|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
13.4.2010 21:15:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

cojka a ti maš te cunje za fotkanje na trebušnih?

Sem vam pozabila povedat, da me je popoldne pol klicala sestra od mojega g in mi odpovedala termin za jutri, tako, da imam šele maja. Zdej pa en butast vprašanje. Midva do zdej nisva nič, ker itak kao teh 6 tednov ne smeš. A zdej že loh, tud če me ne bo pregledaluser posted image Sej ne da se mi ful da...

A teb se še kar ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, jaz ti žal ne morem svetovat. ampak, če ti ni, imaš super izgovor, da lahko šele po pregleduuser posted image
Mojmu sem ta vikend prepovedala, da ne bi kaj sprožil. Je pa rekel, da greva v akcijo v sredouser posted image user posted image Men pa lih niuser posted image user posted image

Ja, te obleke imam na trebušnih. Je pa fajn, ker so mi skos pravuser posted image

Ej a verjameš, da ko sem tkole zgonena, da sam v posteljo zvečer padem. Že na pol spim, ko me moj hoče neki osvajatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
13.4.2010 21:16:50   
MaliMišek
Nax jst tud nimam pojma user posted image . Jst sm slišala, da prviš šest tednov ne potem pa lahko, je pa res, da imaš ponavadi po šestih tednih že tudi pregled pri g user posted image . Kaj pa če bi h g poklicala?

Neposredna povezava do sporočila: 1877
13.4.2010 21:17:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Sm pa dons kupila v Mulerju ene spodnje gatke, tud za enkratno uporabo, k pa niso mrežaste, ampak take..hecne...kot da bi bile iz papirja (pa niso nooo). Model pa tko sexy, da te mine sexat za 100 let!!

user posted image user posted image nax - potem pa te obleč

Pol pa pomoje ostanemo samo pri Taiu in ne bom nikol dočakala punčke. Se bom raj držala mojih gatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1878
13.4.2010 21:19:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Nax jst tud nimam pojma user posted image . Jst sm slišala, da prviš šest tednov ne potem pa lahko, je pa res, da imaš ponavadi po šestih tednih že tudi pregled pri g user posted image . Kaj pa če bi h g poklicala?

Ja sej bi, pa ga ni, glede na to, da so mi odpovedal termin. Bom magar probala čez par dni poklicat pa vprašat. Sej en da bi se to spomnila vprašat, ko me je klicala. Če bi mojega dobila na telefon, bi jo ziher to najprej vprašaluser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 21:20:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
13.4.2010 21:22:11   
krtkova

Sem vam pozabila povedat, da me je popoldne pol klicala sestra od mojega g in mi odpovedala termin za jutri, tako, da imam šele maja. Zdej pa en butast vprašanje. Midva do zdej nisva nič, ker itak kao teh 6 tednov ne smeš. A zdej že loh, tud če me ne bo pregledaluser posted image Sej ne da se mi ful da...

tole sem morala pa parkrat prebrati, kajti najprej sem razumela, da te od tvojega dragega sestra skenslala za kavo in zdej ti ne veš, a bi to sprejela, ker je 6 tednov že minilo. WTF???user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, zdej pa štekam; če se ti ne da, pol ne smeta še!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
13.4.2010 21:24:01   
MaliMišek

Ja sej bi, pa ga ni, glede na to, da so mi odpovedal termin. Bom magar probala čez par dni poklicat pa vprašat. Sej en da bi se to spomnila vprašat, ko me je klicala. Če bi mojega dobila na telefon, bi jo ziher to najprej vprašaluser posted image

No, če ne boš nič prej zvedla, bom pa jst v četrtek pri svoji vprašala, kako je s tem po porodu in v primeru da nimaš pregleda v prvih šestih tednih user posted image . Mogoče jo bom pa s tem zamotla, da se ne bo spet drča name zarad kil user posted image .

Cojka ti si kr prvošč user posted image , imaš samo še 47 dni časa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
13.4.2010 21:24:13   
krtkova
cojka - sej jst tud za vse MM okrivim!!user posted image  Predvsem, kadar preveć zapravim!! Doma rečem, da me je ona zvlekla!!user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
13.4.2010 21:27:16   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

cojka - sej jst tud za vse MM okrivim!!user posted image  Predvsem, kadar preveć zapravim!! Doma rečem, da me je ona zvlekla!!user posted image user posted image

Obe s cojko sta packi! user posted image Še dobr, da za kile tud nisem jst kriva user posted image ! Al sm user posted image , ker za moje ste itak ve!!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
13.4.2010 21:31:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

tole sem morala pa parkrat prebrati, kajti najprej sem razumela, da te od tvojega dragega sestra skenslala za kavo in zdej ti ne veš, a bi to sprejela, ker je 6 tednov že minilo. WTF???user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, zdej pa štekam; če se ti ne da, pol ne smeta še!!user posted image

krtkova a je tale tiramisu nate slabo vplivaluser posted image

MM zakaj bi te pa nadrla zarad kg? Dons sem vas prov gledala. Prave suhice ste. Pa tok ste ble lušne. Kerokol sem pogledala, se je božala po bušijuuser posted image

cojka a vidva bosta v sredo, da za ziher sprožta do soboteuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
13.4.2010 21:34:28   
MaliMišek
MM zakaj bi te pa nadrla zarad kg? Dons sem vas prov gledala. Prave suhice ste. Pa tok ste ble lušne. Kerokol sem pogledala, se je božala po bušijuuser posted image

