|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
23.5.2011 10:36:12   
Pinky12
banga: ja kaj pa tako dolgo traja? Jaz sem vse papirje imela v 10 dneh user posted image    Kje so najbolj štrajkali? Na sodišču?
Sicer pa sem tudi jaz v neko gužvo padla.

Ker se avgusta poročiva, imam še to na plečih, glihkar me je kaplan raz.kuril, zdaj mamo še celo štalo glede terminov.user posted image
Pa valjda se ne moremo prej poročit v cerkvi kot pa pri matičarju, haloooooooo gospod kaplan??!?

Jaz sem trenutno v tisti fazi, ko kaj dosti o Rusiji nimam časa razmišljat, me je moj včeraj raz****, ko mi je z izleta v Beograd prinesel.... NIČ.
Se mi zdi, da bomo še nekaj dni imeli tihe dneve... Je pa res, da si pogosto pojem Katjušo. user posted image

Glede denarja se midva trenutno ukvarjava s poroko (gostijo itak plačajo starši), potem pa bomo vzeli kredit, kaj pa bomo. Če eni jemljejo take kredite za avto, bomo pa mi za stroške. Mislim, da bo to kredit, katerega mi bo zelo lahko pri srcu vzet. user posted image

Tiste videe na youtubu sem tudi že dala skoz, pa se jih sedaj načrtno izogibam. Ko me takšne misli obidejo, pa se vržem v vrtna opravila, kjer ni časa za razmišljanje. Potem sem pa itak tak crknjena, da se dam spat user posted image

Delo me čaka... pa vroče bo spet danes.... Naj delam ali grem po trgovinah? Me neki nemir lovi... Bomo vidli user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
23.5.2011 14:38:16   
Fiona11
Ojla, vsem,

se še jaz spet malo oglašam. Poroko sva dala čez :), je bilo zelo lepo, je pa tudi fajn, da je konec in da se mi ni treba več ukvarjat s tem, kaj bom oblekla in kakšne barve bo šopek ...hihihi.....v sredo se spet dobimo na CSD, potem pa že kmalu pričakujeva mnenje CDS. Juhuu :)

Zdaj sem se spet spravila študirat, kakšno dokumentacijo rabiva za Rusijo-Moskvo. Mi je prijateljica že dala seznam dokumentov, ki jih rabiva. Ona je posvojila pred približno letom... Zdaj pa gruntam, če se je tačas že kaj spremenilo? Obstaja še kakšen novejši seznam? Kako to vse skupaj začneš? A kontaktiraš odvetnika v Rusiji šele po tem, ko maš že vse dokumente zbrane?

Pa meni tudi ni jasno, a rabiš pedagoga ali ne?

Pinky12, ja tale youtube je pa nevarna stvar :) tud jaz že jokala...

objem

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
23.5.2011 14:49:34   
hedviga
Punce, danes sem se spomnila na Tino1. Ali katera ve kako je  z njo?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
23.5.2011 15:08:48   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Punce, danes sem se spomnila na Tino1. Ali katera ve kako je  z njo?

Jaa, pa kakašna info o DaisyE je tudi dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
23.5.2011 17:31:40   
banga
Pinky12, zdaj imam že vso dokumentacijo razen potrdila o nekaznovanju, so mi danes poslali, da moram plačati sodno takso, valda da sem takoj kliknila, tko, da zdaj mislim, da bi v tem tednu morala dobiti vse dokumente. Sva bila prejšnji teden pri najini zdravnici, ki je tak cuker od človeka, se je vsa raznežila, ko sva ji povedala zakaj sva prišla, je takoj napisala,da sva fizično in psihično zdravauser posted image  Aja, pa je začela takoj navijati, da kar dva na enkrat posvojiva in je bila vsa happy, ko sva ji povedala, da to itak ni noben problem, če nama bodo ponudili sorodnika - na primer bratca in sestrico, tako kot so Ti-ani, valjda da jih bova takoj vzelauser posted image  A maš ti kaj treme pred poroko? Se še po tolkem času sebe spomnim kakšna sem bila, uf izraz histerična babnica bi bil po moje premiluser posted image user posted image
Fiona11, čestitke za poroko, torej sta zdaj uradno mladoporočencauser posted image user posted image  Kar se pa tiče odvetnika pa mislim, da ga kontaktiraš šele takrat, ko imaš zbrane vse dokumente, vendar nisem čisto 100%, naj povejo mamice, ki so dale postopek že skozi

