Anonimen
|
Helou. Krti, bemtis, ko tako berem, da ne spis mi gre kar malo na jok! Jaz bi te kar k sebi vzela ponoci. Ampak ne vem kaj bi to pomagalo, ker bi jaz zraven zaspala. Res upam, da se uspes vsaj malo naspati. Ali pa mogoce ne rabis toliko spanja in lahko ponoci se en faks naredis. Predlagam fedeve, v casu porodniske prides do diplome, ziher Sem pa razmisljala kaj bi jaz delala, ce ne bi mogla spati. In pojma nimam, verjetno bi sla kar v Polje. Namrec odkar gledam neumne romanticne komedije in risanke, so me zaceli ful psihirati prizori iz kaksnih hudih grozljivk, ki sva jih vcasih gledala. In ponoci ne morem vec v temi na wc ampak po celem hodniku luci prizgem. Aaaa, komaj cakam, ko me bodo osladni prizori iz teh filmov zaceli strasiti. Pa zivali iz risank. Zdaj gledam vse risanke se enkrat, ker ko pride mala bomo nekaj casa samo sinhronizirano gledali. In v vsaki risanki je en lik ziher Tanja Ribic in ko njo slisim, me ima, da bi se malo rezati zacela Aja, se glede imena. Totalno faus (fous?favz?)!!!! Jaz sem tudi hotela Emo pa je moj sral s tisto Nezo, da sva si potem mogla dati veto na obe imeni. In potem smo ugotovili se, da je moji babici (po ocetu) ime Ema in bi mi vsa ostala druzina (disfunkcionalna, remember?) totalno zamerila, ce bi ji dala tako ime in smo pristali na Zoji. Sem pa ful ful vesela, da bo Zoja imela kolegico Emo (pa Laro od mkbk ne smemo pozabiti seveda!), tako da bo moja zelja po imenu vsaj malo zadovoljena Cojka sanjala sem o tvojem tiramisuju in v sanjah sem ti poslala moj recept, ti pa si ga popravila. How cool is that? Me veseli, da je zurka uspela. Nisi povedala kako so bile G vsec majcke? Tudi meni je marjana poslala slikico. Ful mi je zanimivo gledati te male pamze, ki so si naceloma precej podobni, ampak se vseeno malo razlikujejo. Sem sla vceraj prav detajlno gledat Zaka od NN in Tiborja. Je pa Tibor slikan med spanjem in rokice ima tako sklenjene, kot da moli Sem Marjani sms napisala, ce moli, da ne bi se kaksna sraka rodit prisla, ker se nas je ze v trebuhu naposlusal No, jaz definitivno ne grem se rodit in ne vem kaj naj se naredim, da malo pospesim vse skupaj. Mogoce pa jaz cepa sploh nimam Vceraj sva imela vselitveno zurko za njegove sorodnike in sem cel dan pucala in kuhala in pekla in sesala in brisala po tleh in perilo obesala in vso to gospodinjsko sranje pa nic! Nic, niente, zero ... Spala sem kot dojencek. Damn it! Je pa moj imel zjutraj spet epizode s prestavljanjem ure pa sem tudi to stoicno prenesla. Cist hudo. Aja, zdaj sem se spomnila. Mozeku sem vceraj razlagala, kako se je Andrazk pridruzil ljubljanskim noseckam in mu prepovedala, da se on tudi pridruzi, ker potem ne morem simfati njegovega psihoticnega strahu pred psmi in njegovega panicarjenja, brez da prizadanem njegov ego. In potem je zahteval, da mu pokazem tisti post o psih in je zahteval, da napisem opravicilo, ker bojda sploh ni bilo tako, kot sem jaz napisala in sem vse prenapihnila. Bojda se je on (medtem ko je sel proti LPP) pac odlocil tisti dan iti s kolesom! Hahaha, neumnez! Mkbk, super za Filipa!! Mali je mogoce samo rabil malo pocitka, da se je telo okrepilo. No, upam, da je zdaj s temi virozami konec in da se lepo uvede v vrtec, da ne bo potem panike, ko pride Lara. Pupa in Zvezdici saj vem, da sta busy s svojima punckama, ampak pridita se kaj naokoli. Nax, a bosta prisla z malim v torek? Srecanje, jaz sem tudi za torek, kot je povedala ze moja sefica Krti Masha oooo, kako mi je to znano! Glupa sefica. Mene je moj sef hotel odpustiti (!!!), ko je zvedel, da sem noseca potem me je pa prisili, da sem sla fejkat da sem anksiozna, da sem dobila rizicno. Bedarija! je pa res, da moras ful toziti in lagati in potem ti ginekolog napise in osebna zdravnica in potem naceloma kar podaljsajo. Sem pa zadnjic spoznala mami enih dvojckov (epruvetka) ki je imela res ful problemov pa ji niso dali rizicne. Potem je pa 12 tednov lezala v porodnisnici in rodila v 32 tednu. Z malima je sicer vse ok, ampak je ful grozno to slisati. Jaz pa sem doma sedela pa se sama sebi smilila, ker mi nic ni bilo. Whatever. Bcljka, kaj si pa ti rekla, da si dobila rizicno? Aja, vceraj sem naso malo ful slabo cutila. Nisem nastela 10 gibov v 12 urah. Sicer sem vmes popoldan spala ampak ... ne vem no. Cojka, ti si rekla, da je Marjana malega slabo cutila, a ne? Ne vem kaj to pomeni. Sem sla guglat in mi je itak ven vrglo samo smrt otroka, tako da mi to nic ne pomaga. Sem pa potem do enih zjutraj gledala filme v postelji in se mala je premikala. Zdaj pa ne vem ce se to tudi steje med gibe ali ne? Ker pac ni v tistem casovnem obobju 12 ur? Je sploh se katera, ki more steti gibe al to samo meni dajejo za delati, ker vsem razlagam, da mi je dolgcas doma? Kaj sem se pozabila? Sasa, amazonka, MM ... upam, da se vidimo v Bolivarju. Natasa se tudi nic ne javi, me ona tudi prehiteva? Tanika, ti si zdaj na vrsti, a ne? Kaj pa NN, je ze doma? No, to je to od mene. Lepo se imejte
|