|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
11.4.2010 10:45:49   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

imam delavni vikend in ker je zadnji potem me pa dobro leto ni v službi, naj jim bo...sej ura bo hitr 3, a ne? user posted image

Nisem ti fouš, da imaš delovni vikend....naj ti čim hitreje mine user posted image . A ti pošljem kakšno zoprno stranko, da bo čas hitreje tekel user posted image ?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.4.2010 10:52:47   
Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

A ti pošljem kakšno zoprno stranko, da bo čas hitreje tekel user posted image ?

pa sej sem vedla, da ste ve prave srake in da takoj priskočte na pomoč...user posted image user posted image ....ti kar pošlji, bolj zoprna boljš bo....pa prideš user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.4.2010 10:54:35   
Masha_M
Samo na hitro par besed, preden najdem eno uro in pol, da vse preberem za nazaj in potem še pokomentiram. user posted image

Dobili smo voziček in sem full zadovoljna. Saj sem rekla... kot otroček z novo igračko. Naročila sva tudi posteljico in previjalno mizico. So imeli Italijani eno (za moje pojme) zelo ugodno akcijo: posteljica, jogi, komplet posteljnine (odejica, povšterček, obloga, rjuhica, prevleke), previjalna mizica na 4 predale, z dvižno zgornjo ploskvijo + banjica za 450 €.

Naročeno je že, prevzeti greva pa kasneje, da zdaj ne bo gužve. :)

No, zdaj se greva pa igrati z lego kockami za odrasle - beri sestavljati Ikein predalnik.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.4.2010 11:17:09   
petrca2507
Dobro jutro

Jaz sem bila danes že ob 6.30 pokonc, ker so ob 7h prišli po pse in jih odpeljal v Varaždin na tekmo. Vmes se je še moj dragi zbudil in si šel delat zajtrk. Mi je vmes tko zadišal do spalnice, da sem ga prosila, če še men naredi. In seveda je to njemu v največje veselje. Po zajtrku je on na hitro skočil v službo, jst pa nazaj spat (nadoknadit zamujeni spanec). Zdej pa čakam, da bo ura 12 in se odpeljeva k tašči na kosilo.

Moja noč je bila danes malo manj super. Ponoči sem se kar naprej zbujala. Pila sem ko zmešana in hodila na WC. Krči me k sreči ne grabijo, me pa nekaj čudno boli na notranji strani stegen, čisto na vrhu (pri "tamali"). Ponoči se zaradi tega komaj obračam. Zdej pa ne vem, a gre za musklfiber ( v torek in petek sem bila na krajšem treningu in sem mal laufala) al je kaj drugega. Med samo hojo je OK.

Depilacija...jst si včer (še) nism upala delat brazilske. Sva šle pa s kozmetičarko kar globoko pri bikiniju. In po depilaciji mi je za blažitev bolečin dala gor hladilne blazince, potem pa najprej namazala z enim gelom, na koncu pa še z losjonom. Za naslednjič sva se zmenile kar za brazilsko. Ker če boli malo bolj od tega včer, bom brez težav potrpela. user posted image

nax...upam, da se vama kmal uspe uskladit glede avta. Moj dragi je tud začel gledat, da bi mogoče midva enga zamenjala. Jst sm sicer bolj za to, da bemfla 3 karavan obdrživa in xsaro picasso zamenjava za večjega enoprostorca, on bi pa rad karavana zamenjal za večjega (BMW 5 ali audi A6). Čeprav...dokler samo gleda, naj uživa. user posted image Jst mu ne pustim niti enga evra dat za avto, dokler ne bomo preseljeni.

