petrca2507
|
Dobro jutro vsem skupaj Danes je bila pa moja noč bolj katastrofa. V meča so me grabili krči, med nogami me je pa tud bolelo bolj kot prejšnje dni in sem se komaj obračala. Včeraj mi je krtkova omenila, da bi to lahko bila una zadeva s simfizo (če sm si prov zapomnila). Popoldan bom poklicala G in se grem mal pokazat ter prepričat, da je to res to in kako naprej. Včeraj ste se zvečer kar lepo razpisale. Sem vas samo prebrala, potem pa šla nazaj ležat. nax...če se MM ne bo spomnila, da vpraša cojkinega bratranca, se bom pa jaz. Vsaj upam. Sej v bistvu je dost, da cojki omenim tvoje ime in povezavo z njenim bratrancem. Potem naj bi pa ona vedla, kaj mora vprašat. masha...najraje bi ti rekla, da menjaj službo. Ampak vem, da to ni tako lahko. Si sploh ne predstavljam, kaj doživljaš, ker imam v službi super sodelavce in šefa. Slej ko prej se vse zmenimo oz. on razume kako je, če je ženska noseča. Sam je pred dobrimi 2 leti postal očka, njegova žena pa je imela med nosečnostjo in pred porodom težave. bcljka...še dobro, da nisi v službi. Ker pol bi imela pa še manj časa za vse. Jst komaj čakam, da bom doma, ker zdej so dnevi prekratki zame. Sem razmišljala, da bi ti naročila plenice iz Ikee, ampak se je zdej tud moj dragi odloču, da v roku enega meseca šibneva gor. anajrim...koliko časa pa še ti delaš? pupa...kako gre čas hitro. Se mi zdi, kot da si šele prejšnji teden rodila. Še nekaj besed glede včerajšnjega srečanja. Men je blo super. Škoda samo, da moram vsakič letet nazaj v službo. Komaj čakam, da bom tud jst končno frej. Ampak takrat pa večina od vas ne boste več 2 v 1. Upam, da se bomo vseeno še kaj dobile, ker mi v vaši družbi čas ful hitro mine. Kaj ko bi ve prišle k meni na "obisk", ko bom v porodni. Da bo še tam tko hitr vse minil. Toliko za enkrat. Greš nekaj pojest, pol pa začnem pakirat za fotkanje.