|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
10.5.2011 14:30:54   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

Joj, punce, VAŠA PODPORA NI BILA ZAMAN! user posted image user posted image user posted image

Me je tolko matralo, da sem šla kar k neposrednemu viru informacij vprašat (klicat prevajalko), pa sem jo vprašala, če moraš bit kompletno zdrav za posvojitev.

Pa je rekla, da ni čist tko. Da je posvojil tudi par, kjer je en imel diabetes, pa da ni paaaaaaaaaanikee!  user posted image

bravo, Rasija, here we come!!!  user posted image user posted image   user posted image

Moj pa itak: Ja, saj sem ti rekel, da brezveze paničariš.... Po moje pa tud on ni mogel ponoči spat user posted image

Tak da tudi če mi vpiše, da se zdravim, naj bi šlo.

1ali: DRŽI SE!! user posted image

Pinky vso srečo še naprej ... zdaj imaš izkušnjo več, ko bo naslednjič tak občutek brezizhodnosti, veš da se bo našla rešitev user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
10.5.2011 14:36:16   
Pinky12
1ali: user posted image user posted image user posted image ČESTITKE

Iza: saj imaš prav! Mi je danes moj zapovedal, da naj ga preneham sr.at, tako da gremo počasi! user posted image

banga: no, saj ni taka panika, jaz sem vse dobila v dobrem tednu dni, mi niti ni na CSD omenila, da lahko oni sami. Se mi je pa res zdelo malo čudno, zakaj moramo te papirje pridobivat, ker bi si po ZUP-u morali državni organi sami pribavit take stvari.user posted image Za nekaznovanje ti z ministrstva pošljejo takoj, dobiš naslednji dan v pošti, na sodišču pa očitno si dajejo cajt s tem. Pokoristi veze, če se da, itak. Pa ti povem, da imam tudi jaz zelo dobre veze in kolege na sodišču, pa sem vseeno čakala en teden. A ti to na dolgo pišeš življenjepis? Jaz sem ful na kratko, 5 stavkov za vsakega, kje je rojen, kaj dela, kakšni so njegovi hobiji. Sem odnesla prošnjo že 29.4., zadnja dva papirja v petek 6.5., pa zdaj čakam, da naju pokličejo.user posted image user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
10.5.2011 14:40:07   
Pinky12
bela.kava: Hvala! Saj... očitno moram res debelo kožo dobit. Ampak po moje je to res tak postopek, da bom še kar nekajkrat user posted image in user posted image , preden bomo prišli do svojega sončka.user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
10.5.2011 14:43:10   
bela.kava

bela.kava: Hvala! Saj... očitno moram res debelo kožo dobit. Ampak po moje je to res tak postopek, da bom še kar nekajkrat user posted image in user posted image , preden bomo prišli do svojega sončka.user posted image

zagotovo, važno je, da zdaj veš, da za vsakim user posted image  ... čaka en user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
10.5.2011 21:24:40   
Matejčika
Pinky, jaz sem napisala zase eno stran in mož eno stran življenjepisa potem pa še skupni ne vem kak bi temu rekla... najino skupno pot in skupno željo po otroku in razmere v katerih živima ... vse skupaj je blo za tri strani. Če želiš ti lahko po mailu pošljem. Sicer ti tak ne bo več pomagalo, če si že oddala. Mogoče pa je za Rusijo drugače, kot pa za MK.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3680
11.5.2011 6:34:53   
Pinky12
Matejčika: ne vem. A ti si z našim csd že opravila? Ker jaz sem to prošnjo pisala za naš csd. Za Rusijo se bom itak bolj potrudila user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
11.5.2011 9:20:43   
Matejčika
Aja, sem misla da maš to že za Rusijo. user posted image
Kak sem pa za naš CSD napisala, pa pojma nimam. Mislim da tudi bolj na kratko. Možno pa tudi, da sem za oboje napisala enako. Bi mogla pogledat.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
11.5.2011 12:03:51   
banga
Pinky12 , ja jaz sem kar razpisala glede življenjepisa, pri meri je kar tri tipkane strani ratalo, za moža pa dve tipkani strani, jaz sem našo socialno delavko namreč razumela, da moram poleg hobijev, kaj sva v življenju počela, o skupni poti itd opisati tudi primarno družino....
Bela kava, midva sva na žalost na centru kjer je za posvojitve zadolžena sicer zelo simpatična in prijazna socialna delavka, ki pa nima veliko izkušenj, saj je na tem področju šele od januarja letos...ker pa res nočem kakorkoli težiti in sitnariti, pa bom ne glede na to, da vem, da bi lahko vse dokumente, ki se nahajajo v uradnih registrih CSD priskrbel sam,  to pač zbrala sama oz. s pomočjo prijateljice...vse zato, da čimprej končamo domači del posvojitve in se posvetimo tistemu ta pomembnemuuser posted image

vsem skupaj želim lep dan in poskušajte čimbolj izkoristit ta lep sončen dan, jaz se že zdaj veselim, da grem z kužonom popoldne v gozd na potep

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
12.5.2011 9:02:05   
Pinky12
Kako lep sončen dan se danes pripravlja, a ne?