V torek bi ti tud jst pomagala pri nošenju Taička, ampak sem že cojki obljubila, da poskrbim za tiramisu. user posted image

MM...kaj sta ti in tvoj staknila? Upam, da res ni kaj trebušnega. Čim prej se pozdravita user posted image

masha...super za voziček, posteljco, previjalno in vse stalo. Moja previjalna je menda že v kosih nabavljena, zdej je pa od strica odvisno kdaj jo naredi.

krtkova...kakšne masaže pri tvojih bolečinah v nogi pa ne bi pomagale? Ker bit tkole pokonc vsako noč res ni fajn. A lahko vsaj tekom dneva nadoknadiš?

majček...zanimivo, da ni nobene stranke. Sej zdej bo kmalu 1. maj in počitnice. A je folk nehal hodit na dopuste v tem času?

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.4.2010 12:08:02   
Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

majček...zanimivo, da ni nobene stranke. Sej zdej bo kmalu 1. maj in počitnice. A je folk nehal hodit na dopuste v tem času?

petrca....je zunaj sonček in ga vsi hočjo izkoristit...čudn, a ne user posted image .....pa večina jih seedi pred centrom in kofetkajo, za kakšne počitnice si pa ponavad vzamejo čas med službenim cajtom pa pošiljajo maile in kličejo....dons je pa nedelja in so vsi bolj na izi in na off

nax....ti bom lahko jaz pomagala nesti voziček al pa tamalega....imam še svežo prakso od doma user posted image ....upam samo, da mi uspe pravočasno, torej pred tabo, prikolesarit do Boliverja.......kar se tiče tiramisuja mi ga itaq ne zaupate (in prav imate user posted image ), sem pa lahko vsaj mal koristna pa pomagam kako drugač

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.4.2010 12:45:56   
bcljka
jutro!

nax - mislm da je Majaček28 še najbolj primerna kre ma prakso... ostale smo tkoaltko štoraste same s sabo user posted image

cojka - ena dobra stvar fotk, pr men so vsi na tekočem zarad fotk in potem če km grem me ne sprašujejo vsi istih nadležnih stvari ampak se pogovarjamo o drugi (normalnih) zadevah... ker men gre tud na živce k greš nekam v družbo stojiš na istem mestu, folk se menjava in vsak te vpraša popolnoma isto stvar... user posted image user posted image user posted image že Nejc je reku da bo kmal obolu ker ga vsak k ga sreča vpraša kdaj mata rok user posted image lih učeri je reku da si bo napisu na čelo user posted image

krtkova - a ti je ratal spat danes?user posted image

MM - upam da si bolš!

lep dan!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.4.2010 13:00:45   
mkbk
Srake srakaste pozdravčki od mene!

Ok, vidm, da sm 100 let za leseno žlico, al kako se že reče ker po moje EDINA tuki gor nimam brazilke, samo jao, men se zdi da to tolk boliii. Bom zdle počas zbirala nasvete, kam bi šla si to dat narest:Čeprov vse se ful depilerate, pol vas je pa strah rojevanja WTF user posted image

Jst sm bla včer zvečer prisiljena bult fuzbal na TV in gledat mojga kako je postal nenormalno vesel ob vsakem golu - tega nikol nam štekala, pa btw. glede boksa men se je tud ful smilu na koncu un Martinez ko se je še komi majal, Zavec ga je maltu, sodnik pa nič. Itak mi je pa čist zgrešen, da se grejo v glave boksat. Bah!

Krti, če gresta v poreč, pol morta pa nujno prit do nas V vrsar - pomoje bomo v istem terminu tam (to je ene 15 min vožnje) -če ne pa pride gora k Mohamedu, a ne?

MM hvala, za dobre želje, jst pa tebi enako kr vidm, da si v skor podobnem zosu -kripl bataljon... Ja jst sm pa dons boljš, po mojm bom jutr že čist frišna, HB, ker sm bla že čist napsihirana, da mam angino k me je tok grlo bolelo, ma je dons že velik boljš. Ti pa pošiljam eno user posted image . Pa še to: sm prebrala in ti povem, da mi gre tok najetre tak neuvideven folk, k misl kok je uizi nosečki se ob treh ponoč v avto usest...no ja glavno da je pa drugim komot. Jst mam takih primerkov v svoji familiji kar nekej.

