|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
20.7.2011 22:30:31   
1ali
Vse bodoče mamice, kako lepo vas je brati in se spominjati zbiranja, overjanja in apostiliranja papirjevuser posted image . Le šibajte naprej, da nas bo kmalu polno kot Rusov.

Pri nas akcija, akcija in še enkrat akcija. Vsak dan znova pomislim, da je naš otrok na sončne celice.

Včasih sem vedela, kaj pomeni beseda počitnice, zdaj pa ... hm, kaj je že to ... In ker naš ni dovolj, imamo še nekaj sorodnikov in sosedovih otrok ..., nekateri gredo vsaj spat domovuser posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
21.7.2011 22:29:16   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Vse bodoče mamice, kako lepo vas je brati in se spominjati zbiranja, overjanja in apostiliranja papirjevuser posted image . Le šibajte naprej, da nas bo kmalu polno kot Rusov.

Pri nas akcija, akcija in še enkrat akcija. Vsak dan znova pomislim, da je naš otrok na sončne celice.

Včasih sem vedela, kaj pomeni beseda počitnice, zdaj pa ... hm, kaj je že to ... In ker naš ni dovolj, imamo še nekaj sorodnikov in sosedovih otrok ..., nekateri gredo vsaj spat domovuser posted image

joj, kako je pa lepo brat takšne novičke, jaz komaj čakam, da pridem do takšne situacije kot si ti draga 1 ali.... sicer pa mi gremo jutri z našim kužonom na operacijo, kot napisano v prejšnjih postih,  od vseh alarmov, ki so bili v zadnjih dveh mesecih povezanih  z njim in so se hvala bogu končali s srečnim koncem, gremo posanirati še en okrušek, ki je posledica "športne poškodbe"... ma, kljub temu da tako "športno" o tem pišem, me seveda skrbi, ker nobena narkoza ni nedolžna, ne pri človeku ne pri živali.....ampak sem hkrati prepričana, da bo vse Ok in da se bo naš kužon zbudil brez okruška in da bo z njim vse OK....
pozdravčke in objemčke čisto vsem

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
22.7.2011 8:49:30   
Fiona11
Banga, držim pesti za kožuna...bo vse ok!

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
22.7.2011 21:32:12   
banga
no, samo da poročam, kužon dobro prestal operacijo, se je držal mnogo bolje kot njegovi lastnikiuser posted image user posted image , po 6 tednih naj bi zopet normalno skakljal naokoli, šest tednov ga moramo pa še paziti in ga ne obremenjevati z daljšimi sprehodi, hojo navkreber ..... pozdravčke prav vsem

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
25.7.2011 13:30:43   
Anonimen
Zdravo,

z možem razmišljava o posvojitvi iz tujine. Svojih otrok nimava. Sva pa v postopkih IVF (jeseni bo najin tretji postopek).

Kakšen je potek za posvojitev iz tujine? Ali ti mora kdo dati dovoljenje, da lahko pričneš s posvojitvijo in kako to gre. Ali je to, da sva v postopkih IVF kaj vpliva na sam potek posvojitve? 

Tu notri sem popolnoma nova in prosim za vsako informacijo (berem tudi vaše poste za nazaj in sem hvaležna za vsako informacijo glede posvojitve in se opravičujem. če sem zastavila vprašanja, če so odgovori že v tem forumu bili objavljeni) 

Veste zanima me še to - stara sem 36 let. Koliko ste bile stare ve, ko ste šle v posvojitev in ali je to sploh kaj pomembno

Hvala in objemček za vse user posted image

(odgovor članu banga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
25.7.2011 17:52:42   
bela.kava
Postopek se začne vedno na domačem CSD-ju. Ko opraviš vse razgovore (socialni delavec, psiholog, obisk na domu), prineseš zdravniško potrdilo, zadnje tri plače ipd. csd odloči, da si primeren potencialni posvojitelj. Nadaljuješ kar s papirji za posvojitev v tuji državi, zbereš vse ustrezne dokumente, ki jih oni zahtevajo. Nekaj je takšnih, ki jih mora izdati za to pristojni domači CSD.

Marsikaj je odvisno od centra do centra, ampak mislim, da postopki IVF ne vplivajo na postopek posvojitve. Koliko gre oboje skupaj je pa itak od para do para odvisno.