Tako. Poročam: svojega revmatologa nisem ujela, ker ga nisem imela časa čakat, smo imeli pogreb (dvoinpolurni!!).user posted image
Sem pa malo prečekirala najino socialno, kako in kaj, in izgleda, da rihtajo psihologa, konec meseca pa imamo prvi obisk, tako da danes letim še po lustre za v kuhno in otroško sobo (no, zdaj me vsaj v prsih ne stisne, ko izrečem te besede - otroška soba). Pa itak imava tam celo štalo not, jaz mam slikarsko stojalo pa kup platen pa barv, pa še ono stojalo s cotami. Ampak ne bomo nič prej rihtali, preden ne bomo imeli sodne odločbe v rokah. Sem vraževerna...user posted image

Zdaj pa se moram nekaj premaknit delat! Delo mi stojiiiiiiiiiiii! (kar ni dobro, če si samozaposlen!)

Fajn se sončkajte in kofetkajte, ker kaže na deževen vikend, punce! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
12.5.2011 10:15:11   
bela.kava

Fajn se sončkajte in kofetkajte, ker kaže na deževen vikend, punce! user posted image user posted image user posted image

deževen vikend sploh ni slaba varianta, bo vrt zalilo ;)
sicer pa, stiskam pesti user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
12.5.2011 10:31:19   
1ali
Sem pa malo prečekirala najino socialno, kako in kaj, in izgleda, da rihtajo psihologa, konec meseca pa imamo prvi obisk, tako da danes letim še po lustre za v kuhno in otroško sobo (no, zdaj me vsaj v prsih ne stisne, ko izrečem te besede - otroška soba).

Ha, ha, zaradi socijalcev res ne rabiš lustra v otroški sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V vmesnem času, ko boš šibala v Rusijo in nazaj, spet v Rusijo in nazaj, ....,imela še nekaj časa, da urediš otroško sobo. Takrat gledaš s povsem novimi očmi, vidiš marsikaj drugače kot danes.

Zdaj pa uživaj toplo sonce, poskrbi zase, vse ostalo, če boš želela, te že nekje čaka.

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
12.5.2011 10:41:57   
Pinky12
Bela.kava: pa še kako prav imaš, sem bila včeraj cela paf, predno sem tisto mojo sušo zalila. Bogi paradajz!
Pa še mene ne bo vleklo ven, če bo deževalo, ker sem očitno svojo frustracijo sedaj prelila na vrt. Sem kar tečna, če dnevno vsaj nekaj ne posadim ali poplejem user posted image

1ali:  a veš, da sem si ravno to glih mislila, ma kaj se bomo nekaj silili. Takrat bo, kot sem brala ta forum, čas itak zeloooooooooooo počasi tekel, pa se bomo morali z gnezdenjem zaposliti. Po moje je glavno, da maš plac za dete. To pa mamo: fizično pa v srčkih tudi user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
13.5.2011 20:44:26   
Pinky12
Dober večer, punce!

Ležim na kavču z laptopom v naročju. Danes sem bila spet dosti v avtu in ker je mojemu karavanu crknila klima sem seveda ful pametno avto na velko luftala - med vožnjo! Zdaj sem si pa fajn napihala ramena in hodim ko mumija user posted image

No, čisto slučajno sem včeraj ugotovila, da imam danes kontrolo pri revmatologu. Sem povedala dohtorci, kako je na stvari in ne vem kaj naj si mislim. Eno je, da prepovedane bolezni v smislu seznama nimam, ker nimam dekompenzacije, bi pa ona kar napisala, da je moja hudičeva revma kao pod kontrolo in ni dekomp. Štala. Po eni strani res ne morem pričakovat, da mi bodo ko keks podpisali nekaj, kar v bistvu ni res, po drugi strani pa vem, da potem v Rusiji ne bi bilo štale. Če pa bom tam imela vpisano mojo user posted image bolezen, bom pa res do samega samega konca lahko pričakovala, da naju zavrnejo. Vdih - izdih - vdih - izdih.

Bom pa težila še primariju user posted image , izgubit nimam kaj.

Vidim, da ste pridne v naravi, jaz pa še vedno berem celo temo tega foruma, da vam potem ne bom težila za vsako malenkost.
Lahko noč!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
13.5.2011 20:56:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pinky12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
13.5.2011 21:25:09   
Pinky12
Meltuljčica, hvala za navijanje, bomo rabili zgleda user posted image

Saj jaz si tudi moram uštimat smajlije, a ve katera, kam in kako si jih dodajam? Sem nova na RR.

Imam pa hude smajlije na MSN, pa mi tu na momente kar manjkajo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
13.5.2011 21:48:58   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

mi manka dejzi, ona je imela hude smajlije user posted image

se kar podpišem ...