Glede na to,da sva s Filipom boljše se mogoče prideva pofočkat za 15 min v torek K on gre glih okol 12 pol spat, pa če prideva mal čez enajsto...sej pravm ni še 100%, amapak nax lahko ti tu jst pomagam glede Taia, če bo šlo (mislm zarad dvigovanja)! user posted image

Moj user posted image je pa trenutno šel v bauhaus,ker bo presaju rože .pa da vidmo, če bo še kej rasl. Jst grem pa mal počivat!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 11.4.2010 13:01:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.4.2010 13:15:37   
Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

jutro!

nax - mislm da je Majaček28 še najbolj primerna kre ma prakso... ostale smo tkoaltko štoraste same s sabo user posted image

moja 'praksa' ima zdele cca 12 kg in če doma štartam od spodnjega štuka mislim, da imam glih ene tolk šteng kot do Boliverja, tko da lahko kar v kosu vse nesem user posted image ...sej se hecam, no mišice pa lahko vseen posodim za kaj prijet user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Ok, vidm, da sm 100 let za leseno žlico, al kako se že reče ker po moje EDINA tuki gor nimam brazilke, samo jao, men se zdi da to tolk boliii. Bom zdle počas zbirala nasvete, kam bi šla si to dat narest:Čeprov vse se ful depilerate, pol vas je pa strah rojevanja WTF user posted image

jaz nimam prov nč rožnatih spominov na prvo brazilsko, samo vem da sem bla 100% da kaj tazga ne naredim nikol več, no pa sem spet pojedla zarečen kruh....moram pa rečt, da ta prvič k sem rodila sem rekla: Men je to tko OK, da bi se šla nadomestno mamo....torej res WTF, zakaj se je že treba bat iti rodit user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.4.2010 16:04:17   
amazonka3
Ej Majček, pa sej te lahko katera (tudi jaz) pridemo pobrat pred službo, da ti ne bo treba biciklirat po Dolenjki.

Sam tolk na kratko se javljam, spet tipkam ko besna in tako bo še nekaj tednovuser posted image
Drugače pa mkbk, fajn da si bolje.user posted image
MM, kva je to zdej, a ti kokr veljaš za štorasto al kako???user posted image
Nax, pomoje se bodo za tamalga kar teple, tko da ti ni treba skrbet. Vsaj za kako minuto se bodo srake spremenile v vzdihovalke user posted image user posted image ahhhhhhhhh.
Pa mkbk, jaz sem tudi še v fazi zbiranja poguma za brazilko (predvsem tam spodaj), tole bo treba en brainstorming udart v torek, da izvemo kam je naboljš it (oz. kje najbolj pihajo, a ne Krtkovauser posted image ).

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 11.4.2010 16:05:42 >

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.4.2010 17:16:42   
bcljka
cojka - prej sm pozabla napisat za tetra plenice od tosame... 2 roba sta taka kao tenka... uno k ti razlagajo v MŠ da jih morš dat skp za široko povijanje... ja in tud men se cufajo... no, visijo nitke stran... ampak me niti ne mot dokler se cela ne razpara user posted image

midva sva bla pa na cerkniškem jezeru in sm cela blatna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.4.2010 17:29:16   
krtkova
Jst bom bolj na hitro, ker sm se tok najedla pice (in še nutela torte), da ne morem sedeti pred računalnikom.user posted image

MM - tega ponoči tud pod razno ne štekam?user posted image  Koga si to hodila iskat in predvsem ZAKAJ?????? To mi moraš osebno bolj obrazložiti.

