banga
|
Pinky12, zdaj imam že vso dokumentacijo razen potrdila o nekaznovanju, so mi danes poslali, da moram plačati sodno takso, valda da sem takoj kliknila, tko, da zdaj mislim, da bi v tem tednu morala dobiti vse dokumente. Sva bila prejšnji teden pri najini zdravnici, ki je tak cuker od človeka, se je vsa raznežila, ko sva ji povedala zakaj sva prišla, je takoj napisala,da sva fizično in psihično zdrava Aja, pa je začela takoj navijati, da kar dva na enkrat posvojiva in je bila vsa happy, ko sva ji povedala, da to itak ni noben problem, če nama bodo ponudili sorodnika - na primer bratca in sestrico, tako kot so Ti-ani, valjda da jih bova takoj vzela A maš ti kaj treme pred poroko? Se še po tolkem času sebe spomnim kakšna sem bila, uf izraz histerična babnica bi bil po moje premil Fiona11, čestitke za poroko, torej sta zdaj uradno mladoporočenca Kar se pa tiče odvetnika pa mislim, da ga kontaktiraš šele takrat, ko imaš zbrane vse dokumente, vendar nisem čisto 100%, naj povejo mamice, ki so dale postopek že skozi Ja, tudi mene zanima kaj je s Tino1, sva danes spoznala krasnega gospoda z velikim srcem, ki je naprej posvojil fantka iz Ukrajine, čez tri leta pa še punčko, sva bila z možem oba vsa raznežena, ko je s tako ljubeznijo in toplino govoril o svojih otrocih in seveda smo gledali fotke na gsm - ju, kot vsak očka ima milijon tavžent slik od svojih otrok gor se je samo smejal, ko sem jaz rekla, da imam za enkrat kužona v vseh mogočih pozah slikanega, je rekel čez cca 1 leto bo vse drugače upam, da res pozdravčke čisto vsem p.s. Pinky12, you tubu se pa tudi jaz zadnje dni raje izogibam....
|