Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 8:15:15
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro! Se še jaz malo javim, da ne bo slučajno katera mislila, da so me po včerajšnjem fokanju kam zakopali . V glavnem na fotkanju je bilo super (itak ste že prebrale kdo je bil najbolj točen in ni imel možganov na off ), jst samo upam, da bo kaka moja slikca uporabna (kaj čmo sem očitno hlod na dveh nogah ). Glih bleščeča manekenska oz. fotomodelska kariera se mi ne obeta. Je pa pravi profesionalec Cojka, je tik tak spedenala svoje fotkanje . Hvala Petrci in Cojki, da nista pozabili na "poročilo" . In ja res sem kriva, da smo malo kasneje jedle.....moj USB je bil res zeeeelooooo počasen . A vidve z Majčkom sta šle potem pa še na tortice, no sej že prou , kaj sm pa jst . Aja sej se mi je itak mudilo, ker je bil moj že čist živčen, so me namreč doma čakali, da gremo v Italijo in niso razumeli, da sem noseča in da ne morem rečt NE horsu . Krtkova za okna. Pa torto že pečeš . Upam, da imaš učke že fajn odprte, da ne bo lučajno nastalo kaj čudnega . Kje pa je mkbk kej? IZVIRNO SPOROČILO: nax05 MM pohvaljena, da si se spomnila name . cojka bi oz je ziher pozabila. Vidim, da se lahko edino nate zanesem, da kot nosečka nisi izgubila spomina Hvalaaaaaaa Aglaia a si vprašala, če se greš lahko v terme kopat? Nič zdej grem, ker imam pregled.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 8:28:31
|
|
|
|
anajrim
|
Dobro jutro! Tudi jaz imam danes pregled in moram sedaj naprej dat urin in kri potem pa ob enih pregled!!! jeeeeeeeeeeeeeee Srečno vsem ki imate danes preglede!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 8:45:55
|
|
|
|
krtkova
|
MM - sej bi ti dala za probat torto, ko prideš pol k men, sam sori, je namenjena "spoznavnemu večeru staršev". Je pa taka, da bi jo že surovo komot celo pojedla, huda!!! Učke mi je pa že moj ob 7h odprl, ker je popizdil, da on pa ne bo imel temno ROZA metlce za drek v skretu!!! Staro sm namreč stran vrgla.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 8:53:24
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro Danes se mal kasnej oglašam, ker mojega "nadomestka" v službi ni, tko da imam moje delo za en dan nazaj. Sem bila pa že zgodaj zjutraj vesela, ker sem spala brez bolečin. Očitno sem bila še od prejšnje noči in celodnevnega letanja zmatrana in se ponoči niti obrnila nisem. Menda je moj preverjal sredi noči, če še diham, ker sem bila tko pri miru. Jst sm svoje fotke zvečer pregledala. Izbora še nisem naredila, ampak ga bom kmalu. Potem pa kakšno fotko objavim. aglaia...včeraj sem slišala še eno teorijo za sprožanje poroda (se mi zdi, da je Majček povedala): ponoči moraš imet v spalnici okno na preklop odprto. Več pa najboljš, da Majček pove, da ne bom kej narobe napisala. MM...kako je bilo v šopingu? krtkova...pri teb se bo pa kar svetilo doma od vsega čiščenja. Pazi, da se ti ne bodo ptiči v šipe zaletaval.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 8:55:16
|
|
|
|
sasa1975
|
jutro, hvala NATASI in AGLAJI za datume,sej to me je zanimal ker se mi je zdel da so meni napačen datum postavili tudi komaj čakam in odštevam zadnje dni danes ponoči so se mi začele težave z sindromom karpalnega kanala verjetno je to od nabiranja tekočine v telesu (hormoni),zastoj tekočine in zatekanje sklepov, v zapestju pa potem stisne utesnjen živc in občutiš kod mravljince (prste imam otečene,vroče... pomagam si z ledom in magnesolom... no sej še kakšen dan in bom zmagala, lp
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 9:58:57
|
|
|
|
NATAŠA35
|
čao srakice... anajrim dobro opravi na pregledu danes... saša kdaj si ti imela ZM? malo za nama sigurno krti če maš kaj cajta pridi še k meni malo okna spucat, jaz sem jih pustila za na koncu , sploh zaradi dežja in ker živim blizu tovarne mene tale prehlad dobesedno živcira, vse me že boli, nos je zamašen, dete pritiska 100/h....grrrrrrr pa še jezna sem na moje dece, sem opazila taki očka taki sinovi...mah lahko ostanem brez glasu - kar bodo veseli, pa ne bo nič drugače
