|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
29.6.2010 13:36:35   
urskaf
No, ja, no, saj videz tudi mora biti pravi. user posted image Važno je kaj pol premaga. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
29.6.2010 13:38:29   
Anonimen
Verjetno neka zlata sredina ane... eno brez drugega ne gre.

Eto punce, jaz šibam. Grem domov pod tuš pa potem počasi k zdravniku.... držite pesti ane!!!

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.6.2010 13:45:55   
lidik
T.Z. srečno na pregledu !!!!!!!!!!!! No pa čeprav se računalnika doma izogibša vseeno javi kako je bilo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
29.6.2010 13:47:55   
urskaf
Zlata sredina, ja! user posted image Normalno, da držimo pesti!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
29.6.2010 13:47:57   
nadka30
t.z. lep pregled ti želim punce jaz pa se tudi poslavljam me danes računalnik nekaj na veliko jezi, bay, bayuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
29.6.2010 13:49:47   
urskaf
pa pa, nadka30
Jst pa še eno dobro uro, user posted image potem pa tudi domov!!!user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
29.6.2010 13:53:54   
lidik
o jaz pa še kar uro in pol in šele potem proti domu. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
29.6.2010 14:02:14   
urskaf
Saj bo hitro minilo. Kaj pa je ura in pol proti večnosti. user posted image
Veš da grema samo še 99x v službo (minus dopust). user posted image

Joooj!!! Skor sem se pozabla pohvalit. user posted image
Včeraj sem čutila prve brcike!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 29.6.2010 14:08:17 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
29.6.2010 14:29:30   
lidik
ha ha ha jaz grem pa samo še 74 -krat. user posted image user posted image user posted image user posted image

ej urskaf kako pa je zgledalo prve brcike? ker jaz sem včeraj dvakrat čutila kot da bi me nekaj tako "pikalo" v trebuhu. Pa mi je bil ful čuden občutek. Zdaj pa ne vem ali je bilo to to, ali je bilo kaj drugega.

aja seveda čestitke za prve brcike !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
29.6.2010 14:29:55   
mateja33
js se tud poslavlam za danes user posted image juti vam sporočim kako upravim pr G.
lep popoldan pa senčke se držteuser posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
29.6.2010 14:35:11   
lidik
no mateja uživaj, jutri pa le poročaj. 

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
29.6.2010 14:40:28   
urskaf
Pa pa, mateja

lidik, na začetku je vse tak nežno, kot da bi te kdo božal od znotraj. Nekateri pravijo da je tak, kot da bi ti metuljčki frfotali po trebuhu. user posted image Sam meni pa vseeno bolj deluje na božanje. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
29.6.2010 14:54:17   
urskaf
Tak, zdaj se pa še jst poslavljam. user posted image
Jutri bom pa bolj pozna, ker imam tudi jst pregled zjutraj. user posted image
Pa pa!

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.6.2010 14:57:41   
lidik
hmmm kaj pa vem - meni bolj tak na pikanje sliči. Tak ko da bi me en tak na rahlo pikal. Pa ne da boli - samo tako hecno je. user posted image user posted image user posted image NO sej mogoče je kaj drugega. Bomo videli čez čas. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
29.6.2010 14:58:37   
lidik
o urskaf tudi ti fino opravi pri stricu simonitiju. user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa pridno uživat in se carkljat in igrat z mihecom.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
29.6.2010 15:38:30   
obcinarka
pa opažam da nas je ogromnoooooo pri dr. filipu, ne?... no jaz sem zadovoljna z njim že dolgooooooooooo.. se pa vidiva spet 9.7. in komaj čaka, čeprav me od včeraj v levem predelu trebuha spodaj tišči, malce boli, al kaj pa vem... za čutiti rožleta je še prekmalu.. sem v 15 tednu.. no, ne vemo spola, ampak midva ga kličeva rožle...

lep popoldan... kaj kej šopingirate za rožlete??  a so kej razprodaje že??user posted image   

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
29.6.2010 16:37:46   
Eruvande
Ma jst vas sploh ne dohajam več. Se vidi, da nimam računalnika v službi, ve pa večino časa čvekate sam dopoldne user posted image ;)

Skratka, imela sem morfologijo v bolnici pri dr. Brus. Sej je bla OK, sam povedala ni pa NIČ. Še ko sem vprašala koliko je baby velik, je rekla...ja za 19 tednov in x dni user posted image
Tako, da sem se odločila, da bom šla še nekam drugam na morfologijo, samoplačniško. Ima katera kak predlog? v Celju po možnosti? Slišala sem polno deljenih mnenj in se ne morem odločit kam.

Danes sva šla gledat en voziček, rabljen...in mislim, da s ebova kar odločila za njega, ker zgleda kul. Sicer sem še zgodnja, ampak je ravno priložnost ;) Bo pač voziček prva stvar, ki jo bova nabavila ;)

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.6.2010 17:32:37   
zalos
oj.

