|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
29.6.2010 9:53:54   
urskaf
No, saj se nas je že kar nekaj nabralo. user posted image

nadka30, tudi meni se zdi, da moraš pri svojem ginekologu dobit potrdilo, da ti potem tvoj zdravnik napiše bolniški list. Hvala za pomoč pri seznamčku. user posted image

Pa lepo pozdravljene vse nove!!!

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.6.2010 10:01:23   
Arwenko
Hola, sem doma...nimam časa brat za nazaj, je preveč user posted image

Dajte mi malo obnovit kaj se dogaja prosim user posted image

Vidim neki seznamček...moji podatki so:

Arwenko, starost 27, 1 nosečnost, o bebik doma, naslednji pregled nuhalna 1.7., pri ginek. 13.7., kraj Arclin, spol ne vem še, +kg 0 user posted image , buši, nimam pojma.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.6.2010 10:02:41   
nadka30
ja bo kar najboljš da svoji g rečem da mi napiše potrdilo za mojo zdravnico, user posted image
lidik pa so se potem tvoji izcedki pomiriliuser posted image no zamene je to moja tretja nosečnost, prva je potekala brez kakršnega koli problema, druga je na zečtku potekala ok, tisti dan ko sem imela nuhalno pa se mi je zjutraj pojavil izcedek in ko sem prišla na nuhalno smo ugotovili samo sa je srček nehal delat ter da ni pomoči tako da sem popoldan bila že v porodnišniciuser posted image , pri tej nosečnosti je pa že vse od začetka šlo narobe, najprej izcedek seveda panika, dobila tablete in seveda strah iz dneva v dan in moram pri znat da jaz še sedaj nisem mirna in po mojem ne bom mirna vse do konca dokler ne rodim in mi rečejo da je vse ok.
Je pa zanimivo z vsako nosečnostjo so se mi pojavljala večje težave pri prvi ničesar, pri drugi je bilo ful hudo, sedaj pa imam kar vse v kompletu; otečene noge, močni krči, bolečine v križu, otrdevanje trebuha tako da ne vem kaj me še čaka do septembra ampak ok ne bom o tem.

Ste že kaj razmišljale o imenih za vašeuser posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.6.2010 10:03:05   
lidik
zalos bodi tiho mene tudi skrbijo moji kg. Sem namreč ta dva in pol pridelala v enem mescu, prej je skoz stalo. Tako da ne vem kako bo to, če bo šlo tako naprej. user posted image

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.6.2010 10:04:31   
obcinarka
ojla... no pa mene še vključite prosim.....
PDP 26.12., moja prva nosečnost, emšo 35 let, pregled 09.7., kraj žalec, kg hmmmmmmm.. kaj pa vem recimo +1,5kg.... trebuha pa nism zmerila.. še.. ne.. in hja.... mogoč pa bi se vam pridružila na srečanju naslednji teden...
lep dan, sem v službi... vroče... ampak se pazim klime!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image  

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.6.2010 10:06:08   
nadka30
jaz sem pa prej pozabila povedat da je včeraj rodila moja znanka svojega 4user posted image tako da imajo sedaj 2user posted image in 2user posted image . In včerajšnemu škratu je ime mihauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.6.2010 10:07:30   
pikamonca
Nadka, ne bi ti rada pametovala, ampak, dam ti en dobro namerni nasvet. Mogoče bo delovalo, mogoče tudi ne. Sama bolečin s križem nimam, tako da.... Že v začetku prve nosečnosti (konec 2006) mi je mož izpolnil veliko željo in mi kupil terapevtsko žogo primerno moji veliksti. Vse od takrat jo uporabljam za sedenje doma in v službi. Križ me nikoli ne boli! V moji družini imajo vsi težave s križem. Vsi so že bili zaradi križa pri zelo dobrem fizioterapevtu, ki pravi, da smo si zelo podobni, le da imam jaz zelo dobro ojačane mišiče v predelu križa. V nedeljo sem cel dan pretiraval in na veliko čistila hišo. Pa sem zvečer malo čutila bolečine po hrbtu. Zvečer sem se pa vsedla za ene 15min na žogo. Bilo je pravo olajšanje. Bolečine so kr izpuhtele. Mogoče bi ti sedenje na žogi odgovarjalo.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.6.2010 10:10:07   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: pikamonca

