|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
29.6.2010 10:53:52   
mateja33

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

o mateja ti si pa prišla že čez polovico sedaj ko se nisi nič oglašala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja lidik js sm pa že na polovici še mal pa bo druga polovica mimuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.6.2010 10:55:51   
mateja33
js si bom rezervirala za novemberuser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
29.6.2010 10:56:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

js mam pregled jutri monografijouser posted image

misliš morfologijo?

madona ste načvekale user posted image
eto mene, sva bila s sodelavcem več kot 1h na pijački, se je namreč en skupni kolege oglasil pa sva šla oba. spodaj je bil pa še šefe in... eto se zavleče user posted image

(odgovor članu mateja33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
29.6.2010 10:56:11   
pikamonca
Ti imaš isti datum, kot sem ga jaz imela v prvi nosečnosti. Rodila sem pa 02.09. Najprej so mi pa obljubili 11. 09. sem takoj dobila asociacijo na 09/11 in ameriške dvojčke. Septembra rodit je tako fajn-meni je bilo.  Škoda, da se ne da nosečnosti planirat, jaz bi še kr nega za septembra splanirala. Pa sem tega novemberskega tudi zelo vesela.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
29.6.2010 10:58:37   
mateja33
morfologija ja,ki sm daj monografijo dobla ,ojejuser posted image

(odgovor članu pikamonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
29.6.2010 11:01:24   
nadka30
jaz sem v prvi nosečnosti imela rok 9.9., pa se je nadja odločila da bo kar konec avgusta prišla, no sedaj sem pa ugotovila da bi bilo prav lepo da bi oba otroka imela rojstni dan na isti danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bomo videli, kot sem že nekje napisala bo pri meni veliko odvisno kako se bodo v porodnišnici odločili, ker sem v prvo imela carski rezuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1006
29.6.2010 11:02:52   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši
10.9.   nadka30(30)    (3,user posted image 1user posted image )   5.7.Slov. Konjice     user posted image    +?     98
18.09. T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )  29.6.       Laško       user posted image    +?    105
10.11. mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )   30.6. M   Žalec,       user posted image    +5       ?
23. 11 zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )   12.7. M   Rogaška   user posted image    +4       ?
25.11. pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?
15.12. urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   30.6.       Grobelno   user posted image   +1,5    ?
15.12. lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )   19.7.       Šentjur      user posted image    +2,5    ?
26.12. obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )     9.7.       Žalec         user posted image    +1,5    ?
          Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )1.7.NS,13.7. Arclin       user posted image   +0       ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33, (mogoče nadka30, obcinarka)

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
29.6.2010 11:09:57   
Arwenko
Pozabla sem PDP...sory, tam nekje 5. ali 6.1., napišite 5.1. ta je po zadnji menstruaciji.

Za srečanje pa malo dvomim, da mi bo zneslo, ker sem do 16h v službi, pa pol da še pridem iz Mb, je takoj 17h, no, mogoče vas pa pridem naknadno malo pogledat.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
29.6.2010 11:11:59   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: pikamonca

Ti imaš isti datum, kot sem ga jaz imela v prvi nosečnosti. Rodila sem pa 02.09. Najprej so mi pa obljubili 11. 09. sem takoj dobila asociacijo na 09/11 in ameriške dvojčke. Septembra rodit je tako fajn-meni je bilo.  Škoda, da se ne da nosečnosti planirat, jaz bi še kr nega za septembra splanirala. Pa sem tega novemberskega tudi zelo vesela.

nikoli ne reči nikoli, vse je še možno, december je magični mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1009
29.6.2010 11:20:13   
nadka30
kje se vse skrivate, a ste vse na maliciuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
29.6.2010 11:21:11   
Anonimen
neeee, jaz sem nazaj user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
29.6.2010 11:23:02   
nadka30
povej kaj si dobrega papcala, zbiram ideje 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
29.6.2010 11:23:45   
Anonimen
ej nič kaj... samo štručko kar na kavi.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
29.6.2010 11:23:57   
lidik
ne jaz še nisem šla, sem imela ene stvari za urejat.
No v glavnem nadka30 bo gužva za praznike ja - bomo imele super veseli december. Drugače pa če bi se dalo planirati nosečnost bi se tudi midva odločila da bi rodila septembra, ker ima moj namreč septembra rojstni dan in si je že od nekdaj želel, da bi njegova prva beba bila rojena istega meseca. Sam se pač ni izšlo, čeprav sva kr dosti prej začela delati na tem. Mah sej zdaj pa pravi, bo pa december toliko bolj vesel. Samo da bo zdravo in da bo vse vredu.

