|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.5.2011 8:07:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bela.kava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: Posvojene mame ;)
26.5.2011 11:56:37   
Pinky12
Ja, sem brala Dejzikino kot štrunfpantl napeto popotovanje na sodišče. In navijala zraven, čeprav se je vse dogajalo že skoraj leto dni nazajuser posted image user posted image

...in šla direkt čekirat vlake do Moskve, če ga bo mogoče ta vulkan še spomladi kaj sr.ačkal. Presenetljivo, ampak vlak za Moskvo se celo v Murski ustavi! Kam smo prišli, prava metropola! user posted image

Tako da ni panike!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
26.5.2011 19:46:08   
banga
Holja mamice, kako ste kaj? Pinky12 vidim da si na forumu, si že vse posadila kar si imela namen? Full si pridna, saj mene ta vikend tudi čaka delo na okolici, greva tokrat sama na vikend (brez nečaka) in bom malo rožice spet sadila, je napovedano v hrvaški Istri tudi možnost dežja, tako, da bom ta pravi čas ujela - zdaj sem pa že kot moja mamauser posted image  user posted image  Drugače sem si pa malo prej pogledala posnetek posvojitve iz Rusije na RTV Slo, ki je bil v sobotnem popoldevu (nisem na facebooku in mi link ki ga je poslala 1ali ni bil nič uporaben, kaj čmo, mal sem že stara in mi druženje po facebooku nekako ne gre) in kaj naj rečem...itak je maskara šla v maloro, od ganjenosti jokala kot dež, kapo dol pred tem parom kar 5!!!! otrok posvojit, to pa moraš imeti res ogromno srceuser posted image user posted image user posted image user posted image Midva si jih iskreno povedano toliko niti ne želiva, nad parčkom (no, če mene vprašate tudi trije bi bli čisto ok) , pa nimava nobenih pomislekovuser posted image  Sicer pa sem danes po pošti dobila dve knjigici, ki sem jih naročila in sicer "Adam in Eva in ušipni me" in "Mama številka nič", obe iz založbe Miš, bom poročala kako sta mi bile všeč, obe sta kolikor sem razumela namreč na temo posvojitve....

pozdravčke čisto vsem in se beremo in pišemo spet v ponedeljek, ker jutri najkasneje ob treh gremo via hrvaška Istra

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
26.5.2011 20:27:59   
bela.kava
banga, nekaj posebnega je tudi Abela http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_935_9789612441135_Abela

in Žafran http://www.rolan.si/katalog/11336/Zafran_-_Izgubljeni_angel

malo drugače ...

bolj klasično pa Metkina družina http://www.trgovina.pomurskazalozba.si/product.php?id_product=58

sicer pa Srček za Nino si lahko pa dol potegneš http://www.scribd.com/doc/11975229/Srcek-za-Nino?secret_password=10lbo5bko3abumhi1hew

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
27.5.2011 10:25:14   
banga
BK, hvala za linkeuser posted image user posted image  srček za Nino sem že prebrala, sem se šfercala v službiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3730
27.5.2011 11:32:18   
Fiona11
user posted image knjigice! Vse naročila oz. printala user posted image

Banga, Mama številka 0 je pa ful lušna, like, like..

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
27.5.2011 13:07:18   
Pinky12
Ja, no,  potem sem morda tudi jaz normalna: sem zadnjič kupila Moj čudežni malčekuser posted image

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
27.5.2011 16:09:26   
bela.kava
sicer sem enkrat to že prilepila ... a morda bo na kak deževen dan kakšna punca spet rabila malo inspiracije ...

Adoption. Real families. Real stories.

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
1.6.2011 21:17:09   
banga
Pozdravljene drage posvojene mamice in te ki bomo to kmaluuser posted image
jaz sem pa full dobre voljeuser posted image user posted image user posted image , kajti po obisku treh parov, ki imajo vsi pozitivne izkušnje in imajo doma že 1, 2 ali celo 3 otroke iz Ukrajine, je odločitev padla, posvojila bova otroka iz Ukrajine. Po vzpostavitvi kontakta s prevajalko sva  danes kontaktirala tudi odvetnika v Ukrajini, če sem ga pravilno razumela glede čakalne dobe bo najkasneje marca drugo leto najino dete pri namauser posted image user posted image user posted image  sem mojemu najdražjemu danes rekla, da bo dobil najlepše darilo za 45 rojstni dan, praznuje namreč marca....seveda je pa vse odvisno od našega CSD, če bo sproduciral poročilo najkasneje konec naslednjega meseca... sem po pogovoru z odvetnikom  takoj mail poslala najini socialni delavki... pa banda iz ljubljanskega sodstva mi še vedno ni dala vseh potrdil, tle sem pa jezna za po user posted image user posted image  ampak jaz se ne dam motiti, najino dete naju že čaka, staro je par mesecev,  v mislih se pa itak že pogovarjam z njimuser posted image