Ja, tudi mene zanima kaj je s Tino1, sva danes spoznala krasnega gospoda z velikim srcem, ki je naprej posvojil fantka iz Ukrajine, čez tri leta pa še punčko, sva bila z možem oba vsa raznežena, ko je s tako ljubeznijo in toplino govoril o svojih otrocih in seveda smo gledali fotke na gsm - ju, kot vsak očka ima milijon tavžent slik od svojih otrok goruser posted image se je samo smejal, ko sem jaz rekla, da imam za enkrat kužona v vseh mogočih pozah slikanega, je rekel čez cca 1 leto bo vse drugačeuser posted image upam, da resuser posted image

pozdravčke čisto vsem

p.s. Pinky12, you tubu se pa tudi jaz zadnje dni raje izogibam....

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
23.5.2011 20:00:22   
Pinky12
uf, punce moje drage, ste se kar fajn razpisale, me veseli! user posted image

Pozdrav novim - Maisha, Fiona, Hedviga!

Fiona -
čestitke za poroko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Predposvojitvena poroka torej, takšna, kakršna bo najina 20. avgusta! user posted image Se pa popolnoma strinjam, da je živi stres! Je bolj moj hotel fensi šmensi poroko (beri: 90 povabljenih!), zdaj pa se sama ukvarjam s celo organizacijo! Pa še termina za cerkveno poroko ne moreva dobit, moram jutri še župniku zatežit! user posted image

Aja, glede dokumentov - sem jih jaz dobila od ene, ki ravno zbira dokumente, tako da je po moje seznam svež. Mi na ZS pošlješ svoj mail? Ti bom poslala. Glede tega pedagoga pa sem bila prepričana, da ga ne rabiš za Rusijo, ampak me je najina s CSD zadnjič zmedla. Midva sva na tako majhnem CSD, da je že psihologa problem dobit. Ampak so obljubili, da bomo v septembru imeli vsa mnenja in potrdila etc etc.user posted image user posted image

Hedviga, Maisha: ja, se jaz tudi sprašujem, kako in kaj sta obe, če morda bela.kava kaj ve?

(joj, pa še rima se...)

banga: ja kje pa so ti dali takso plačat????user posted image user posted image user posted image   Ker potrdilo ministrstva dokazuje nekaznovanost, sodišče pa ti itak da samo papir da TRENUTNO nisi v postopku. Tega nama najina socialna delavka niti ni naročila naj prineseva. Pa tudi sicer mi ni jasno, zakaj si takso morala plačati. Sem v fohu pa mi ipak ni jasno... btw za kero sodišče gre? Prmejduš, mi boš za Rusijo dala pooblastilo pa ti vse zrihtam v 10 dneh user posted image

Moja zdravnica je tudi bila cela navdušena, ko sem ji povedala, zakaj potrebujem potrdilo, mi je tudi takoj napisala, da sem fit. Ko sem jo vprašala, kolk moram plačat za potrdilo, pa mi je zabrusila: eh, daj nehaj no, lepo te prosim...user posted image

Joj, vidim, da smo vsi na istem: vidva imata kužona v vseh možnih pozah, midva pa najino mačkono user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
23.5.2011 21:09:32   
banga
Pinky12, takso sem morala plačevati za potrdilo da ni uveden potopek za odvzem poslovne sposobnosti in da ni uveden postopek za odvzem roditeljskih pravic....saj ni ne vem kakšen znesek, za oba sem plačala 19, 68 €... pri zdravnici pa kljub temu, da je takšen sonček kot je, sem plačala za potrdilo za oba 30€ Midva sva iz Ljubljane in mi je prav zanimivo, da imamo tako različne izkušnje.....
Naši kužoni in mačkoni pa bodo letos ali pa najkasneje drugo leto, uživali na vso moč, ko jih bodo še dodatno crkljali naši otrociuser posted image user posted image user posted image
pozdravčke vsem, navijam da se bo po dolgem času kaj oglasila tudi Daisy

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
23.5.2011 21:25:59   
banga
Pinky 12

sem iz predala vzela list, ki nam ga je dala socialna delavka na našem CSD o zahtevani dokumentaciji:

• vloga in življenepis
  • izpisek iz matičnega registra o rojstvu
  • izpisek iz matičnega registra o sklenjeni zakonski zvezi
  • potrdilo o nekaznovanju
  • potrdilo da ni uvedenega postopka za odvzem poslovne sposobnosti
  • potrdilo da ni uvedenega postopka za odvzem roditeljskih pravic
  • zdravniško potrdilo
  • potrdilo o izplačanih dohodkih za obdobje zadnjih treh mesecev

No, upam, da bo bodočim posvojiteljem ta seznam v pomočuser posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 21:36:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pinky12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
23.5.2011 21:45:39   
Pinky12
Fiona: novice glede pedagoga - NI potrebno. Zgleda, da so sprva imeli to zahtevo, sedaj pa mora biti socialna anamneza, kar naredi socialna delavka, se mi zdi.

