|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
29.6.2010 11:56:36   
Anonimen
uf lušte delate. pa ideje dajete!

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
29.6.2010 11:59:02   
nadka30
no to je kosilo za jutri, še rabim ideje za v četrek in petekuser posted image v soboto in nedeljo se pa povabim enkrat k tašči drugič k mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
29.6.2010 12:01:48   
zalos
Ojla-

Sem prej na hitrco preletela in vpisala kraj pregleda in ne kraja od kod semuser posted image . Sem iz Vojnika (Razgor). Tko, da
Arwenko midve sva skoraj sosedi. Stara pa sem 26 let. Mi je pa super videt vaša imena na seznamu nosečk, ker smo z nekaterimi od vami skupaj držali pesti v forumu: ne pričakujem marca, aprila...

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
29.6.2010 12:09:13   
mateja33
nadka30 ni ti treba kuskus delat to pride tak ko enolončnica lah kak kruh zravn poješ če ti paše lah pa kr boranjo samo

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
29.6.2010 12:18:16   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

nadka30 ni ti treba kuskus delat to pride tak ko enolončnica lah kak kruh zravn poješ če ti paše lah pa kr boranjo samo

pol pa še boljš,bom kuskus za kaj drugega uporabilauser posted image

me nekaj računalnik jezi pa me kar naprej dol mečeuser posted image

Zalos to je malo pred frankolovem če se pelješ iz celjske smeri na desno stran tam nekje,ko je tista vila na levi strani al se motimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
29.6.2010 12:33:02   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši

10.9.   nadka30(30)    (3,user posted image 1user posted image )   5.7.Slov. Konjice     user posted image    +?     98
18.09. T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )  29.6.       Laško       user posted image    +?    105
10.11. mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )   30.6. M   Žalec,       user posted image    +5       ?
23. 11 zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )   12.7. M   Razgor      user posted image   +4       ?
25.11. pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?
15.12. urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   30.6.       Grobelno   user posted image   +1,5    ?
15.12. lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )   19.7.       Šentjur      user posted image   +2,5    ?
26.12. obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )   9.7.         Žalec         user posted image   +1,5    ?
5.1.     Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )1.7.NS,13.7. Arclin       user posted image    +0      ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33, (mogoče nadka30, obcinarka, Arwenko)

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
29.6.2010 12:33:22   
lidik
evo mene nazaj..... ooooo boranja....to bi pa jaz zdaj jedla...pa imam samo sendviček tule.....da vam ne povem, je bilo tako vroče na sprehodecu, da še lačna nisem več. Moram se najprej malo ohladiti, potem pa hitro po njem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
29.6.2010 12:34:56   
Anonimen
urskaf: lušten seznamček!

lidik: dober tek!!!

oooo še malo do pregleda. me zanima kaj bo tokrat z mojim materničnim vratom user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
29.6.2010 12:35:54   
mateja33
tle pr nas se pa neki oblačni je prav perjetnuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
29.6.2010 12:37:30   
mateja33
T.Z. vidiš če nebi js menjale G bi se lah dons vidle ,tak mam pa dej juter pregleduser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
29.6.2010 12:38:20   
Anonimen
heh ja, škoda no. saj pa se bomo na srečanju spoznale :)
če je pa katera za "kar-tako" kavo pa tudi velja user posted image

(odgovor članu mateja33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
29.6.2010 12:39:19   
lidik
T.Z. hvala.

Kaj pa bi naj bilo s tvojim materničnim vratom? A je kaj narobe?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
29.6.2010 12:40:08   
Anonimen
ja kao da sem bila malce odprta na prejšnjem pregledu ampak še ni bilo nič rizičnega, morava pa redno spremljati...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
29.6.2010 12:40:18   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Hvala, se trudim. user posted image
Kaj druga danes nimam časa čvekat, imam mal gužve v službi. Seznamček je pa tak fajn vsake toliko mal popravit. user posted image Se vidi, da sem računalničar. user posted image Rada delam take stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
29.6.2010 12:41:33   
lidik
hmmm.... no upam da bo vse vredu. Kdaj ti je pa to ugotovil? Meni je namreč moj rekel, da ga bova naslednjič pogledala in če bo vse vredu ga do konca ne gledava več. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
29.6.2010 12:42:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Hvala, se trudim. user posted image
Kaj druga danes nimam časa čvekat, imam mal gužve v službi. Seznamček je pa tak fajn vsake toliko mal popravit. user posted image Se vidi, da sem računalničar. user posted image Rada delam take stvari.

aaaa ti tud iz tega foha :D ma mi smo tko sami friki, res. jaz se zdaj prav trudim, da še popoldne nisem za računalnikom, ker je bilo v času najhujše gužve kar kriza z mano. zdaj pa jaz ne delam nič več v tej smeri tudi v službi ne, ker predajam vso delo. tko da mi je večino časa dolgčas. ok... razen kakšne podpore ali kaj podobnega, to še naredim.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
29.6.2010 12:43:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hmmm.... no upam da bo vse vredu. Kdaj ti je pa to ugotovil? Meni je namreč moj rekel, da ga bova naslednjič pogledala in če bo vse vredu ga do konca ne gledava več. 

hmm na morfologiji ponavadi pogleda ampak mi2 sva se zmenila da bova na naslednjem pregledu, tako da mi je potem pogledala na prejšnjem pregledu. pa ni bilo vse čisto ok in je rekla, da bova spremljali....

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
29.6.2010 12:46:46   
lidik
aha no sej jaz imam zdaj 19. morfologijo pa je rekel da pogledama in če je vse ok, do konca ne gledava več, razen če ne bo kakšnih težav. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
29.6.2010 12:48:17   
Anonimen
eto, super. itak bo vse ok user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
29.6.2010 12:50:01   
urskaf
T.Z., a ti si tudi tak frikec. user posted image
Jst pa kar delam 8 ur za računalnikom v službi sploh nimam nekega veselja še doma sedet za njim. user posted image Prej sem šla raje ven, pa zdaj tak nimam časa, mi ga Miha vsega pobere. user posted image
Držim pesti za tvoj MV.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
29.6.2010 12:52:34   
Anonimen
no evo... vidiš :)
jaz sem se tudi počaaaas odvadila, tako da zdaj si niti svojega prenosnika (zasebnega) ne poštimam več sama ampak ga dam mojmu user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
29.6.2010 13:17:48   
urskaf
No, tisto je pa doma moja domena. user posted image Moj se pa, kar se tiče nastavitev računalnikov, raje umakne in mi prepusti prostor. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
29.6.2010 13:20:49   
Anonimen
ja no... mi2 sva oba informatika tako da... user posted image veš kako zgledajo najine debate ane? user posted image
(moj je rekel, da se je vame zaljubil, ko sem rekla, da bi imela doma cel Cisco sistem postavljen... je rekel, da ni mogel verjeti, da katera ženska sploh ve kaj o Cisco je user posted image )

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
29.6.2010 13:21:58   
urskaf
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Še obstaja upanje!!!
Ne padajo vsi na lepoto!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
29.6.2010 13:23:46   
Anonimen
mnja, pravi da to, da sem luštna je bil sploh pogoj, da sva se začela o tem pogovarjat user posted image dotolkla sem ga pa s takšnimi debatami. user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?