|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
13.4.2010 20:28:20   
krtkova
amazonka - hvala za recept!!! Ne bom ga še danes probala,d rugič!! Mogoče za soboto.

Sam če boš take ven metala, bom crknila od smeha in ne bom mogla pečt. Sam un tip naju je res tko gledal, da nisem vedla, če si res ne vizualizira ..... pravzaprav ne vem česa, ker nimam pojma, kako si je on domišljal, da bi midve z MM lahko druga drugo oplodili!!user posted image user posted image  SICK!!!!user posted image user posted image user posted image  (sori MM, sej te mam zlo rada, sam vseeno nimam takih nagnjen!!)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.4.2010 20:30:00   
krtkova
cojka - mene je dons skor kap ko sem prilezla ven iz svoje ulice in vidla, da je Vojkova enosmerna!! Še dobr, da nism šla proti mestu!! Do junija misliš, da bo takole??? jaoooooooo Sicer so rekli, da bodo cesto razširili, sam kokr sem prejle vidla, jo samo obnavljajo, ker so jo tok zje... s kamioni!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.4.2010 20:37:22   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Sam če boš take ven metala, bom crknila od smeha in ne bom mogla pečt. Sam un tip naju je res tko gledal, da nisem vedla, če si res ne vizualizira ..... pravzaprav ne vem česa, ker nimam pojma, kako si je on domišljal, da bi midve z MM lahko druga drugo oplodili!!user posted image user posted image  SICK!!!!user posted image user posted image user posted image  (sori MM, sej te mam zlo rada, sam vseeno nimam takih nagnjen!!)

Ti si zamudila moj pogled, ko je on to prjavu user posted image . Nč mi ni blo jasn....user posted image

Pa jutr bom znala tja pridt, pa tud točna bom, pa budilko mam že naštimano (pa še user posted image sem prosila da me pokliče ob osmih user posted image )....tko da jst mislm da ta projekt mora uspet user posted image . Joj jst upam,da moj otrok zmedenosti ne bo imel po meni user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.4.2010 20:38:32   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

cojka - mene je dons skor kap ko sem prilezla ven iz svoje ulice in vidla, da je Vojkova enosmerna!! Še dobr, da nism šla proti mestu!! Do junija misliš, da bo takole??? jaoooooooo Sicer so rekli, da bodo cesto razširili, sam kokr sem prejle vidla, jo samo obnavljajo, ker so jo tok zje... s kamioni!!

Naj bi bilo tako do 10. maja, ampak glede na to kako ponavadi zamujajo user posted image .....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 20:41:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.4.2010 20:41:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Ma ja ker je nisem vse slišala, potem sem pa v glavi še malo povezovala kaj mi je rekla. Itak sem bila pa tako zmedena, ker sem si mogla še zapomnit, kje je jutri zbor, pa ob kateri uri user posted image .

MM čist preveč informacij za vas nosečke, a neuser posted image Prosim, da jutri spomnete cojko (vam je naročila, da jo spomnete; me prav zanima kok imate spomina, se mi zdi, da je tapravim naročila, ker boste vse pozabileuser posted image ), da vpraša bratranca zame.

Še dobr, da si men zdej to še enkrat povedala. Ker ostale bodo itak pozabile.....jst pa ne user posted image (ker nisem taka user posted image )!

MM ja ja sej vem, zato pa računam nateuser posted image user posted image user posted image user posted image krtkova a misliš, da ji lahko zaupam tako pomembno nalogouser posted image user posted image

amazonka hvala, sam sem daleč doma. Pa ni panike, je bil moj bolj frej danes, tako, da je bil loh moj taksi. Sicer pa upam, da nama že enkrat uspe misija nakup avta zame.

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.4.2010 20:42:16   
krtkova
MM - jst sm pa najprej pomislila, da misli da sva sestri. Kako naivno!!user posted image

Kaj sm prebrala ne enmu rr forumu (ne bom povedala, kje, da ne bom imela težav user posted image user posted image user posted image ); 3 dni je driskala in mislila, da so to znaki, da gre rodit, ker se telo pred porodom samo očisti (absolutno še ni njen čas oz. njen PDP je še daaaaleč).user posted image user posted image user posted image  WTF????

Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.4.2010 20:43:36   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Hotla sem vprašat samo, če je mena popoldne, ker dopoldne nimam časa.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 20:44:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.4.2010 20:45:26   
Anonimen

amazonka - dobr si razložila tole menouser posted image user posted image A pa se začne šele popoldne? Moj je prej še na Bledu. Sem mu rekla naj bo do srede kar gor, ker mi je hotel avto vzet, ker je rekel,d a je dost, da zdaj bi pa res že mogla bit malo doma in počivatuser posted image Pa sem mu rekla, da se čist nič ne dogaja, ker bi se mi drugač še odpulil doma. No, tako da šele jutri pride. In kaj mi je prijavil danesuser posted image Sem mu rekla, da če kaj bo, ga pa pokličem. In on reče: Če me pa ne dobiš, pa koga drugega pokličuser posted image user posted image
No, sej pol je mal bolj obrazložil naj taščo pokličem ali v pisarno itd... da ga bodo našli...
No, spet sem zabluzila...
Hotla sem vprašat samo, če je mena popoldne, ker dopoldne nimam časa.user posted image

aglaia
- danes, če bo dober večer, bom pa mogoče res naštimala potovalko. Sem si pa danes nakupila zalogo hraneuser posted image . Sem ugotovila, da ćokolada pa mogoče le ni tako primernauser posted image . No, zdaj se bojim, da bom lahko v omarico spravila le hrano. Kozmetko bom pač čez okno zalučalauser posted image

krtkova - o, a tastari pridejo pucat okna? Fajn. Pol sta jim predlagala to varianto. user posted image user posted image user posted image
Glede Vojkove, upam da res ne bo tok dolg, samo rondo bodo pa sigurno do takrat sral.