Nadka, ne bi ti rada pametovala, ampak, dam ti en dobro namerni nasvet. Mogoče bo delovalo, mogoče tudi ne. Sama bolečin s križem nimam, tako da.... Že v začetku prve nosečnosti (konec 2006) mi je mož izpolnil veliko željo in mi kupil terapevtsko žogo primerno moji veliksti. Vse od takrat jo uporabljam za sedenje doma in v službi. Križ me nikoli ne boli! V moji družini imajo vsi težave s križem. Vsi so že bili zaradi križa pri zelo dobrem fizioterapevtu, ki pravi, da smo si zelo podobni, le da imam jaz zelo dobro ojačane mišiče v predelu križa. V nedeljo sem cel dan pretiraval in na veliko čistila hišo. Pa sem zvečer malo čutila bolečine po hrbtu. Zvečer sem se pa vsedla za ene 15min na žogo. Bilo je pravo olajšanje. Bolečine so kr izpuhtele. Mogoče bi ti sedenje na žogi odgovarjalo.

mogoče veš kje ti je nabavil žogo, ker ne vem ali naj sedim, ležim stojim enostavno mi ne paše ničuser posted image

(odgovor članu pikamonca)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.6.2010 10:11:46   
lidik
nadka30 ja zdaj je vredu. Baje da so bili ti izcedki zaradi tako močnega vnetja. Sem pa dobila vseeno dabroston in zdaj je vredu. Srček bije, velikost vredu, zaenkrat v glavnem so se problemi končali, je pa res, da mislim, da tudi jaz pred decembrom ko bom držala štručko v rokah ne bom mirna. Ampak morava biti pozitivne. Boš videla da bo vse vredu !!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.6.2010 10:15:27   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: pikamonca

mogoče veš kje ti je nabavil žogo, ker ne vem ali naj sedim, ležim stojim enostavno mi ne paše ničuser posted image

o to bi pa še jaz rada vedela kje jo dobiti. In kako izbereš pravo velikost?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.6.2010 10:20:37   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

nadka30 ja zdaj je vredu. Baje da so bili ti izcedki zaradi tako močnega vnetja. Sem pa dobila vseeno dabroston in zdaj je vredu. Srček bije, velikost vredu, zaenkrat v glavnem so se problemi končali, je pa res, da mislim, da tudi jaz pred decembrom ko bom držala štručko v rokah ne bom mirna. Ampak morava biti pozitivne. Boš videla da bo vse vredu !!!!

ja saj to je glih to biti pozitivenuser posted image , no pri meni se je takrat pojavil hemtom(saj ne vem če sem prav napisala) in to baje zaradi ss in ti povem da takrat nisem spala ne ponoči ne čez dan, ker mi je po glavi šlo samo to ali bo vse ok, menda se ja ne bo ponovilo, v glavnem sto in ena stvar in ža tedn dni pred vsakim pregledom sem se že tresla, enostavno me je bilo strah ultrazvoka in da mi bo povedala kako slabo novico, se mi je pa največ straha odtreslo z morfologijo oz, nekje okoli 25t, ker sem vedela da če se sedaj rodi ima veliko možnost da bo vse ok, čeprav me še vedno nekje v ozadju pika in z vsakim dnem ko sem več noseča vem da bo vse okuser posted image Je pa situacija, iz prejšne nosečnosti pri nama , še posebej pa pri nadji pustila kar orng šok in verjetno se za naslednjo user posted image ne boma več odločila, nadji sma cca 1 teden pred tem povedala da bo dobila družbo in potem je bilo najbolj hudo ji povedat da ne bo nič da je user posted image umrl,...tako da ji sedaj vse moslim da sem bila noseča nekje 16t sploh nisma povedala da sem noseča enostavno si nisma upala.
Tole je pa sedaj prav pasalo da sem napisala, upam da katero nisem spravila v slabo voljo ampak enostavno sem rabila tole napisat

