banga
|
Daisy, ja se podpišem pod predhodnicami, pogum in odločenost, da končno pridemo do zaželjenega otroka, v obili meri črpamo od tvojih postov Bela Kava - in da ne bo pomote, vse to v zadnjem času v obilni meri črpamo tudi od tebe, hvala ti za tvoj optimizem v vsakem trenutku, ko se nam zazdi, da pa ni sončka na koncu tunela Mišmiš - draga moja mamica, evo zdaj boš pa dobila ceeelooo zgodbo, sama si hotela, kaj pa sprašuješ za mojega kužona Zadnji izvidi krvi, ki smo jih dobili 8.7. kažejo, da so se tviteriji za erhiliozo iz 200 in nekaj zmanjšali na 60, (meja, da je kuža pozitiven za to klopno bolezen je, če sem si to prav zapomnila 120) torej nismo še čisto OK,smo pa na zelo dobri poti da bomo oziroma po besedah našega veterinarja smo že OK. Ampak.....kljub zdravljenu naš kužon ni nehal šepati in sem panična mati banga začela klicariti vse ljudi, ki imajo kakšne veze z kužoni in jih poznam..., na koncu nam je najina pasja učiteljica - krasna ženska ga. Alenka Špazzapan, predlagala, da gremo po drugo mnenje še v Topolščico, v Veterinarsko bolnico Toplica, kjer dela mednarodno priznan ortoped za živali dr. Matko. No, danes smo bili v Topolščici in so kužona najprej slikali, dr. Matko pride ven in nama pove, da je tako kot so nama povedali že v Ljubljani, da je na rentgenskih slikah videti vse Ok, še več, da tako lepih sklepov pri berniju, ki znano radi bolehajo za displazijo, že dolgo ni videl...da bi pa naredli, če dovoliva še CT, in midva oba enoglasno SEVEDA.. in končna diagnoza, naš kužon ima okrušek na levem sprednjem komolcu, ki ga je potrebno odstraniti. Poseg imamo 22.7.... Po posegu dr.Matko predvideva še cca 4 tedne rehabilitacije, potem bo pa naš kužon zopet Ok. Zakaj je prišlo sploh do tega? Eh, naš kužon je hiperaktiven, k temu sva ga tudi oba spodbujala, in je očitno enkrat napačno doskočil, preveč norel..."športna poškodba" pač...Vse pasjelubke, si pa zapomnite za morebitne težke čase z vašimi kužoni, ime dr. Matko, res je car!!! Evo, saj sem rekla, da se bom razpisala, kakšne romane bom pisala šele ko bomo imeli doma še otročka
|