Pinky12
|
Uf, pa prav nič se nobeni ne dogaja? Ali pa preveč lepega? Še dobro, da ima ta tema "brado", da berem za nazaj in se res počutim, kot da vas že vse poznam Same carice, res! Imam pa (spet) eno vprašanje. Najina soc. delavka me je danes čist zmedla, češ ali ne rabiva pedagogovega mnenja. Pa sem bila dozdaj prepričana, da ga ne, sedaj pa res več ne vem. Ker tega na seznamu za Rusijo ni (ga že itak skoraj na pamet poznam, kaj je in kaj ni na njem). Bomo pa obisk baje dobili junija, ne ta mesec, ker še vedno iščejo psihologa, ki mora imeti nek izpit, iz socialnega varstva menda... Še dobro, da je na pomoč priskočila kolegica, katere svakinja je psiholog, sicer brez tega izpita, a vsaj pozna ljudi, ki ga imajo in je CSD že poslala podatke Pa povedala je še, da je pridobila od kolegice s CSD Jesenice, kjer so pred nedavnim imeli rusko posvojitev, tudi navodila, kaj vse oz. kakšne izjave in potrdila mora center izdat (kar imamo mi med potrebno dokumentacijo) in da naj bi bili papirji pripravljeni do najine poroke v avgustu, da potem samo zaključimo zadevo Trikrat HURA za najino socialno delavko: HURA HURA HURA No, vsaj nekaj dobrega danes. Ker dan se je že začel katastrofalno: najprej sem se "spičila" z mojim, potem me je še med vožnjo v pisarno "nadignil" en moj klient, pred pošto pa mi je še ena babnca kazala neprimerne kretnje in zraven klela. Potem pa klic s CSD, pa še en dober biznis s tujino se mi obeta. Sorry punce, sem morala nekaj pozitivnega enkrat napisat, da ne boste mislile, da sem totalno zatežena paničarka. Matejčika: kaj dogaja pri tebi? banga: kako daleč sta? CSD kaj miga? bela.kava: saj sploh ne upam vprašat... kako si? Iza, 1ali: kako kaj otročki? Tia-na: kako mala žaba? Saša: se kaj premika, ali naši še vedno bremzajo? metulj333: lep pozdrav čez mejo
|