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 10:15:34
|
|
|
|
tanika1
|
Hej! No tudi jaz sem še tukaj, se še vedno nič konkretnega ne dogaja, sej me vsak dan malo bolj matra in si res že želim it rodit, ampak ni pa še pravih rednih popadkov. No dons bom šla še na telovabo, če bo kaj pospešilo. Res mi je žal, da se vam zadnjič nisem mogla pridružit, ampak ko boste pa mele naslednje srečanje pa najbrž ne bom več 2v 1, vsaj upam, da se ne bo tole predolgo vleklo. Tiste, ki mate dons preglede, jih lepo opravite, mene pa čaka jutri. Dons, ko je sonček, sem pa takoj malo boljše volje. Lep dan vam želim vsem.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 10:37:08
|
|
|
|
anajrim
|
Tanika1 - mene pa danes žal ne bo, ker imam kar močne bolečine v križu in medenici, pa še pregled imam, ti pa želim veliko sreče in vse dobro ko boš šla rodit...si ena redkih ki te poznam tu na forumu...SREČNO seveda tudi sasi, aglii in nataši
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 10:42:10
|
|
|
|
tanika1
|
Anajrim ti pa dobro opravi na pregledu, pa upam, da bolečine čim hitreje minejo. Ja tudi ti si ena redkih, ki jih poznam, sem bla samo enkrat na sladoledu v zvezdi.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 11:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo. Anajrim in Tanika, sem vama rekla, da morata veckrat priti na nasa sracenja. En sladoled v Zvezdi ... eden ni nobeden!! No, bosta pa potem z ta malimi hodile. Tanika, ti si se pred mano na seznamu a ne? Pa Natasa. Ah, vidim, da tudi vajini strajkajo. Potem se brezveze razburjam zaradi nase male. Ocitno hoce biti bik. Ali pa delit rojstni dan s Krtkovo. Ali pa z njenim dragim. Ali pa z Hitlerjem ... Krti, lepo peci tortice in ne umazi celega stanovanja! Spoznavni veceri so zakon. Posnami! Petrca in Majcek, odprto okno pravita? No, zdaj bomo se zmrzovali zaradi otroka. Me je pa ta prazna luna totalno razocarala. Vceraj sem sla vsa polna pricakovanja spat, da me bodo popadki zbudili. Zbudim se prvic ob 10!! Niti lulat mi ni bilo treba iti. Mogoce se je moje telo zmotilo. Namesto, da bi odtekala plodovnica je odtekal urin MM, a ves da sem pozabila vprasati glede kopanja v termah? Me je sestrica klicala, ko sem sla proti domu in me prvo to vprasala. Budala sem. Nabijam ginekologu pol ure o kosteh bolj pri vrhu beder pa o zrelosti posteljice pa o porodu na prucki. Da pa bi ga eno pametno vprasanje vprasala pa bog ne daj. Tako, da se do dugega tedna ne bom kopala v bazenu. Bom pa danes doma bano nafilala in se sla kopat. Mogoce pa doma rodim Sasa, sem sla pogledat. Jaz sem imela ZM 15.7. (sreda) in 40 tednov pride na tocno na 21.4. (sreda). Natasa je imela pa do pred kratkim datum en dan pred mano, ce se ne motim. Tako da res ne vem kako ti je G dala datum 25.4. Aja, se glede karpalnega sem se spomnila. Mene je vmes ful ful matralo. Pa zbujalo in mravljincilo roke. Grozen obcutek. Potem sem pa zacela se vec piti cez dan in je boljse. Je bilo telo izuseno, je rekel G da se v urinu vidi. In da se potem se bolj voda nabira. Jaz sem se vedno otecena, ampak mravljincijo mi pa roke ne vec. No ja, sicer pa kot si rekla, se cist malo. Soncek je!! Ne morem verjeti. Res bi bilo skoda tak lep dan notri v porodni preziveti, se vam ne zdi?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 11:55:13
|
|
|
|
sasa1975
|
oj, AGLAJA in NATASA hvala za odgovore... torej ga bom zaćela pit grem do trgovine po kakšno pivoooooo zaradi mravljincev v prstih mislim... no sej se je pa tudi meni zdel da imam napačno izračunan datum tale sonček res vabi ven se bo treba it malo sprehodit... KRTKOVA,COJKA,MM kava?V ČRNUČAH a je se katera iz nasega konca, al bi bilo bolj pametno da začnem kuhat kosilo? ah ne...
