Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.3.2010 22:04:51
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Aja, jutri grem v službo za 3 dni. A brez skrbi, do ničesar na netu tam nimam dostopa, le do rr!!!! a to si hotla povedat da mormo bit jutr vse na preži ker se bo na velko srakopirlo dopoldne na forumu?! vs čas k si bla na bolniški so ble debate očitno bolj boge se že veselim prihoda s faksa da vidm katera tema bo na udaru
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 0:15:53
|
|
|
|
živa
|
Zvezdici, za Tijo ! Se vidimo jutri pri Šipcu, sem najurila mojega, da gre po deco v vrtec . Jaz bom sicer samo kavico ali čaj , bom pa pisala seznam, kaj cukrastega naj mi dostavijo v porodnišnico . Pa še prošnja: če ima še katera nalepke za Šparovo posteljnino, se zanje lepo priporočam, ker jih rabi moja mami . Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 29.3.2010 0:19:37 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 7:45:02
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro Mi smo včeraj zelooo pozno prišli domov, zato se nisem nič oglasila. Ampak sem vidla, da ste ble kar pridne s pisanjem in danes zjutraj nisem imela veliko za prebrat. masha_m...dobrodošla A se mogoče poznava? MM...včeraj je bilo super. Moje navijanje se je izplačalo. Najmlajša psica je bila po prvem teku na drugem mestu (samo ena podrta palica), v drugem teku pa so palce mal preveč po tleh letele in je na koncu pristala na 4. mestu (od cca. 15 psov). Starejša je bila pa nekje okrog 10. mesta. Imeli smo se super. Cel dan sem se sončala, klepetala, navijala, ... in je vse skupaj kar prehitro minilo. Mogoče grem v primeru lepega vremena to nedeljo v Avstrijo navijat. Banke...ponavad za Hrvaško ne letam po poštah in bankah. Ampak zdej smo šli res v eno selo, kjer komaj najdeš trgovino, kaj šele bankomat, in sem hotla imet vse s sabo. marjanaj...vidim, da nisi imela samo mačka doma, ampak že kar celega tigra. Moj je danes bolj bogi, ampak k sreči brez obiskov WC školjke. krtkova...ko boš imela zrihtano sobico, jo le poslikaj. mkbk...super, da je Filip že OK. Toliko za enkrat...grem še nekaj narest, pred odhodom na kavico.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 8:04:03
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro, srake!! Kot sem napovedala, vse mi je crknilo na tem računalniku v službi, le rr mi dela. Za seboj imam eno najhujših noči. Spat sem šla kao ob 21h in do 3h ponoč sm bruharila, se čist živčna sprehajala po stanovanju, slabo mi je bilo, na koncu sm že jokala od vsega hudega. Potem sem zaspala do 6h. To je to! MM - budilke kot vidiš sploh nism potrebovala. Se pa danes oglasim do tebe, ko grem v finančno. Te prej obvestim. V avtu pa imam zate tisto iz Ikee!! Jupi, nism pozabila!! Srečanje - jst ne bom obljubila nič, ker je mal odvisno od mojega počutja. Če mi bo slabo, me žal ne bo. Živa - jst ful pridno hodim v Spar, sam zarad tvojih nalepk in evo, dons jih doma pozabim!! Mi boš dala magari naslov, pa ti jih bom kr po pošti poslala, a prov? Soriiiii
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 8:35:56
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507masha_m...dobrodošla A se mogoče poznava? But of course, da se poznava! Hvala za dobrodošlico. ;)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 8:46:57
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro! Jst sm pa dons pokonc že od štirih (po novi uri )....mislm halooooo, a nimam druzga dela kot u luft gledat ponoč. Krtkova očitno sva midve spali na izmene....ko si ti spala sem bila jaz pokonci in obratno . IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM - budilke kot vidiš sploh nism potrebovala. Se pa danes oglasim do tebe, ko grem v finančno. Te prej obvestim. V avtu pa imam zate tisto iz Ikee!! Jupi, nism pozabila!! Ti se kr oglas . Kar se tiče Ikee sem pa itak pozabila da sem ti kaj naročila . Sej ne morem verjet , sploh ne vem več na kaj naj se zgovarjam . A ti je še vedno slabo ?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 8:51:19
