|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
15.4.2010 8:15:15   
MaliMišek
Dobro jutro!

Se še jaz malo javim, da ne bo slučajno katera mislila, da so me po včerajšnjem fokanju kam zakopali user posted image . V glavnem na fotkanju je bilo super (itak ste že prebrale kdo je bil najbolj točen in ni imel možganov na off user posted image ), jst samo upam, da bo kaka moja slikca uporabna user posted image (kaj čmo sem očitno hlod na dveh nogah user posted image ). Glih bleščeča manekenska oz. fotomodelska kariera se mi ne obeta. Je pa pravi profesionalec Cojka, je tik tak spedenala svoje fotkanje user posted image .

Hvala Petrci in Cojki, da nista pozabili na "poročilo" user posted image . In ja res sem kriva, da smo malo kasneje jedle.....moj USB je bil res zeeeelooooo počasen user posted image . A vidve z Majčkom sta šle potem pa še na tortice, no sej že prou user posted image , kaj sm pa jst user posted image . Aja sej se mi je itak mudilo, ker je bil moj že čist živčen, so me namreč doma čakali, da gremo v Italijo in niso razumeli, da sem noseča in da ne morem rečt NE horsu user posted image .

Krtkova user posted image za okna. Pa torto že pečeš user posted image . Upam, da imaš učke že fajn odprte, da ne bo lučajno nastalo kaj čudnega user posted image .

Kje pa je mkbk kej?

IZVIRNO SPOROČILO: nax05
MM
pohvaljena, da si se spomnila name . cojka bi oz je ziher pozabila. Vidim, da se lahko edino nate zanesem, da kot nosečka nisi izgubila spomina

Hvalaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Aglaia
a si vprašala, če se greš lahko v terme kopat?

Nič zdej grem, ker imam pregled.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
15.4.2010 8:28:31   
anajrim
Dobro jutro!

Tudi jaz imam danes pregled in moram sedaj naprej dat urin in kri potem pa ob enih pregled!!!  jeeeeeeeeeeeeeee

Srečno vsem ki imate danes preglede!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
15.4.2010 8:45:55   
krtkova
MM - sej bi ti dala za probat torto, ko prideš pol k men, sam sori, je namenjena "spoznavnemu večeru staršev".user posted image  Je pa taka, da bi jo že surovo komot celo pojedla, huda!!!user posted image user posted image

Učke mi je pa že moj ob 7h odprl, ker je popizdil, da on pa ne bo imel temno ROZA metlce za drek v skretu!!!user posted image user posted image  Staro sm namreč stran vrgla. user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
15.4.2010 8:53:24   
petrca2507
Dobro jutro

Danes se mal kasnej oglašam, ker mojega "nadomestka" v službi ni, tko da imam moje delo za en dan nazaj. user posted image
Sem bila pa že zgodaj zjutraj vesela, ker sem spala brez bolečin. Očitno sem bila še od prejšnje noči in celodnevnega letanja zmatrana in se ponoči niti obrnila nisem. Menda je moj preverjal sredi noči, če še diham, ker sem bila tko pri miru. user posted image

Jst sm svoje fotke zvečer pregledala. Izbora še nisem naredila, ampak ga bom kmalu. Potem pa kakšno fotko objavim.

aglaia...včeraj sem slišala še eno teorijo za sprožanje poroda (se mi zdi, da je Majček povedala): ponoči moraš imet v spalnici okno na preklop odprto. user posted image   Več pa najboljš, da Majček pove, da ne bom kej narobe napisala. user posted image

MM...kako je bilo v šopingu?

krtkova...pri teb se bo pa kar svetilo doma od vsega čiščenja. Pazi, da se ti ne bodo ptiči v šipe zaletaval. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.4.2010 8:55:16   
sasa1975
jutro,

hvala NATASI in AGLAJI za datume,sej to me je zanimal ker se mi je zdel da so meni napačen datum postaviliuser posted image

tudi komaj čakam in odštevam zadnje dni

danes ponoči so se mi začele težave z sindromom karpalnega kanalauser posted image
verjetno je to od nabiranja tekočine v telesu (hormoni),zastoj tekočine in zatekanje sklepov,
v zapestju pa potem stisne  utesnjen živc in občutiš kod mravljince (prste imam otečene,vroče...
pomagam si z ledom in magnesolom...