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 12:28:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 12:28:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 13:41:26
|
|
|
|
krtkova
|
Hoj, jst na kavo žal ne morem. drugič MM - sporočam ti, da sm torto "obrezala" (tisto kar je glazure dol steklo, sm odrezala) in prestavila na nov pladenj in zgleda fullll boljš!!! Sam tisti vogalček kvari sliko!! Upam, da je okusna. Za vetrca si pa imela prav, so se hladna lažje pospravila!! Vidš, kok dobr, da si prišla do mene!!! Pojedla pico, zdej pa grem pospravit še spalnico, posesal bo pa moj, ko pride domov. Okna se pa svetijo!!!! Tud če ne bi bilo zunaj sonca, bi bil danes pri meni zihr!! Nataša35 - sej nism jst čistila oken, sem gospo, ki čisti, poklicala. Zato se nikar ne nadejaj, da pridem še do tebe.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 13:43:17
|
|
|
|
MaliMišek
|
Hojla srake! Sem ravno prispela domov, sem bila na pregledu in potem še na obisku pri Krtkovi. O pregledu vam raje ne bom nabijala, itak sem spet predebela , ampak pri Krtkovi je bilo pa ful fajn . Sva se ful zaklepetali (no v bistvu sem se jaz tam kr utaborila ) in ne boste verjele, da nisem stopila v njeno torto, ki jo je hladila na balkonu . Sem pa videla na njenem koledarju v jedilnici eno fajn idejo za kosilo (ajdova kaša z gobicami), zato sem skočila še v trgovino in bom počasi začela kuhat . Šoping včeraj je bil kar uspešen, sicer ne toliko zame kot za tamalo(no pa saj zaradi nje smo tudi prvotno šli), sem pa "bogatejša" za eno krilo (tako fajn raztegljivo ), par majčk in ene čevlje . Saša kot si že ugotovila, nisem bila niti blizu rr, ti si pa zdej že tud verjetno halo mami taxi, al kako že ti temu praviš . Cojka se mi pa zdi, da včeraj nisi ravno dovolj kurila une tvoje pečke (a si šparala, a ne ), ker me nekaj žgečka po grlu, no nisem še ziher a sm se al ne . Aja Krtkova, a veš kaj sm se še spomnla, da sm plašč pr teb pozabla , da ga ne boš slučajno hotla kaki uturit, kot si skoraj že moje čevlje (jih je hotla kr snežki dat za zraven ). Aglaia kako nisi vprašala za kopanje ? No sej banja je tud fajn, a ne ?! Nax, kar je pa tebe zanimal pa nisem sprašvala, ker sem hotla it čim prej ven, ker so bile na tapeti spet moje kile . Oprosti!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 13:51:00
|
|
|
|
petrca2507
|
cojka...si pa kr ornk zalogo jagod dobila. Jst sm si dons sam 1 košarco vzela + 1 jagodni jogurt, pa bo za 2 malci. IZVIRNO SPOROČILO: cojka Razrešila sem edino eno dilemo (MM, petrca in Majček), kje ima mali ritko in tisto desno ni še ena rit(MM ), ampak so nogice. A sem rekla, da so to zihr nogice. Pa sta se Majček in MM smejale, da v taki pozi sigurno ne more bit. IZVIRNO SPOROČILO: cojka aglaia - petrca je mal zmutila . Odprto okno na kip moraš pustit, ko greš v porodnišnico, ker se potem bolj odpiraš . To je Majčku prbila šefica od gostilne Keršič. . Zdaj ti še ni treba zmrznit. Ah...jst sm sam odprto okno slišala in si mislila, da bi mogoče aglaia še to probala.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 14:06:24
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Aja Krtkova, a veš kaj sm se še spomnla, da sm plašč pr teb pozabla , da ga ne boš slučajno hotla kaki uturit, kot si skoraj že moje čevlje (jih je hotla kr snežki dat za zraven ). tle sm se pa prov na glas nasmejala. Res sem snežki tvoje čevlje ponujala jojjjj!! Še dobr, da plašča nisem opazila. Pa ga ne boš pogrešala? Sej ti ga vrnem v soboto (ne skrbi, snežke do takrat ne bo k meni - bosta pa moja mami in moja tašča. Ups.... moram paziti ).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 14:22:42
|
|
|
|
MaliMišek
|
No upam, da ti mojega res prapraprastarga plašča ne bo uspel predat naprej . Do sobote si bom pa probala najt kaj drugega v omari, sicer pa kot zgleda temeprature ne bodo več prav zimske .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 14:35:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 14:56:05
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Una včeraj na slikanju, ki ima julija rok, me je mal v slabo voljo spravila - zato sem mogla it pol še na tortico Ti si se lahko tolažila vsaj s tem, da imaš PDP daleč pred njo. Kaj pa jst, ko imam PDP 3 dni za njo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 15:14:51
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: cojka Una včeraj na slikanju, ki ima julija rok, me je mal v slabo voljo spravila - zato sem mogla it pol še na tortico Ti si se lahko tolažila vsaj s tem, da imaš PDP daleč pred njo. Kaj pa jst, ko imam PDP 3 dni za njo. O kateri punci to govorita , jaz se nobene ne spomnim, ki bi bila tako suha, spomnim se samo še treh bajsik Cojka ja spet sem bila kregana (škoda, ker včeraj nisem šla z vama na tortico, danes imam slabo vest in sigurno ne bom nobene jedla. Me je pa Krtkina torta res ful mikala...tko je dišala ). Zlagala sem se pa v bistvu samo enkrat, zdaj moram pa vedno une kile odštet, drugače lahko še G kap zadane .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 15:14:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 15:17:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 15:20:23
|
|
|
|
MaliMišek
|
Cojka kaj pa kumare? A niso nč pomagale?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 15:34:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?