krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka cojka - ni panike, jst sm itak zmenjena s fotografom maja za fotkanje zuni še skupi z ... tko da sploh ni problem... bom mela itak dost slik... a mi lohk pol prosim razložiš,v čem je fora, da se še k cojkinemu bratrancu štuliš zraven?? Sori, nočm bit nesramna, sam že na Fb-ju sm razmišljala,če nisi mal obsedena s fotkanjem same sebe. Jst osebno kot bajska nosečka si tud pod razno nism took všeč. Moja brazilka + noge do kolen je stalo 38, kar je najdražje kar sm doslej bila. Je pa res, da je tud najmanj bolel do zdej. Je pa una moja prejšnja mela tud tak vosek, da ni rabila trakov, sam če zdej pomislim, tist kr bolj boli. Sem pa zdejle predčasno iz kocnerta Hazardov. Kolk je bilo kul!!!!! Super so!! Sam glede na to, da se je ob 22h začel el classico (za nevedne srake; fuzbal med Barco in Real madridom - pomemben derbi) in da moj tega za nič na svetu ne b zamudil (Aglaia, pa tvoj?? ), sva sklenila kompromis, da vsaj na uro in pol koncerta gre z mano (pa čeprav je on poznal vse komade, jst pa ene 4 ). Sm pa plesala oz. đuskala, kot da bi ne bla noseča, čim sm pa zapustila dvorano in šla peš me je pa vse bolelo. Nič jasno!! Očitno moram s plesnimi koraki okol hodt, al kva??? Sasa1975 - sva že zbrala krajši dopustek. V Poreč bova šla, verjetno zadnje dni aprila!! Sam moram v ponedeljek v agenciji preveriti, če je frej. Tko, zdej pa na kavč, pod dekco, in navijat za; Puyola, Messija, Valdeza, Danija Alvesa, Ibrota (tako zvani Nogalo), Iniesto, .... in ostale fejst fante od Pepa Guardiole!! Forza Barca!!!