|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
9.4.2010 21:52:11   
krtkova
še to: ful sm hepi za Gumbka¨!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
9.4.2010 22:14:02   
Anonimen
krtkova sem mislila, da imata danes romantični večer ob petju. Sta raje prenehala?user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
9.4.2010 22:15:15   
Masha_M
aglaia: Jap, si zadela priimek. :) Donat verjamem da pomaga proti zgagi. Meni pa predvsem proti zaprtju. :( Z zgago na srečo še nimam problemov. Drugače se pa ravnokar nacejam z eno šumečko kalcija, pa da vidimo, če bo ponoči kaj razlike. :) Simfiza je pa res ****. Na Wikipediji celo piše, da je pogosto povezana z depresijo, ker uboge nosečke spravlja tako v obup. Jaz sem sicer še vedno prav super volje, tako da je za preživet. :)

Mali Misek:
Dragi mi je že prinesel šumečke kalcija in magnezija, tako da se eksperimentiranje lahko začne. :) Drži pesti, da najdem winning kombinacijo. :)

Drugače pa je lahko kar official. Bolivar v sredo, 14.4.2010 ob 11h. Zemljevid. Pejđ. Sadne kupe.

Drugače sem bila pa danes pol dneva precej tečna zaradi službe. Za nosečnost sem povedala prvi delovni dan v 2010. Za plane za dopust (ki so mi ga potrdili) nekje v februarju. Včeraj po pregledu pridem k šefici, ji povem da se poletni plani ne spreminjajo, ker PDP ostaja enak, da pa sem dobila predlog za 14 dni bolniške, kar pomeni da me 1 mesec ne bo, ker imam potem še prvih 14 dni dopusta.

In mi pravi, da mi je to mislila tudi ravno že sama predlagati. Potem sem bila tako navdušena, da sem kar načrtno preslišala njen dodatek, da je to mislila predlagati, ker: "Imamo dosti projektov in rabimo predano osebo, ki naloge izpelje do konca". Mislim... wtf?!?!

Danes pa pride do mene in začne palamudit, da ona pa tega ne bi, da bi raje videla, da bi z drugim tednom nastopila kar dopust in ne bolniške in naj pokurim vseh 5 tednov v enem kosu, potem naj grem pa po tem k osebni zdravnici in ji rečem, da komaj živim, da imam glavobole in ne morem sedet in naj naredim "firmi uslugo" in se poskušam zmeniti za 2 meseca bolniške, da bo vsaj 1 mesec na stroške ZZZS. Ker pravi, da njej in firmi ni v interesu, da grem in potem vmes prihajam nazaj, ker potem ne more na moje delovno mesto postaviti nove osebe in so stroški itd.

In ji razlagam, da sem za svoje glavobole ginekologu povedala že čisto na začetku in je rekel, da mi ne more dati do konca bolniškega staleža, ampak naj v primeru glavobola pač hodim k osebni zdravnici po 1 dan bolniške naenkrat. In ji povem, da je ginekolog direktno rekel, da do 30 dni se da brez težav zmenit, ker gre v breme delodajalca, več pa ne ker gre na komisijo in potem rabiš kar nekaj dokazil in izvidov, jaz in mali Žabon pa pač nisva življenjsko ogrožena. In bolj ona meni tupi, da to je odvisno samo od tega koliko si se pripravljen potruditi in biti prepričljiv ter kako dober odnos imaš z osebnim zdravnikom in naj pač poskusim to narediti v dobro firme. Svašta res...

Kot da je kdo glihkar z lune na glavo padel?!?! Saj ne rečem, čisto nič ne bi imela proti, da sem od zdaj pa do konca doma, skrbi me samo to, da se ne zajebem če zdaj pokurim dopust, da si s kako izsiljeno bolniško nadanem mlinski kamen okrog vratu in bi morala biti ves čas doma in da bo potem še večja štala, če dobim 1 mesec, mi prekinejo za 1 dan in potem spet 1 mesec do konca, ker bom poslušala očitke da se nisem dovolj potrudila in nalagala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Služba

No ja še dobro da GREVA JUTRI KONČNO PO VOZIČEK V ITALIJO. Janeja Slalom Reverse, zelene barve. V Monfalcone! Komaj čakam in se že veselim kot otrok nove igračke. :) Iiiiiiiiiiii! :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
9.4.2010 22:18:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
Drugače pa je lahko kar official. Bolivar v sredo, 14.4.2010 ob 11h. Zemljevid. Pejđ. Sadne kupe.