Zgornja starostna meja je odvisna od države, kjer posvajaš ali imajo določeno in kakšna je. Sicer pa čas je relativen, jaz še nisem imela 3 spredaj, ko sva štartala na našem csd-ju ... sam na cilju pa še tudi nisemuser posted image

V vsakem primeru, ko se odločiš za tujino, poišči nekoga, ki mu je od tam že uspelo posvojiti (pred kratkim, ne pet let nazaj, stvari se hitro spreminjajo) in ti je pripravljen povedati zelo odkrito kaj in kako.

Vso srečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
26.7.2011 11:38:12   
Anonimen
bela.kava

hvala ti za vse informacije, ki si mi jih posredovala (tako, da okvirno vsaj malo vem, kje in kako začeti).

Sicer je res, da bom jeseni še dala 3. postopek skozi in če bo rezultat 0, gremo na to pot, ki nam bo lahko začrtana.

Hvala in veliko sreče ti želim.

P.S: Če bom pa imela še kakšno vprašanje, se pa sigurno še javim

(odgovor članu bela.kava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
28.7.2011 20:53:41   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sicer je res, da bom jeseni še dala 3. postopek skozi in če bo rezultat 0, gremo na to pot, ki nam bo lahko začrtana.

držim pesti, da se izteče tako, da bo najbolj prav za vajuuser posted image

PS mali oglasi: rubrika izgubljeno -najdeno: išče se izgubljeno poletje, poštenega najditelja prosimo, da ga čimprej vrneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
29.7.2011 21:09:42   
Pinky12
Se malo javljam mojim puncam user posted image

banga: kako kaj kužon okreva? rehabilitacija že v teku?

bela kava: ja, poletje je prava katastrofa user posted image . Se ne spomnim, kdaj sem morala konec julija ponoči spati pokrita z odejo namesto samo z rjuho. Pa še blazno drago klimo smo si inštalirali, da nas ja ne bo vroče. user posted image
Vidim, da imamo nove interesente, fino fino. Drugače pa nimam kaj dosti povedat, še vedno se ne premikamo, se pa bliža HB ta poroka. Upam samo, da se ne pobijeva do takrat, stres je na višku. Moj bodoči možek ima glih zdaj fantovščino. No, prvo od TREH! Jaz pa še vedno ne vem, ali naj speljem dekliščino ali ne... Kakšne ideje, predlogi? Bi bila zelo vesela. user posted image

user posted image vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3934
30.7.2011 19:26:00   
bela.kava
Pinky po poroki se bo vse hitreje premikalo. Je tudi tak čas, ko se prav nič ne dogaja. Jeseni pa bo divje, še posebej na tej temi, čutim na vodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
2.8.2011 9:25:36   
Fiona11
Bela Kava, ja jeseni bo divje :)) komaj čakam...

Tudi midva sva malo v zastoju, prevajalka je na dopustu, tako da bo treba še malo počakat... kot praviš, tak čas...

Pinky, za dekliščino - jaz je nisem imela, čisto iskreno, mi je zmanjkalo energije, pa tudi morem rečt, da je nisem pogrešala. Če pa bi jo imela, bi naredila kakšen mini babji žur v kakšni najeti hiški kje v hribih, ali kaj podobnega...

tvoj dragi pa kar 3 fantovščine. Ja, super, bo za oba nadoknadil. Stres, ja se spomnim...:) Saj veš, dihaj in hiti počasi, vse bo...

Anonimen - veliko sreče in zadovoljstva na katerikoli poti bosta šla. Boš videla obe poti sta lepi...

Neposredna povezava do sporočila: 3936
3.8.2011 8:13:54   
Pinky12
Fiona: sem se skupaj s pričo odločila, da dekliščine ne bo. Kot praviš, nimam energije za to, ne $$$, pa tudi se mi zdi, da sem malo prestara, ali - bolje rečeno - nisem več dekle, a ne? user posted image Sicer pa imam do takrat še delo v pisarni, pa z okraski pa penino in in in...

Na gostiji pa bodo samo 3 hodi z mesom user posted image Mah, naj bo, glavno da mi obleka še paše, mi bo pa še bolje, če izgubim kakšno kilo.

No, evo, takšne skrbi imam jaz trenutno. Za premor od Rusije user posted image

Mejte se fajn, šibam spet v MB po obleko, ki je bila na krajšanju.

