Anonimen
|
Zivjo punce. Sem ze prej gor prisla, da bi vam kaj napisala pa mi ni okenca za odgovor odprlo, potem sem pa zaspala. Zdaj pa ne vem vec kaj sem hotela povedati. Hahaha Vidim, da nobena ni glih zgovorna. Nax ima vsaj izgovor, ker je Tai skoz lacen, jaz pa ne vem kako bom zdrzala z malo pupiko. Ze zdaj sem cist utrujena, kako sele bo. In zdaj mirne vesti zaspim pred TV, kaj bom pa potem? Krti, moj je cist izmucen zaspal vceraj. Tako da spet ni blo nic od krajsanja MV. Damn Barca! Pupa, potem ti resno pravis, da to pomaga pri pospesevanju? A pa takoj prime (ergo grem rodit naslednje jutro) al je to dolgotrajni proces? Madona, tako se informiram o tem, kot da gre za lobotomijo Ste se pa danes vse nekaj potepale. Midva sva pa ob kosiliu spila kozarec vina in potem se enega na balkonu na soncku in me je zmanjkalo. Ja, vem. Alkoholik sem Krtkova, zakaj nista poklicala, ce sta se tu okoli potepala?!? Sentjost je se bolj na koncu sveta kot pa Brezovica! A ne, a ne, a ne? Bcljka, a vidva se pa gresta, da imata vidva rok? V dvojini? Tako amerisko, we're pregnant pa to. Ne vem, meni to nikoli ni potegnilo. Last I checked I was the one giving birth so I guess I'm pregnant ... Mkbk, vidis, da ste krepka druzina! Bravo bravo za vase imunske sisteme. In najbolj za Filipa seveda!! Pa pridita v torek!! Cojka in Nax, jaz se nic ne bom nudila za nosenje ne otrocka in ne tiramisuja, ker se sebe ne bom do gor spravila. V Bolivarju sem se jaz s svojim bivsim dobivala in sem vedno 10 minut prej prisla, da nisem bla cist zadihana pri mizi. Pa niti noseca nisem bila. Me pa veseli, da nasa najnovejsa clanica Masha skrbi za nase fizicno udejstvovanje in za lepa bedrca!! MM, ti si tudi bacile premagala! Cist huda si, no. Glede taxija pa ... ljudje znajo biti totalno egoisticni. Kaj sem se pozabila? Ne vem, vsa sem nekam zmedena danes. Me veseli, da ste vse ok in da se kmalu vidimo!! A se je marjana kaj javila? Po moje sta sla danes ze domov z malim.
|