|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
27.3.2010 20:12:59   
petrca2507
Mi smo tud končno doma. Zjutraj sem vsa zmešana iskala kakšno odprto banko, da bi kupila HRK, potem se mi je pa šele v centru posvetil, da bi to lahko naredila tudi na pošti. user posted image Jutri greva na Hrvšako, ker gredo kolegi na tekmo z najinimi psi. Midva greva pa navijat.

Potem smo se vsi skupaj spokal v avto in odšli na Jesenice. Sva doma samo odložila pse in šla v Pikapolonico po voziček. Sestavila ga še nisva, sva pa samo preglegledala, če je vse v škatli in nazaj zapakirala. Tko bo zdej stal v najinem začasnem skladišču do selitve.

Dedi nas je za kosilo povabil na kmečki turizem pod Golico (naš stalni plac), kjer smo jedli, pili in klepetali vse do 17h. Vmes sem se še s stricem zmenila za previjalno. Samo mere mu moram prinest, ostalo bo vse sam zrihtal. Na koncu pa mu plačam za material. user posted image

Je bil pa tudi pri nas lepo sončen dan s spomladanskimi temperaturami.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 676
27.3.2010 20:18:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Mi smo tud končno doma. Zjutraj sem vsa zmešana iskala kakšno odprto banko, da bi kupila HRK, potem se mi je pa šele v centru posvetil, da bi to lahko naredila tudi na pošti. user posted image Jutri greva na Hrvšako, ker gredo kolegi na tekmo z najinimi psi. Midva greva pa navijat.

Hm hm user posted image  a ne delaš ti v banki??? kdo pa dandanes ša kupuje HRK?????? user posted image user posted image Sej maš miljon bankomatov dol. Jst že neki let ne kupujem hrkov!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrinka - tud ni slaba ideja glede tlačenja med jogi in stranico. Sam, mogoče pa s tem zgubim pol vzorca? user posted image Hm, za razmislit je!!! Hvala.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 677
27.3.2010 20:24:24   
anajrim
PUNCE OJLA!

Tudi mi smo se danes popoldan potepali naokoli po obiskih, sedaj smo pa vsi tako utrujeni da gremo počasi kar spat, no mali že spi!

Danes prestaimo uro naprej... ne pozabit!!!user posted image

lp

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 678
27.3.2010 20:25:58   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

PUNCE OJLA!

ha ha ha user posted image user posted image user posted image jst sploh nisem vedla user posted image user posted image user posted image hvala!
suvereno je ne bi prestavla.... k moj pa tud ni nč omenu user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 27.3.2010 20:26:29 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 679
27.3.2010 21:17:11   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Hm hm user posted image  a ne delaš ti v banki??? kdo pa dandanes ša kupuje HRK?????? user posted image user posted image Sej maš miljon bankomatov dol. Jst že neki let ne kupujem hrkov!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva se šele včer zvečer odločila, da greva midva tud. Takrat mi služba in banka nista nič pomagali. Pa glede na to, da gremo na en bolj odmaknjen kraj (po domače selo), se mi ne da potem ubadat s tem, kje bom dobila bankomat. Mi je lažje tukaj kupit hrke. user posted image
Štartala bova pa tud zadnje minute in po mojem pripeljala pse direkt na štart. user posted image

bcljka...sem gledala tvoje fotke na FB. Ful dobre. Dedek in babica zgledata še dost mlada. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 680
27.3.2010 21:22:13   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

bcljka...sem gledala tvoje fotke na FB. Ful dobre. Dedek in babica zgledata še dost mlada. user posted image

79 let mata oba user posted image sta že kr v letih user posted image sam babi je ful fit... preteče 2km v 10ih minutah user posted image user posted image user posted image zdej k sta na morju vsako jutro teče user posted image v LJ hod pa 3x na teden na fitnes user posted image
je fajn k bosta loh tud onadva za user posted image poskrbela če bo panika kdaj zarad faksa al pa službe user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 681
27.3.2010 21:25:58   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Danes so bile 3 prodajalke v Baby centru dobre... Niso vedle, kam se ura prestavi, kako bo zgledal dan, ... Najprej je ena trdila, če uro prestavimo naprej, da bo zjutraj prej dan. user posted image Potem je druga rekla, da spimo eno uro dlje, če jo naprej prestavimo? user posted image Ker so bile vedno bolj zmedene (vsaj delovalo je tako), so potem kar enega mimoidočega vprašale, kako je s to uro.

