krtkova
|
Petrca- hotla sm ti sam povedat, da glede na to, da delaš na banki, da bi lahko poznala bankomate. Ti pa za drugič povem, da ima vsak mejni prehod s hrvaško bankomat!! Vsekakor sem ti pa hotla samo prikrajšati letanje po bankah, čakanje v vrstah. In če dvigneš tm ene 100 eur v hrk, se ti provizija izniči, ker je ugodnejši tečaj. Drugače pa jaz tudi dol pol vse plačujem z ba kartico - ni provozije, tečaj ugodnejši. No, jasno, kadar nisem v kakšnih vasicah, tm vem, da ne poznajo kartic. Obroba: pri galebu ne bom kupovala, ker že imam posteljnino. Pa tudi za vzrorčke se si premislila,ker potem ne gredo k obstoječemu vzorcu posteljnine. Baby center nima oblog za okol in okol (vsaj tako je rekla prodajalka). Tako, da bom kr Ikeino belo vzela. Hvala pa vseeno vsem za nasvete, zlate ste!! Sobice še ne bom pofotkala, ker zdej sam omare notr stojijo, pa vse so odprte, da jih zračimo, pa peril se suši, pa orodje je še tam, ker moramo še žaluzije in karniso zmontirat. Midva sva šla pa danes na Bled, kao na sonček in sprehod. Pa je blo tam bolj ali manj slabo vreme, celo nekaj kapelj je padlo. Sva sam kremšnito pojedla (no, jaz sem jo ) in šla po stari cesti nazaj. Povsod modro nebo, sam nad nama ful dež!! Sva rekla, da sva danes "chasing rainy clouds - team". Potem sva šla nazaj v Lj in v BTC v McDonald, kjer sem se jaz totalno zastrupila. Po mojem s prelivom čez solato. Sem zdej doma 2x že bruhala in grozno se počutim. Ej, a to lahko kaj škodi mojemu otroku? Se opravičujem če je to butasto vprašanje. No, po mcdonaldu (kjer je tudi kazalo na to, da bo dež) sva šla do Horse puba, kjer je končno sijalo sonce in sva malo posedela. Sam men je blo že tko slabo, da sm komi čakala, da prideva domov. No, zdej sva pa doma, jst sm hotla mal zadremkat, pa mi ne gre. POZOR!! Eno vprašanje (že stotič); z mojim greva v sredo na CSD. Jst bom mela s sabo un potrdil kjer so plače gor, pa materinsko knjižico, pa vlogo matere za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka. KAJ PA RABI MOJ??? On bo verjetno potrdil, da je očka Evite. IN KAJ ŠE??? Please help!!! A mora on tud dati vlogo očeta za uveljavitev pravic in un pildek s plačo al ne?????? Hvala za pomoč!!