Česa zdej jaz nisem razumela??? Kokr sem jaz prebrala, pride krtkovi čistilka okna pucat, ker doi na obisk starše.user posted image

cojka pa res si že enkrat prištimaj potovalk. Da ne boš šla brez vsega tja. Ne želi si, da ti bo tvoj vse nosil, ker bo vsakič eno stvar pozabil. ravno, ko boš šla domov, boš mogoče dobila vse kar rabiš.

Neposredna povezava do sporočila: 1860
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 20:46:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
13.4.2010 20:48:24   
Masha_M
Punce,hvala za super družbo vsem, Cojki za odličen tiramisu in nax za malo inspiracije in vpogleda v to, kaj nas še čaka.

Drugače se bom pa jaz danes raje držala bolj pri strani, da vam ne zamorim scene, ker sem prav zamorjena. user posted image user posted image user posted image V službi so se namreč že začele prve medvrstične grožnje, ko sem povedala da kljub njeni želji (=ukazu) ne nastopam zdaj dopusta in nisem preklicala bolniške, ker imam bolniški listi že odprt in se ne grem igric in nekega blefiranja in laganja pri osebni zdravnici.

In sem potem samo dobila en ledeno hladen pogled in komentar v stilu: "Prav, če se hočeš tako it in se kregat se bomo pa pač kregali. Jaz sem povedala kaj hočem da narediš, tebi je pa vseeno za firmo in se nočeš nič potruditi/prilagoditi." In sem želela razložiti, da se NE želim kregati in da sem samo povedala kakšna so dejstva (dopust potrjen in podpisan že 3 mesece, bolniška že dogovorjena z osebno zdravnico) in da zdaj pač ostaja tako kot je bilo zmenjeno in napovedano, za naprej se pa lahko sproti menimo.

In priznam, da me zdaj pošteno skrbi, da imam bad feeling da zna igrati kako podlo igro in mi probati še kje kaj podtakniti. Ma klinc pa taki pokvarjeni ljudje. :(

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
13.4.2010 20:48:57   
MaliMišek

3 dni je driskala in mislila, da so to znaki, da gre rodit, ker se telo pred porodom samo očisti (absolutno še ni njen čas oz. njen PDP je še daaaaleč).  WTF????

aglaia - nič ne bo s porodom- nimaš še driske user posted image user posted image user posted image Vzem kakšno odvajalo

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1863
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 20:50:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1864
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 20:53:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1865
13.4.2010 20:55:13   
MaliMišek
Joj Masha ti pa nisi v zavidljivem položaju user posted image . Upam, da se stvari hitro poštimajo! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
13.4.2010 20:56:58   
MaliMišek

Verjetno sem res nekaj zabluzila glede ktrkove, oken, pucanja in njenih tastarih. Mogoče luna name že danes seka

No, kdo je zdej tle zmeden user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1867
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 20:58:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1868
13.4.2010 21:00:52   
MaliMišek

Verjetno sem res nekaj zabluzila glede ktrkove, oken, pucanja in njenih tastarih. Mogoče luna name že danes seka

No, kdo je zdej tle zmeden user posted image user posted image user posted image !

OK, danes sem ti huda konkurencauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ti z veseljem odstopim svoje mesto user posted image ! Ti sam jutr ne pozab svojih rekvizitov, ker se ne bi rada fotkala v evinem kostumu user posted image . A pa si ti res zihr, da bom jst tvoje stvari spravla na svojo rit user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1869
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 21:04:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1870
13.4.2010 21:05:43   
Anonimen
cojka vrjem, da je bolš, da si sama spakiraš. Sem doživela kako izgleda, če ti user posted image nos stvari. Vsakič neki pozabuser posted image . Ja dudo maš lahko sabo, sam jo prej prekuhaj.

Masha tole je pa res bedno. Upam, da uštimaš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
13.4.2010 21:08:38   
Anonimen
cojka a ti maš te cunje za fotkanje na trebušnih?

Sem vam pozabila povedat, da me je popoldne pol klicala sestra od mojega g in mi odpovedala termin za jutri, tako, da imam šele maja. Zdej pa en butast vprašanje. Midva do zdej nisva nič, ker itak kao teh 6 tednov ne smeš. A zdej že loh, tud če me ne bo pregledaluser posted image Sej ne da se mi ful da...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
13.4.2010 21:10:49   
krtkova
Moji starši pridejo (in tast in tašča) v četrtek, zato sem poklicala snažilko, da pride jutri spucat okna.
Bo zdaj dovolj jasno?user posted image user posted image

Sm pa dons kupila v Mulerju ene spodnje gatke, tud za enkratno uporabo, k pa niso mrežaste, ampak take..hecne...kot da bi bile iz papirja (pa niso nooo). Model pa tko sexy, da te mine sexat za 100 let!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 21:11:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 21:14:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

milo za intimno nego
zeljka m

Katero milo za intimno nego uporabljate ?

nivea (15%)

hygieia (8%)

chily (14%)

lactacid femina (17%)

nobeno od naštetih (23%)

jih sploh ne uporabljam (24%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!