Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 17:50:38
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka petrca - sej jst mam ta letak... buča!! sam se mi je tko zdel da je 6.4. ponedeljek... ker sm nekje prebrala da se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu... hahaha!! hvala! Jst pa glih kontra gledam. Najprej številko, pol pa po koledarju iščem, kateri dan v tednu je to.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 19:05:28
|
|
|
|
bcljka
|
no sej... mimgrede... jst se sploh prjavla nisem, mam samo nalepke! pa vprasala sem jo tm k sm nalepke dvignla, a se morm it še prjavt za termin... pa mi je rekla da ne da samo pridm takrat k mislm hodt ... no zdej sm na srečanju zvedla da se morm itak je mal nelogično da se ne bi prjavla na določen termin ker pol ne bi mogl vedt kolk je zasedenih mest... whatever... blo je ful luštn! prisotne: candy24, živa, MM, aglaia, mkbk, cojka, marjanaj (s seksi štumfi), neka_noč, majkl, bcljka...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 19:47:37
|
|
|
|
katrinka
|
in hitr napisite s katerimi sladkimi jedmi ste se basale
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 19:51:29
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka blo je ful luštn! prisotne: candy24, živa, MM, aglaia, mkbk, cojka, marjanaj (s seksi štumfi), neka_noč, majkl, bcljka... O, a ste ve tud že šle?! Res je bilo ful lušno, spet smo se ful smejale....ampak srake ste pa zamudile velečastni prihod marjanaj s seksi štunfi . So pa kot ponavadi srake zamujale in sem bila totalno zmedena, sem že misnla da sem falila šipca .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 19:51:31
|
|
|
|
petrca2507
|
Pa kolk krofov ste pojedle Jst bom klicala konc tedna za termin 3. maja. Ker če ne bom zdej klicala, pol bom konc mesca pozabila, ker se bom preveč veselila odhoda iz službe za leto 2010.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 19:52:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
Jih niso mel...je pa padl ene par grmad, pa kremšnita in sladoled . No, pa da ne bo katera mislila, da sem vse sama pojedla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 19:52:52
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek So pa kot ponavadi srake zamujale in sem bila totalno zmedena, sem že misnla da sem falila šipca . Kar se ti verjetno sploh ne bi zdelo tko čudno. Hecam se...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 20:11:07
|
|
|
|
amazonka3
|
Ej babe, kok sm vam fouš! Jst ni šans da se tkole do Črnuč popoldne namalam, ker sem ostala sama z deco doma (desc pa v tujini), tko da sem pa zdej domaćica A se dobite kdaj tut dopoldne kje (eno mam v vrtcu, drugo v šoli, popoldne pa še kaka aktivnost , pa domače naloge), bi mi prov sedl čvekat z odraslimi. Krtkova, sem se tok režala k sem te brala dons (pa ne zamert plis), je zgledal nekak tkole: jem, bruham, jem, bruham, da te ne bo kera za bulimično obsodla Ne sam res no, po moje to ni od MacShita, da nisi nekje trebušne viroze pobasala???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 20:22:18
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek So pa kot ponavadi srake zamujale in sem bila totalno zmedena, sem že misnla da sem falila šipca . Kar se ti verjetno sploh ne bi zdelo tko čudno. Hecam se... Glede na mojo zmedenost bi bilo vse možno .... pa še šipci so me gledal kt da sm z lune padla ko sm not stopila in prašala kje so bajse .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 20:24:05
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 A se dobite kdaj tut dopoldne kje (eno mam v vrtcu, drugo v šoli, popoldne pa še kaka aktivnost , pa domače naloge), bi mi prov sedl čvekat z odraslimi. Tudi dopoldne se lahko dobimo.... zdaj sploh ko bomo nekatere od naslednjega tedna dopoldne doma . Iz kje pa si?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 20:46:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 20:46:34
|
|
|
|
amazonka3
|
MM, Šiškarca sem, pri Stari cerkvi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 20:54:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 20:57:28
|
|
|
|
petrca2507
|
Men je končno uspel naložit fotke oblekic in jih dat v album. Fotke so bolj slabe kvalitete, ker so slikane s starim fotičem. Oblekice, ki so na oranžni podlagi so "podedovane", tiste na črni pa sem sama kupila. Pri podarjenih oblekicah je velik roza barve. Tko da...če bo fantek (kar moj skoz pravi, da bo), ne pride nič v poštev. Vse oblekce sva z mami tud popisale in bo treba še kar nekaj dokupit. amazonka...jst sm tud (še) šiškarca --- marelično oranžen blok blizu Franci na balanci.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 20:58:44
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - lepe oblekce. Full. Samo nekaj mi ni jasno. A nisi rekla, da ne bosta vprašala za spol. Tole meni bolj na sliči Si me prehitela, ko sem pisala post. Te sem vse dobila od kolegice, ki je imela punčko. Zato se pa moja mami veseli šopinga, ker bova šle nabavlat nevtralne oblekce. Ne mislim čakat do rojstva in pol ugotavljat, kaj bo prišlo prav od podarjenega in kaj ne.
< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 29.3.2010 21:01:00 >
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 21:03:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 21:07:11
|
|
|
|
marjanaj
|
srake vam bom že dala! sexi štumfe če pa nič drugega ne morem spravit nase potem moram pa samostoječe nosit Še dobro, da imam tako zatečene noge, da res dobro gor stojijo Pa danes je bil tak lep sonček, zakaj pa ne MaliMišek ti bom jest dala bajse! Prosim lepo, reče se: sexi zaobljene manekenke! cojka a zdej moram pa še jest mojemu lumpiju kakšno fancy srajčko kupit, da bo tvoj pri Zoji imel konkurenco?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 21:07:52
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - aha, potem pa razumljivo . Najprej sem pa kar mal bulila v te slike . Jst sm bla prejšnji teden, ko sem šla domov pogledat, kaj je sestra pripeljala, kar mal razočarana. Sej sem bla ful vesela oblekc. Sam kaj, k je res 80% takih, ki jih na fantka ne morem dat. Sem bla pa kasnej tolk bolj vesela, ker grem zdej lahko brez slabe vesti naprej zapravljat. Kar sem do zdej sama kupila je v sivi, rumeni in beli barvi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 21:25:17
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova petrca - jaz se tudi sprehajam po sobi, po hodniku, stoje pišem na računalnik, stoje berem gradivo,.... Mene pa vse neki tišči!!! Mene tud tooook tišči. Vse, najbolj ob straneh. Danes ko smo se dobile aprilčic nič ne tišči, ker se jim je vse dol nagužvalo, jst sm se pa samo presedala, pa mala me je žokala pod rebra, kt nora.... kako si, si boljše??? Uam, da si se kej spočila!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 21:48:04
|
|
|
|
bcljka
|
slikco od danes sm dala na FB... Mili ma bolj malj prijateljev tko da ne skrbet... sm pa nrdila črno belo ker sm ugotovila da ful bolš zgledamo no, sej pomoje ste že vidle glede na to da sm vas potagala... sicer sem pa že v postli ker sm prej na kavču skor zaspala... ampak glede na to dam mam laptop na kablu tuki ne vrjamem da bom kej kmal dejansko spala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 21:49:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 21:56:07
|
|
|
|
bcljka
|
cojka - dobiš! sam zdele ti ne morem, ker downloadam novo verzijo SPSSa in mi noče priponk v mail nalagat ... tko da jutr, glede na to da mi piše še 4h 2min...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 22:05:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 22:14:03
|
|
|
|
bcljka
|
rabm SPSS za faks za neke domače naloge k jih morm vsak teden oddajat... pa ga mam inštaliranga na ta starem laptopu k je pa tok počasn da znoriš... tko da zdej downloadam nekaj in upam da sm odkrila eno forever brezplačno verzijo k drgač bom popizdila... no sej, v najslabšem primeru mam še staro škatlo se pa strinjam da je fajn... nrdiš 3x hitrej k v excelu krtkova - a že spiš? da nisi umrla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 30.3.2010 7:05:09
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka cojka - dobiš! sam zdele ti ne morem, ker downloadam novo verzijo SPSSa in mi noče priponk v mail nalagat ... tko da jutr, glede na to da mi piše še 4h 2min... caki caki - je tole za statistiko...ker ce je me kar srh spreletava k se spomnim drugace pa dobro jutro
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?