no sej še kakšen dan in bom zmagala,

lp

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.4.2010 9:58:57   
NATAŠA35
čao srakice...

anajrim dobro opravi na pregledu danes...

saša kdaj si ti imela ZM? malo za nama sigurno

krti če maš kaj cajta pridi še k meni malo okna spucat, jaz sem jih pustila za na koncu user posted image , sploh zaradi dežja in ker živim blizu tovarneuser posted image

mene tale prehlad dobesedno živcira, vse me že boli, nos je zamašen, dete pritiska 100/h....grrrrrrr

pa še jezna sem na moje dece, sem opazila taki očka taki sinovi...mah lahko ostanem brez glasu - kar bodo veseli, pa ne bo nič drugačeuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.4.2010 10:15:34   
tanika1
Hej!
No tudi jaz sem še tukaj, se še vedno nič konkretnega ne dogaja, sej me vsak dan malo bolj matra in si res že želim it rodit, ampak ni pa še pravih rednih popadkov. No dons bom šla še na telovabo, če bo kaj pospešilo.

Res mi je žal, da se vam zadnjič nisem mogla pridružit, ampak ko boste pa mele naslednje srečanje pa najbrž ne bom več 2v 1, vsaj upam, da se ne bo tole predolgo vleklo.
Tiste, ki mate dons preglede, jih lepo opravite, mene pa čaka jutri.
Dons, ko je sonček, sem pa takoj malo boljše volje. Lep dan vam želim vsem.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
15.4.2010 10:37:08   
anajrim
Tanika1 - mene pa danes žal ne bo, ker imam kar močne bolečine v križu in medenici, pa še pregled imam, ti pa želim veliko sreče in vse dobro ko boš šla rodit...si ena redkih ki te poznam tu na forumu...SREČNO seveda tudi sasi, aglii in nataši

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
15.4.2010 10:42:10   
tanika1
Anajrim ti pa dobro opravi na pregledu, pa upam, da bolečine čim hitreje minejo. Ja tudi ti si ena redkih, ki jih poznam, sem bla samo enkrat na sladoledu v zvezdi.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
15.4.2010 11:07:12   
Anonimen
Zivjo.

Anajrim in Tanika, sem vama rekla, da morata veckrat priti na nasa sracenja. En sladoled v Zvezdi ... eden ni nobeden!! user posted image No, bosta pa potem z ta malimi hodile.

Tanika, ti si se pred mano na seznamu a ne? Pa Natasa. Ah, vidim, da tudi vajini strajkajo. Potem se brezveze razburjam zaradi nase male. Ocitno hoce biti bik. Ali pa delit rojstni dan s Krtkovo. Ali pa z njenim dragim. Ali pa z Hitlerjem ... user posted image user posted image

Krti, lepo peci tortice in ne umazi celega stanovanja! Spoznavni veceri so zakon. Posnami! user posted image user posted image

Petrca in Majcek, odprto okno pravita? No, zdaj bomo se zmrzovali zaradi otroka. Me je pa ta prazna luna totalno razocarala. Vceraj sem sla vsa polna pricakovanja spat, da me bodo popadki zbudili. Zbudim se prvic ob 10!! Niti lulat mi ni bilo treba iti. Mogoce se je moje telo zmotilo. Namesto, da bi odtekala plodovnica je odtekal urin user posted image

MM, a ves da sem pozabila vprasati glede kopanja v termah? Me je sestrica klicala, ko sem sla proti domu in me prvo to vprasala. Budala sem. Nabijam ginekologu pol ure o kosteh bolj pri vrhu beder pa o zrelosti posteljice pa o porodu na prucki. Da pa bi ga eno pametno vprasanje vprasala pa bog ne daj. Tako, da se do dugega tedna ne bom kopala v bazenu. Bom pa danes doma bano nafilala in se sla kopat. Mogoce pa doma rodim user posted image