T.Z. pa ti si pa tudi privoščiš no. Pa tako malokrat še greš v službo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
29.6.2010 11:25:15   
Anonimen

T.Z. pa ti si pa tudi privoščiš no. Pa tako malokrat še greš v službo. user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj še moram izkoristiti vse ugodnosti prostega časa user posted image potem ko bom doma bo konec lutanja user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
29.6.2010 11:26:03   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

zdaj še moram izkoristiti vse ugodnosti prostega časa user posted image potem ko bom doma bo konec lutanja user posted image

ha ha ha,...ali pa ga bo še več..... user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa sej prav da si privoščiš če imaš možnost. Jaz bi si tudi, če bi lahko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
29.6.2010 11:27:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

ha ha ha,...ali pa ga bo še več..... user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa sej prav da si privoščiš če imaš možnost. Jaz bi si tudi, če bi lahko.

mah meni ne komplicirajo veliko, če le ni dela. če je delo pa tako ne grem ven. saj tudi delam ne 8h/dan ampak 7, pišejo mi pa 8. važno, da je vse narejeno, kar pa delam ko nimam dela pa nihče ne tečnari... ponavadi user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
29.6.2010 11:29:55   
nadka30

ne jaz še nisem šla, sem imela ene stvari za urejat.
No v glavnem nadka30 bo gužva za praznike ja - bomo imele super veseli december. Drugače pa če bi se dalo planirati nosečnost bi se tudi midva odločila da bi rodila septembra, ker ima moj namreč septembra rojstni dan in si je že od nekdaj želel, da bi njegova prva beba bila rojena istega meseca. Sam se pač ni izšlo, čeprav sva kr dosti prej začela delati na tem. Mah sej zdaj pa pravi, bo pa december toliko bolj vesel. Samo da bo zdravo in da bo vse vredu.

ja kdo bi si mislil da je september tako privlačen, katerega septembra pa je tvoj rojen.user posted image
December je pa tako pravlični mesecuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
29.6.2010 11:31:36   
nadka30
decembra vam bo pa tako eden od treh veselih možev prinesev darilouser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
29.6.2010 11:33:34   
lidik
ja sej vem T.Z. kako je. In še dobro da je tako, ker velikokrat je tako, da tudi če ni dela, samo tečnarijo in tečnarijo. Še dobro da pri vas ni tako.

nadka30 na koncu meseca je - 29.9.. In ja september je res privlačen ja. user posted image user posted image user posted image user posted image

evo lidik gre pa zdaj malo ven na sončeka na sprehodeca, pa v trgovino po nekaj za papcat, pa se javim ko pridem nazaj. pa pa do takrat.

Aja pa pridno čvekajte, da bom imela kaj brati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
29.6.2010 11:35:45   
nadka30
pol ima pa rojstni dan samo tri dni za mano, je taprava tehnica a neuser posted image

lidik en lep sprehod ti želim, pa dober tekuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
29.6.2010 11:39:43   
mateja33
lidik dober tekuser posted image
js sm pa danes boranjo skuhala,ko pride moj z šihta da bo lah papcuuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
29.6.2010 11:40:55   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

lidik dober tekuser posted image
js sm pa danes boranjo skuhala,ko pride moj z šihta da bo lah papcuuser posted image

kako pa narediš boranjo, te pa res nisem še nikoli delala, ampak ne more biti slaba po mojemuser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
29.6.2010 11:46:15   
mateja33
js na čebuli prepražim svinjsko meso potem pa dodam stročji fižol,pa paradižnik narežem na kocke pa rumeno papriko tud narežem na kocke,in vse skupi kuham, dodam še dva deci vode,potem pa itak še od paridižnika da sok, pa solim in mal vegetam ,in je to to

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
29.6.2010 11:54:01   
nadka30
to pa res ni tako veliko dela, v zmrzovalniku imam še domač stročji fižol in ne vem če ne bom jutri probala tole naredit.user posted image , zraven pa kuskus in ole kolislo je narejenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za idejo

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?