A to je zdej zanalašč ravno ta dan, ko imam jaz guser posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
9.4.2010 22:20:30   
Masha_M
Sploh ne. Samo to sredo je termin palil, pa sem sklepala, da bi moralo biti drug teden podobno. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
9.4.2010 22:21:23   
Anonimen
Masha_M tale tvoja šefica jih pa seka no. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
9.4.2010 22:22:54   
andrazk
Pa ne morem verjet, da se nam je pridružil en malo starejši sraček. andrazk upam, da te nisem zdej preveč postarala, ampak trenutno so v naši družbi samo mali srački. In res pohvalno, da nas bere moški. Mojemu se pomoje utrga ob takih bedarijah.

He he, raje sem starejši kot pa da sem sraček. ;)
Počasi počasi bova tudi sama prispevala enega mlajšega Žabona, tako da se vse zgliha. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
9.4.2010 22:23:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Sploh ne. Samo to sredo je termin palil, pa sem sklepala, da bi moralo biti drug teden podobno. ;)

Pol me pa spet ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker imam g ob 11.30 v Postojni.

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
9.4.2010 22:26:40   
amazonka3
Se pokorno javljam, zdaj bo vikend in se boste vse veselo muckale s svojimi dragimi, jaz bom pa samauser posted image
Uf, še 4 tedne, pa bo.

No, vsaj postov ne bo veliko. Bolivar ex Strelček - pridem.

Tolk se trudim, da vam sledim, amapak Krtkova, gumbek?? O.k., never mind my messed mind.

Grem z vsemi štirimi naproti dolgočasnega vikenda, čeprav bo ta starejša jutri superstar v šolski predstavi (ja, delovno soboto imajo).
Skratka en lep vikend, zdaj grem pa vso svojo sveto agonijo zdravit pred TV ekran in gledat Zavca, kako bo premlatil tistega latinota, in potem bom zaprla oči in si predstavljala, da sem Dejan jaz in da mlatim.....user posted image user posted image user posted image ahhh, kaj bi mi brez domišlija.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
9.4.2010 22:26:41   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Jutri mam brazilko, če se bo slišalo dretje iz Savskega sem to jaz!!!user posted image

bom napela ušesa! kdaj maš? user posted image jutr bom namreč v savskem ker moj igra nek streetball al ne vem kaj pač basket turnir in je reku da nej pridm navijat ... itak nimam nč za delat user posted image

sicer pa ... tooooooooooooook mi je dolgčas! prepleskal smo, pol je pršla tašča in je spucala vse u nulo, jst se niti taknt nism smela... sm mogla skos ležat na kavču user posted image ... moj je bil medtem na košarki in zdej je v službi! noro! not! user posted image

bolivar v sredo men mislm da odgovarja user posted image user posted image user posted image

masha_m - sam to je pa res no comment! ampak brezveze da se sekiraš! nared tko k ti hočš!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
9.4.2010 22:32:12   
amazonka3
NAX, kaj pa če nafehtamo Mašo za dan prej al kasneje? Ampak potem moraš obljubit, da res prideš. In Maša mora dat dovoljenjeuser posted image za premik termina. Je pa res, da je vse odvisn od zaloge Mascarponeja v trgovini (Cojka mora nardit tiramisu)user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
10.4.2010 5:26:49   
krtkova
Evo, ekskluzivno javljanje samo za moje srake sredi noči!!!user posted image  Da vam dokažem, da ne lažem, poglejte uro objave!! 5 in 15 min!!user posted image  Sploh nisem še čisto nič spala danes. Pa da vam povem,da ni problem v tem, da  ne bi bila zaspana, ampak v tem, da imam levo nogo tako nervozno (sindrom neminrnih nog - kar ni šala, kot so ene mislile, ampak potrjena bolezen), da ne morem zaspati. MEŠA SE MI!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolivar - mene v sredo ne bo!!!! Predlagam torek, da bo lahko tudi nax prišla!!!! Smo se tudi Cojka, MM in Sasa1975 danes nekaj pogovarjale o torku. Tko, da če ti je vseeno Masha, kdaj organiziraš, bi potem predlagal raje torek.