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Katrinka - hvala, seveda si pomagala. Potrdila za pdp pa ne izdajajo več (nekje še, kjer so jim ostali neki obrazci), zadostuje kopija materinske. OK, torej moj še potrdi tist pildk s plačo in to je to. zanimivo, se lansko leto sem ga jaz dobila...ok za csd razumem da ga ne potrebujes, kaj pa pol das za kadrovsko v sluzbi tudi kopija materinske ce pa bo kaj takega da sta pozabila se pa zmeni da posljes po posti da ne bos se enkrat hodila IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj krtkova tudi tvoj dragi bo potreboval ta obrazec s plačo ampak odda lahko šele po rojstvu otroka, ko bo vedel kdaj točno na kateri datum nastopi on svoj porodniški dopust. Naj bi kao priložil tudi potrdilo o rojstvu otroka, ki ga dobi v porodnisnici. . ni cisto res oz. odvisn od csd-ja, moj je takoj oddal obrazec, ko sem rodila je sel osebno na csd in potem so gor se napisal datum nastopa ocetovskega dopusta, je pa res da je zazeljeno da potrdilo o rojstvu otroka ki ga me dobimo prilozijo zraven, samo moj ga je uspesno pozabil vzeti sabo in niso nic kompliciral
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 8:55:04
|
|
|
|
bcljka
|
ohoj srake! je bil profesor na zlo slabem glasu in smo mel samo 1 uro predavanj namest dveh, tko da sm šla zdej mal domov boga krtkova!!! se mi kr smilš k si tko bruhala! upam da je zdej že bolš sicer pa zdele čakam da se stušira, da greva v porodnišnico po nalepke za MŠ... se začne nasledn pondelk lep dan!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 8:56:34
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M But of course, da se poznava! Hvala za dobrodošlico. ;) Se mi je po nicku dozdeval, da bi se lahko poznale, ampak sem raj vprašala. Boš vidla, da ti ne bo žal, da si prišla sem in ti ne bo dolgčas. krtkova...upam, da se slabosti končajo. A so te bli veseli v službi? Spanje...jst sm dons spala kot ubita. Kakšna dodatna minutka spanja bi mi seveda prav prišla, ampak bo že.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 9:00:43
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka sicer pa zdele čakam da se stušira, da greva v porodnišnico po nalepke za MŠ... se začne nasledn pondelk Kolk prej je dobr poklicat za MŠ? Jst sm mislila it na tečajv začetku maja.
< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 29.3.2010 9:03:45 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 9:06:35
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ojla vsem skupaj, evo še ta teden zdržim potem pa res začnem porodniški dopust, ki sem ga uradno nastopila že v sredo , samo kaj ko zamenjave ni bilo sem pa v fazi gnezdenja in seveda pred veliko nočjo, imam tako ali tako kompletno čiščenje hiše, da je dela kar čez glavo...sem pa pospravila kopalnico, wc, vežo, vetrolov kuhinjo, dnevno sobo - še malo je ostalo, pa skoraj komplet otroško sobo...tako da mi je ostalo samo še malo otroške sobe, pa seveda spalnica ...pol pa počakam samo še vozek iz nemčije in lahko grem rodit , ker me že presneto muči tako zgaga, kot nespečnost, popadki....pa še kaj bi lahko napisala...tako kot me zdaj muči v tej , me v prejšnjih sploh ni in po mojem je res punčka ...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 9:07:09
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: bcljka sicer pa zdele čakam da se stušira, da greva v porodnišnico po nalepke za MŠ... se začne nasledn pondelk Kolk prej je dobr poklicat za MŠ? Jst sm mislila it na tečajv začetku maja. Zdej lahko že pokličeš za MŠ...jst sm klicala 1.2. pa sem hodila marca.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 9:11:25
