|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
26.6.2011 21:24:30   
Pinky12
Zdravo punce!

Se oproščam, da vas toliko zanemarjam, ampak poleg planiranja poroke, dela v pisarni, vročine in vsega ostalega se kar ne morem spraviti do prenosnika user posted image

banga: kje pa, kakšna trema, saj sploh nimamo časa zanjo! Sicer pa komaj čakam zimo, še prej pa se mora začet kaj na csd premikat, ah... Kako je kuža??

btw, kakšna bedasta vprašanja pri psihologu... mi ga imamo šele septembra user posted image   Glede na to, kako različne so izkušnje, pa res lahko pričakujeva karkoli user posted image

miklarom: res si želim, da bi glede MK premislila, preveč hudega se vama je že zgodilo. Zaslužita si samo najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
27.6.2011 6:02:30   
Wendy
Da še jaz svoj piskerček pristavim, ko bi le kaj pomagalo.
Miklarom, TRISTO KOSMATIH, NIKAR v Makedonijo. user posted image user posted image user posted image Lepo, lepo, lepo prosim, premisli si. Bolečine si dala že dovolj skozi. Verjemi, da teh stresov z Makedonci res ne rabiš. In nikar ne upaj, da bo z vama kaj drugače, kot je bilo z nami, ker ne bo. Usmerita svojo energijo, čas in denar v katero drugo državo, pozabita na Makedonijo. Zbežita, dokler še lahko! user posted image
Pa vso srečo user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
27.6.2011 11:01:30   
miklarom
pinki12 in Wendy - hvala vama za odgovor, zdaj pa res že oba razmišljama da ne bi šla v MK, me kar malo zgrozi ko berem te vaše poste, kaj se vam je dogajalo

BK - hvala tudi tebi za vse info, sva se danes odločila, da bova res še počakala, kako bo pri nas s posvojitvijo in MK zaenkrat dala na stran, nama je pa danes sociologinja tudi rekla, da so z MK dolgi postopki in čakanja in nama tudi ona rajši priporoča kakšno drugo državo, tako da bova še počakala in se potem odločila kam se bova podala. Zdaj pa imama naslednji ponedeljek še psihologinjo in potem da podajo skupna mnenja in še nato obisk na domu in nato čakanje, sicer naju je tudi vprašala , če bi morda vzela kakšnega otroka v rejništvo, ker to je hitreje , samo sej bi , samo ko pa veš da ga potem ne moreš imeti skos in ti ga enkrat spet vzamejo, to pa je tako težko, ko se enkrat navežeš na otroka in on nate pa ga vzamejo, sicer je rekla da imajo tudi primere ko so nekaj časa otroci v rejništvu in jih potem dajo tudi za posvojitev, samo takšnih primerov ni veliko, če bi bila sigurna v to, da bi ga kasneje lahko posvojila, bi šla v rejništvo, a kaj ko ne veš kako bo.

sonček33 - hvala tiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
27.6.2011 13:09:13   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sva se danes odločila, da bova res še počakala, kako bo pri nas s posvojitvijo in MK zaenkrat dala na stran, nama je pa danes sociologinja tudi rekla, da so z MK dolgi postopki in čakanja in nama tudi ona rajši priporoča kakšno drugo državo

user posted image user posted image user posted image  ... hb ... želim ti čim lepšo pot do otročka ... kakšna je ta, pa je zagotovo na tem forumu zelo dobro dokumentirano

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
27.6.2011 18:46:08   
1ali
Berem, berem in res ne morem biti več tiho.
Danes vem, da otroka posvojiti ni težko. Stopiš na CSD, odmisliš vse njihove fore, se potrudiš, da z nasmehom in čim hitreje predelaš vse razgovore in obiske. Vem, da se ta trenutek bere, da ni tako enostavno, a jeuser posted image . Kadar koli vas na CSD razjezijo, pomislite, da o vaših odločitvah za posvojitev odločate vi in ne oni, zato se jih nikar ne bojteuser posted image . Če imate veliko, veliko časa in če niste prepričani v posvojitev, čakajte v Sloveniji, če ne, tisti, ki so me že brali, dobro vedo, kam vas bi poslalauser posted image in nikar ne razmišljajte, da ne zmorete. Vse se da, mi smo že en tak primer.

Zdaj se naša povprečna družina ukvarja s povsem drugimi stvarmi. Jupi, prvi razred je za nami. Navdušen naš mali, učiteljica in mi. Ima že vse pripravljeno za naslednje šolsko leto. Me zanima, v katerem razredu se navdušenje nehauser posted image user posted image user posted image user posted image . Danes smo kupili tudi inštrument (hahaha, ne izdam, za katerega se je odločil). Že nekaj let razlaga, kaj bo igral. Ni mi jasno od kod mu ideja, saj ni povsem običajna izbira. Morda pa so to ostanki prejšnjega življenja. Seveda smo poiskali in lobirali za učitelja. Ko smo se spoznali in ga je preizkusil, je bi nad malim prav presenečen in nad nama tudiuser posted image user posted image user posted image , ker nimava pojma. Lobiranje uspelo!!!! Imamo najboljšega učitelja.