MKBK - če greva v Poreč, absolutno velja srečanje.user posted image Sem pa tud jaz včeraj tulila ob vsakem golu. Aglaia se je ob tem zgražala (sva bli na sms vezi), njen dragi pa je ves navdušen nad mano, da sem tak fan Barce!!!user posted image

Majčica - jst bi te pa res izkoristla glede na to, da delaš v turistični agenciji. A mi pošlješ na ZS tvoj mail, da ti razložim kaj iščeva?? user posted image

Spanje - ob 4h je prišel moj in me je uspaval. Nič erotičnega, da ne bo katera imela kakšnih vizualizacij. user posted image user posted image  In sm zaspala kot top!!user posted image  Se zjutraj zbudim in ura 7. Mi je blo mal čudn, ker da si pa po 3 urah spanja tkoo naspan in spočit,...ampak OK. Potem si naredim orenk zajtrk in grem na balkon pogledat, kolk je kej lepo. Ful mi je blo čudno, da je bil parking že tko prazen in ful folka se je sprehajalo po soncu. In na balkonu imam vremensko postajo, ki ima tud uro. In me skor kap zadane, ko vidim, da je ura pravzaprav 12!!!!!! Je una ta prva, na katero sm pogledala očitno crknila ponoči!!user posted image user posted image  Torej sem spala 8 ur v kosu!!user posted image user posted image  Moj dragi je največji car na svetu!!user posted image user posted image

Sva šla pa na izlet do Logatca (kjer sem vidla tvoje krave, aglaia!!!) in nato smer Žiri, v Rovtah zavila proti Šentjoštu in šla mal za Polhovim gradcem na odlično pico. Sva bolj avto peljala na izlet, misva sva namreč le sedela notr.user posted image  Sva pa vidla zelo lepe vasi!!

Zdej pa moj na balkonu hvata braun boju in študira nov mobitel, jaz pa grem mal....se uležt!!user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.4.2010 19:22:52   
MaliMišek
Jst bi tud nutela torto, pa sem danes na "dieti", kar pomeni da pazim kaj jem, ker želodček še ne prenese vsega user posted image . Sicer je že bolje, ampak še ni pripravljen na kaj sladkega user posted image . Upam, da bo jutri že čisto v redu user posted image .

Mkbk hvala za user posted image , je sigurno pomagalo. A ti si mela tud ful vneto grlo, no moj je bil na podobnem kot ti, revež ni upal niti požirat user posted image . No danes je bolje in ga ravno poslušam kako čofota v banji user posted image in prepeva user posted image . Mu manjkajo samo še gumijaste račke user posted image .

Krtkova user posted image za tvojega. Res je car!!! Naj te uspava tudi danes in tako do poroda, ko pride Ema pa zamnjate vloge user posted image . "Nočno taksiranje" ti pa razložim v živo.user posted image

Amazonka jaz se sicer nimam za štorasto, to je predvsem pogrutavščina mojega. Jst samo priznam da sem včasih malo pozabljiva user posted image .

Drugače pa komaj čakam torkove sadne kupe user posted image in Cojkin tiramisu user posted image . Jaz bom imela s sabo največjo žlico, kar jih imam doma user posted image . Pa super, da pride tudi Mkbk s Filipom (po domače Gumbkom) user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.4.2010 19:45:23   
krtkova
in ga ravno poslušam kako čofota v banji user posted image in prepeva user posted image . Mu manjkajo samo še gumijaste račke user posted image .

da se ne bo pol na Slovenije ima talent prijavu!!user posted image user posted image

zelo dvomim, da se bo mojemu dalu vsako noč početi to kar je počel včeraj. user posted image Ne pozabi, včeraj je imel nekaj pirčkov v riti in vesel je bil Barcine zmage. To pa ni vsak dan.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.4.2010 19:46:13   
Anonimen
Ojla!

Mi smo bili danes na rojstnem dnevu. In kaj mi moj prbije, ko pridemo domov. Če sem se imela fino? Ja lubi, zakon je bilo, od teh petih ur, ko sva bila tam, sem bila jaz zunaj mogoče pol urce z vami, ker ostalo sem bila itak v hiši s tamalim, ker ni bilo prav prijetno toplo zuni, pa non stop je bil lačen. Tako, da sem res uživala v družbi vsehuser posted image

petrca
a vidva imata bmw 3 karavana? Midva sva ga gledala, pa se men zid, da ima ful majhen prtljažnik. Milsim je dolg, samo na koncu se tako čudno zaključi, da se mi zdi, da kakšne večje oz bolj visoke stvari sploh ne dobiš notri. Mi je pa ful lep avto.
A ti pa ne hodiš na tekme s peskoti?