Ker me skoraj vedno nadere user posted image , da sem se preveč zredila user posted image .  Ampak zdej jst rajš povem kako kilo manj user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
13.4.2010 21:35:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Ker me skoraj vedno nadere user posted image , da sem se preveč zredila user posted image .  Ampak zdej jst rajš povem kako kilo manj user posted image !

No vidiš, sej se znajdešuser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
13.4.2010 21:41:27   
Zvezdici
Jaz vas bom kar nehala brat.. ker nonstop razpravljate o sladkih zadevah..user posted image Jaz to vse bi jedla! Pa mi trenutno ni ravno dovoljeno. Tako, da mi kar ornk lušte delate!
Saj mi je prav.. kaj vas pa berem, ane. user posted image

No.. tako, da vas berem, pa sem zadnje čase prelena, da bi karkoli napisala.

Bo pa pupa v petek že 3 tedne stara. Ne moram vrjet kolko gre hiter.. Je pa res rees pridna.
Danes je sicer nekaj tečnarila, ampak saj vsak ima kdaj ''svoj'' dan ane. 

Nič.. še pridem pogledat, ko bom malo manj lačna, heh.
Pa uživajte z bušiji!
Mamice, pa z malčki!
user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
13.4.2010 21:42:46   
krtkova
Kerokol sem pogledala, se je božala po bušijuuser posted image

Kaaaj??? Kako nagraužno??? A jst tudi??? Ker men je šlo pa to vedno ful na živce pri nosečnicah, k so to počele v javnosti!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MM- za VSE si ti kriva, tud za moje kile!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
13.4.2010 21:55:11   
anajrim
Ojla punce!!!

Vidim da ste dans uživale na klepetu, jaz pa sem naokoli letala zaradi službe...
Morda pa se naslednjič res spoznamo!

Moj mišek pa tako močno brca, da me včasih kar zaboli... še kateri tako fejst brca?

In kako kaj počutje vas ostalih?

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
13.4.2010 22:36:22   
bcljka
oj!

sicer sem že vmes neki brala ampak sm bla cel dan leteča... še takrat k sm mela pa 1 uro časa sm pa kr zaspala user posted image narobe svet... namest da bi zdej proti koncu user posted image mela več časa ga mam skos manj... user posted image tale faks ob 7.00 zjutri me ubija! ampak se tolažm da je semester samo do 4.6. ... mogoče se mi rata pol do poroda še ornk spočit user posted image

skratka... zelo mi je žal da sm zamudila tiramisu... upam da bo še kkšna prilika user posted image

o driski sm tud jst prebrala user posted image user posted image user posted image to pa je buča!

sm že prejšn teden pisala - če rab katera kej iz ikee... v petek popoldne greva z user posted image v celovc in lahko brez problema prpeleva... tokrat mava na izposojo nek dostavni kombi tko da gre tud kej večjega notr... do četrtka do polnoči pobiram naročila user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
13.4.2010 22:43:39   
bcljka
če katero zanima:

user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
13.4.2010 23:08:04   
amazonka3
Da ne bomo skoz ignorirale: Zvezdici, super da sta dobro, ti kar pokukaj pa še kaj napiši.

Nax: jah, če nisi bila nič raztrgana ali šivana, potem za gvišn lohka....oz. če nimaš nekih težav z izcedkom ali bolečinami nasploh. Če se ti pa ne da, potem je pa ginič boljši izgovor kot glavoboluser posted image user posted image
Pa nismo se ja po trebuhih božale nouser posted image Je pa res da so ti trebuhi tko priročna poličkauser posted image
Ja, pa jaz moram vsake tolko prtisnt taco od Tomažka nazaj, mam včasih občutek, da jo bo ven porinu.....in take krvave slike potemuser posted image user posted image

Živa se ni nič javla. Da je ni pri zobarju stisnl.user posted image

Cojka, za tele lunine mene pa ne vem točne ure, sej vidš, že tko sem bolj švoh coprnica, sama usta so meuser posted image user posted image ampak itak sem mislila, da vi fotoshoot napravte, zvečer pa hankypanky, pol pa na bojno poljeuser posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
13.4.2010 23:26:42   
andrazk
Tako, da prosim ne povej doma kaksne smo kvasile, ker te Andrazk ne bo vec nenadzorovane spustil med nas. Itak mu bo ze sumljivo, ker si danes ziher cist drugacna domov prislauser posted image

