krtkova
|
Ha ha, aglaia - se spomnim, ko si zadnjič pri nama razlagala, da ti je Ema všeč. Sva si z mojim to zapomnila!! Sm pa jst tud mojmu omenila, da se nam je pridružil en moški in je rekel, da je on tud razmišljal, da bi se, sam da se on ne bi pogovarjal o nosečniških zadevah, ampak o hokeju, boksu, nogometu......in da bi nas mal hecal.WTF?? Sem ga vprašala, če je zihr, da bi to počel na tem forumu, ne na kakšnem šport.com ali kaj podobnega. Sem mu sicer rekla, da me ne moti, če gre prebrat naše neumnosti, ampak, da pa sodeluje, mi pa mal mimo. Pa je itak rekel, da ni resno mislil..............upam!!! Sam jst glede psov kr teb verjamem, da se ne bi kej opravičevala. Ker njegova zgodba tud pod razno ni smešna!!! Fedeve naj grem delat? Pa ti delujem tip fedeve ženske????? Jst sm tipični ekonomist z elementi turističnega faxa.. Sm pa dons taka koma, da če pa zvečer ne bom mogla zaspati, si bom pa tud jaz Tanjo Ribič predvajala in si kaj zrezala!! al pa kuharsko oddajo družine Vale-Novak - nje tud ne morem poslušat. Grem pa zvečer na Hazarde, pol bom pa sama doma gledala el classico, ker nočm mojmu težiti, ko gre z boysi to ven gledat (čeprav me vabi s seboj, sam ne more iti gledat tko pomemebne tekme in s sabo vlačit noseče babe!!). Za torek, aglaia, se dogovoriva, kdaj te poberem. Sam moram prej potni list najdt, pa dost bencina natankat, pa malico za na pot pripravit, pa..... ker pridem na drugi konec sveta pote. Z mojim se torej kot omenjeno meniva, da bi nekam šla. Ne najdeva skupnega termina (ker on bi šel tko 3 dni pred mojim PDP ), niti lokacije (on bi šel torej 3 dni pred mojim PDP v Zadar!!! ). Grem stavit, da ne bova šla nikamor. Kot da se mu ne gre.....