|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
29.6.2010 22:23:42   
obcinarka
no evola... točno tega sem zadnjič opazila na plaži ko smo bili na dopustu... takšne kaki-rjave barve, pa nism vedla da je to to.... meni je všeč.... itak pa se nagibam da nabavim kompleten voziček in ne dokupujem...

dobra izbira...

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
30.6.2010 6:42:07   
lidik
T.Z. user posted image user posted image user posted image user posted image  super. To sem pa vesela, da si izvedela tak lepe novičke. Kaj???? Dobila si napotnico za rodit. Ojej, no zdaj pa bo počasi zgleda šlo res zares. Joj, jaz že komaj čakam, da začenete prve sporočati da že držite v rokah svoje sončke. Ok, ampak lepo počasi zdaj naj bodo še kar na varnem v trebuščkih. In samo 7 kg?????? Ojej srečka ti !!!!!!!!!

T.Z. veš kaj sem te hotela vprašati glede 3d/4d pregleda. Sva se ravno včeraj z mojim pogovarjala in mislim da se bova midva tudi odločila za štorkljo. Daj mi nekaj povej. A je možno dobiti filmčke na dvd ali res samo na usb ključek tako kot tam piše, da ga moraš imeti zraven. Pa daj še malo povej kako ta pregled zgleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
30.6.2010 8:25:46   
Anonimen
hvala vsem!!!

obcinarka
: rok imam 18.9. glede na 1.pregled oz. 20.9. glede na NS. ampak se nekako držim tistega prvega datuma user posted image

lidik: ja, "samo" 7kg. pa saj to niti ni tako malo, glede na to, da me čaka še 11tednov. pa prve 3 mesece nisem pridobila popolnoma nič, tako da pridobim nekje 2kg/mesec kar je čisto normalno.
glede 3D/4D: ja dobiš dvd, saj že napisala, da imam cel dvd filmčkov ane user posted image . Drugače pa zgleda kot čisto običajen uz, samo da je RES podroben, res se lepo vidi (ne v čb tehniki ampak meni je bilo kot pravi filmček) in res dolgo traja. Mislim... vsaj meni ga je delala skoraj celo uro no. Jaz sem bila zadovoljna. Se mi je zdelo vredno tistih 50€...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
30.6.2010 8:49:18   
lidik
ja T.Z. sej vem da si napisala za dvd, sej to mi ni bilo jasno, zakaj ji potem v navodilih piše, da rabiš imeti ključek zraven. No ok, sej bom imela za vsak slučaj zraven oboje. user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim pa da se bova res midva odločila za to, kaj je treba veliko prej poklicati? Hmmm sem si pa že brala, da ga je dobro delati od 20-24 tedna, a ne? V katerem tednu si ga delala ti? Jaz sem si zračunala, da bi ga morala potemtakem delati konec julija - začetek avgusta. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
30.6.2010 9:03:35   
Anonimen
ja piše da imej kar želiš ampak ko se naročiš ti povejo da imej zraven dvd user posted image naročila sem se po morfologiji, torej v 21.tednu; 3D sem imela pa potem takoj po dopolnjenem 22.tednu - torej v 23.tednu (cca 14dni prej sem se naročila). ni se treba naročati veliiiiiiiiiko prej.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
30.6.2010 9:15:46   
lidik
ooooo a tako hitro te naroči. No to pa super. Samo mene malo skrbi, da ne bo šla slučajno ravno na dopust. user posted image Bom verjetno vseeno že prej poklicala kdaj gre na dopust, da vem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
30.6.2010 9:18:11   
Anonimen
jaz prehitro ne bi klicala, ker če kličeš takoj po dopolnjenem 19.tednu imaš 5tednov časa, da te naroči. toliko pa po mojem tudi ne bo na dopustu.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
30.6.2010 9:20:55   
lidik
hmmm ja veš kaj, sej to imaš pa prav ja. Bom počakala do 19.7. ko imam morfologijo pri svojem, pa bom potem poklicala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
30.6.2010 9:21:37   
Anonimen
:)
jaz pa razmišljam kaj bi za malico jedla... pa se nekako ne morem odločiti.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
30.6.2010 9:51:46   
Arwenko
Jutro oziroma že dan. Kako ste kaj?

Jaz sem danes skoraj zaspala v službo. Se namreč zjutraj zanašam na mojega možeka, ki je zelo jutranji tip in ponavadi vstaja med 6h in 7h brez ure ali česarkoli drugega. Danes smo pa vsi spali, vključno s pasjo bando kar do 7:55. Pol pa seveda mala panika, ampak mi je nekako uspelo prilezt do 9h v službo.

Itak, pa mi je bila po včerajšnjem dnevu prava muka it v službo. So se mi določeni sodelavci ful zamerli o katerih si nisem mislila, da so takšni no oziroma sem do zdaj imela dobro mnenje, ampak kaj češ. Nočem pa preveč detajlov javno, saj veste kako je, nikoli ne veš kdo vohuni kje za teboj. No, kot povod iz tega, sva se pa še ful vdarla s fotrom, ki je tudi direktor in me je sprovociral tak daleč, da sem mu par resnic povedala v oči in več kot očitnozelo zadela v živo, tako da se zdaj praktično ne pogovarjava. Eh, bom že nekako preživela vse skupaj.