Lepo da ste se fajn imele. Škoda samo za dež. Drugič malo popazite, prosim... user posted image
Ampak zdaj so me pa res sama ušesa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
14.4.2010 7:30:10   
krtkova
Dobro jutro,

prosim lepo poglejte, kako zgodnja sem (in ne to ni moja nespečnosti, ampak res zgodnje vstajanje!!). Prihaja namreč ga. snažilka in sm mogla vstati.user posted image  Sem pa itak tok slabo spala, da bi v vsakem primeru lahko vstala tako zgodaj.user posted image

Nimam ŠE nič za povedat. Grem MM poslat sms, da ne bo pozabila iti na photoshooting!!!user posted image user posted image   (sej ji težim k ena mama, madonca. Uboga MM, upam, da nisi čist pod stresom!!user posted image )

(odgovor članu andrazk)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
14.4.2010 7:44:11   
petrca2507
Dobro jutro vsem skupaj

Danes je bila pa moja noč bolj katastrofa. user posted image V meča so me grabili krči, med nogami me je pa tud bolelo bolj kot prejšnje dni in sem se komaj obračala. Včeraj mi je krtkova omenila, da bi to lahko bila una zadeva s simfizo (če sm si prov zapomnila). user posted image Popoldan bom poklicala G in se grem mal pokazat ter prepričat, da je to res to in kako naprej.

Včeraj ste se zvečer kar lepo razpisale. Sem vas samo prebrala, potem pa šla nazaj ležat.

nax...če se MM ne bo spomnila, da vpraša cojkinega bratranca, se bom pa jaz. Vsaj upam. user posted image Sej v bistvu je dost, da cojki omenim tvoje ime in povezavo z njenim bratrancem. Potem naj bi pa ona vedla, kaj mora vprašat. user posted image

masha...najraje bi ti rekla, da menjaj službo. Ampak vem, da to ni tako lahko. user posted image Si sploh ne predstavljam, kaj doživljaš, ker imam v službi super sodelavce in šefa. Slej ko prej se vse zmenimo oz. on razume kako je, če je ženska noseča. Sam je pred dobrimi 2 leti postal očka, njegova žena pa je imela med nosečnostjo in pred porodom težave.

bcljka...še dobro, da nisi v službi. Ker pol bi imela pa še manj časa za vse. Jst komaj čakam, da bom doma, ker zdej so dnevi prekratki zame.
Sem razmišljala, da bi ti naročila plenice iz Ikee, ampak se je zdej tud moj dragi odloču, da v roku enega meseca šibneva gor.

anajrim...koliko časa pa še ti delaš?

pupa...kako gre čas hitro. Se mi zdi, kot da si šele prejšnji teden rodila.

Še nekaj besed glede včerajšnjega srečanja. Men je blo super. Škoda samo, da moram vsakič letet nazaj v službo. Komaj čakam, da bom tud jst končno frej. Ampak takrat pa večina od vas ne boste več 2 v 1. Upam, da se bomo vseeno še kaj dobile, ker mi v vaši družbi čas ful hitro mine.
Kaj ko bi ve prišle k meni na "obisk", ko bom v porodni. Da bo še tam tko hitr vse minil. user posted image

Toliko za enkrat. Greš nekaj pojest, pol pa začnem pakirat za fotkanje. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu andrazk)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
14.4.2010 7:51:05   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

med nogami me je pa tud bolelo bolj kot prejšnje dni in sem se komaj obračala.

petrca, mene je dons tko bolel ponoč, da sm se zaklela, da delam samo še take gibe, kot mi jih je fizioterapevtka pokazala. Ker jst sm se mal norca delala in nisem prov upoštevala vedno (priča včeraj amazonka!). Zdej me pa že čez dan tko boli, da sem se nehala hecat. Me zanima kaj ti bo G rekel, poročaj!!!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
14.4.2010 7:58:29   
MaliMišek
Dobro jutro srakice!

Krtkova je kot je napisla na rr res poslala sms, da me opomni za photoshooting user posted image user posted image user posted image . Hvala! Se pa bojim, da današnje slike ne bodo kaj prida...uganite kaj je spet na sporedu... user posted image . Sploh ne vem več kaj je krivo user posted image . Grem še mal meditirat, upam, da se vsaj na približno sestavim in bo vsaj kakšna slika "užitna" user posted image .

Petrca ti se boš spomnla ja......vse boste pozable....še dobr,da grem tudi jaz na slikanje user posted image !

Nič grem še mal ajčkat, potem pa jest user posted image pa akcija user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
14.4.2010 7:59:22   
petrca2507
Pri men je bilo prejšnje noči kar znosno. Danes pa obupno. user posted image user posted image

MM ti se kar norca delaj. Bomo vidl, katera se bo spomnila. user posted image Sm ti že včer na srečanju "pokazala" kako dober spomin imam. user posted image

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 14.4.2010 8:00:55 >

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 8:24:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?