BK glej, da glasno in jasno poveš, da nikar Makedonijo. Preprosto povedano, ne želimo brati in trepetati ob zgodbah, kot je tvoja.

Vse bodoče posvojiteljice, mi noro stiskamo pesti za vsako posebej.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
27.6.2011 21:59:10   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

BK glej, da glasno in jasno poveš, da nikar Makedonijo.

doing my best ...
čestitke za instrument in najboljšega učiteljauser posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
28.6.2011 7:23:05   
Pinky12
Jupiiiiiiiiii! Dobre novice! user posted image user posted image user posted image

Miklarom: sem si kar oddahnila, ko sem brala tvoj post. Kar lepo počasi, tudi midva sva na tej poti, zdi se neskončna, ampak na koncu te navidez zapletene poti je.... user posted image

bela kava: user posted image user posted image Le kaj bi mi brez tebe?

1ali: čestitke za prvi razred! Pa za inštrument, še bolj za dobrega učitelja!user posted image user posted image

Se pa tudi sama že pripravljam, da bom med (verjamem tudi nadležnimi) razgovori imela pred očmi samo eno: cilj. Joj, sem
že neučakana!

Neposredna povezava do sporočila: 3857
28.6.2011 19:09:43   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Stopiš na CSD, odmisliš vse njihove fore, se potrudiš, da z nasmehom in čim hitreje predelaš vse razgovore in obiske. Vem, da se ta trenutek bere, da ni tako enostavno, a jeuser posted image . Kadar koli vas na CSD razjezijo, pomislite, da o vaših odločitvah za posvojitev odločate vi in ne oni, zato se jih nikar ne bojteuser posted image .

user posted image user posted image user posted image se poplnoma strinjam s tabouser posted image user posted image  Za nama je tudi obisk na domu, na žalost ne bo mnenje že v začetku naslednjega meseca, ampak zaradi dopustov šele konec naslednjega meseca tam okoli 18.7. nama je obljubljeno...ampak OK, postopek v SLO končan, čim imamo v rokah še mnenje, pa UKRAJINA PRIHAJAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pinky - tudi jaz se letos enkrat za spremembo zelo zelo veselim zime

Mimogrede, mojemu možeku gre od vsega čakanja žena otročje, danes je potem, ko je pogledal risanko bacek Jon, zahteval, da mu kupim, DVDuser posted image user posted image

Sicer pa sem bila danes z kužunom pri veterinarju, stanje na žalost nespremenjeno, čez 14 dni zopet kontrola....sva še vedno oba z možem optimista

drage posvojene mame in tiste, ki bomo to kmalu, imejte se skrajno lepo

p.s. med vikendom sem prebrala eno zelo,zelo berljivo knjigo , avtorica Dorothy Koomson, naslov Hči moje najboljše prijateljice... lahko samo ugibate kaj je vsebina, seveda posvojitevuser posted image  čeprav zelo lahkotno opisano vse skupaj, mi je knjiga dala odgovore na določena vprašanja oz. dileme in me še utdila glede najine odločitve

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
28.6.2011 19:12:09   
banga

bela kava: Le kaj bi mi brez tebe?

1ali: čestitke za prvi razred! Pa za inštrument, še bolj za dobrega učitelja! 

user posted image user posted image user posted image  se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
   [Brisano sporočilo]
28.6.2011 19:30:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu banga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
   [Brisano sporočilo]
28.6.2011 19:31:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu banga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
28.6.2011 19:35:47   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: banga

...ampak OK, postopek v SLO končan, čim imamo v rokah še mnenje, pa UKRAJINA PRIHAJAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

bangič superuser posted image  ... za Ukrajino pa imaš vse naštudirano, kaj in kako? ... Si videla zgodbo Tine 1 od lani ... te ne strašim, samo saj veš ... rabiš prave podatke, prave poti in prave ljudi ... sicer si (smo) lahek plen za user posted image user posted image user posted image  

Stiskam pestiuser posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
28.6.2011 19:36:15   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: banga
Mimogrede, mojemu možeku gre od vsega čakanja žena otročje, danes je potem, ko je pogledal risanko bacek Jon, zahteval, da mu kupim, DVDuser posted image user posted image

to bo super ocka! user posted image  se ko mulc ne bo vec imel volje za risanke, jih bo moral gledati zato, ker so fotru vsec! user posted image

ta je dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
28.6.2011 19:38:20   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

bela kava: user posted image user posted image Le kaj bi mi brez tebe?