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Zdej lahko že pokličeš za MŠ...jst sm klicala 1.2. pa sem hodila marca. Sem si na koledar napisala, da v petek pokličem. Če sem prav vidla urnike, se tečaj "predporodna priprava" začne 3. maja.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 9:25:30
|
|
|
|
katrinka
|
bcljka - a mi naredis uslugo - k bos sla po nalepke - dej vprasi ce jih morm dvignt samo za dekompresijo - k mš sm lansko leto obiskovala, letos bi sla samo na dekompresijo...hvala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 9:47:02
|
|
|
|
sasa1975
|
JUTRO, torej vikend je minil tale sonćek res paše,.. no pri nas glede na to da imamo šoloobvezno hči smo se seveda učili kot pri norcih ker že lovimo ocene... pa mi je kar pasalo glede na to da sem v 36.tednu in pol sem že težka sama sebi in me kar dol tišči,hodil le na krajše sprehode... danes imam popoldan ginek. no če mi le uspe se vidimo v slaščičarni, lep teden,
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 9:57:36
|
|
|
|
petrca2507
|
Mene danes žal ne bo, ker imam tadolgo v službi (zadnji dan v mesecu se bliža)
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 10:06:15
|
|
|
|
mkbk
|
Jutro! Masha_m welcome! Krtkova, upam da si kej boljš! Mi smo imeli pa fenomenalen vikend, no ja nedeljo. smo šli na sprehod na Brdo, je ful lepo, potem pa na kosilo v POmarančo -noro dobr, no in ko pridemo domov smo se še fajn mel s sosedi, pol je pa prišla ena frendica. Luštn. Noč je bila pa katastrofalna. Pa ne vem točno zakaj, samo tamalse je skoz budil, pa nevem a ga je nosek še mučil, ko mu ful hrka al pa je sanjal irobota, ki je včeraj puval po tleh in se ga ful boji Jst bom tud počas šla na dekompresijo - čeze en 14 dni... FRIZER! Ej, jst mam pa tako eno neumestno...a pozna kera kako frizerko, ki pride na dom??? Jst mam 4 pasovnico, pa se mi ne gre h frizerju, pa tm 4 ure sedet. Dejte mal razmislt no, zadeva počas postaja nujna. Pa ko bo dojenček, mi bo tud kar prav prišla kaka frizerka...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 10:17:13
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk pa na kosilo v POmarančo -noro dobr Pomaranča je v Šiški, pri kinu? Pa šele kratek čas je odprta?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 10:18:26
|
|
|
|
krtkova
|
krtkova ni nič boljš!! Slabo mi je, zarad trebuha težko sedim (ker me modrc al joški al kva pa vem kva tišči v trebuh in želodec), na prstku se mi je neki zagnojil in me boli in skratka ne morem veeeeččč!!!! Pa računalnik mi dela u iber počas!!! Komaj čakam da minejo tile 3 dnevi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 10:41:22
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Komaj čakam da minejo tile 3 dnevi. A morš bit 3 dni v službi? Ne bi šla kr nazaj domov? Se mi zdi, da tm nisi imela takih težav.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 10:58:55
|
|
|
|
NATAŠA35
|
krtova brez zamere, samo po moje je to reakcija na službo ...drugače pa upam, da se kmalu tole neha in da boš ok...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 11:24:52
|
|
|
|
mkbk
|
Ja, petrca pomaranča je tm! Se splača it kdaj probat, pa najboljse splača jest kosilo...mmmm krti...po moje je res reakcija na službo, samo mi pa tud ni jasno, kaj tam počneš, če si na bolovanju!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 11:37:23
|
|
|
|
lumpa6
|
oj evo mene z ac, sedaj pa samo še rezultate počakam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 11:45:16
|
|
|
|
krtkova
|
ja, ja, to je zihr reakcija na službo. Sva bili z MM zdej na enem soku na sončku, stoječki in se mi je sam stemnilo pred očmi, vse se mi je začelo vrteti in sm zadnji hip pritekla do prvega stola, da nism skup padla. Me je mogla MM pol ure k seb spravljat. Sm še zdej čist švoh.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?