Koliko vas je za torek;
- krtkova
- nax (sam pol morš pridt!! - naj te magari Cojka prifura)
- aglaia (če me drži za kolenček, jo prifuram jazuser posted image )
- MM
- Cojka
- Sasa1975

Če sem kakšno preveč napisala, se opravičujem. Ostale se dopišite.

Če pa vam vseeno bolj ustreza sreda, da ne bo nesporazuma, pa tudi ni problem, žal pa mene in nax takrat ne bo in mislm, da tud aglaie ne.user posted image user posted image

Nax - nocoj nisva prepevala, vsaj ne narodnih. Sva bila na balkonu ob svečki in je moj prepeval pesmi Hazarda, ker greva jutri na koncert in se je najina pupa ful premikala od navdušenja.

No, pa še nekaj; sva se odločila, da poveva, kako bo Eviti zares ime!!user posted image user posted image
Takole:

user posted image

Upam, da vam je všeč.user posted image user posted image

No, tkole, zdej grem pa še poiskati hotel, kamor me bo moj peljal za nekaj dni (po vzoru MM in njenega dragega - sem mu povedala in je rekel, da pejva še midva- žal pa ne moreva isti vikend (da bi se vsaj kje dobili, ker gre moj takrat na neke 4.000m visoke gore user posted image ). Grem surfat po agencijah. Upam, da majo ponoči odprto!!user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
10.4.2010 8:15:21   
krtkova
no, ob 6h šla recimo mal spat,kr na kavč, zdejle pa že jem zajtrk.user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
10.4.2010 8:33:21   
živa
krtkova, če te kaj potolaži, recimo zadnji mesec začneš spet spat kot ubita - take so moje izkušnje user posted image .

Ime pa user posted image user posted image user posted image . Meni je to res lepo ime; no, mojemu seveda ne (ker ima punčko s tem imenom moja predhodnica user posted image ).

Torek, tortice: velja.

Grem gnezdit user posted image , tj. pospravljat mansardo, kamor morava preselit najino posteljo, da bo v spalnici prostor za bejbija user posted image . Mogoče me pelje celo v šoping za knjižne omare user posted image , če se bo kaj kmalu zbudil user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
10.4.2010 8:37:45   
amazonka3
Jeeeeeee Krtkovauser posted image user posted image user posted image user posted image nadnajlepše ime!!!!!

Jaz sem tudi za TOREK - BOLIVAR.
Če potrebuje katera prevoz, sem tudi jaz vozna in lahko pripeljem in odpeljem, skratka se grem taxi službo.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
10.4.2010 8:39:42   
krtkova
se vidi, kdo je v soboto zjutraj pokonci; mame z več otroci in jaz!!user posted image user posted image

sem vesela, da vama je všeč ime!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
10.4.2010 8:41:00   
krtkova
Koliko vas je za torek;
- krtkova
- aglaia (če me drži za kolenček, jo prifuram jazuser posted image )
- MM
- Cojka
- Sasa1975
- Živa
- amazonka3

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
10.4.2010 8:47:53   
MaliMišek
Dobro jutro!

Joj Krtkova, če bi vedela da si pokonci bi te poklicala in bi šle lahko na nočni pohod user posted image . Jaz tudi nisem skoraj nič spala user posted image , pa zdej res ne vem a je kaka luna bila ali pa je v bližnji prihodnosti.
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

No, tkole, zdej grem pa še poiskati hotel, kamor me bo moj peljal za nekaj dni (po vzoru MM in njenega dragega - sem mu povedala in je rekel, da pejva še midva- žal pa ne moreva isti vikend (da bi se vsaj kje dobili, ker gre moj takrat na neke 4.000m visoke gore ). Grem surfat po agencijah. Upam, da majo ponoči odprto!!

user posted image user posted image user posted image user posted image super!!! Škoda edino da ne gresta isti vikend user posted image , no ampak važno da še malo uživamo v dvoje!!! Si že kaj našla?

