Anonimen
|
Zivjo. Najprej. Ne, nisem se polulala. Sem pa sla doma takoj Cinderella Man gledat in sem malo jokala in veliko spala. Zdaj pa se pocasi odpravljam dat vodo v laboratorij, ker imam jutri ginekologa. Se prej pa spijem liter malinovega caja. Kaj pa ce bo kaj Amazonka mi je nekaj slogala ... polni krogec na koledarju potem pomeni prazna luna. Wtf? In to pomeni kaj? Amazonka in Masha in Majcek, lepo vas je bilo spoznati. Majcek je navajena od Cojke, amazonka je sama divja, Masha pa se mi je vmes kar zasmilila malo, ker se se ni navadila, da se more dreti, ce hoce do besede. Pa brez skrbi, saj tudi ce nasa pupika v porodni lulcka dobi, je ne bom zamenjala. Nisem tako zelo slaba mati. Imam pa predispozicijo, to pa Tako, da prosim ne povej doma kaksne smo kvasile, ker te Andrazk ne bo vec nenadzorovane spustil med nas. Itak mu bo ze sumljivo, ker si danes ziher cist drugacna domov prisla Nax, lepo lepo te je blo videti. Malega Taia pa itak!! Lusten je. In priden Jaz sem cist navdusena domov prisla. In me je celo nekaj scipalo. Potem pa sem zaspala. Med ta pravimi popadki ne mores spati, a ne? Joj, mene bo po moje kap od soka, ko bodo pravi popadki. Takrat se mi bo to scipanje in crvicenje res zdelo smesno. Zdaj pa bi se kar malo kazat hodila. Cojka, tiramisu je odlicen! Ce bos marca se vedno brez sluzbe, lahko slascicarno odpres. Ti si torta mešter Krtkova in MM, sta slisale amazonko. Sosedi, sestri, prijateljici, istospolni partnerki ... Naslednji dopust je potem Djerba al kako? Sasa in Cojka, ne vem ce bo plac za katero koli od vaju v moji sobi v porodnisnici. Jaz bom imela kufre (in torbice ne smemo pozabiti!) na sosednjih posteljah. Neka noc, pogresale smo te. Upam, da vse hitro rodimo in da se kmalu zacne lepo vreme. In potem bomo hodile pridne otroke kazat, tako kot Nax danes. Masha in Petrca bosta pa z velikim trebusckom skakale okoli, tako kot mi danes. In gledale nase otroke in vizualizirale iztis Amazonka, kdaj imas pa ti rok? Nic, grem malo tezit po svetu. Se grem v knjiznico na Brezovico vpisat in po CD o sproscujocem porodu. To bo smeha
|