Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 12:03:15
|
|
|
|
MaliMišek
|
Še dobro, da mi nisi padla po tleh, ker bi me kap .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 12:03:39
|
|
|
|
petrca2507
|
krtkova...ne se zafrkavat. Čim prej pejd domov.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 12:16:17
|
|
|
|
bcljka
|
petrca - jst nism nč klicala, jst sm sam šla! in zdej mam nalepke pa je vseen kdaj jih koristem... mislm ni nujno da grem zdej aprila, loh bi jih tud maja porabla... sm vprašala kaj pa skupine pa urniki pa je rekla da to vse na prvem predavanju zveš! neki sm ugotovila... a mislte da je vseen nasledn tedn začetek v pondelk čeprou je praznik??? nisem prej sploh pomisnla... zdele k sm na faksu vprašala če loh nasledn pondelk pridm k drugi skupini... pa me gleda in mi reče da je v pondelk itak praznik katrinka - sicer si bla prepozna s postom ga nisem več vidla... ampak sm vprašala kaj pa nalepke za dekompresijo pa je rekla da so te iste... tko da pejt jih iskat pa se samo na dekompresijo naroč... krtkova - mrš domov!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 12:22:46
|
|
|
|
mkbk
|
krtkova - če te kej potolaž...samo še dva mesca smo noseče (ene) pol se bo pa spet pričelo vzpostavljat normalno stanje... MM še dobr, da si bla ti zraven Jst sm pa LAČNA za umrt! Pa na pico grem šele ob treh... a do takrat lahko pa kar guznem al kako?!?!?! Pa nimam nč v službi.....en jogurt, k mi pa ne sede, sem jedela mal bombone za lakoto, ma mi je zdaj še slabo za nameček! Neka noč where are you? Komi čakam, da se pupa kej oglasi
< Sporočilo je popravil mkbk -- 29.3.2010 12:23:05 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 12:44:35
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk krtkova - če te kej potolaž...samo še dva mesca smo noseče (ene) pol se bo pa spet pričelo vzpostavljat normalno stanje... MM še dobr, da si bla ti zraven Sej jst sm ubistvu sam neumnosti stresala, da je čas hitreje minil . A samo še dva meseca praviš ...jst bom že zdej počla...hlače so mi premajhne, jst ne vem a vzhajam tle v službi , ker zjutri so mi ble glih za glih .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 12:51:26
|
|
|
|
NATAŠA35
|
krti takoj domov, bo bolje zate...zgleda da si nekaj fasala .... meni se ne da delat dobro, da še ta teden delam...me je pa šef spraševal, kdaj bo fešta , je rekel, da ne gre nikamor na tisti dan, drugi pa lahko ...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:04:36
|
|
|
|
krtkova
|
ne morem domov. Mam na knap plus ure, da me cel april ne bo. Sej bom zdržala, še 3 ure!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:10:40
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka neki sm ugotovila... a mislte da je vseen nasledn tedn začetek v pondelk čeprou je praznik??? nisem prej sploh pomisnla... zdele k sm na faksu vprašala če loh nasledn pondelk pridm k drugi skupini... pa me gleda in mi reče da je v pondelk itak praznik Jst mam napisan, da je začetek aprilskih predavanj 6.4. http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:11:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
krti aha, torej moraš delat...poskusi veliko pit, pa kaj vseeno pojest, čeprav ti ne paše...samo naj ti hitro minejo te ure...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:13:05
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 krti aha, torej moraš delat...poskusi veliko pit, pa kaj vseeno pojest, čeprav ti ne paše...samo naj ti hitro minejo te ure... sej jem, veš. Sm orenk zajrtkovala, malicala in zdaj tudi kosilo pojedla. hvala.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:13:36
|
|
|
|
krtkova
|
dons očitno pač ni moj dan.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:14:49
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova dons očitno pač ni moj dan. A ni še polna luna dons (oz. ponoči iz danes na jutri) ?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:19:15
|
|
|
|
MaliMišek
|
Sm prej v liftu slišala, da je baje luna dons ja. Sej pol ni čudn da sm tolk raztresena
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:19:41
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova dons očitno pač ni moj dan.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:22:12
|
|
|
|
krtkova
|
hvala za objemčke!! sam imata prav, na koledarju piše, da bo dons ponoč polna luna. Upam, da to ne pomeni še ene neprespane noči!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:23:25
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Sm prej v liftu slišala, da je baje luna dons ja. Sej pol ni čudn da sm tolk raztresena Na koledarju je sicer narisana na 30.4. ob 4:25, ampak povsod poslušam, da je dons. Mene pa dons tko hrbet boli, da sploh ne vem, kako naj si nastavim stol v službi. Neki časa napol ležim, mal napol sedim, mal se sprehajam, ... Po mojem je najbolš, da grem domov in se postavim v vodoravni položaj.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 13:26:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:40:28
|
|
|
|
krtkova
|
petrca - jaz se tudi sprehajam po sobi, po hodniku, stoje pišem na računalnik, stoje berem gradivo,.... Mene pa vse neki tišči!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 13:54:01
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova petrca - jaz se tudi sprehajam po sobi, po hodniku, stoje pišem na računalnik, stoje berem gradivo,.... Mene pa vse neki tišči!!! smo že tri....to je očitno služben sindrom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 14:03:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 14:03:27
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek smo že tri....to je očitno služben sindrom Sigurno. Ampak vidve nista več daleč od dopusta/porodniške. Jst mam pa še mesec in pol.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 14:15:07
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka krtkova - za boljši dan http://www.youtube.com/watch?v=26Y2jgbmd0o&feature=related tole bom lahko šele doma pogledala, tuki mamo blokado na vse, razen na rr!! sm šla in se mi zdi, da se zdej pa mal boljš počutim.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 15:02:35
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka katrinka - sicer si bla prepozna s postom ga nisem več vidla... ampak sm vprašala kaj pa nalepke za dekompresijo pa je rekla da so te iste... tko da pejt jih iskat pa se samo na dekompresijo naroč... super hvala, sem predvidevala da je tako samo raje vprasam...no...se mi res se ne mudi a ne...hehe...ste se vse pred mano krtkova - upam da is kaj bolje ze
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 15:36:44
|
|
|
|
bcljka
|
petrca - sej jst mam ta letak... buča!! sam se mi je tko zdel da je 6.4. ponedeljek... ker sm nekje prebrala da se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu... hahaha!! hvala!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 29.3.2010 15:51:44
|
|
|
|
krtkova
|
srake, lepo se imejte pri šipcu. Mene iz jasnih razlogov žal ne bo!! drugič!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?