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
3.8.2011 8:37:40   
Fiona11
Pinky,  boš videla, poročni dan bo čudovit in vse to letanje in živčki se bodo splačali. Še malo... 

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
3.8.2011 9:51:53   
bela.kava
no ena risanka za med čakanjem user posted image jaz sem se na koncu itak cmerila, kaj pa druga user posted image

Мама для мамонтёнка

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
3.8.2011 10:26:03   
miklarom
pozdravljene !

na hitro da se malo javim, predem grem v službo. Evo smo dobili datum za obisk na domu iz CSD -JA i to 10.8. user posted image user posted image user posted image , končno in potem še samo zaključni papirji in štempelj da sva primerna posvojitelja potem pa gremo v akcijo za tujino, komaj čakamauser posted image . vsem želim da čimprej vse uredite ( mo ) in da dobimo naše bebike v naročje . lep dan vam želim še naprej vse ki ste že na dopustu pa ga lepo uživajte, mi delamo še ta teden in drugi teden potem pa tudi na dopustuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3940
3.8.2011 12:22:26   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

končno in potem še samo zaključni papirji in štempelj da sva primerna posvojitelja potem pa gremo v akcijo za tujino, komaj čakamauser posted image

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
3.8.2011 12:55:34   
sonček33
Miklca, juhej. Mislim nate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3942
4.8.2011 8:17:54   
Anonimen
Jutro,

Hvala punce za vse lepe želje. Upam da se nama bo res izteklo v najin prid in tudi jaz želim vsem vam veliko sreče

Miklarom, te lahko vprašam za kam sta se odločila za posvojitev (katera država in če mi lahko malo napišeš kaj si morala narediti do sedaj). lahko mi pišeš tudi na zasebno pošto

Hvala ti in tudi vsem ostalim, če mi bodo karkoli napisale

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
4.8.2011 10:20:30   
miklarom
bela kava in sonček33 - hvala vama, upam da bio vse o.k.

anonimna - midva sva sedaj zaenkrat še pri nas na CSD dokler ne dobima še uradne štempiljke od njih, potem pa bova začela rihtati papirje za tujino, zaenkrat še ne veva kam, po vsej verjetnosti pa Rusijo, kako pa kaj gre postopek za tujino , ti bodo pa punce , ki že imajo otročke iz tujine znale bolj razložit, naša Dejzika to najbolj ve, kako daleč ste pa vi.

do sedaj sva imela že dva razgovora, potem še razgovori pri sociologinji in psihologinji, sedaj pa obisk na domu in potem zaključno mnenje pri njih, to pa nam bodo sporočili kdaj to dobima.

< Sporočilo je popravil miklarom -- 4.8.2011 10:22:06 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
4.8.2011 10:34:54   
uškinamama
miklarom, sem ena od fenic  - berem tvoj podpis in mi je tako žal zate in za tvoje otroke, male angelčke. Res ti držim pesti, da se birokrati podvizajo, bog / narava usmili in da končno dobiš svoje detece.

Držim pesti še za vse mame, bodoče, tekoče user posted image  in tiste, ki že ste.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
6.8.2011 10:49:50   
Ribica **
http://www.siol.net/slovenija/poglobljeno/2011/08/posvojitveosrednjiteks.aspx

ce katero zanima.

Pinky, ce se se nisi porocila - sestra je imela dekliscino v Catezkih toplicah - smo sle za dva dni sicer, pa je blo fajn. Prvi dan zur, drugi dan kopanje user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
   [Brisano sporočilo]
6.8.2011 15:06:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pinky12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3947
9.8.2011 12:48:57   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
Evo smo dobili datum za obisk na domu iz CSD -JA i to 10.8.

No se že vse sveti za jutri user posted image

user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
9.8.2011 13:58:24   
Ribica **
http://www.siol.net/slovenija/poglobljeno.aspx

Neposredna povezava do sporočila: 3949
9.8.2011 21:32:41   
miklarom
Bela kava - ja evo pri nas se že vse sveti za jutrišnji obisk, malo me trema daje k ne vem kako bo , kaj gledajo in kako bo vse izgledalo, no bomo čez par ur videli kako se bo izteklo, pridejo pa med 15.30. in 16.00 uro. Se že tresem , vam tako j poročam ko bodo odšli, upam da ne bodo predolgi

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica

vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!