|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
4.5.2011 22:11:14   
Pinky12
Banga: pa saj sem se tudi jaz že začela spraševat, če mi mogoče škodi, ker sem na svetlo pofarbana user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
5.5.2011 9:54:47   
Iza12345
Pinky... nisem dobila tvojega ZS :(
Banga... strahovi so, kako da ne, pri vseh, ampak boš videla, ko bosta enkrat noter, se odvija s svetlobno hitrostjo in ko po obravnavi na sodišču (otrok je torej tvoj po sodnem procesu - kriminal?) končno stisneš malega srčka k sebi.... nepopisljivo

V glavnem pa vidim, da smo si vse začetniške izkušnje nabirale s pesoni in mačkoni - hahahaha, naš pes je tudi tolk velik, da so se vsi križali, ker je z nami v stanovanju, da pa ne govorim o tem, kako je sprejel malčka... saj, še pes deluje tako, kot da smo v 4 od nekdaj skupaj.

Zato kar pogumno naprej, bo pa seveda še ogromno takih in drugačnih mnenj, komentarjev, strahov..

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
5.5.2011 10:16:43   
Pinky12
Iza: mislim pa to ni res! Eno tako fajn sporočilo sem ponovno spesnila, kao poslala, potem pa ne vem... Med poslanimi sporočila ni!user posted image
Včeraj pa sem si dopisovala z 1ali, pa je šlo.... Imava zgleda motnje na liniji ali kaj? Ali je morda fora v tem, da je ona meni prvo sporočilo poslala? user posted image
Tehnika me danes nočeuser posted image

Fajn bojte, jaz moram nekaj naredit danes, ker samo nekaj bluzim... pa si pojem Katjušo user posted image
Sonček jeeeeeeeee in mi smo v postopkuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.5.2011 21:00:44   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

Sonček jeeeeeeeee in mi smo v postopkuuuuuuuu user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
7.5.2011 10:51:10   
Pinky12
Pozdravljene punce!

Vidim, da si pridno nabirate vitamin D user posted image

Jaz pa spet moram nekaj sekirancije ven dat. Ker sem že cela poprek zaskrbljena glede teh zdravniških potrdil. user posted image Pa saj moja zdravnica bo napisala kar bom rabila, mi je že obljubila, ampak za internista me pa res malo skrbi. Ker ta ruska potrdila niso glih z jasnimi navodili. Po eni strani piše, da kao če imaš ali nimaš odkrito bolezen v smislu prepovedanih bolezni s seznama, po drugi strani pa mora dohtar podpisat da kao nimaš NOBENIH bolezni. Čeprav potem zgoraj piše, da kao v okviru namena izdaje potrdila (sposobnost za posvojitev?)  user posted image   user posted image No, saj jaz jih bom dohtarju razložila tako, da bo meni v prid, znam ful fajn že po profesionalni liniji bluzit, ampak... kaj pa če ne bomo mogli imet user posted image ? Ma jaz se hinrihtam! Celo noč nisem mogla spat user posted image

H kateremu internistu ste ve kaj hodile pa kak je pregled zgledal? Samo to se mi mota po glavi, nič ne napravim, stanovanje pa mamo na aufbiks. Bi najraje šla njivo prekopavat sosedovo, da ja ne bi mela cajta premišljevat.

Kaj mislite?

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
7.5.2011 12:34:12   
Matejčika
Pinky, prehitevaš! Počakaj na potrdila. Sem prepričana, da se da marsikaj dogovorit. user posted image Sicer jaz še nisem šla skozi te preglede, ampak mislim, da se prehitro sekiraš in bo na koncu vse dobro. Saj veš kako pravijo: če ni dobro, še ni konec. Lahko prideš k meni, rabim zdaj eno čistilko, da mi stanovanje spuca in potrebovala bi tudi pomoč pri peki tort. Nešče mi je en dan spiz***, zdaj pa zamujam. Bi rabla še en par rok. Prideš? user posted image

Če se prav razumela, ti ješ tablete, da se ti stanje ne slabša? In si tudi neplodna? Kaj če bi lahko zanosila, potem bi lahko dobro prenašala nosečnost? Malo me zanima, zato ker ima od moje prijateljice prijateljica tudi takšno bolezen in zdaj je tablete, da lahko prenaša bolezen. Zdaj bi pa rada zanosila in mora prenehat s tabletami.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
8.5.2011 7:55:54   
Pinky12
Hvala Matejčika, saj vem, sekiranje je moja glavna okupacija te dni, moram jo vreči stran (obljubljam, da ne v tvojo koruzo user posted image ).

