|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 11:42:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
9.4.2010 11:44:00   
petrca2507
cojka...ti kr s plehom ulet na srečanje. user posted image

Andrazk...dobrodošel. Zdej imamo vsaj enega, ki vreme pokonci drži. user posted image

Dons se bl mal oglašam, ker so me zasul z delom.

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 11:45:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.4.2010 11:49:50   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

petrca in MM - jaz se javim, da naredim tiramisu, vidve pa da pleh notr nesetauser posted image . Mogoče bolje, da ga petrcauser posted image . Sorry MMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka a si mi hotla s tem kej povedat user posted image user posted image user posted image . Se bom držala na varni razdalji user posted image , obljubim!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 11:51:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1580
9.4.2010 11:57:48   
bcljka
andrazk - welcome user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa le glej da nas boš sledil user posted image

aglaia - jep, to je dif! smo še ful za cajtom... čeprou letos je že veeeeeeeeeelik bolš ker clo kao na internetu obveščajo, prej še tega ni blo! da ne omenm da rabmo met indekse z vsemi podpisi in podobnimi ****rijami... na drugih faksih majo že zdavni elektronske user posted image user posted image user posted image ampak jebi ga, tko je, sej smo si sami zbral faks!user posted image če bi blo tkole lani oziroma ne bi bla user posted image bi bla še zdele v lokalu (kamor bi šla ker so vaje odpadle) in bi bila že eno 10to pivo... letos je pa drgačna zgodba in pač piz.. k kej odpade ker res hodm zgolj zarad tistih plusov ker mormo met 90% prisotnost... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1581
9.4.2010 11:57:49   
MaliMišek
Sej na varni razdalji bom samo dokler tiramisu ne bo na mizi user posted image , potem si ga pa bom od bližje pogledala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1582
9.4.2010 11:57:56   
krtkova
jst grem pa s Sašo1975 in MM na sok v horse pub, če se katera pridruži bomo tam čez ene 15 min!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1583
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 11:59:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
9.4.2010 11:59:22   
bcljka
aja... drgač pa jst sm tud za bolivarja, če mi bo termin ustrezal (beri: ne bom mela faksa ali MŠ) user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.4.2010 12:03:33   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

aglaia - jep, to je dif! smo še ful za cajtom... čeprou letos je že veeeeeeeeeelik bolš ker clo kao na internetu obveščajo, prej še tega ni blo! da ne omenm da rabmo met indekse z vsemi podpisi in podobnimi ****rijami... na drugih faksih majo že zdavni elektronske user posted image user posted image user posted image ampak jebi ga, tko je, sej smo si sami zbral faks!user posted image če bi blo tkole lani oziroma ne bi bla user posted image bi bla še zdele v lokalu (kamor bi šla ker so vaje odpadle) in bi bila že eno 10to pivo... letos je pa drgačna zgodba in pač piz.. k kej odpade ker res hodm zgolj zarad tistih plusov ker mormo met 90% prisotnost... user posted image

Ej sej pri nas je tut tko, da mormo met vse podpise v indeksu, čeprov mamo tut elektronski indeks, čeprov mlajšim mislim, da ni več treba met. Za eno štampiljko, ki jo rabiš tam, kjer ti napišejo oceno sem pla na onkološki inštitut že nevem kolkrat, ampak sestre, ki bi mogla poštamplat ni nikol na katedri. Vsaj takrat, ko pridem ne. Pomoje bo to zadnja stvar, ki jo bom še iskala, ko bom diplomirala, ker brez tega pač ne bo šlo.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.4.2010 12:13:25   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: tanika1

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Ej sej pri nas je tut tko, da mormo met vse podpise v indeksu, čeprov mamo tut elektronski indeks, čeprov mlajšim mislim, da ni več treba met. Za eno štampiljko, ki jo rabiš tam, kjer ti napišejo oceno sem pla na onkološki inštitut že nevem kolkrat, ampak sestre, ki bi mogla poštamplat ni nikol na katedri. Vsaj takrat, ko pridem ne. Pomoje bo to zadnja stvar, ki jo bom še iskala, ko bom diplomirala, ker brez tega pač ne bo šlo.

jeeeeeeee, nismo edini user posted image user posted image user posted image to s podpisi mi je znano... pr nam tud kr letaš... ampak ti ga pa vsaj dajo tud če jih zmotš na kavi v kučnem lokaluuser posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
9.4.2010 12:17:08   
andrazk
andrazk - welcome user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa le glej da nas boš sledil user posted image

Hvala, vsem skupaj. krtkova, MaliMišek, cojka in ostale... saj ste vse tu. user posted image

He he, sledenje zveni kot izziv. Je tudi res, da bi jaz malce težje dobil porodniško da bi bil zares up to date, zato se bom včasih zadovoljil z Mashinim rezimejem, ve pa kar pridno štepajte sporočila.