Pri nama doma se vse ure same prestavijo, ker so radijsko vodene. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 682
27.3.2010 21:30:55   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
79 let mata oba user posted image sta že kr v letih user posted image

Kljub letom, dobr izgledata. Sicer pa...imam teto, ki je letos praznovala 71 let, pa zgleda bolš, kot marsikatera 50-letnica user posted image Tud ona je še kar športno aktivna. Pa poleg vsega je tud prababica in super poskrbi za pravnukinjo in ostale vnučke.

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
27.3.2010 22:21:34   
marjanaj
mlade mamice ČESTITKE! user posted image Kar počakajte nas, vas že ujamemo! user posted image

neka_noc lepo, da si se uglasila! Upam, da te vsaj malo zabavamo z nasimi posti user posted image

ja dan se je pa res naredil danes! sem vidla na fotkah bcljka, da sta s tvojim res uzivala. Pa une fotke dedija in none na pomolu so fenomenalne! user posted image Kar pohvali ju! Ah jaz sem bila pa kar več ali manj doma cel dan. Ima moj dragi nadogromnega mačka in ga cajtava že cel dan user posted image spanje hrana spanje hrana spanje hrana... sej ne vem, kdo je bolj bogi, jaz, ki mu vse k riti nosim ali on, ker je tolk user posted image user posted image

krtkova boš kaj poslikala sobico? Daj no... sej ves kakšni firbci smo user posted image katero torbo si kupila za previjalno? Daj povej! V Ikeo je pa ravno danes šla ena prijateljica in sem ji tudi jaz narocila tocno to belo obrobo! user posted image Je res najbolj nevtralna, pa se 9,99 € se težko primerja s 100 € user posted image Potem sem pa celo razmisljala, da bi sama kaj narisala gor, ker bo cisto bela user posted image

petrca jaz vem za dve banki, ki sta odprti ob sobotah, SKB v City Parku in Gorenjska banka pri Mercatorju v Šiški. Zakaj nisi zjutraj na forumu vprašala?

joj sej res, vse ure je treba prestavit! Upam, da ne bom pozabila... user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
27.3.2010 22:41:54   
mkbk
Za vse, ki kupujete obloge za okrog posteljice - krtkova, marjanjaj...jaz sem za filipa kupila posteljnino pri galebu http://galeb.eu/si/. Pošljejo na dom in je tudi taka obroba oz. obloga za vse naokrog, mislim, da približno isto široka kot ikeina, samo ni bela ampak pač takšna, kot znereš posteljnino. majo pa ful vzorcev. Jaz sem takrat dala 70 eur, za kovter povšter, prevleko, obrobo in 2 rjuhice. Čist tko, če keri kej pomaga! user posted image

Drugač sem pa jaz danes ful planirala kako bomo šli v zoo s filipom (ker vročine nima več hb, samo še smrka fejst), bomo kupil letne karte, no in je drekač spal tri ure user posted image od dveh do petih, tko da nismo šli nikamoruser posted image . Jaz sem šla pa pol prot večeru v milerja, k mi je zmanjkal pudra in sm itak zagonila skor 20o ojrotov še za stavri, ki jih nit ne rabim, tko da se zadj malo tolčem po glavi in skrivam pred mojim user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 685
28.3.2010 3:55:09   
katrinka

Katrinka - tud ni slaba ideja glede tlačenja med jogi in stranico. Sam, mogoče pa s tem zgubim pol vzorca? user posted image Hm, za razmislit je!!! Hvala.

a ves kako mislim, imas posteljico - daj jogi ven iz posteljice, nato okoli obrobo nastimi kot more biti, potem pa daj nazaj jogi v posteljico, iz zunanje strani se ti bo celoten vzorec videl...mogoče se niti ne bo opazilo da je jogi npr. na tricetrt, notri najbrz res zgubis vzorec - saj se gre za cirka 6-8 mesecev, potem bos tako nivo spustila ko se bo dete zacelo na nogice postavljatuser posted image

banke - skb je odprt v cityparku in v intersparu na vicuuser posted image

galeb - zelo lepe posteljinine imajo, rjuhu imas lahko enobarvno ali v stilu s posteljino in imajo tudi obloge - mkbk ima prav, pa zelo kvalitetne so...imam od njih tudi kukonuser posted image drugace sem pa jaz videla cisto belo oblogo v baby centru na rudnikuuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 686
28.3.2010 8:13:07   
katrinka
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
28.3.2010 8:57:30   
lumpa6
jutro mačke, kak ste kej spale, sploh ne morem dojet da je ura že 9user posted image

bele stvari,mi je moja hči porisala z barvami za tekstil, otroci rišejo čisto posebno in če ti nekaj narišejo pol je unikat in še ful dobr zgleda, njihove risbice so res kjut

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
28.3.2010 9:38:09   
MaliMišek
Dobro jutro srake!