Ja, z mano je tako, da ko so mi v letu 2008 diagnozo postavili, nisem hotela na te bolj učinkovite tablete, ker smo bili ravno v "delanju" dece. Pa potem itak eno leto ni šlo, stanje pa se je seveda slabšalo, dosti krat sem bila v bolnici, za vsako p*** infekcijo.... Celo na IVF smo šli prednostno, nakar sem spet pristala v bolnici, pa je potem doktor na kliniki rekel, da imamo 0% šans, da se bo po IVF zarodek prijel, ker imam v telesu vnetje (revma je vnetje). user posted image Kaj smo mogli drugega, zdaj že skoraj 2 leti jemljem te tablete pa hodim na injekcije. Prej sem bila 2 leti na bolniški. Ampak sedaj sem tipi topi, delam lahko 8 ur, k zdravniku pa hodim samo na injekcije. Pa kje sem lahko prej sploh pomislila na vrt, sedaj pa vrtnarim ko zmešana. user posted image

Aja, takrat so mi kao rekli, da bi lahko zanosila, ko se stanje izboljša, čez kake par let, pa potem bi seveda morala dol s  tablet... Ampak kdo mi garantira, da bom takrat lahko zdržala?

Ja čuj, kar se čiščenja tiče še doma nisem glih nevemkak navdušena, si to delo kar deliva z bodočim možekom, torte pa komot! Pa to še z veseljem delam, samo mi moj potem teži zakaj spet pečem, ker se jim ne more upreti.  user posted image

Ti si Štajerka, a ne, potem sva blizu, jaz sem pod CSD Gornja Radgona.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.5.2011 14:12:19   
Tia-na
pinky, ne se že zdaj sekirat, ker pot je še dolga in še veliko bo trenutkov, ko se boš sekirala, zato se ne že vnaprej. Pojdi le korak naprej, glej le korak naprej, misli le na naslednji korak. Še vedno pa lahko ta potrdila neseš do zdravnice in internista že zdaj in mu razložiš, kakšna je stvar in naj ti že zdaj povejo, če bodo to lahko podpisali brez dodanih opomb. Tako boš še najbolj pomirjena in boš vedela, na čem si.

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.5.2011 14:39:13   
Pinky12
Tia-na, Matejčika:  user posted image user posted image

V sredo zmenjena s svojim internistom.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.5.2011 21:39:53   
banga
Pinky 12, bravo za randi z internistom, ti pa si brzinskauser posted image user posted image  saj veš, da vse navijamo zate glede teh zdravniških potrdil, in itak boš z svojo "prepričevalsko" sposobnostjo uspela prepričati vsakega normalnega zdravnika, da ti da pozitivno mnenje, ampak vseeno ne sekiraj se na zalogo, nas čaka še kar nekaj preiskušenj na poti do tega, da objamemo otročka. No, za nama je prvi razgovor na CDS-ju, Tia-na, ti veš pri kateri osebi smo danes bili. Moj možek je bil čisto razočaran, saj je punca prijazna, dobrovoljna ampak vedela je o postopku mednarodne posvojitve mnogo manj kot jaz, hkrati pa je podajala take podatke, da je moj kar pod mizo lezel...no, zdaj je spet ves črnogled, ampak mi je vseeno dal zeleno luč, da zrihtam potrebno dokumentacijo, ki jo zahteva naš CSD, potem pa bomo videli kako naprej....

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.5.2011 9:19:48   
Pinky12
Joj punce, danes sem v totalnem bedu. Sploh ne vem kako sem se pripeljala v pisarno. Mislim, da bom spet izvisela....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa Ukrajina tudi zahteva toliko potrdil? A se sploh kaj dogaja z Ukrajino trenutno?

Ne mislim metat puške v koruzo, moram si napraviti plan B, drugače me bo pobralo. Dovolj zdrava da delam, preveč bolna za otroka.... Moram p**** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že vidim, kaj mi bo dohtar povedal...

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.5.2011 9:24:56   
Matejčika
Pinky, kdo ti je pa to rekel? Da si preveč bolna za posvojitev?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.5.2011 9:27:09   
1ali
Glavo pokonci, danes je dan zmage in na Rdečem trgu že čakajo.Tudi jaz imam opravek pri zdravniku, ne boš verjela, strah me je, ampak ... zmagali bomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.5.2011 10:15:03   
banga
Pinky12, kot so ti že ostale punce napisale, glavo pokonci, vse bo OK, jaz navijam na vso močuser posted image user posted image user posted image user posted image kar se tiče Ukrajine, ne vem ali zahtevajo tudi toliko potrdil kot v Rusiji, kot sem pa že pred časom prebrala, ni kaj bistvenih odstopanj. So pa stroški posvojitve v Ukrajini nekoliko cenejši kot v Rusiji, pomagajo ti pa lahko pri posvojitvi v Ukrajini na naslednji spletni strani:    http://www.hope.ck.ua/stories.html