MM pa a se bo tole tvoje bruhanje nehalo. Revica.

No super, da je ste se javile, da mi boste pomagale pri nošenju Taia, da jaz lahko voziček strogam po stopnicah.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 11.4.2010 19:48:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.4.2010 19:55:49   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

tanika hvala za obrazložitev kje je cerkev. Samo zdej gruntam kje bi lahko bil rondo in mi sploh ne kapneuser posted image Ker če greš od velikega Mercatorja proti Trzinu ni nobenega rondoja. Bom preštudirala. Hvala.

Ups, ja to je pa zato, ker sm jst včeri mal zbluzila, tam je včasih bil rondo, pa ga že več let ni več. Mislila sem tisto križišče pri gasilskem domu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.4.2010 19:59:23   
tanika1
Hej!
Kako ste se mele dons. Midva sva bla dons na birmi, pa moram rečt, da je blo luštn, smo ble kar tri nosečke na kupu. Pa sonček je bil, sam je blo kar mrzlo. Ko pa sva prišla domov, je deževalo in med dežjem so ble tud snežinke. Pa sej to ne moreš verjet.

Drugače je pa danes rodila moja sestrična punčko, pa je mela rok 7.5, tko da me je prehitela:) Ampak sem zelo vesela zanjo.

Živa, daj mi kaj več napiši na ZS.
Za torek pa še sporočim, če mi bo uspelo prit.
lp

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.4.2010 20:17:38   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

in ga ravno poslušam kako čofota v banji user posted image in prepeva user posted image . Mu manjkajo samo še gumijaste račke user posted image .

da se ne bo pol na Slovenije ima talent prijavu!!user posted image user posted image

In potem mu bo žirija prjavla: "Slovenija ima talent, TI ga nimaš" user posted image ... no vsaj za petje ne user posted image .

Škoda, da se tvojmu ne bi dal vsak večer ponavljat vajine seanse user posted image .....bi bilo ful fino, da bi se še mal naspala.

Nax ampak Taiček pa ve kdaj mora bit fuuullll lačen....da mami ja nima nič od družabnega življenja.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
11.4.2010 21:10:55   
Anonimen
Zivjo punce.

Sem ze prej gor prisla, da bi vam kaj napisala pa mi ni okenca za odgovor odprlo, potem sem pa zaspala. Zdaj pa ne vem vec kaj sem hotela povedati. Hahaha user posted image

Vidim, da nobena ni glih zgovorna. Nax ima vsaj izgovor, ker je Tai skoz lacen, jaz pa ne vem kako bom zdrzala z malo pupiko. Ze zdaj sem cist utrujena, kako sele bo. In zdaj mirne vesti zaspim pred TV, kaj bom pa potem? user posted image

Krti, moj je cist izmucen zaspal vceraj. Tako da spet ni blo nic od krajsanja MV. Damn Barca! user posted image
Pupa, potem ti resno pravis, da to pomaga pri pospesevanju? A pa takoj prime (ergo grem rodit naslednje jutro) al je to dolgotrajni proces? Madona, tako se informiram o tem, kot da gre za lobotomijo user posted image

Ste se pa danes vse nekaj potepale. Midva sva pa ob kosiliu spila kozarec vina in potem se enega na balkonu na soncku in me je zmanjkalo. Ja, vem. Alkoholik sem user posted image

Krtkova, zakaj nista poklicala, ce sta se tu okoli potepala?!? Sentjost je se bolj na koncu sveta kot pa Brezovica! A ne, a ne, a ne? user posted image

Bcljka, a vidva se pa gresta, da imata vidva rok? V dvojini? Tako amerisko, we're pregnant pa to. Ne vem, meni to nikoli ni potegnilo. Last I checked I was the one giving birth so I guess I'm pregnant ... user posted image

Mkbk, vidis, da ste krepka druzina! Bravo bravo za vase imunske sisteme. In najbolj za Filipa seveda!! Pa pridita v torek!!