Kako ste?

No jaz bi danes še sigurno spala, če mi formula ne bi vozila po stanovanju user posted image .

Mi smo bili včeraj na vikendu na dolenjskem, kjer sem uživala na sončku, se pasla po travi in nabirala regrat. Zvečer sem prišla pa domov tako crknjena, da tudi sedet nisem mogla več na stolu user posted image . Groza! Spat pa tud ne...še danes me vse boli user posted image .

Vidm, da ste tudi ostale uživale na sončku, razen marjanaj, ki ima doma velikega mačka user posted image . Upam, da je danes že popokal kufre in odšel user posted image , ker kot zgleda se nam obeta še en lep dan (nisem ziher, ker nisem gledala napovedi).

Krtkova user posted image , super za omare!!! To more bit zdej sobica lepa!!!

Mkbk svojmu lahko razložiš, da smo me krive, da si toliko zapravla user posted image , ker ni bilo nobene na rr user posted image . Jaz ponavadi švercam domov vrečke s čevlji ali pa s cunjami user posted image , potem se pa zmišljujem, da je sklerozen in da imam kako stvar že zeeelllooo dolgo user posted image .

Ooooo neka_noč lepo da si se oglasila.... kako si?

Cojka kako je uspela BS?

Aja sej res pa ure moram prestavt.....

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 689
28.3.2010 10:19:23   
amazonka3
Najprej:
Pupa, Zvezdici, iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj user posted image veliko spijo, da si bosta tudi kaj odpočili.

Krtkova: jaz grem sigurno enkrat ta teden ali naslednji v Celovec, ampak čez dan med tednom. Tko, da če ti to kej pomaga, je pa seveda odvisno, kaj nameravaš v gepack naložit. Ker kombija pa nimamuser posted image user posted image

Nč, kar grem, zdajle sem bolj user posted image user posted image , ker možek odhaja za 6 tednov v Rim, jaz pa polna hormonov doma z dvema babama ostanem.
Na ja, se kaj javim zvečer, sm čist nezgovorna.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 690
28.3.2010 17:59:25   
krtkova
Petrca- hotla sm ti sam povedat, da glede na to, da delaš na banki, da bi lahko poznala bankomate. user posted image user posted image user posted image  Ti pa za drugič povem, da ima vsak mejni prehod s hrvaško bankomat!!user posted image user posted image user posted image  Vsekakor sem ti pa hotla samo prikrajšati letanje po bankah, čakanje v vrstah. In če dvigneš tm ene 100 eur v hrk, se ti provizija izniči, ker je ugodnejši tečaj. Drugače pa jaz tudi dol pol vse plačujem z ba kartico - ni provozije, tečaj ugodnejši. No, jasno, kadar nisem v kakšnih vasicah, tm vem, da ne poznajo kartic.user posted image user posted image

Obroba: pri galebu ne bom kupovala, ker že imam posteljnino. Pa tudi za vzrorčke se si premislila,ker potem ne gredo k obstoječemu vzorcu posteljnine. Baby center nima oblog za okol in okol (vsaj tako je rekla prodajalka). Tako, da bom kr Ikeino belo vzela. Hvala pa vseeno vsem za nasvete, zlate ste!!

Sobice še ne bom pofotkala, ker zdej sam omare notr stojijo, pa vse so odprte, da jih zračimo, pa peril se suši, pa orodje je še tam, ker moramo še žaluzije in karniso zmontirat.

Midva sva šla pa danes na Bled, kao na sonček in sprehod. Pa je blo tam bolj ali manj slabo vreme, celo nekaj kapelj je padlo. Sva sam kremšnito pojedla (no, jaz sem jo user posted image user posted image ) in šla po stari cesti nazaj. Povsod modro nebo, sam nad nama ful dež!!user posted image   Sva rekla, da sva danes "chasing rainy clouds - team".user posted image  Potem sva šla nazaj v Lj in v BTC v McDonald, kjer sem se jaz totalno zastrupila. user posted image user posted image user posted image  Po mojem s prelivom čez solato. Sem zdej doma 2x že bruhala in grozno se počutim. Ej, a to lahko kaj škodi mojemu otroku? Se opravičujem če je to butasto vprašanje.user posted image

No, po mcdonaldu (kjer je tudi kazalo na to, da bo dež) sva šla do Horse puba, kjer je končno sijalo sonce in sva malo posedela. Sam men je blo že tko slabo, da sm komi čakala, da prideva domov.

