|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
28.3.2010 22:04:51   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Aja, jutri grem v službo za 3 dni. A brez skrbi, do ničesar na netu tam nimam dostopa, le do rr!!!!user posted image user posted image

a to si hotla povedat da mormo bit jutr vse na preži ker se bo na velko srakopirlo dopoldne na forumu?! user posted image user posted image user posted image vs čas k si bla na bolniški so ble debate očitno bolj boge user posted image se že veselim prihoda s faksa da vidm katera tema bo na udaru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.3.2010 22:48:49   
bcljka
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.01.2010   user posted image

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010     user posted image

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010      user posted image

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image     Lan: 22.03.2010        user posted image

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image    Tija: 26.03.2010          user posted image

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image     Tarja: 26.03.2010      user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image                                           user posted image

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image                                           user posted image  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image                                         user posted image
user posted image    nax05 (24)              1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010         user posted image

21.04.2010

user posted image   Aglaia (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                          user posted image
user posted image   NATAŠA35 (34)           4.user posted image 3.user posted image                                         user posted image                             

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image                                           user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image                                          user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                   3.user posted image 2.user posted image                                          user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                          user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                          user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                          user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                          user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                           user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                           user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                          user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                          user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                          user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                           user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                           user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                           user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                           user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                          user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                          user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                           user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                           user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                             user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                             user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                             user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                             user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                             user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                             user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                              user posted image  

Skupaj nas je 33 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

8x user posted image

12x user posted image

13 x user posted image

Marčevk = 1
Aprilčic = 7
Majčic = 7
Junijk = 6
Julijk = 5
Avgustovk = 5
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.3.2010 0:15:53   
živa
Zvezdici, user posted image  za Tijo user posted image !

Se vidimo jutri pri Šipcu, sem najurila mojega, da gre po deco v vrtec user posted image . Jaz bom sicer samo kavico ali čaj user posted image , bom pa pisala seznam, kaj cukrastega naj mi dostavijo v porodnišnico user posted image .

Pa še prošnja: če ima še katera nalepke za Šparovo posteljnino, se zanje lepo priporočam, ker jih rabi moja mami user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 29.3.2010 0:19:37 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.3.2010 7:45:02   
petrca2507
user posted image Dobro jutro user posted image

Mi smo včeraj zelooo pozno prišli domov, zato se nisem nič oglasila. Ampak sem vidla, da ste ble kar pridne s pisanjem in danes zjutraj nisem imela veliko za prebrat. user posted image

masha_m...dobrodošla user posted image  A se mogoče poznava?

MM...včeraj je bilo super. Moje navijanje se je izplačalo. Najmlajša psica je bila po prvem teku na drugem mestu (samo ena podrta palica), v drugem teku pa so palce mal preveč po tleh letele in je na koncu pristala na 4. mestu (od cca. 15 psov). Starejša je bila pa nekje okrog 10. mesta.
Imeli smo se super. Cel dan sem se sončala, klepetala, navijala, ... in je vse skupaj kar prehitro minilo. Mogoče grem v primeru lepega vremena to nedeljo v Avstrijo navijat. user posted image

Banke...ponavad za Hrvaško ne letam po poštah in bankah. Ampak zdej smo šli res v eno selo, kjer komaj najdeš trgovino, kaj šele bankomat, in sem hotla imet vse s sabo.

marjanaj...vidim, da nisi imela samo mačka doma, ampak že kar celega tigra. user posted image  Moj  je danes bolj bogi, ampak k sreči brez obiskov WC školjke.

krtkova...ko boš imela zrihtano sobico, jo le poslikaj. user posted image

mkbk...super, da je Filip že OK.

Toliko za enkrat...grem še nekaj narest, pred odhodom na kavico.

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.3.2010 8:04:03   
krtkova
Jutro, srake!!

Kot sem napovedala, vse mi je crknilo na tem računalniku v službi, le rr mi dela. user posted image user posted image

Za seboj imam eno najhujših noči. Spat sem šla kao ob 21h in do 3h ponoč sm bruharila, se čist živčna sprehajala po stanovanju, slabo mi je bilo, na koncu sm že jokala od vsega hudega. Potem sem zaspala do 6h. To je to!user posted image user posted image user posted image

MM - budilke kot vidiš sploh nism potrebovala.user posted image user posted image  Se pa danes oglasim do tebe, ko grem v finančno. Te prej obvestim. V avtu pa imam zate tisto iz Ikee!!user posted image  Jupi, nism pozabila!!user posted image

Srečanje - jst ne bom obljubila nič, ker je mal odvisno od mojega počutja. Če mi bo slabo, me žal ne bo.

Živa - jst ful pridno hodim v Spar, sam zarad tvojih nalepk in evo, dons jih doma pozabim!! user posted image  Mi boš dala magari naslov, pa ti jih bom kr po pošti poslala, a prov? Soriiiii

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.3.2010 8:35:56   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507masha_m...dobrodošla user posted image  A se mogoče poznava?