Sasa, sem sla pogledat. Jaz sem imela ZM 15.7. (sreda) in 40 tednov pride na tocno na 21.4. (sreda). Natasa je imela pa do pred kratkim datum en dan pred mano, ce se ne motim. Tako da res ne vem kako ti je G dala datum 25.4.
Aja, se glede karpalnega sem se spomnila. Mene je vmes ful ful matralo. Pa zbujalo in mravljincilo roke. Grozen obcutek. Potem sem pa zacela se vec piti cez dan in je boljse. Je bilo telo izuseno, je rekel G da se v urinu vidi. In da se potem se bolj voda nabira. Jaz sem se vedno otecena, ampak mravljincijo mi pa roke ne vec. No ja, sicer pa kot si rekla, se cist malo.

Soncek je!! Ne morem verjeti. Res bi bilo skoda tak lep dan notri v porodni preziveti, se vam ne zdi? user posted image user posted image

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
15.4.2010 11:55:13   
sasa1975
oj,

AGLAJA in NATASA hvala za odgovore...
torej ga bom zaćela pit grem do trgovine po kakšno pivoooooouser posted image zaradi mravljincev v prstih mislim...

no sej  se je pa tudi meni zdel da imam  napačno izračunan datumuser posted image

tale sonček res vabi ven se bo treba it malo sprehodit...

KRTKOVA,COJKA,MM  kava?V ČRNUČAH a je se katera iz nasega konca,

al bi bilo bolj pametno da začnem kuhat kosilo? ah ne...

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 12:28:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 12:28:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.4.2010 13:41:26   
krtkova
Hoj, jst na kavo žal ne morem.user posted image  drugič

MM - sporočam ti, da sm torto "obrezala" (tisto kar je glazure dol steklo, sm odrezala) in prestavila na nov pladenj in zgleda fullll boljš!!!user posted image Sam tisti vogalček kvari sliko!! Upam, da je okusna. Za vetrca si pa imela prav, so se hladna lažje pospravila!!user posted image  Vidš, kok dobr, da si prišla do mene!!!

Pojedla pico, zdej pa grem pospravit še spalnico, posesal bo pa moj, ko pride domov.

Okna se pa svetijo!!!! Tud če ne bi bilo zunaj sonca, bi bil danes pri meni zihr!!user posted image user posted image

Nataša35 - sej nism jst čistila oken, sem gospo, ki čisti, poklicala. Zato se nikar ne nadejaj, da pridem še do tebe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.4.2010 13:43:17   
MaliMišek
Hojla srake!

Sem ravno prispela domov, sem bila na pregledu in potem še na obisku pri Krtkovi. O pregledu vam raje ne bom nabijala, itak sem spet predebela user posted image , ampak pri Krtkovi je bilo pa ful fajn user posted image . Sva se ful zaklepetali (no v bistvu sem se jaz tam kr utaborila user posted image ) in ne boste verjele, da nisem stopila v njeno torto, ki jo je hladila na balkonu user posted image . Sem pa videla na njenem koledarju v jedilnici eno fajn idejo za kosilo (ajdova kaša z gobicami), zato sem skočila še v trgovino in bom počasi začela kuhat user posted image .

Šoping včeraj je bil kar uspešen, sicer ne toliko zame kot za tamalo(no pa saj zaradi nje smo tudi prvotno šli), sem pa "bogatejša" za eno krilo (tako fajn raztegljivo user posted image ), par majčk in ene čevlje user posted image .

Saša
kot si že ugotovila, nisem bila niti blizu rr, ti si pa zdej že tud verjetno halo mami taxi, al kako že ti temu praviš user posted image .

Cojka se mi pa zdi, da včeraj nisi ravno dovolj kurila une tvoje pečke (a si šparala, a ne user posted image ), ker me nekaj žgečka po grlu, no nisem še ziher a sm se al ne user posted image .