Ime meni je ful lepo user posted image !!!

Bolivar pa meni tudi bolj ustreza torek kot smo se že pogovarjale na pijački! Pa še nax bi lahko prišla user posted image (bomo zganjale foušijo nad tvojim trebuhom (ki ga nimaš!!!) in seveda tamalčkom user posted image ).

Aglaia zakaj si tako sumljivo tiho? Pa Cojka? A se že kej dogaja, al je samo Aglaia padla v depresijo zarad butastih filmov, ki jih non stop gleda (no sej jst sm dons ponoč tud gledala enga, da ne bo pomote user posted image ), Cojka se pa še vedno baše z burekom user posted image .

Masha si zadela čudežno kombinacijo user posted image ? Upam, da si jo, ker meni to res pomaga.

Ne slišim še nobenega dretja, tako da predvidevam da se brazilska še ni začela user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 8:58:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 9:02:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
10.4.2010 9:11:36   
Masha_M
Nisem nič posebej navezana na sredo, tako da bo jasno tudi torek okej! Samo da nas bo čim več in se bomo imele čim bolj luštno. ;) Pa tudi jaz lahko katero poberem ali pripeljem, če rabi.

MaliMišek: Včeraj sem poskusila z eno tabletko kalcija in me je skoraj skoraj prijel krč, ampak na koncu ni. :) Zdaj trenutno razmišljam o kombinaciji zjutraj mg, zvečer Ca. :P

krtkova: Meni je zares lepo ime! Meni je bila za punčko med favoriti Ela, ki je kar podobno. No, ampak zdaj iščemo itak opcije za Žabona, tako da se mi odpira vse na novo. :D

bcljka: Saj se poskušam ne sekirat, samo ne rata vedno. Če me že sekirajo ne, me pa 100% jezijo! Zdaj bo 2 tedna bolniške + 2 tedna dopusta in pika. Ne morem rečt za bolniško ginekologu + zdravnici, potem se pa kar malo premislit, da ne rabi več, da bo dopust tudi čisto okej. Kdo mi bo pa potem sploh še verjel, ko bo res kaj ornk narobe. :(

Drugače greva pa midva čez kako uro po voziček v Italijo!!! In ja, vem, da se ponavljam, samo mi čisto dogaja. Poslušam Kreslinovo Tvoje jutro, dragi mi stiska svež pomarančni sok in za nekaj časa je konec službe!!! ;)

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.4.2010 9:28:46   
petrca2507
Zaenkrat se bom samo na seznamček dodala, ker se mi mudi na depilacijo.

Koliko vas je za torek;
- krtkova
- aglaia (če me drži za kolenček, jo prifuram jaz )
- MM
- Cojka
- Sasa1975
- Živa
- amazonka3
- petrca

masha...moja kombinacija proti krčem je 2 tabletki Mg tekom dneva in 1 tabletka Ca malo pred spanjem.

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.4.2010 12:40:33   
mkbk
Jutro, al dan!

Nism mogla, da se ne javim! (ta je taka, slovenska user posted image )

Tukaj sm blizu savskega naselja, a mislite da je to cviljenje, ki ga slišim od naše krti!?

Cojkič, kje ti kupuješ vse te tunike, k zanč v azurju si bla ful luštn spedenana. Jst sm si pa ta teden kupila eno dolgo obleko kao za po porodu, k je zgledala tko da bolj šlaufe prikrije...user posted image

MAsha M kaj pa če bi mela 4 urni delovnik z bolniško - mogoče pa bo tko šefica kaj bolj happy.

ej bejbe, mene ne bo v tork ker gumbek še ne gre v vrtec...mah bogve, kdaj vas bom naslednjič vidla, k tele aprilčice ste itak čist sumljive, jaz bi vas pa rada še kej....

