Pinky12
|
Hvala Matejčika, saj vem, sekiranje je moja glavna okupacija te dni, moram jo vreči stran (obljubljam, da ne v tvojo koruzo ). Ja, z mano je tako, da ko so mi v letu 2008 diagnozo postavili, nisem hotela na te bolj učinkovite tablete, ker smo bili ravno v "delanju" dece. Pa potem itak eno leto ni šlo, stanje pa se je seveda slabšalo, dosti krat sem bila v bolnici, za vsako p*** infekcijo.... Celo na IVF smo šli prednostno, nakar sem spet pristala v bolnici, pa je potem doktor na kliniki rekel, da imamo 0% šans, da se bo po IVF zarodek prijel, ker imam v telesu vnetje (revma je vnetje). Kaj smo mogli drugega, zdaj že skoraj 2 leti jemljem te tablete pa hodim na injekcije. Prej sem bila 2 leti na bolniški. Ampak sedaj sem tipi topi, delam lahko 8 ur, k zdravniku pa hodim samo na injekcije. Pa kje sem lahko prej sploh pomislila na vrt, sedaj pa vrtnarim ko zmešana. Aja, takrat so mi kao rekli, da bi lahko zanosila, ko se stanje izboljša, čez kake par let, pa potem bi seveda morala dol s tablet... Ampak kdo mi garantira, da bom takrat lahko zdržala? Ja čuj, kar se čiščenja tiče še doma nisem glih nevemkak navdušena, si to delo kar deliva z bodočim možekom, torte pa komot! Pa to še z veseljem delam, samo mi moj potem teži zakaj spet pečem, ker se jim ne more upreti. Ti si Štajerka, a ne, potem sva blizu, jaz sem pod CSD Gornja Radgona.
|