Info je sveža od tiste punce, ki ima trenutno že kar nekaj dokumentacije na kupu.

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
23.5.2011 21:59:17   
Pinky12
metulj: da ti ne rečem, da sem o tem že tudi razmišljala. Ampak potem bo moja priča čist paf! Se mi zdi, da se hoče pri moji poroki izživet (imata dva froca pa nista poročena, je rekla da se pa s froci že ne spodobi več ženit user posted image user posted image ).

Saj bom jutri pihala na dušo našemu dušnemu pastirju, če ne pa bomo nekako že skombinirali.

Banga: očitno na našem sodišču tako poredko izdajajo ta potrdila, da ne vejo, da je zanje treba plačati takso user posted image user posted image

Ehm, kaj? Potrdilo o izplačanih dohodkih? user posted image Vem, da je Rusom to pomembno, ampak... No, midva sva morala samo potrdilo delodajalca predložiti oz. potrdilo AJPES če si s.p.

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
24.5.2011 15:14:20   
Fiona11
Pinky12 in Banga, hvala! Pinky sem ti poslala ZS, a si ga dobila? Mi je nekaj štekalo pri pošiljanju...user posted image

Banga, tole je pa res čudno glede plačevanja potrdil. Nama ni bilo treba za nobeno potrdilo, ki sva ga rabila za naš CSD plačat. 30 EUR za zdravniško potrdilo...hm...

Aja Pinky pa good luck pri župniku (hihi, tole se pa smešno sliši user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
24.5.2011 20:06:06   
Pinky12
Fiona: nisem dobila ZS. user posted image Saj meni tudi pogosto štekajo sporočila. Ti bom poslala za prijateljstvo, če bo potem šlo.

No, poroka je rešena! Bomo premaknili civilni del za eno uro prej, v cerkvi pa še dobro, da je ena poroka odpovedana. Tako da BO! Danes smo zrihtali še eno pomembno stvar: klimo! Ker v tem najinem mansardnem stanovanju je poleti peklensko vroče, tudi 29 stopinj imava zvečer ko greva spat.user posted image Našemu bodočemu detetu pa tega ja ni treba trpeti. Bomo vsaj vse poštimali, kar doslej še ni bilo ali "nek se vidi raskoš"user posted image

za potrdila pri zdravnikih vem, da ti ga lahko kasirajo, ampak glede na namen... Pa saj ni neki strašen znesek, ampak ko že res moraš 100 papirjev uredit... Sem danes slišala dobro novico: en par je vse potrebne papirje zrihtal v dobrem mesecu, tako da .... gre kar srhljivo hitro!

Punce, upam, da uživate ta poletni večer, tako kot jaz, sem mojga sfehtala, da mi na balkonu servira pivičko user posted image

... kot da sem na morju...

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 20:20:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pinky12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
24.5.2011 20:48:02   
Pinky12
Metulj: hvala, hvala, se nič ne bi branila, če bi res šli štirje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.5.2011 8:57:33   
Fiona11
go, go poroka! user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.5.2011 9:10:10   
Pinky12
Dober dan!

Vam je že kaj vroče?user posted image Se mi SPLOH ne ljubi delat... Najraje bi šla nekam v park na klopco sedet.

Fiona: sem ti probala poslat ZS pa ne gre.

Mi ti kar na mail piši: bertalanic.mojca@gmail.com.

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
25.5.2011 13:47:11   
1ali
Kar pridno delaj, boš naslednje poletje precej po parkih posedala, vsa igrišča in peskovnike spoznala, vse okoliške upokojence in vse štirinožne prijatelje.

http://tvslo.si/predvajaj/posvojitev-iz-rusije/ava2.105912478/

Ne vem, kako to, da nihče še ni tega prilepil.

Uživajte današnji dan mladosti :))))

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.5.2011 16:50:30   
Pinky12
Poznam primer, kak so simpatični user posted image

Kdaj pa je to bilo po tv?

1ali: saj vem, moram delat, delat ko konj, ampak kaj, ko pa po trgovinah imajo tako lepe vozičke, pa igračke, pa mala oblačila, pravi cukr pa so mali čeveljčki, iiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

No, zdaj pa imam, ker v pisarni nisem nič naredila, moram zdaj pisat...

