|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
29.3.2010 17:50:38   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

petrca - sej jst mam ta letak... buča!! sam se mi je tko zdel da je 6.4. ponedeljek... ker sm nekje prebrala da se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu... hahaha!! hvala! user posted image

Jst pa glih kontra gledam. Najprej številko, pol pa po koledarju iščem, kateri dan v tednu je to. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
29.3.2010 19:05:28   
bcljka
no sej... mimgrede... jst se sploh prjavla nisem, mam samo nalepke! pa vprasala sem jo tm k sm nalepke dvignla, a se morm it še prjavt za termin... pa mi je rekla da ne da samo pridm takrat k mislm hodtuser posted image ... no zdej sm na srečanju zvedla da se morm user posted image user posted image user posted image itak je mal nelogično da se ne bi prjavla na določen termin ker pol ne bi mogl vedt kolk je zasedenih mest... user posted image whatever...

blo je ful luštn!
prisotne: candy24, živa, MM, aglaia, mkbk, cojka, marjanaj (s seksi štumfi), neka_noč, majkl, bcljka... user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 752
29.3.2010 19:47:37   
katrinka
in hitr napisite s katerimi sladkimi jedmi ste se basaleuser posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
29.3.2010 19:51:29   
MaliMišek

blo je ful luštn!
prisotne: candy24, živa, MM, aglaia, mkbk, cojka, marjanaj (s seksi štumfi), neka_noč, majkl, bcljka... user posted image

O, a ste ve tud že šle?!

Res je bilo ful lušno, spet smo se ful smejale....ampak srake ste pa zamudile velečastni prihod marjanaj s seksi štunfi user posted image . So pa kot ponavadi srake zamujale in sem bila totalno zmedena, sem že misnla da sem falila šipca user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
29.3.2010 19:51:31   
petrca2507
Pa kolk krofov ste pojedle user posted image

Jst bom klicala konc tedna za termin 3. maja. Ker če ne bom zdej klicala, pol bom konc mesca pozabila, ker se bom preveč veselila odhoda iz službe za leto 2010. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
29.3.2010 19:52:45   
MaliMišek
Jih niso mel...je pa padl ene par grmad, pa kremšnita in sladoled user posted image . No, pa da ne bo katera mislila, da sem vse sama pojedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 756
29.3.2010 19:52:52   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
So pa kot ponavadi srake zamujale in sem bila totalno zmedena, sem že misnla da sem falila šipca user posted image .

Kar se ti verjetno sploh ne bi zdelo tko čudno. user posted image Hecam se...

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 757
29.3.2010 20:11:07   
amazonka3
Ej babe, kok sm vam fouš! Jst ni šans da se tkole do Črnuč popoldne namalam, ker sem ostala sama z deco doma (desc pa v tujini), tko da sem pa zdej domaćicauser posted image user posted image A se dobite kdaj tut dopoldne kje (eno mam v vrtcu, drugo v šoli, popoldne pa še kaka aktivnost , pa domače naloge), bi mi prov sedl čvekat z odraslimi.

Krtkova, sem se tok režala k sem te brala dons (pa ne zamert plis), je zgledal nekak tkole: jem, bruham, jem, bruham, da te ne bo kera za bulimično obsodlauser posted image user posted image user posted image
Ne sam res no, po moje to ni od MacShita, da nisi nekje trebušne viroze pobasala???

Neposredna povezava do sporočila: 758
29.3.2010 20:22:18   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
So pa kot ponavadi srake zamujale in sem bila totalno zmedena, sem že misnla da sem falila šipca user posted image .

Kar se ti verjetno sploh ne bi zdelo tko čudno. user posted image Hecam se...

Glede na mojo zmedenost bi bilo vse možno user posted image .... pa še šipci so me gledal kt da sm z lune padla user posted image ko sm not stopila in prašala kje so bajse user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 759
29.3.2010 20:24:05   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

A se dobite kdaj tut dopoldne kje (eno mam v vrtcu, drugo v šoli, popoldne pa še kaka aktivnost , pa domače naloge), bi mi prov sedl čvekat z odraslimi.

Tudi dopoldne se lahko dobimo.... zdaj sploh ko bomo nekatere od naslednjega tedna dopoldne doma user posted image . Iz kje pa si?

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 20:46:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 761
29.3.2010 20:46:34   
amazonka3
MM, Šiškarca sem, pri Stari cerkvi.

Neposredna povezava do sporočila: 762
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 20:54:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 763
29.3.2010 20:57:28   
petrca2507
Men je končno uspel naložit fotke oblekic in jih dat v album. Fotke so bolj slabe kvalitete, ker so slikane s starim fotičem. Oblekice, ki so na oranžni podlagi so "podedovane", tiste na črni pa sem sama kupila. Pri podarjenih oblekicah je velik roza barve. Tko da...če bo fantek (kar moj skoz pravi, da bo), ne pride nič v poštev.