Tako da ja praviji da je vsaka nosečnost zgodba zase, tako da gremo sedaj veselo do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.6.2010 10:23:25   
lidik
nadka30 ti kar napiši kar ti leži na duši, samo da ti bo lažje. Sej zato pa smo tu, da se poslušamo in si pomagamo. In pa ja čisto ti verjamem da si nista upala mali povedati, samo boš videla, zdaj bo vse vredu in tvoja sončica bo dobila družbo !!!!! 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.6.2010 10:24:39   
pikamonca
Žogo dobiš v vsaki bolje založeni sšportni trgovini: Hervis, Intersport, pa tudi v Sanolabor jo dobiš in v Dormeo trgovini (City center Celje). Je pa pametno, da si kupiš eno bolj kvalitetno in paziti moraš, da kupiš sebi primerno velikost. Premer žoge mora biti enak ali približno enak dolžini tvoje roke od rame do zapestja. Pa pazi, kako se boš vsedla na žogo, da ne padeš. Če še nikoli nisi sedela na žogi, naj se najprej vsede nekdo drug in ti pove kako se sedi in kako se vsedeš, potem te naj pa pazi, da ne padeš. Sedenje na žogi lahko nekomu, ki ni preveč športen tip, povzroči kar malo težav. Ravnotežje je pomebno. Žoga pa zagotovi tvoji hrbtenici, da se postavi v pravilen položaj in tebi ne dovoljuje, da sediš narobe. Tule lahko pogledaš, kaj je pravo sedenje: http://www.spinalis.net/. Pa se neki o žogah http://www.ideo.si/a/zoga_za_sedenje_PROZORNA_Gymnic

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.6.2010 10:26:31   
nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

nadka30 ti kar napiši kar ti leži na duši, samo da ti bo lažje. Sej zato pa smo tu, da se poslušamo in si pomagamo. In pa ja čisto ti verjamem da si nista upala mali povedati, samo boš videla, zdaj bo vse vredu in tvoja sončica bo dobila družbo !!!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za razumevanje, gremo se pogovarjat o kateri lepši temi; kaj bomo jedli danes????????????'kaj idejuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.6.2010 10:28:03   
nadka30
pikamonca hvala za informacijo, pa povej se je bilo težko navadit sedeti na žogi

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.6.2010 10:31:21   
lidik
o pikamonca hvala ti za informacijo. Bom naredila tako da bom mojega najprej na led poslala naj preizkusi, jaz bom pa zraven gledala in se učila - beri smejala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej nadka30 mi misli bereš ravno zdaj sem mislila malo okoli poklicati kaj imajo danes za malico. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.6.2010 10:33:38   
nadka30
no jaz sem se odločila da bom danes skuhala rizi-bizi, pa zraven domačo solato z jajčko, za sladico pa lubenico ali pa sladoled, juha pa odpade je prevročeuser posted image , to je za začetek čez kaki dve uri bom pa potem tako že spet lačna tako da z idejami na plan.Rabim pa take ideje da ni veliko pacanja oz. dela z njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.6.2010 10:35:11   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši
10.9.   nadka30(30)    (3,user posted image 1user posted image )   5.7.Slov. Konjice     user posted image    +?     98
18.09. T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )  29.6.       Laško       user posted image    +?    105
10.11. mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )   30.6.mono.,Žalec,   user posted image    +5       ?
23. 11 zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )   12.7. M   Rogaška   user posted image    +4       ?
25.11. pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?
15.12. urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   30.6.       Grobelno   user posted image   +1,5    ?
15.12. lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image  19.7.       Šentjur      user posted image    +2,5    ?
26.12. obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )     9.7.       Žalec         user posted image    +1,5    ?
          Arwenko(27)     (1user posted image ,0user posted image )1.7.NS,13.7. Arclin      user posted image   +0       ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33, (mogoče nadka30, obcinarka)

