Iza12345
|
Wiiiiiiii, končno malo akcije tu gori!!! Če sem prav brala, sta dve punci zdaj v akciji, Pinky in Banga! Punci pogumno naprej. Če bo pa kako vprašanje, pa čimprej z njim na plano, ker je potem takoj vse lažje:). Pinky, glede CSD, tudi naš kraj je en majčken krajček in se s posvojitvami ne ukvarjajo, kaj šele z mednarodnimi, pa saj to je celi bau bau, tako sem jaz vzela stvar v svoje roke in spesnila vse potrebne dokumente (po info ostalih parov), na CSDju pa so jih samo potrdili, z vsem pa se seveda strinjali. Obema pa svetujem, da ne bosta šli odkrivati tople vode. Če sta res v akciji, se čimprej javita ostalim parom, pa dobita točne info, kako naprej, ker je škoda zgubljat čas in živce, če je ta amerika že odkrita. Pa srečno na tej poti!!!!! Pri nas imamo trenutno čisto druge tegobe. Aprila smo štartali z vrtcem in malček nikakor ne sprejme te huuuuuuude spremembe. Takoj se je raje nalezel viroze, pa potem bronhitisa, itd, pa sva oddelala samo 5 dni v aprilu. Danes smo štartali po 3 tednih, to je bilo joka, meni se je trgalo srce. Ko pa sem ob pol 3 prišla ponj, sem ga morala buditi, je bil edini v skupini, ki je še sladko spančkal, medtek, ko so ostali noreli naokoli..... sem potolažena, ja. Ko pa sva prišla ven, je takoj letel na travo po jo (rožico) in me za hip izgubil izpred oči, potem je v taki paniki stekel na parkplac, mu je žirafa padla iz rok, on pa v ribo, meni se je kar zmeglilo pred očmi, ker je bil pa res krut prizor, bogi moj lupček.... k sreči smo dobro odnesli, ampak po mojem, danes ne bom spala, ker me že skrbi, kako se bomo jutri poslavljali... No, take tegobe nas posvojene mame zdaj tarejo, pa da boste vedele, same smo jih hotle! Pa nepozabno je vse skupaj. Nebi zavrtela časa nazaj, ma, niti za sekundo, un čas neplodnosti je zame pase in žal mi je, da se ga nisem že prej losala.
< Sporočilo je popravil Iza12345 -- 3.5.2011 21:34:21 >
|