Aja Krtkova, a veš kaj sm se še spomnla, da sm plašč pr teb pozabla user posted image , da ga ne boš slučajno hotla kaki uturit, kot si skoraj že moje čevlje user posted image (jih je hotla kr snežki dat za zraven user posted image ).

Aglaia kako nisi vprašala za kopanje user posted image ? No sej banja je tud fajn, a ne user posted image ?! Nax, kar je pa tebe zanimal pa nisem sprašvala, ker sem hotla it čim prej ven, ker so bile na tapeti spet moje kile user posted image . Oprosti!

Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.4.2010 13:51:00   
petrca2507
cojka...si pa kr ornk zalogo jagod dobila. Jst sm si dons sam 1 košarco vzela + 1 jagodni jogurt, pa bo za 2 malci.

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Razrešila sem edino eno dilemo (MM, petrca in Majček), kje ima mali ritko in tisto desno ni še ena rit(MMuser posted image ), ampak so nogice.

A sem rekla, da so to zihr nogice. Pa sta se Majček in MM smejale, da v taki pozi sigurno ne more bit.

aglaia - petrca je mal zmutilauser posted image . Odprto okno na kip moraš pustit, ko greš v porodnišnico, ker se potem bolj odpirašuser posted image user posted image . To je Majčku prbila šefica od gostilne Keršič.user posted image user posted image . Zdaj ti še ni treba zmrznit.

Ah...jst sm sam odprto okno slišala in si mislila, da bi mogoče aglaia še to probala. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.4.2010 14:06:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Aja Krtkova, a veš kaj sm se še spomnla, da sm plašč pr teb pozabla user posted image , da ga ne boš slučajno hotla kaki uturit, kot si skoraj že moje čevlje user posted image (jih je hotla kr snežki dat za zraven user posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tle sm se pa prov na glas nasmejala. Res sem snežki tvoje čevlje ponujala jojjjj!!user posted image user posted image  Še dobr, da plašča nisem opazila. Pa ga ne boš pogrešala? Sej ti ga vrnem v soboto (ne skrbi, snežke do takrat ne bo k meni user posted image user posted image  - bosta pa moja mami in moja tašča. Ups.... moram pazitiuser posted image user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.4.2010 14:22:42   
MaliMišek
No upam, da ti mojega res prapraprastarga plašča ne bo uspel predat naprej user posted image . Do sobote si bom pa probala najt kaj drugega v omari, sicer pa kot zgleda temeprature ne bodo več prav zimske user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 14:35:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.4.2010 14:56:05   
petrca2507
Una včeraj na slikanju, ki ima julija rok, me je mal v slabo voljo spravila - zato sem mogla it pol še na torticouser posted image

Ti si se lahko tolažila vsaj s tem, da imaš PDP daleč pred njo. Kaj pa jst, ko imam PDP 3 dni za njo. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.4.2010 15:14:51   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Una včeraj na slikanju, ki ima julija rok, me je mal v slabo voljo spravila - zato sem mogla it pol še na torticouser posted image

Ti si se lahko tolažila vsaj s tem, da imaš PDP daleč pred njo. Kaj pa jst, ko imam PDP 3 dni za njo. user posted image

O kateri punci to govorita user posted image , jaz se nobene ne spomnim, ki bi bila tako suha, spomnim se samo še treh bajsik user posted image

Cojka ja spet sem bila kregana user posted image (škoda, ker včeraj nisem šla z vama na tortico, danes imam slabo vest in sigurno ne bom nobene jedla. Me je pa Krtkina torta res ful mikala...tko je dišala user posted image ). Zlagala sem se pa v bistvu samo enkrat, zdaj moram pa vedno une kile odštet, drugače lahko še G kap zadane user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 15:14:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 15:17:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.4.2010 15:20:23   
MaliMišek
Cojka kaj pa kumare? A niso nč pomagale? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 15:34:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?