Včeri sm pa jst zakuhala user posted image user posted image in mam skor 38 -sej kolkr vem, to še ni neki kritično, se pa počutim gnilo od znot navzven - presneti Gumbek me je nalezu, ko se vztrajno po men slini in hoče kar naprej iz moji šalc pit. Upam, da se bomo res še v kratkem kej dobile, dokler vas/nas je vsaj še nekaj v enem kosu. user posted image DRŽIM PESTI ŠE ZA ENO SRAČENJE - sicer pa če bomo tkole blani kar naprej mi ne bo uspelo nič za Laro prištimat in to me je zdaj začel skrbet en malček. Kakšen mesec pomoje še mam, samo je user posted image ko nikol ne veš kaj bos pet prinesu iz vrtca

aja, krtkova, (in še ena je pisala, pa je nimam v spominu) midva z mojeim naj bi tud šla na nek romantični vikend, seveda, če nam bo zdravje dopuščalo. Meniva se za okolico Benetk (Rimini mislm, da je odpadu) al pa Dunaj.

Any suggestions???

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.4.2010 12:51:06   
krtkova
Joj, sm pozabila pokomentirat kdo je Gumbek; od MKBK sinček ma dva učka, ki sta taka, k dva gumbka in jst ga kličem Gumbek in ko bi ve vidle njegov pogled s temi učki...........ah, stopiš se!!user posted image user posted image A zdej si pa še ti zbolela????? MAtr noooooooooooo!!!!user posted image

Nism jst cvilila v savskem naselju, ker moram priznati, da me tokratna brazilska sploh ni tok bolela.user posted image  Aglaia - enkrat je vmes celo popihala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm se taaaakoj nate spomnila in me je prec nehal pečt, ker mi je šlo tok na smeh. Sam res, dons res ni blo tok panike!user posted image  Marjanaj - hvala da si mi povedala za ta salon.user posted image

Drugače grem pa s tastom na kosilo, vabi za svoj rd!! Mnjami!! Sm glede  na to, da sm spala samo dve uri, se mal bojim, da bom vmes kr padla po mizo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.4.2010 12:54:43   
Anonimen
Helou.

Krti, bemtis, ko tako berem, da ne spis mi gre kar malo na jok! Jaz bi te kar k sebi vzela ponoci. Ampak ne vem kaj bi to pomagalo, ker bi jaz zraven zaspala. Res upam, da se uspes vsaj malo naspati. Ali pa mogoce ne rabis toliko spanja in lahko ponoci se en faks naredis. Predlagam fedeve, v casu porodniske prides do diplome, ziher user posted image
Sem pa razmisljala kaj bi jaz delala, ce ne bi mogla spati. In pojma nimam, verjetno bi sla kar v Polje. Namrec odkar gledam neumne romanticne komedije in risanke, so me zaceli ful psihirati prizori iz kaksnih hudih grozljivk, ki sva jih vcasih gledala. In ponoci ne morem vec v temi na wc ampak po celem hodniku luci prizgem. Aaaa, komaj cakam, ko me bodo osladni prizori iz teh filmov zaceli strasiti. Pa zivali iz risank. Zdaj gledam vse risanke se enkrat, ker ko pride mala bomo nekaj casa samo sinhronizirano gledali. In v vsaki risanki je en lik ziher Tanja Ribic in ko njo slisim, me ima, da bi se malo rezati zacela user posted image user posted image

Aja, se glede imena. Totalno faus (fous?favz?)!!!! Jaz sem tudi hotela Emo pa je moj sral s tisto Nezo, da sva si potem mogla dati veto na obe imeni. In potem smo ugotovili se, da je moji babici (po ocetu) ime Ema in bi mi vsa ostala druzina (disfunkcionalna, remember?) totalno zamerila, ce bi ji dala tako ime in smo pristali na Zoji. Sem pa ful ful vesela, da bo Zoja imela kolegico Emo (pa Laro od mkbk ne smemo pozabiti seveda!), tako da bo moja zelja po imenu vsaj malo zadovoljena user posted image

Cojka sanjala sem o tvojem tiramisuju in v sanjah sem ti poslala moj recept, ti pa si ga popravila. How cool is that? user posted image
Me veseli, da je zurka uspela. Nisi povedala kako so bile G vsec majcke?