Tako, napol neuradno... sem za vsako neumnost ki je kolikor toliko pametna, preklinjanje je dovoljeno dokler Žabon ne posluša, zavajanje pa le če sem zraven. user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.4.2010 13:12:00   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

petrca in MM - jaz se javim, da naredim tiramisu, vidve pa da pleh notr nesetauser posted image . Mogoče bolje, da ga petrcauser posted image . Sorry MMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrca - a te pridem odkopat

WOW kakšna čast me je doletela. user posted image  Bom lajala na MM, če bo treba. Mijavkat in praskat ne upam, ker vem, da so MM mački všeč. user posted image

Bi blo fajn, če bi me nekdo odkopal. Zdejle bom na hitr skočila ven na sonček, potem pa še mal nazaj. Dons sm jst "dežurna" tukaj. user posted image  Naše dežurstvo pomeni, da prideš mal pred 16h, poklikaš par gumbkov za prenos tečajev in po 10 minutah greš.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1589
9.4.2010 14:26:00   
sasa1975
ojla,

kofetkanje uspelo...

tudi COJKIN tiramisu je BOŽANSKI nas je presenetila in ga prinesla...

pa še nekaj veste kaj mislim da sta bili COJKA in KRTKOVA v prejšnjem življenju rožici,ker se tolk radi nastavljata sončku (klorofil:-)

no ja baterije smo nafilale če bo res slabo vreme....

MM ali imaš kej opečen vrat ha ha...

lep vikend vsem skupaj

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
9.4.2010 14:38:16   
Zvezdici
Sem prišla pogledat če je še katera rodila in vidim, da je marjanaj nova mamica.
Tako, da čestitke še od mene!! user posted image user posted image user posted image
Ve, pa še pridno naprej klepetajte, jaz pa še pridem pokukat, ko bo čas.

Lep dan!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.4.2010 14:58:03   
krtkova
Saša - hvala, ker si nas zvlekla na sonček!!user posted image  Super je bilo!!!!!

Z MM sva na hitro skočili do hm-ja, jst seveda sm si kupila ene 3 majčke, so mi ta stare vse prekratke!!

šibam na kosilO! se javim kasneje

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
9.4.2010 16:10:17   
bcljka
glede na to da je danes petek... a nismo prejšn tedn ugotavlale da bi blo pametno da gremo na tortice ob petkih zvečer??user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.4.2010 16:48:48   
mkbk
Jooooj, kaj je že to sončk pa kavica user posted image ??... zdej pa res koooooomi čakam, sam upam, da me ne bo vreme zasral. Morm narest vsaj približek braun boje od MM in Krtkove user posted image

Aja, da ne pozabim povedat, dons sm čist druga, je moj otrok zlati pojedel kosilo!!!! In tud temperature nima, vsaj za enkrat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.4.2010 17:27:13   
MaliMišek
Mkbk super, da je Filip boljši user posted image user posted image user posted image . Ko pa ne boš več v službi, boš pa z nama hvatala braun boju.

Saša nimam opečenega vratu, ker sem imela spuščene lase user posted image . Ampak je bilo pa super.

Cojka tale tvoj tiramisu je pa božanski, sem doma hitela razlagat kako je bil oh ni sploh in kaj me je zdej doletelo user posted image , si je moj user posted image zaželel jutri tiramisu. Optimist user posted image ! A burek je uspel?

Krtkova še dobr da tvoj ne bere našega foruma, bi me lovil po Bežigradu user posted image

Kje je pa nax?Kupuje avto?

A smo zdej že ugotovile kdaj se dobimo v Bolivarju?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.4.2010 17:52:36   
Majček28
evo, spet jaz težačka.....hm ja, res sem od cojke sestrična, imava velik skupnega, ampak se mi zdi da se težačkanje stopnuje z vsako generaciji in glede na to, da je cojka mlajša od mene.....hm, sej veste kam cilam, a ne user posted image user posted image user posted image

pa kar se tiče števila postov...jaz sem na forumo že od 2008 pa sem šele predvčerajšnim prišla čez 1000....tko, da se vid kdo je najcečja čveka oz. po vaše sraka.....pa smo spet pri cojki user posted image user posted image user posted image

vidim, da se menite za srečanje v Bolivarju pa da je govora o tiramisuju.....no, sej se nočm nič ponujat, ampak sem zelo bliz Bolivarja doma in če vas slučajno ne bi s tiramisujem not spustil se javim, da ga z veseljem spravim v svoj hladilnik user posted image .....no, sej če mi ne zaupate ste vse vabljene user posted image user posted image user posted image