Drugače pa koooommmaj, res koooommmmaaajjjj čakam na nuhalno jutri ob 17h user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
30.6.2010 10:06:53   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

:)
jaz pa razmišljam kaj bi za malico jedla... pa se nekako ne morem odločiti.

ufff še dobro da si me spomnila....grem zdajle klicat kaj je pri nas za papcat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
30.6.2010 10:08:20   
Anonimen
Arwenko poznam ja... upam, da boš lepo poštimala v službi, da ne boš živčna med nosečnostjo.

lidik: iiiin? jaz še vedno ne vem kaj bi...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
30.6.2010 10:16:07   
lidik
Arwenko sej se bo vse uredilo, boš videla. Verjamem pa da je težko iti v službo pri takšnih odnosih. NO pa sej prej kot slej se bo zrihtalo tudi to. Pozabi zdaj na vse skupaj in uživaj v tem, da greš jutri na nuhalno. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
30.6.2010 10:16:41   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Arwenko poznam ja... upam, da boš lepo poštimala v službi, da ne boš živčna med nosečnostjo.

lidik: iiiin? jaz še vedno ne vem kaj bi...

aja čak, me je ena stranka zmotla, sem pozabla poklicat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem zdaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
30.6.2010 10:19:03   
lidik
evo tokrat za malico:
1. čevapčiči, hrenovka na žaru, pečen krompir, solata
2. gobova juha, ajdovi žganci.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ne vem kaj naj. Al naj grem al ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
30.6.2010 10:23:56   
Anonimen
mmmm jaz bi šla na 1. user posted image

imam pa pred sabo mlečni rogljiček pa jogurt... pa čokoladen krof za posladek user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
30.6.2010 10:36:57   
nadka30
dan, čestitke T.Z. za pregled, user posted image user posted image user posted image user posted image .
Arwenko saj bo boljš, boš videla vse se bo uredilo tako kot se mora

No jaz sem pa sedajle komaj prilezla za računalnik, sem zjutraj ob 2 se šetala po računalniku pa ni bilo nikjer žive duše user posted image , ne vem več kaj se dogaja z mano zvečer ne morem zaspat ko pa zaspim se pa po treh urah že zbudim potem pa čakam da bo zunaj svetlo da se začne dan, tako sem utrujena in sedaj ko sem doma bi si človek mislil da se bom naspala oziroma odpočila a jaz se enostavno ne morem.Tako da zdajle zgledam kot ena pokrupana kurauser posted image user posted image user posted image .
Se javim še kasneje ker zdajle sem čist brez vsake vole

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
30.6.2010 10:37:06   
Arwenko
Jaz tudi ne vem kaj bi za malico...verjetno bom šla v trgovino, pa pol s kolegico na en sveže stisnjem pomarančni sok, se mi že prav lušta. Vitaminska doza namesto kavice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.6.2010 10:45:42   
lidik
sem se tudi jaz odločila da grem na 1. malico. Samo še dobro uro čakanja. user posted image

o nadka30 kaj je to s tvojim spanjem. No upam, da bo kmalu boljše in da bo sedaj krivo to, da pač sprememba, ker si doma in veš da boš še dolgoooooo doma. user posted image

mmm Arwenko to pa super ideja. Kaj pa ponavadi ješ, če greš v trgovino. Ker jaz namreč takrat nimam nobene ideje, kaj si naj kupim. Pol pa nakupim takšne bedarije da sploh skup ne pašejo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
30.6.2010 10:55:54   
Arwenko
Hja, različno si v trgovini kupim, skoraj vedno kak jogurt, pa kakšno jabolko ali banano ali pa če grem v Spar tisto že narezano sadje. Potem pa ponavadi kakšno štručko, sirovo ali pa česnovo ali pa kaj takega, včasih pa sendvič, samo pol moram it v srugo trgovino, ker v Sparu ne delajo sendvičev user posted image . Za posladek pa kakšno čokoladico user posted image

Danes pa mislim, da si bom kr tam zraven kamor grem na pomarančni sok privoščla en toast šunka-sir.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
30.6.2010 10:57:47   
Anonimen
Jaz tudi skoraj vsak dan kupujem malico v trgovini: kakšna štručka ali rogljiček + jogurt + nekaj sladkega. Reeedko grem pa "čez cesto" po kakšen hotdog ali pizza burek...

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
30.6.2010 11:22:18   
lidik
o super hvala vama za ideje. Sej mislim da bom jaz tudi počasi začela samo še v trgovino hodit, ker bo prevroče za toplo malico. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
30.6.2010 11:24:37   
Anonimen
ja se strinjam. meni dostikrat še doma do večera ne paše jesti nič druga kot sadje ali pa kakšno solato...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
30.6.2010 11:36:12   
Arwenko
Jaz pa opažam, da ful manj pojem v teh zadnjih tednih, enostavno sem hitreje sita. Čeprav fiziološkega razloga, glede na to, da sem 13. teden dopolnila šele pravzaprav ni, pomoje pa je to posledica hormonov in vsega. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
30.6.2010 11:39:56   
lidik
hja Arwenko kaj pa vem kaj se nam to spremeni. Jaz vem da sem na začetku bila skoz lačna in zato sem si tudi pridelala teh +2,5 kg, ampak zdaj pa jem sigurno polovico manj. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?