Cojka in Nax, jaz se nic ne bom nudila za nosenje ne otrocka in ne tiramisuja, ker se sebe ne bom do gor spravila. V Bolivarju sem se jaz s svojim bivsim dobivala in sem vedno 10 minut prej prisla, da nisem bla cist zadihana pri mizi. Pa niti noseca nisem bila. Me pa veseli, da nasa najnovejsa clanica Masha skrbi za nase fizicno udejstvovanje in za lepa bedrca!! user posted image

MM, ti si tudi bacile premagala! Cist huda si, no. Glede taxija pa ... ljudje znajo biti totalno egoisticni.

Kaj sem se pozabila? Ne vem, vsa sem nekam zmedena danes. Me veseli, da ste vse ok in da se kmalu vidimo!! A se je marjana kaj javila? Po moje sta sla danes ze domov z malim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1693
11.4.2010 21:33:59   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: nax05
petrca a vidva imata bmw 3 karavana? Midva sva ga gledala, pa se men zid, da ima ful majhen prtljažnik. Milsim je dolg, samo na koncu se tako čudno zaključi, da se mi zdi, da kakšne večje oz bolj visoke stvari sploh ne dobiš notri. Mi je pa ful lep avto.
A ti pa ne hodiš na tekme s peskoti?

Najin karavan je letnik 2004. Men fajn za vozit in tud udoben za vožnjo (kot sopotnik). Ker imajo zadnji sedeži naklon, je zgornji del prtljažnika (od vrha sedežev do prtljažnih vrat) krajši. Če se prav spomnim dimenzij, so bile: širina (med izboklinam koles) 100cm, dno prtljažnika 90cm in vrhnji del (od vrha sedežev do šipe) 75cm. Merila sem pa zato, ker me je zanimal, če dobim not 2 večja pasja boksa. Na koncu je na žalost zmanjalo 2cm v dolžino zaradi naklona zadnjih sedežev. user posted image Pol sva pa raj drug boks vzela, ki se vmes pregradi. user posted image
Zato moj zdej gleda večje karavane in enoprostorce.

Moje psice večinoma še spremljam na tekmah oz. hodim navijat in snemat. Danes smo imel pa pri tašči kosilo, ker je imel od user posted image brat pred kratkim rojstni dan in smo praznovali. Z naslednjim tednom se pa začne zares. To pomeni, da bo vsak vikend vsaj ena tekma. Dokler bom imela čsa in voljo, bom hodila. Itak se s kom zmenim za prevoz. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.4.2010 21:41:30   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Krtkova, zakaj nista poklicala, ce sta se tu okoli potepala?!? Sentjost je se bolj na koncu sveta kot pa Brezovica! A ne, a ne, a ne? user posted image

Ja, ja, imaš prav, Šentjošt je šele bogu za hrbtom!!user posted image  Sem hotla mojmu predlagat, če bi se pri vaju oglasila, sam sm se spomnila na to, ko sva šla mimo vaju. Pa ne maram tko tik pred zdajci se najavljat ljudem na obisk - s tem hočm seveda povedat, da se tudi k meni 15 min prej prosim vsi najavite!!user posted image user posted image user posted image

Bcljka, a vidva se pa gresta, da imata vidva rok? V dvojini? Tako amerisko, we're pregnant pa to. Ne vem, meni to nikoli ni potegnilo. Last I checked I was the one giving birth so I guess I'm pregnant ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sta tud OBA na nosečniških fotkah!! Aglaia, TI si čudna!!! Pa jst tud!! K ne štekava. user posted image user posted image

Me pa veseli, da nasa najnovejsa clanica Masha skrbi za nase fizicno udejstvovanje in za lepa bedrca!! user posted image

Mogoče ti pa stopnice porod sprožijo!! Še hvaležna ji boš na koncu.