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.6.2010 10:37:33   
pikamonca
Ne, sploh ni bilo težko. Jaz sem kar takoj noter padla. Prav fajn mi je sedeti na žogi. Pred mesecem dni sem šla delat preko naše firme za tri mesece k eni drugi firmi. Nisem nesla žoge zraven, sem msilila, da bom ostala smo mesec dni, in toliko bom pa že zdržala brez žoge. user posted image NAPAKA!!!!user posted image Tako sem jo pogrešala. Vse me je bolelo! Nikoli več ne ponovim te napake. Pa mi je čisto vseeno koliko se mi kdo smeji za hrbtom. Meni je sedenje na žogi zakon!
Mislim, da imajo v Dormeo žoge celo že napihnjene pa lahko kr tam poskusite, kako se sedi.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.6.2010 10:37:57   
mateja33
nadka30 js mam tud na Dobrni G,a mama isto Dr.Ocvirkovouser posted image
js sm že skoz v bolniški in namreč čakam te dni da mi poalšajo,upam da mi

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 995
29.6.2010 10:40:56   
mateja33
ooooooooooo občinarka ti si pa iz istga krajauser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.6.2010 10:44:38   
lidik
o mateja ti si pa prišla že čez polovico sedaj ko se nisi nič oglašala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.6.2010 10:44:43   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

ja super mogoče se pa srečama pri ocvirkovi, kdaj imaš sedaj pregled jaz ga imam 5.7. POvej mi nekaj ali si rabila za svojo zdravnicoka kšno potrdilo za bolniško da ti jo je potem odprla.Gre se samo za cca 3 t, ker kar je več kot 1 mesec vem da gre na komisijo.
O kakšno kolobacijo sem napisala upam da me boš razumal kaj te želim vprašatuser posted image .

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 998
29.6.2010 10:50:11   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši
10.9.   nadka30(30)    (3,user posted image 1user posted image )   5.7.Slov. Konjice     user posted image    +?     98
18.09. T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )  29.6.       Laško       user posted image    +?    105
10.11. mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )   30.6.mono.,Žalec,   user posted image    +5       ?
23. 11 zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )   12.7. M   Rogaška   user posted image    +4       ?
25.11. pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?
15.12. urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   30.6.       Grobelno   user posted image   +1,5    ?
15.12. lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image  19.7.       Šentjur      user posted image    +2,5    ?
26.12. obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )     9.7.       Žalec         user posted image    +1,5    ?
         Arwenko(27)     (1user posted image ,0user posted image )1.7.NS,13.7. Arclin      user posted image   +0       ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33, (mogoče nadka30, obcinarka)

jaz pa sedajle vidim da sem prva na vrsti, da grem v rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no jaz sem se odločila da bom si sobo rezervirala za avgust, T.Z. bo septembra, katera se javi za oktoberuser posted image , za november in december vas je tako preveč, a veste kako gužvo boste delale za praznikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 999
29.6.2010 10:52:36   
mateja33

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

ja super mogoče se pa srečama pri ocvirkovi, kdaj imaš sedaj pregled jaz ga imam 5.7. POvej mi nekaj ali si rabila za svojo zdravnicoka kšno potrdilo za bolniško da ti jo je potem odprla.Gre se samo za cca 3 t, ker kar je več kot 1 mesec vem da gre na komisijo.
O kakšno kolobacijo sem napisala upam da me boš razumal kaj te želim vprašatuser posted image .

js mam pregled jutri monografijouser posted image

men je G napisala za bolniško,pa js sm zaradi drugih razlogov v bplniški,ker sem namreč bla na IVF postopku in bom verjetn do porodniške v bolniški,povsej verjetnosti ti pa lah tud tvoja osebna zdravnica da bolniško,do enga meseca.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?