Razgor je mal višje od Ljubečne. Če poznaš Ljubečno pol greš pri gasilnem domu na Ljubečni desno oz levo. Odvisno iz katere strani se pripelješ.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.6.2010 18:52:09   
obcinarka
user posted image oj.. a lahko firbcam kje sta iskala voziček... rabljen namreč... kot si napisala.. jaz sm že čist zmedena, ogromnooooo ponudbe in več kot gledam slabše je.... mislim pa da bom prej nabavla previjalno mizico ter posteljico.... za cunje pa nekak še odlačam.. se hočem pomirit da počakam do 9.7. ko mam pregled... bomo mogoč že kaj vidli... user posted image

a ktera bolj dobro ve kje pa naj kupim kakšno spodnje perilo???.. obstoječe namreč ni vse več primerno... itak se mi pa zdi da bom mogla mal šopingiratuser posted image   

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.6.2010 18:59:39   
lidik
obcinarka ha ha ha sem se nasmejala temu tvojemu rožletu. No v glavnem midva nimava posebnega imena za pikico, ampak glede na to, da dr. filip vedno reče no pa poglejmo vašega čmrlja, ga zdaj tudi midva tako kličeva. user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da tudi pri nama še spol skriva, tako da upam, da bom zvedela 19.7. na pregledu. Se pa zadnjič nisem mogla več zadržati, ko sem bila v C&A-ju. Sem našla pajacke tudi za zimo, in seveda sta šla dva z mano. user posted image  Drugače pa v lov za vozičkom bova šla midva nekje septembra, mislim da takrat tudi za postlico in previjalno mizico. Sej ostalo bom pa verjetno takole sproti nakupovala, ker težko da se bom še dolgo zadrževala tako kot sem se do sedaj.

No za spodnje perilo ti pa ne morem pomagati, ker jaz sem edino kar sem naredila kupila večjo košarico modrca, drugače spodnjice so mi pa še čisto vredu. Nosim jih malo nižje, ampak čisto ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.6.2010 19:11:45   
obcinarka
sej ne vem če bom lohk zdržala do konca naslednjega tedna ko imam pregled... me prsti srbijo je pa res da ko pridem iz službe se mi nič več ne da.... razen dremanje...
jah jaz mam pa drugač št. 34 pa seveda se mi kakšna kilca pozna in bo treba hlačke nabavit... hja za modrce pa zaenkrat tako da sm si včasih blazinice not tlačla, zdej pa venuser posted image ...
pa lačna kar pogosto, ampak nekak se kontroliram...
sploh se nočem tehtat.. bom vidla pr dohtarju..
ja, tud men bolj rojijo zimske cunjice po glavi... kakšne številke pa kupuješ??

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.6.2010 19:25:57   
lidik
ja sej to me zdaj malo skrbi. Kupujem št. 56, ki naj bi bila za dojenčke od 0-1 meseca. Samo kaj če bi bo pa bebica malo velika pa mu ti ne bodo več prav. tako da mislim da bom zdaj kupila nekaj jih teh številk in nekaj številkic 62.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.6.2010 20:24:53   
Eruvande
Rabljen voziček sem pa čisto slučajno izvedela preko ene kolegice, ki je tudi noseča in ga je že kupila...pa so ji kake kolegice ponujale. Tako, da če se bova odločila za tega, bova imela kar srečo, kak hitro sva ga našla. Aja, gledava pa Mutsy 4 rider :)

Torej, samoplačniška morfologija v Celju. H kateremu ginekologu it? Gašperlinova? Ocvirkova na Dobrni, al čist kej drugega?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.6.2010 21:49:43   
Anonimen
Čeeeeer!!!
Eto mene končno doma.
Na pregledu je bilo ok, vse je super, MV je še vedno dovolj dolg in tudi lepo zaprt torej ni nobene panike. Dete je težko 1100g kar baje popolnoma ustreza mojim tednom nosečnosti - sicer je prvo rekla, da je malce manjšo mero dobila ampak se je potem dete obrnilo in je rekla, da zdaj zgleda pa čisto drugače. No toliko o zanesljivosti meritev na pregledih ane... bi lahko kmalu naredila paniko... Aja pa z glavo je že dol postavljeno. Dobila sem že napotnico za rodit. Aja pa vse skupaj sem šla gor za 7kg, naslednji pregled imam pa 3.8.

Voziček sva midva tudi vzela rabljen in to Quinny Buzz-a. Našla preko Bolhe.

Samoplačniški pregled: jaz nisem šla na morfologijo samoplačniško ampak kar na 3D/4D ker sem bila na morfologiji tudi malce razočarana. No prišlo me je 50€, pregled je trajal slabo uro in dobila sem en cel dvd filmčkov...

(odgovor članu Eruvande)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.6.2010 22:17:56   
obcinarka
čestitke.... T.Z,.. me veseli, lepo... kdaj pa imaš rok??.. pa sam 7 kg, zaenkrat, lepo....
mah jaz sm čist zmedena z vozički.. več kot gledam slabše je.... nekje do jeseni pa se bova mogla odločit..

grem... do hladilnika po kakav, enmal kruha+margo+ligt marmeladauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?