But of course, da se poznava! Hvala za dobrodošlico. ;)

Neposredna povezava do sporočila: 706
29.3.2010 8:46:57   
MaliMišek
Dobro jutro!

Jst sm pa dons pokonc že od štirih (po novi uri user posted image )....mislm halooooo, a nimam druzga dela kot u luft gledat ponoč. Krtkova očitno sva midve spali na izmene....ko si ti spala sem bila jaz pokonci in obratno user posted image .

MM - budilke kot vidiš sploh nism potrebovala.  Se pa danes oglasim do tebe, ko grem v finančno. Te prej obvestim. V avtu pa imam zate tisto iz Ikee!!  Jupi, nism pozabila!!

Ti se kr oglas user posted image . Kar se tiče Ikee sem pa itak pozabila da sem ti kaj naročila user posted image . Sej ne morem verjet user posted image , sploh ne vem več na kaj naj se zgovarjam user posted image .

A ti je še vedno slabo user posted image ?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.3.2010 8:51:19   
katrinka

Katrinka - hvala, seveda si pomagala. user posted image Potrdila za pdp pa ne izdajajo več (nekje še, kjer so jim ostali neki obrazci), zadostuje kopija materinske. OK, torej moj še potrdi tist pildk s plačo in to je to. user posted image

zanimivo, se lansko leto sem ga jaz dobila...ok za csd razumem da ga ne potrebujes, kaj pa pol das za kadrovsko v sluzbiuser posted image tudi kopija materinskeuser posted image
ce pa bo kaj takega da sta pozabila se pa zmeni da posljes po posti da ne bos se enkrat hodilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

krtkova tudi tvoj dragi bo potreboval ta obrazec s plačo ampak odda lahko šele po rojstvu otroka, ko bo vedel kdaj točno na kateri datum nastopi on svoj porodniški dopust. Naj bi kao priložil tudi potrdilo o rojstvu otroka, ki ga dobi v porodnisnici. .

ni cisto res oz. odvisn od csd-ja, moj je takoj oddal obrazec, ko sem rodila je sel osebno na csd in potem so gor se napisal datum nastopa ocetovskega dopusta, je pa res da je zazeljeno da potrdilo o rojstvu otroka ki ga me dobimo prilozijo zraven, samo moj ga je uspesno pozabil vzeti sabo in niso nic kompliciraluser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 708
29.3.2010 8:55:04   
bcljka
ohoj srake!

je bil profesor na zlo slabem glasu in smo mel samo 1 uro predavanj namest dveh, tko da sm šla zdej mal domov user posted image boga krtkova!!! se mi kr smilš k si tko bruhala! user posted image upam da je zdej že bolš user posted image

sicer pa zdele čakam user posted image da se stušira, da greva v porodnišnico po nalepke za MŠ... se začne nasledn pondelk user posted image

lep dan!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 709
29.3.2010 8:56:34   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
But of course, da se poznava! Hvala za dobrodošlico. ;)

Se mi je po nicku dozdeval, da bi se lahko poznale, ampak sem raj vprašala. user posted image   Boš vidla, da ti ne bo žal, da si prišla sem in ti ne bo dolgčas. user posted image

krtkova...upam, da se slabosti končajo. A so te bli veseli v službi? user posted image

Spanje...jst sm dons spala kot ubita. Kakšna dodatna minutka spanja bi mi seveda prav prišla, ampak bo že.

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 710
29.3.2010 9:00:43   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

sicer pa zdele čakam user posted image da se stušira, da greva v porodnišnico po nalepke za MŠ... se začne nasledn pondelk user posted image

Kolk prej je dobr poklicat za MŠ? Jst sm mislila it na tečajv začetku maja.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 29.3.2010 9:03:45 >

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
29.3.2010 9:06:35   
NATAŠA35
ojla vsem skupaj, evo še ta teden zdržim potem pa res začnem porodniški dopust, ki sem ga uradno nastopila že v sredo user posted image user posted image user posted image , samo kaj ko zamenjave ni bilo user posted image user posted image user posted image

sem pa v fazi gnezdenja in seveda pred veliko nočjo, imam tako ali tako kompletno čiščenje hiše, da je dela kar čez glavo...sem pa pospravila kopalnico, wc, vežo, vetrolov kuhinjo, dnevno sobo - še malo je ostalo, pa skoraj komplet otroško sobo...tako da mi je ostalo samo še malo otroške sobe, pa seveda spalnicauser posted image user posted image user posted image ...pol pa počakam samo še vozek iz nemčije in lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image , ker me že presneto muči tako zgaga, kot nespečnost, popadki....pa še kaj bi lahko napisala...tako kot me zdaj muči v tej user posted image , me v prejšnjih sploh ni in po mojem je res punčkauser posted image user posted image ...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 712
29.3.2010 9:07:09   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Kolk prej je dobr poklicat za MŠ? Jst sm mislila it na tečajv začetku maja.

