charlyka -> RE: Celjske srečke nosečke (18.3.2010 23:46:38)
|
Dober večer! Ja, jaz sem slišala srček na prvem pregledu in se zjokala od sreče. [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Pa potem spet na nuhalni, pa morfologiji. Vmes pa sem seveda doma imela angel sound [sm=smiley1.gif] Kar se [sm=sloncek.gif] tiče sem v klubu "Kaj je že to?!" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Od začetka mi niti na misel ni prišlo, ker sem pred tem imela dva ss, potem je bilo še nekaj komplikacij z materničnim vratom, zdaj smo pa itak tik pred zdajci, pa mislim na vse drugo kot na to [sm=smiley36.gif] Tudi jaz sem že od 7 tedna v rizični in torej v bolniški - časa pa nič - sem kot upokojenci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, od začetka je bilo kar hudo - slabosti od jutra do noči, potem sem morala skos počivat zaradi MV, zadnja dva meseca sem bila kar v redu, šla tudi naokrog in po trgovinah, ampak mislim, da je zdaj tega počasi konec - me boli križ, imam neke krče, [sm=duda.gif] se tak močno obrača, da sama vozit raje več ne grem, ker me prav stisne vsake toliko. Srečno na pregledu [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|