No, zdej sva pa doma, jst sm hotla mal zadremkat, pa mi ne gre.

POZOR!!
Eno vprašanje (že stotič); z mojim greva v sredo na CSD. Jst bom mela s sabo un potrdil kjer so plače gor, pa materinsko knjižico, pa vlogo matere za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka. KAJ PA RABI MOJ??? On bo verjetno potrdil, da je očka Evite. IN KAJ ŠE??? Please help!!! A mora on tud dati vlogo očeta za uveljavitev pravic in un pildek s plačo al ne??????

Hvala za pomoč!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 691
28.3.2010 18:01:25   
Masha_M
Ojla drage ljubljanske nosečke!

Ne vem sicer kakšne imate tukaj protokole, ker se šele malo oziram naokoli (sem imela težave z registracijo tukajle), hihihi. ;)

V splošnem sezamu sem se že pofočkala, pa se bom zdajle še tukaj, ker spadam tudi k vam. user posted image

Sem Ljubljančanka, živeča v Ljubljani, stara dobrih 28, čakam svojo prvo žabico 11.8.2010, vse je propisno, brez težav, počutim se fino, zdravi smo. Ravno danes sem (pravzaprav kar pozno) začutila prvo zaresno brciko in sem bila seveda čisto paf od razneženosti. ;) Spol izveva v začetku aprila na morfologiji.

Bi morala povedati še kaj? Če vas kaj zanima ali če so v veljavi kakšna drugačna nenapisana pravila mi kar povejte. Itak sem bolj zgovorne sorte. ;)

Papa in prijetne sončne nosečniške dneve vsem! ;)

Neposredna povezava do sporočila: 692
28.3.2010 18:33:55   
katrinka

POZOR!!
Eno vprašanje (že stotič); z mojim greva v sredo na CSD. Jst bom mela s sabo un potrdil kjer so plače gor, pa materinsko knjižico, pa vlogo matere za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka. KAJ PA RABI MOJ??? On bo verjetno potrdil, da je očka Evite. IN KAJ ŠE??? Please help!!! A mora on tud dati vlogo očeta za uveljavitev pravic in un pildek s plačo al ne??????

Hvala za pomoč!!

a potrdilo o datumu poroda mas...ne da se mi nazaj brat...zato
oci - rabi tudi potrdilo o placah zaradi ocetovskega dopusta, osebni dokument...druzga pa mislim da ne
a sem kej pomagalauser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 693
28.3.2010 18:34:28   
katrinka
a ja - masha_m - dobrodoslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.3.2010 19:57:26   
krtkova
Katrinka - hvala, seveda si pomagala. user posted image Potrdila za pdp pa ne izdajajo več (nekje še, kjer so jim ostali neki obrazci), zadostuje kopija materinske. OK, torej moj še potrdi tist pildk s plačo in to je to. user posted image

MashaM - dobrodošla. user posted image  Protokol je naslednji; veliko čveka, veliko smeha, veliko dvoumnih izrazov in nič obutljivih nosečk, katerim se ne sme nič povedati. user posted image Smo namreč ekipa, ki se veliko šali, dela norca drug iz drugega in tudi sami iz sebe, predvsem pa debatiramo o vsem, ne samo o nosečnosti. Bcljka - ti bo povedala, kaj potrebuje za na seznam, ki ga zdaj ona ureja.