eh bi pa pili kavo z mlekomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.6.2011 20:44:44   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

to bo super ocka! user posted image  se ko mulc ne bo vec imel volje za risanke, jih bo moral gledati zato, ker so fotru vsec! user posted image

očitno, da resuser posted image user posted image user posted image edina varianta mu je, da iz dnevne sobe pobegne v spalnico, kjer je drug televizoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.6.2011 21:13:21   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

bangič superuser posted image  ... za Ukrajino pa imaš vse naštudirano, kaj in kako? ... Si videla zgodbo Tine 1 od lani ... te ne strašim, samo saj veš ... rabiš prave podatke, prave poti in prave ljudi ... sicer si (smo) lahek plen za user posted image user posted image user posted image  

Stiskam pestiuser posted image

Draga moja skrbna bela kavauser posted image user posted image , ja, poznam zgodbo od Tine 1, saj veš, naštudirala tale forum po dolgem in počezuser posted image  Ja, imamo vse naštudirano glede Ukrajine, pridno uporabljava know how dveh parov, ki so posvojili otročka iz Ukrajine, kot sem že pred časom pisala, sva najprej spoznala par, ki je najprej (prvi iz Slovenije) pred petimi leti posvojil sina iz Ukrajine (prvo srečanje z otrokom, ki so jima ga organizirali je bil takrat zelo podobno zgodbi Tine 1, drugo srečanje pa se je končalo tako, da je nagajivček letos končal prvi razreduser posted image , je pa res, da je imel pri tem drugem srečanju že drugega odvetnika), pred letom in pol pa še hčerko iz iste sirotišnice v Ukrajini. Pred kratkim sva pa spoznala še par, ki je lani posvojil sinčka.Imamo istega odvetnika, iste prevajalce v SLO, tako, da sva prepričana, da ne bo problemov. Zakaj Ukrajina? Obema nama je v srčku bližja kot Rusija, pa konec koncev,  v Ukrajini je tudi tako kot v Rusiji veliko sirotišnic in veliko otročkov, ki čakajo na starše... Mimogrede, po podatkih teh dveh parov, je v Slo že več kot 20 otročkov iz Ukrajine, saj se družinice dobivajo na piknikih, kjer je iz leta v leto več udeležencevuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.6.2011 21:28:33   
bela.kava
Jupi, to je pa lepo brat Bangauser posted image user posted image user posted image user posted image  ... in sploh je fino, da obstaja tudi uspešna pot via Urajina, da ne bo več takšnih zgodb kot je od Tine1 ... čakamo nadaljna poročilauser posted image
user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.6.2011 20:50:32   
banga
joj, Bela kava kak hudi navijaški smajliuser posted image user posted image  mi je kar malo nerodnouser posted image user posted image  ampak za dušico pa pašejo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil banga -- 30.6.2011 20:51:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 3868
5.7.2011 12:33:14   
miklarom
evo za nama je še razgovor s psiholiginjo , ki je trajal eno uro in pol, a je bilo prijetno, zdaj pa bomo imeli še obisk na domu v mesecu avgustu, kdaj točen datum nam pa še sporočijo prvega avgusta, potem pa smo zaključili in čakamo in se odločamo za tujino, upamo da bomo kmalu prišli do naše bebikeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
5.7.2011 13:41:56   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo za nama je še razgovor s psiholiginjo , ki je trajal eno uro in pol, a je bilo prijetno, zdaj pa bomo imeli še obisk na domu v mesecu avgustu, kdaj točen datum nam pa še sporočijo prvega avgusta, potem pa smo zaključili in čakamo in se odločamo za tujino, upamo da bomo kmalu prišli do naše bebikeuser posted image

go go go user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
5.7.2011 16:02:35   
ledenka
Že pripravljam pestke za navijanje user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3871
5.7.2011 21:32:26   
banga
[evo za nama je še razgovor s psiholiginjo , ki je trajal eno uro in pol, a je bilo prijetno, zdaj pa bomo imeli še obisk na domu v mesecu avgustu, kdaj točen datum nam pa še sporočijo prvega avgusta, potem pa smo zaključili in čakamo in se odločamo za tujino, upamo da bomo kmalu prišli do naše bebikeuser posted image
[/quote]

draga moja M. ,  jaz sem že v nizkem štartu in navijam kot nora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem ostalim pozdravčke

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
5.7.2011 21:42:36   
bela.kava
evo za med navijanjem in za vse čakajoče Show You Love

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
5.7.2011 21:49:04   
miklarom
hvala vam punce za tole navijanje, jaz tudi že skos navijam za vse vas , da čimprej pridete ( pridemo ) do našihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3874
5.7.2011 22:02:54   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

evo za med navijanjem in za vse čakajoče Show You Love

Bk user posted image user posted image user posted image  , ob takih videih jaz spet jočem, ker vem, da je moje dete že živo in da je v sirotišnici, jaz ga pa ne morem objet..... V mislih mu skoz govorim, da bosta mamica in očka res naredila vse kar je v njuni moči, da čimprej pride domov.....

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!