kaj dost ne morem komentirat, ker sem čisti 'intruder' med vami, ki, kot vidm, ste že utečene srake in kofi-frendice user posted image

a ja, pa še to, vidm, da se vas kar neki želi drug teden slikat....no potem se bomo pa spoznale, ker sem jaz tud z cojko zmenjena, da ovekovečiva svoja trebuha skupaj....ne vem če bo še taka priložnost, da bosta dve težačke s trebuhi skupi na fotki user posted image ....cojka, drž noge skupi pa tvojo mantro zalaufaj na polno, da slučajno ne boš pred 17-tim v P slučajno...

brazilska....pri men ni delovala, sem šla rodit 3 tedne po brazilski, tko da....

srake.....a vas jaz sploh tko lahko nazivam, glede na to da sem tko mal aktivna pri vas?....želim vam lep vikend

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.4.2010 18:43:22   
MaliMišek
Majček28 jst sem absolutno proti, da ti zaupamo Cojkin tiramisu za v hladilnik user posted image . Ga rajš jst nesem v Bolivarja (pa čeprav me imajo nektari za štorasto user posted image ). Sem pa totalno za, da prideš na srečanje, če boš imela čas user posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.4.2010 20:50:15   
katrinka
ooooooooooooo tiramisu...kok bi ga z veseljem pojedla...a ga katera dostaviuser posted image

imam pa fetis na burek - sirov zadnje case tako da loh tudi to prineseteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1598
9.4.2010 21:38:04   
Anonimen
Čer srake!

No pa se mami sraka javlja na dolžnosti. Smo šele zdele prišli domov. Kot vam je cojka povedala, sva šla zopet v lov za avtom. Sta nama 2 všeč, ampak pri Audiju je problem, ker bo mogoče šel, ker je en že dal ponudbo, pa čakajo, če bo dobil kredit. Bmw je pa meni predrag, ker je star že 5 let in mi je to preveč keša za tok star avto, pa še prtljažnik mi ni tok velik (sej veste, jaz rabim ogromno placa). Ampak moj totalno navija za tega bemfla, tako, da se morava do ponedeljka odločit.

Karkoli je cojka včeraj delala in mrmrala, je pomagalo. Tai je spal ko ubituser posted image Tako, da sem jo kar prosila, da to ponavlja vsak večer. cojka ne danes pozabit, pa čeprav imaš družbo. Bom tebe krivila če ne bo spal. Ti ga pol kar pridem uštulit.

Pa ne morem verjet, da se nam je pridružil en malo starejši sraček. andrazk upam, da te nisem zdej preveč postarala, ampak trenutno so v naši družbi samo mali srački. In res pohvalno, da nas bere moški. Mojemu se pomoje utrga ob takih bedarijah.

A tako kazen dobim, ker sem šla avto gledat in nisem imela it časa na kavo s cojko??? Nisem bila deležna tiramisujauser posted image Packe!user posted image

mkbk super za Filipauser posted image Sam, da je bolje in naj tako tudi ostane.

Da pa se ne boste kregale katera bo nesla tiramisu, jaz nekaj predlagam. Najbolje je, da ga cojka dostavi meni in ga jaz pripeljem. In to bo itak NEVER.
Zdej pa res moram pridt no. sam dejte tako uro, da bo moj doma. Že vnaprej povem, da v sredo in petek ne morem. Pa če bo dopoldne skor ziher ne bom mogla, edin s tamalim.

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.4.2010 21:50:45   
krtkova
Sm mislila, da bom prišla zvečer gor in da bom imela sto strani za prebat, je blo pa vsega skupi 5 postov.user posted image  Matr, kva je zdej z vami, srake??

Midva sva šla na kosilo v Favolo - še kr dobr, pol na en drink in do zdejle sva sedela na balkonu, ob svečki in klepetala.user posted image user posted image  Ful lepo sva se imela. Ja, zdej se je pa začel boks in sm zvisela, a sem lahko šla vsaj vas pozdravit.

Tiramisu od Cojke je bil svetoven!!user posted image  Sestrična od cojke nas lahko mirne vesti naziva srake in se tudi včlani v klub srak, ker ima veze (družinske!!user posted image user posted image ).

Skrbi me odsotnost Aglaie!!user posted image  Upam, da ni kje na polju in rojeva.user posted image

Jutri mam brazilko, če se bo slišalo dretje iz Savskega sem to jaz!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Plavalne kape
petruska

Ali v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?

Da (10%)

Ne (88%)

Samo pozimi (2%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!