Jst bom umrla, še vedno bruham in še vedno mi je slabo. Nikol več v mcdonald!!! NIKOL!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.3.2010 20:18:46   
bcljka
MashaM - welcome user posted image user posted image user posted image nč več ne rabš, to je to... k tuki v seznam ne pišemo pregledov pa kil sam PDP pa user posted image user posted image aliuser posted image ... drgač si pa vablena jutr ob 16:30 da se nam prdružš na torticah, sladoledu, bureku... v Črnučah pr Špicu (slaščičarna Rašica) user posted image user posted image user posted image user posted image

krtkova - sm ti že na FB napisala... v McDoladsu je varno jest samo sladoled, je reku moj kolega k tam dela... čeprou priznam da zdej v user posted image sm tud jst že 2x tam jedla k mi je sedl (prej pa nikol, sam McFlury)... user posted image sicer pa to user posted image ne more nč škodt... zdej če bi tolk bruhala da bi pršlo do dehidracije pol je drugo... ampak ti boš pa jutr že kul... user posted image
drgač pa jst sm dobila sprintano potrdilo za CSD... gor pišejo podatki + PDP + kdaj nastopim s porodniško... sicer je pa rekla sestra da je drgač dost sam materinska, ampak da znajo kje kkšne te delavke komplicirat in da mi zato daje potrdilouser posted image user posted image

midva sva bla pa dons pr tašči (moji) na kosilu... pol sva šla pa še na obisk k moji babici in dedku (sam ne unima dvema k učeri)... pol sm se pa jst bliskovito odločla in šla na aerobiko in se spet super počutm... in spet se sprašujem zakaj ne grem večkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.3.2010 20:19:17   
amazonka3
Kva je zdej tukej, čista tema dons....a ste se zgubileuser posted image user posted image
Ej Krtkova, a z mano pa nočeš it v Celovcuser posted image user posted image Pa je čist bliz Ikee McDonaldsuser posted image user posted image user posted image

Dobrodošla Masha!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 697
28.3.2010 21:01:33   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Ej Krtkova, a z mano pa nočeš it v Celovcuser posted image user posted image Pa je čist bliz Ikee McDonaldsuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ha ha, nehi!!! Bruhhhh!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, sam jst sm mel bolj v mislih, da mi tista, ki bo šla, prinese to oblogo. user posted image user posted image  Ne bi šla še enkrat v Ikeo, a vseeno najlepša hvala za ponudbo!!

matr, grem kr spat, ker m je bcklja potolažila - da bom jutri dobr!! UPAM!!!

Aja, jutri grem v službo za 3 dni. A brez skrbi, do ničesar na netu tam nimam dostopa, le do rr!!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 698
28.3.2010 21:11:09   
MaliMišek
Hojla srake!

No pa je vikend mimo user posted image ...mi je prehitro minilo. Sicer se pa veselim, ker delam samo še ta teden user posted image .

Joj Krtkova ta tvoj Mcdonald''s ... še dobr da se jaz nisem še zastrupla, ker se celo nosečnost nažiram tam....prej nikoli, zdaj mi pa fuuullll paše user posted image . No od zdej naprej ne grem več!!!!
Upam, da si prestavla uro, da ne boš zamudila jutri v službo user posted image ... sej veš, me skrbi tvoja pozabljivost user posted image . Čaki grem prevert še svojo budilko, k sm zdej tle ful pametna user posted image .

Bcljka....ti maš pa ful energije...bravo user posted image . Jst sm pa vsa zakrnela user posted image

Petrca kako je bilo danes z navijanjem in spodbujanjem tvojim psičk?

Dobordošla Masha_M . Prideš jutri na naše srečanje?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.3.2010 21:30:38   
marjanaj
itak, da smo pozabili prestaviti ure včeraj ponoči! user posted image in potem cela zmeda zjutraj! user posted image

smo se pa končno znebili mačka user posted image ga vrgli ven iz bajte user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet katero dilemo sem imela danes user posted image ker je bil sonček zunaj, sem hotela oblečti nekaj s kratkimi rokavi user posted image in kaj odkrijem? Nic mi ni bilo vec prav! Imam samo volnene pulovercke, ki so sicer že malo raztegnjeni in vsekakor prevroči za ven! user posted image In potem sem si navlekla en razvlečen T-Shirt. user posted image Jao kaksna sem bila user posted image

krtkova tudi tvoj dragi bo potreboval ta obrazec s plačo ampak odda lahko šele po rojstvu otroka, ko bo vedel kdaj točno na kateri datum nastopi on svoj porodniški dopust. Naj bi kao priložil tudi potrdilo o rojstvu otroka, ki ga dobi v porodnisnici. Aja, pa vsak vedno reče po težavah v McD, da nikoli več, pa še vsak je spet šel user posted image Se pa strinjam z bcljko, da je edino sladoled tam varno jest. Jaz jem samo čokoladnji Sunday user posted image Mmmm...

Masha_M lepo, da si se nam pridružila user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?