Zdej lahko že pokličeš za MŠ...jst sm klicala 1.2. pa sem hodila marca.

Neposredna povezava do sporočila: 713
29.3.2010 9:11:25   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Zdej lahko že pokličeš za MŠ...jst sm klicala 1.2. pa sem hodila marca.

Sem si na koledar napisala, da v petek pokličem. user posted image   Če sem prav vidla urnike, se tečaj "predporodna priprava" začne 3. maja.

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 714
29.3.2010 9:25:30   
katrinka
bcljka - a mi naredis uslugo - k bos sla po nalepke - dej vprasi ce jih morm dvignt samo za dekompresijo - k mš sm lansko leto obiskovala, letos bi sla samo na dekompresijo...hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
29.3.2010 9:47:02   
sasa1975
JUTRO,

torej vikend je minil tale sonćek res paše,..
no pri nas glede na to da imamo šoloobvezno hči smo se seveda učili kot pri norcih ker že lovimo ocene...
pa mi je kar pasalo glede na to da sem v 36.tednu in pol sem že težka sama sebi in me kar dol tišči,hodil le na krajše sprehode...

danes imam popoldan ginek. no če mi le uspe se vidimo v slaščičarni,

lep teden,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
29.3.2010 9:57:36   
petrca2507
Mene danes žal ne bo, ker imam tadolgo v službi (zadnji dan v mesecu se bliža) user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 717
29.3.2010 10:06:15   
mkbk
Jutro!

Masha_m  welcome!

Krtkova, upam da si kej boljš!user posted image

Mi smo imeli pa fenomenalen vikend, no ja nedeljo. smo šli na sprehod na Brdo, je ful lepo, potem  pa na kosilo v POmarančo -noro dobr, no in ko pridemo  domov smo se še fajn mel s sosedi, pol je pa prišla ena frendica. Luštn.user posted image user posted image user posted image

Noč je bila pa katastrofalna. Pa ne vem točno zakaj, samo tamalse je skoz budil, pa nevem a ga je nosek še mučil, ko mu ful hrka al pa je sanjal irobota, ki je včeraj puval po tleh in se ga ful bojiuser posted image  

Jst bom tud počas šla na dekompresijo - čeze en 14 dni...

FRIZER! Ej, jst mam pa tako eno neumestno...a pozna kera kako frizerko, ki pride na dom??? Jst mam 4 pasovnico, pa se mi ne gre h frizerju, pa tm 4 ure sedet. Dejte mal razmislt no, zadeva počas postaja nujna. Pa ko bo dojenček, mi bo tud kar prav prišla kaka frizerka...user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 718
29.3.2010 10:17:13   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
pa na kosilo v POmarančo -noro dobr  

Pomaranča je v Šiški, pri kinu? Pa šele kratek čas je odprta?

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.3.2010 10:18:26   
krtkova
krtkova ni nič boljš!!user posted image user posted image  Slabo mi je, zarad trebuha težko sedim (ker me modrc al joški al kva pa vem kva tišči v trebuh in želodec), na prstku se mi je neki zagnojil in me boli in skratka ne morem veeeeččč!!!!user posted image user posted image  Pa računalnik mi dela u iber počas!!!user posted image user posted image

Komaj čakam da minejo tile 3 dnevi. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 720
29.3.2010 10:41:22   
petrca2507
Komaj čakam da minejo tile 3 dnevi. user posted image

A morš bit 3 dni v službi? Ne bi šla kr nazaj domov? Se mi zdi, da tm nisi imela takih težav.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 721
29.3.2010 10:58:55   
NATAŠA35
krtova brez zamere, samo po moje je to reakcija na službo user posted image user posted image ...drugače pa upam, da se kmalu tole neha in da boš ok...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 722
29.3.2010 11:24:52   
mkbk
Ja, petrca pomaranča je tm!

Se splača it kdaj probat, pa najboljse splača jest kosilo...mmmm

krti...po moje je res reakcija na službo, samo mi pa tud ni jasno, kaj tam počneš, če si na bolovanju!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 723
29.3.2010 11:37:23   
lumpa6
oj evo mene z ac, sedaj pa samo še rezultate počakam

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 724
29.3.2010 11:45:16   
krtkova
ja, ja, to je zihr reakcija na službo.user posted image

Sva bili z MM zdej na enem soku na sončku, stoječki in se mi je sam stemnilo pred očmi, vse se mi je začelo vrteti in sm zadnji hip pritekla do prvega stola, da nism skup padla. Me je mogla MM pol ure k seb spravljat.  Sm še zdej čist švoh.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?