lep ppzdrav vsem  

Neposredna povezava do sporočila: 3734
1.6.2011 22:09:38   
Tina1
ku, ku, vidim da je kar nekaj novih. Dobrodošleuser posted image user posted image user posted image
Berem, da se nekaj punc sprašuje kaj se dogaja z mano.
Vas zanima?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
1.6.2011 22:16:01   
mlinčka
U, Tinca, za tole se pa moram oglasit - jaaaaaaa, zanima zanima. Hitro poročaj, upam na same lepe novičke user posted image !!!

Pozdravčke in veliko sreče vsem!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
1.6.2011 22:20:12   
Tina1
mlinčka me veseli da si se oglasila,
za začetek: od sobote 28.5.2011(pravnomočna sodba) sva ponosna starša fantkuuser posted image staremu 21 mesecev, ki ga greva iskat v soboto, in sicer v daljno Sibirijo.
Od slabe izkušnje iz Ukrajine nisem mogla pisati, sem si rekla ko bo končano objavim novico.
V petih mesecih sva bila skozi cel postopek.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
1.6.2011 22:30:53   
mlinčka
Iiiiii, čestitke, mami user posted image user posted image user posted image ! Pa ponosnemu atu seveda tudi! To pa je novica!

Malemu fantičku želim mirno in udobno pot domov user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
1.6.2011 22:32:51   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

za začetek: od sobote 28.5.2011(pravnomočna sodba) sva ponosna starša fantkuuser posted image staremu 21 mesecev, ki ga greva iskat v soboto, in sicer v daljno Sibirijo.
Od slabe izkušnje iz Ukrajine nisem mogla pisati, sem si rekla ko bo končano objavim novico.

to so noviceeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVOuser posted image user posted image user posted image  in seveda čestitamuser posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
1.6.2011 22:35:03   
Tina1
hvala mlinčka, vse se tako hitro odvija, da še ne dojemava, čeprav me kovček z njegovimi oblekami,čevlji in vsemi stvarmi spomne da je to vse resnično in da niso sanje. Občutek je enkraten zato, moji dragi pari ne obupajte, splača se, tudi midva sva bentila nad sodiščem, ker je bil počasen s potrdili, ampak na koncu se vse pozabi.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
1.6.2011 22:36:33   
Tina1
bela.kava hvala, ne boš verjela, ampak skoraj ni dneva da se ne bi spomnila na tebe in tvojo trnovo pot. Jaz sem še vedno s teboj in čakam na dan, ko bš ti lahko napisala tako lepo novičko.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
2.6.2011 7:36:21   
Saša27

Čestitam Tina 1, res je lepo brati prečudovite novičke, že dolgo ni bilo na forumu takšnihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
2.6.2011 8:44:54   
Fiona11
Tina1, čestitam!!!!user posted image

Take novičke mi pa polepšajo dan in dajo volje za potrplenje, ki ga rabim za vse tole skupaj. Ker jaz sem kot ta kuža user posted image in bi vse takoj user posted image

< Sporočilo je popravil Fiona11 -- 2.6.2011 8:45:40 >

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
2.6.2011 10:20:24   
Maisha
Tina1 čestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
2.6.2011 11:14:28   
Pinky12
Juhuhu! Nekaj časa nobena nič ne piše, potem pa TAKE NOVICE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Tina, sedaj samo še čakamo na belo.kavo, pa tudi me bomo že prišle na vrsto. Je že usojeno.

Banga: da bi ti čas do marca čim hitreje minil! user posted image user posted image

Pri nas pa - še vedno nič. user posted image Čakamo klic s CSD, da so zrihtali psihologa. Se samo bojim, da če bo dolgo trajalo, bom glih za psihiatra, ne samo psihologa user posted image

Uživajte, punce, ste mi polepšale tale vremensko naporen dan!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
2.6.2011 12:16:16   
banga
Tina 1 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image  Želim vam varno pot domov!

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
2.6.2011 12:26:24   
špelin@

Ja, srčica, kako si pa ti zdajle mene razveselila user posted image user posted image user posted image

Obenem pa vedite, da v mislih vsak dan navijam za vse skupaj in za vsako posebej, za "stare" in nove borke user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
2.6.2011 14:15:32   
marta82
Tinauser posted image user posted image user posted image  to pa je odlična novica. Čestitke!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
2.6.2011 14:19:10   
sonček33
Tina, srečna sem za vaju...super...jokam...juhej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
2.6.2011 14:22:34   
mismis

Wow Tina, to so pa res super novičke user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam vama

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......