Sam sranje, jst bom pa zraven!!! A te bom pol jst peljala v P??? Mi morš še telefon od tvojga dat, pa torbo za v P v torek kr s sabo vzam!!! Matr, zdej me je pa mal strah teh stopnic!!

A sm že povedala da mi je fizioterapevtka PREPOVEDALA hojo po stopnicah??!! Brez heca!! Nax - najprej boš Taia gor odnesla, pol pa še men!! user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
11.4.2010 21:50:53   
bcljka

??? tko folk sprašuje njega pa tud mene!! a vs še nikol niso tko vprašal?? ker jst to vsakodnevno polušam!!!!

krtkova - kar se tiče pa fotk... slabo gledaš ker je še en kolega skos gor... torej po tvoje, smo noseči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
11.4.2010 21:53:05   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Bcljka, a vidva se pa gresta, da imata vidva rok? V dvojini? Tako amerisko, we''re pregnant pa to. Ne vem, meni to nikoli ni potegnilo. Last I checked I was the one giving birth so I guess I''m pregnant ... user posted image

??? tko folk sprašuje njega pa tud mene!! a vs še nikol niso tko vprašal?? ker jst to vsakodnevno polušam!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

krtkova - kar se tiče pa fotk... slabo gledaš ker je še en kolega skos gor... torej po tvoje, smo noseči user posted image

jih nisem nikol gledala tko natančno, sam tisto kar mi je v novicah ven vrglo.
In izjava SVA oz. SMO noseči je sam tvoja lahko, nikakor ne moja, soriiii

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
11.4.2010 21:56:10   
Anonimen
Eh Krti, komot bi prisla!! Bosta pa kdaj drugic. Danes je celo disalo po domaci hrani. Se je M ven vrgel in mi kosilo skuhal, ker je totalen Jamie Oliver fan. Potem me je pa po kosilu vprasal, ce se jaz tudi ne bi naucila cesa kuhati. Kaksen kmet, kaj si pa misli user posted image

Stopnice bojda res sprozajo. Superca! Potem bom sla jaz trikrat gor pa dol. Samo bomo potem 8 ur tam user posted image Jaz grem jutri z mati v Prlekijo k babici na obisk. Pa mi je tudi rekla, da naj torbo s sabo vzamem. Pa je ne bom! Pa mojemu se je cist odpelalo, da ce slucajno zacutim popadke in da ce se pustim peljati v MB, da se bo locil. Ker on se ne bo na obisk 2 uri v vsako smer vozil. Dumbass! Ceprav res upam, da me nic ne zagrabi. user posted image
Drzite pesti, da tudi ce se kaj zacne, da zdrzim do Ljubljane, da bom eno malo ljubljansko srako tu ven vrgla user posted image

Petrca, a so kaksne tekme tudi v LJ oziroma blizu, da bi jaz mojega psihotika peljala na trening blizine psov? user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
11.4.2010 21:57:46   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

A sm že povedala da mi je fizioterapevtka PREPOVEDALA hojo po stopnicah??!! Brez heca!! Nax - najprej boš Taia gor odnesla, pol pa še men!! user posted image user posted image

A si jo vprašala kako naj potem prideš do doma user posted image ? Al to pomen da morš bit skoz doma user posted image ?

Hmmm..nax pa ne vem če te bo lahko gor nesla user posted image ....ha ha ha ... user posted image jst si to kr predstavlam kako tebe nosečko gor trogamo user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
11.4.2010 22:05:55   
krtkova
MM - ja, sej najlaži se je pa smejat na moj račun!!user posted image user posted image user posted image  Sem jo vprašala, kako naj pa domov pridem, pa je rekla, da naj ne hodim prepogosto gor pa dol iz stanovanja. Da naj moža po krompir v klet pošljem!!user posted image user posted image  Mi najprej sploh ni blo jasno, kakšen krompir.user posted image user posted image  No, resno, je rekla, da naj se izogibam stopnicam. Ni pa ji jasno, da če je na vrh stopnic sadna kupa, da lahko tud dve pa dve preskakujem.user posted image user posted image  user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......