Majček28
|
evo, spet jaz težačka.....hm ja, res sem od cojke sestrična, imava velik skupnega, ampak se mi zdi da se težačkanje stopnuje z vsako generaciji in glede na to, da je cojka mlajša od mene.....hm, sej veste kam cilam, a ne pa kar se tiče števila postov...jaz sem na forumo že od 2008 pa sem šele predvčerajšnim prišla čez 1000....tko, da se vid kdo je najcečja čveka oz. po vaše sraka.....pa smo spet pri cojki vidim, da se menite za srečanje v Bolivarju pa da je govora o tiramisuju.....no, sej se nočm nič ponujat, ampak sem zelo bliz Bolivarja doma in če vas slučajno ne bi s tiramisujem not spustil se javim, da ga z veseljem spravim v svoj hladilnik .....no, sej če mi ne zaupate ste vse vabljene kaj dost ne morem komentirat, ker sem čisti 'intruder' med vami, ki, kot vidm, ste že utečene srake in kofi-frendice a ja, pa še to, vidm, da se vas kar neki želi drug teden slikat....no potem se bomo pa spoznale, ker sem jaz tud z cojko zmenjena, da ovekovečiva svoja trebuha skupaj....ne vem če bo še taka priložnost, da bosta dve težačke s trebuhi skupi na fotki ....cojka, drž noge skupi pa tvojo mantro zalaufaj na polno, da slučajno ne boš pred 17-tim v P slučajno... brazilska....pri men ni delovala, sem šla rodit 3 tedne po brazilski, tko da.... srake.....a vas jaz sploh tko lahko nazivam, glede na to da sem tko mal aktivna pri vas?....želim vam lep vikend