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.5.2011 18:19:20   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

Poznam primer, kak so simpatični user posted image

Kdaj pa je to bilo po tv?

mislim, da v soboto, oddaja Sobotno popoldne ali nekaj takega

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.5.2011 20:01:38   
banga
pinky 12 čestitke za datum porokeuser posted image user posted image user posted image  a obleko tudi že imaš? Glede na tvoje zadnje poste imam namreč občutek, da te bolj zanimajo oblačilca za malo manjše osebke user posted image user posted image  Pri meni se je zgodilo, da je moja šivilja en mesec pred poroko rodila (1,5 meseca prezgodaj, ampak je bilo z malčico hvala bogu vse ok, zdaj že šiba 100 na uro naokoli) in sem dobila obleko tri dni pred poroko, ker je zatrmarla, da mi ne pusti, da bi obleko kje drugje naročala, pol je bla pa cela živčna vojna ta prave čevlje dobit, da so imeli glih prav visoko peto, da so pasali k obleki.....no itak se je vse srečno končalo, pred matičarja nisem prišla bosa, ampak samo zelo tresoča od treme in živčkovuser posted image  moj predragi oče pa tudi ni mogel zdržati, je imel čisto solzne učkeuser posted image

no, mi je prav zanimivo, kako imamo glede zbiranja in plačevanja dokumentacije tako različne izkušnje, kot da ne bi bili v isti državi... mimogrede, jaz še vedno nimam vseh dokumentov zbranih, sem mislila, da takoj ko bom plačala sodno takso, bo sodišče reagiralo, oni pa ničuser posted image  očitno gre pri nas v Ljubljani glede birokracije vse bolj počasi, kljub temu, da vse zaračunajouser posted image

pozdravčke prav vsem

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
25.5.2011 20:11:07   
banga
BK, lepo da si se javila, kako si kaj?
1ali, kako si pa ti, pa tvoj škratek?
Ti-ana - pa tvoji žabici in ti, kako ste kaj?
Pa vse ostale Iza 12345 ( ti poleg škratka v mojem imenu pobožaj še vašega kužona, si kar predstavljam kako je ljubeč in zaščitniškiuser posted image ), da vas ne naštevam... vse lepo bodite, stisniste k sebi svoje otročke, jaz komaj čakam, da bo končno prišel ta dan, ko ga bova midva tudi in tudi vse ostale bodoče posvojene mamice

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.5.2011 22:11:58   
Pinky12
banga: tako je! 20. avgusta se grem "privezat".user posted image

Eh, obleka... Niti pojma nimam kako naj bi izgledala. Grem v petek z našim gledat moške obleke, naslednji teden pa bom potem šla še zase nekaj najt. Da ne bom tako kot praviš - zadnji moment čevlje iskala. Ampak upam, da najdem kakšno fajno preprosto, ker sem itak taka preprosta diklina user posted image Pa fešta bo tudi taka bolj žur, razen seveda teh ceremonij s šopkom in čevlji, ostalo pa PARTYYYYYYY. Ker upajmo, da drugo leto takega časa več ne bo časa za take fešte, bomo morali malega merkat. Imam pa vseeno feeling, da se bom temu navkljub tudi jaz pred matičarjem tresla, čeprav sem vajena nastopov v javnosti. Pa se bala, da ne stopim na obleko, da se ne spotaknem, da se mi maskara ne razmaže etc etc., same življenjsko pomembne zadeve. user posted image user posted image

BOMO PREŽIVELI. Danes sem potrdila vzorec vabila, tako da jih lahko razneseva še ta mesec. Joj, pa še torto in rože ne veva, kje bova vzela.

Ja, Ljubljana vse kasira, sem živela tam, sedaj sem doma, na provinci, pa je izgleda vse bolj "po domače". Me sploh ne čudi različna praksa sodišč glede taks, saj že glede sojenja niso enotni.

Tako, danes sem celo bila delovno efektivna, sem upoštevala nasvet 1ali, da je treba delat in bo drugo leto čas za posedanje v parku. user posted image user posted image user posted image user posted image In ker sem še na vrtu sadila paradajz, papriko, kumare in jajčevce, mi že rolete padajo  user posted image , tako da samo še

LAHKO NOČ vsem!

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
25.5.2011 22:13:18   
Pinky12
moram samo še belo.kavo pozdravit!

Drži se in user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
25.5.2011 22:42:36   
bela.kava

tnx banga&Pinky ... Feeling Good

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......