno poveš, da nikar Makedonijo. Preprosto povedano, ne želimo brati in trepetati ob zgodbah, kot je tvoja. Vse bodoče posvojiteljice, mi noro stiskamo pesti za vsako posebej.
|