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.5.2011 10:15:55   
banga
1 ali, tudi zate navijam, da bo danes pri zdravniku vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.5.2011 11:29:03   
Pinky12
Joj, punce, VAŠA PODPORA NI BILA ZAMAN! user posted image user posted image user posted image

Me je tolko matralo, da sem šla kar k neposrednemu viru informacij vprašat (klicat prevajalko), pa sem jo vprašala, če moraš bit kompletno zdrav za posvojitev.

Pa je rekla, da ni čist tko. Da je posvojil tudi par, kjer je en imel diabetes, pa da ni paaaaaaaaaanikee!  user posted image

bravo, Rasija, here we come!!!  user posted image user posted image   user posted image

Moj pa itak: Ja, saj sem ti rekel, da brezveze paničariš.... Po moje pa tud on ni mogel ponoči spat user posted image

Tak da tudi če mi vpiše, da se zdravim, naj bi šlo.

1ali: DRŽI SE!! user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.5.2011 11:36:38   
Matejčika
1Ali držim pesti, da bo na koncu vse dobro! user posted image

super pinky, dobro da si poklicala, da boš lahko zdaj mirno spala. user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.5.2011 12:17:10   
Iza12345
punce, vsa sikirancija je za brez veze, lepo korak po korak in pridete do cilja, na koncu bo vse jasno

1ALI, upam, da ni kaj resnega, dobro opravi, mislim nate

pozdravčki vsem

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.5.2011 12:33:45   
banga
Pinky12, no vidiš, da nima smisla, da se že v naprej sekirašuser posted image  čeprav, te popolnoma razumem, saj sem jaz tudi takšna, moram vse scenarije v svoji glavi vnaprej izdelat, pol se pa temu primerno že vnaprej žrem, a se bo izšlo ali ne....a ti imaš papirje o nekaznovanju ipd za slovenski del že zbrane? Jaz sem danes enostavno poklicala prijateljico, ki je odvetnica in mi bo ona zbrala to kar moraš iti na sodišče in ministrstvo za pravosodje, ker bi rada že pred poletjem imela razgovor s psihologinjo in obisk na domu...upam, da mi bo uspelo....danes pa pišem življenepis tako za možeka kot tudi zaseuser posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.5.2011 12:35:38   
1ali

Naš mali ruski srček smo morali peljati h kardiologu. Šolska zdravnica nas je noro prestrašila. Vsi, ki ga poznajo, niso mogli verjeti, da bi bilo kaj narobe. Učiteljice pravijo, da je zadnji, ki omaga, a črv strahu se je pošteno zajedel.

Zdaj je potrjeno: Vse je dobro, baje celo zelo dobrouser posted image !!!!!!!!!!! 

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.5.2011 13:15:39   
Matejčika
1Ali, super!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.5.2011 13:26:28   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Zdaj je potrjeno: Vse je dobro, baje celo zelo dobrouser posted image !!!!!!!!!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala bogu, da je vse ok!!!!!!!!

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.5.2011 14:11:43   
banga
1Ali, super za dobre novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.5.2011 14:15:41   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala bogu, da je vse ok!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.5.2011 14:19:37   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: banga

Pinky12, no vidiš, da nima smisla, da se že v naprej sekirašuser posted image  čeprav, te popolnoma razumem, saj sem jaz tudi takšna, moram vse scenarije v svoji glavi vnaprej izdelat, pol se pa temu primerno že vnaprej žrem, a se bo izšlo ali ne....a ti imaš papirje o nekaznovanju ipd za slovenski del že zbrane? Jaz sem danes enostavno poklicala prijateljico, ki je odvetnica in mi bo ona zbrala to kar moraš iti na sodišče in ministrstvo za pravosodje, ker bi rada že pred poletjem imela razgovor s psihologinjo in obisk na domu...upam, da mi bo uspelo....danes pa pišem življenepis tako za možeka kot tudi zaseuser posted image

mislim, da skoraj vse razen zdravnika in zaposlitve lahko pridobi socialni delavec sam (podpišeš eno pooblasilo) in oni razpošljejo naokoli kar potrebujejo in jim nato kar na CSD pošljejo potrebne dokumente, tako da ne vem zakaj vas pošiljajo takole naokoli ... nama so takrat ponudili to opcijo in sva jo izkoristila

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......