Tudi meni je marjana poslala slikico. Ful mi je zanimivo gledati te male pamze, ki so si naceloma precej podobni, ampak se vseeno malo razlikujejo. Sem sla vceraj prav detajlno gledat Zaka od NN in Tiborja. Je pa Tibor slikan med spanjem in rokice ima tako sklenjene, kot da moli user posted image user posted image Sem Marjani sms napisala, ce moli, da ne bi se kaksna sraka rodit prisla, ker se nas je ze v trebuhu naposlusal user posted image

No, jaz definitivno ne grem se rodit in ne vem kaj naj se naredim, da malo pospesim vse skupaj. Mogoce pa jaz cepa sploh nimam user posted image Vceraj sva imela vselitveno zurko za njegove sorodnike in sem cel dan pucala in kuhala in pekla in sesala in brisala po tleh in perilo obesala in vso to gospodinjsko sranje pa nic! Nic, niente, zero ... user posted image Spala sem kot dojencek. Damn it! Je pa moj imel zjutraj spet epizode s prestavljanjem ure pa sem tudi to stoicno prenesla. Cist hudo.
Aja, zdaj sem se spomnila. Mozeku sem vceraj razlagala, kako se je Andrazk pridruzil ljubljanskim noseckam in mu prepovedala, da se on tudi pridruzi, ker potem ne morem simfati njegovega psihoticnega strahu pred psmi in njegovega panicarjenja, brez da prizadanem njegov ego. In potem je zahteval, da mu pokazem tisti post o psih in je zahteval, da napisem opravicilo, ker bojda sploh ni bilo tako, kot sem jaz napisala in sem vse prenapihnila. Bojda se je on (medtem ko je sel proti LPP) pac odlocil tisti dan iti s kolesom! Hahaha, neumnez! user posted image

Mkbk, super za Filipa!! Mali je mogoce samo rabil malo pocitka, da se je telo okrepilo. No, upam, da je zdaj s temi virozami konec in da se lepo uvede v vrtec, da ne bo potem panike, ko pride Lara.

Pupa in Zvezdici saj vem, da sta busy s svojima punckama, ampak pridita se kaj naokoli.

Nax, a bosta prisla z malim v torek?

Srecanje, jaz sem tudi za torek, kot je povedala ze moja sefica Krti user posted image

Masha oooo, kako mi je to znano! Glupa sefica. Mene je moj sef hotel odpustiti (!!!), ko je zvedel, da sem noseca potem me je pa prisili, da sem sla fejkat da sem anksiozna, da sem dobila rizicno. Bedarija! je pa res, da moras ful toziti in lagati in potem ti ginekolog napise in osebna zdravnica in potem naceloma kar podaljsajo. Sem pa zadnjic spoznala mami enih dvojckov (epruvetka) ki je imela res ful problemov pa ji niso dali rizicne. Potem je pa 12 tednov lezala v porodnisnici in rodila v 32 tednu. Z malima je sicer vse ok, ampak je ful grozno to slisati. Jaz pa sem doma sedela pa se sama sebi smilila, ker mi nic ni bilo. Whatever.
Bcljka, kaj si pa ti rekla, da si dobila rizicno?

Aja, vceraj sem naso malo ful slabo cutila. Nisem nastela 10 gibov v 12 urah. Sicer sem vmes popoldan spala ampak ... ne vem no. Cojka, ti si rekla, da je Marjana malega slabo cutila, a ne? Ne vem kaj to pomeni. Sem sla guglat in mi je itak ven vrglo samo smrt otroka, tako da mi to nic ne pomaga. Sem pa potem do enih zjutraj gledala filme v postelji in se mala je premikala. Zdaj pa ne vem ce se to tudi steje med gibe ali ne? Ker pac ni v tistem casovnem obobju 12 ur? Je sploh se katera, ki more steti gibe al to samo meni dajejo za delati, ker vsem razlagam, da mi je dolgcas doma?

Kaj sem se pozabila? Sasa, amazonka, MM ... upam, da se vidimo v Bolivarju. Natasa se tudi nic ne javi, me ona tudi prehiteva? Tanika, ti si zdaj na vrsti, a ne? Kaj pa NN, je ze doma?

No, to je to od mene. Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......