Vse oblekce sva z mami tud popisale in bo treba še kar nekaj dokupit.

amazonka...jst sm tud (še) šiškarca --- marelično oranžen blok blizu Franci na balanci.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 764
29.3.2010 20:58:44   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

petrca - lepe oblekce. Full. Samo nekaj mi ni jasno. A nisi rekla, da ne bosta vprašala za spol. Tole meni bolj na user posted image sličiuser posted image

Si me prehitela, ko sem pisala post. Te sem vse dobila od kolegice, ki je imela punčko. user posted image
Zato se pa moja mami veseli šopinga, ker bova šle nabavlat nevtralne oblekce. Ne mislim čakat do rojstva in pol ugotavljat, kaj bo prišlo prav od podarjenega in kaj ne.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 29.3.2010 21:01:00 >

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 21:03:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 766
29.3.2010 21:07:11   
marjanaj
srake vam bom že dala! user posted image sexi štumfe user posted image če pa nič drugega ne morem spravit nase potem moram pa samostoječe nosit user posted image Še dobro, da imam tako zatečene noge, da res dobro gor stojijo user posted image Pa danes je bil tak lep sonček, zakaj pa ne user posted image

MaliMišek ti bom jest dala bajse! user posted image Prosim lepo, reče se: sexi zaobljene manekenke! user posted image

cojka a zdej moram pa še jest mojemu lumpiju kakšno fancy srajčko kupit, da bo tvoj pri Zoji imel konkurenco? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
29.3.2010 21:07:52   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
petrca - aha, potem pa razumljivouser posted image . Najprej sem pa kar mal bulila v te slikeuser posted image .

Jst sm bla prejšnji teden, ko sem šla domov pogledat, kaj je sestra pripeljala, kar mal razočarana. Sej sem bla ful vesela oblekc. Sam kaj, k je res 80% takih, ki jih na fantka ne morem dat. user posted image
Sem bla pa kasnej tolk bolj vesela, ker grem zdej lahko brez slabe vesti naprej zapravljat. user posted image Kar sem do zdej sama kupila je v sivi, rumeni in beli barvi.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 768
29.3.2010 21:25:17   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

petrca - jaz se tudi sprehajam po sobi, po hodniku, stoje pišem na računalnik, stoje berem gradivo,.... Mene pa vse neki tišči!!!

Mene tud tooook tišči. Vse, najbolj ob straneh. Danes ko smo se dobile aprilčic nič ne tišči, ker se jim je vse dol nagužvalo, jst sm se pa samo presedala, pa mala me je žokala pod rebra, kt nora.... kako si, si boljše???user posted image Uam, da si se kej spočila!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 769
29.3.2010 21:48:04   
bcljka
slikco od danes sm dala na FB... Mili ma bolj malj prijateljev tko da ne skrbet... user posted image sm pa nrdila črno belo ker sm ugotovila da ful bolš zgledamo user posted image user posted image user posted image no, sej pomoje ste že vidle glede na to da sm vas potagala... user posted image

sicer sem pa že v postli ker sm prej na kavču skor zaspala... ampak glede na to dam mam laptop na kablu tuki ne vrjamem da bom kej kmal dejansko spala user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 21:49:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
29.3.2010 21:56:07   
bcljka
cojka - dobiš! sam zdele ti ne morem, ker downloadam novo verzijo SPSSa in mi noče priponk v mail nalagatuser posted image ... tko da jutr, glede na to da mi piše še 4h 2min...

Neposredna povezava do sporočila: 772
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 22:05:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
29.3.2010 22:14:03   
bcljka
rabm SPSS za faks za neke domače naloge k jih morm vsak teden oddajat... pa ga mam inštaliranga na ta starem laptopu k je pa tok počasn da znoriš... tko da zdej downloadam nekaj in upam da sm odkrila eno forever brezplačno verzijo k drgač bom popizdila... no sej, v najslabšem primeru mam še staro škatlo user posted image se pa strinjam da je fajn... nrdiš 3x hitrej k v excelu user posted image

krtkova - a že spiš? da nisi umrla user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
30.3.2010 7:05:09   
katrinka

cojka - dobiš! sam zdele ti ne morem, ker downloadam novo verzijo SPSSa in mi noče priponk v mail nalagatuser posted image ... tko da jutr, glede na to da mi piše še 4h 2min...

caki caki - je tole za statistiko...ker ce je me kar srh spreletava k se spomnimuser posted image

drugace pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?