Pinky evo zate ... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
13.5.2011 21:53:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3692
13.5.2011 21:53:58   
Pinky12
Ja, saj jaz tudi uživam v njenih postih, berem zdaj lanske user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3693
13.5.2011 21:56:17   
Pinky12
Bela.kava: navijačice so itak vedno dobrodošle, se pa moram malo skulirat, ker cele dneve sanjam o Moskvi in user posted image . Samo bluzim še, spisi pa se kopičijo... user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
13.5.2011 22:06:58   
bela.kava
Pinky delo pomaga ... več kot delaš, hitreje čas mineva ... manj je spisovuser posted image  ... in ko pogledaš nazaj noben čas čakanja ni bil zaman, ni bil izgubljen.

Jaz pa navijam, da boš kmalu živela svoje sanjeuser posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
14.5.2011 7:42:05   
Pinky12
bela.kava: hvala ti, saj veš.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spisi pa so v akciji danes, mojega ni, tako da imam cajt.

Neposredna povezava do sporočila: 3696
16.5.2011 6:59:21   
Pinky12
Kaj novega? user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.5.2011 20:28:40   
Pinky12
Uf, pa prav nič se nobeni ne dogaja? Ali pa preveč lepega?

Še dobro, da ima ta tema "brado", da berem za nazaj in se res počutim, kot da vas že vse poznam user posted image

Same carice, res!

Imam pa (spet) eno vprašanje. Najina soc. delavka me je danes čist zmedla, češ ali ne rabiva pedagogovega mnenja. Pa sem bila dozdaj prepričana, da ga ne, sedaj pa res več ne vem. Ker tega na seznamu za Rusijo ni (ga že itak skoraj na pamet poznam, kaj je in kaj ni na njem).

Bomo pa obisk baje dobili junija, ne ta mesec, ker še vedno iščejo psihologa, ki mora imeti nek izpit, iz socialnega varstva menda... Še dobro, da je na pomoč priskočila kolegica, katere svakinja je psiholog, sicer brez tega izpita, a vsaj pozna ljudi, ki ga imajo in je CSD že poslala podatkeuser posted image

Pa povedala je še, da je pridobila od kolegice s CSD Jesenice, kjer so pred nedavnim imeli rusko posvojitev, tudi navodila, kaj vse oz. kakšne izjave in potrdila mora center izdat (kar imamo mi med potrebno dokumentacijo) in da naj bi bili papirji pripravljeni do najine poroke v avgustu, da potem samo zaključimo zadevo user posted image user posted image user posted image user posted image

Trikrat HURA za najino socialno delavko: HURA HURA HURA user posted image user posted image user posted image

No, vsaj nekaj dobrega danes. Ker dan se je že začel katastrofalno: najprej sem se "spičila" z mojim, potem me je še med vožnjo v pisarno "nadignil" en moj klient, pred pošto pa mi je še ena babnca kazala neprimerne kretnje in zraven klela. Potem pa klic s CSD, pa še en dober biznis s tujino se mi obeta.

Sorry punce, sem morala nekaj pozitivnega enkrat napisat, da ne boste mislile, da sem totalno zatežena paničarka.

Matejčika: kaj dogaja pri tebi?

banga:  kako daleč sta? CSD kaj miga?

bela.kava: saj sploh ne upam vprašat... kako si?user posted image user posted image

Iza, 1ali: kako kaj otročki?

Tia-na:
kako mala žaba? user posted image

Saša: se kaj premika, ali naši še vedno bremzajo? user posted image

metulj333: lep pozdrav čez mejo user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
19.5.2011 13:45:21   
banga
Pinky12, pri nama nič posebno novega, čakam na potrdila iz sodišča in Ministrstva za pravosodje, danes imava zdravnika, da nama izda zdravniško potrdilo, da sva zdrava in da ni zadržkov za posvojitev...upam, da bom vso dokumentacijo oddala naslednji teden....sicer pa imam mal gužve v službi, pa še nečak je letos bruc na fakulteti, ki sem jo tudi jaz delala, pa se med vikendom z njim ukvarjam.
Glede zatežene paničarke pa nič bat user posted image , mislim, da vse ki dajemo postopek posvojitve skozi, imamo včasih boljše včasih pa slabše dneve, vsaj pri meni je tako, včasih sem čisto evforična, že naslednji dan pa me črviči ali bo vse OK, ali bova do jeseni zbrala dovolj denarja, ali ....  Danes imam enega slabših dni, ker sem včeraj zvečer na you tubu gledala posnetke sirotišnic v Rusiji in Ukrajini, je moj čist znoru, ko je prišel v kabinet in me našel čisto objokano, mi je razložil, da sem mazohistuser posted image   

pozdravčke čisto vsem

< Sporočilo je popravil banga -- 19.5.2011 13:46:16 >

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
20.5.2011 6:52:13   
Pinky12
Joj, banga, sem ti skušala poslat ZS, pa ne gre user posted image user posted image

ti bom popoldne odgovorila, moram zdaj na eno obravnavo.

lp vsem!

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......