Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 14:57:06
|
|
|
|
NATAŠA35
|
pol pa mate prave nogometaše ....pride dan ko so bolj aktivni kot druge dni ... mene pa trtica boli, vsaj mislim, da me trtica, in komaj ustanem, če sedim je še kar, ko pa ustanem, se pa zvijam od bolečin, pa nisem padla, razen če se ne spomnem
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 15:00:07
|
|
|
|
petrca2507
|
nax...dobila sem kar nekaj oblekic, ampak to me vseeno ne odvrne od šopinga. Kaj pa če bomo imeli velikega otročka in mu bodiji 50 ne bodo prav. Sej se že zdej sprašujem, če je to sploh katermu otročku prav. Danes sem gledala fotke vajinega žabončka Taia. Kolk ste fletni. Pa kako lepo sobico ima. Punce, ne mi preveč razlagat, kaj ste vse zlile in stresle, ker zdej ne upam it kosila kuhat. Še dobr, da sm tiramisu včer zvečer nardila in je lepo na varnem v hladilniku.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 15:03:33
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Punce, ne mi preveč razlagat, kaj ste vse zlile in stresle, ker zdej ne upam it kosila kuhat. Še dobr, da sm tiramisu včer zvečer nardila in je lepo na varnem v hladilniku. Dokler ga ne vzameš iz hladilnika in.....pade po tleh ...naj ga rajš tvoj vzame iz haldilnika, da ne bo res kaj na tleh...ker je danes očitno dan štorastih .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 15:11:29
|
|
|
|
mkbk
|
MM, krtkova, a vaja tud! ?!?! Mene pa prov izrecno včeraj in danes nažiga kot nora!!! Do zdaj sem jo fejst čutla običajno ko sem se ulegla, zdaj pa kar na sestanku pa na busu, pa čist je znorela, vama pravim - mogoče je pa kej tak vreme...Da ne govorim o tem, kako se mi trebuh premika ko ležim na hrbtu ko kaka gora sred potresa. Čeprav, MM si imela zadnjič prav, mam res ful majhen buši, mi je to zdle ene par ljudi pokomentiralo, čeprav, zredila sem se zadost, da bi bil lahko večji (ene 9 kil)...Res mam mejhen trebuh, si g a grem zdle prev zmert, zakaj se folk tolk usaja: 95 - men se to niti ne zdi tok mal
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 15:13:37
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 nax... Danes sem gledala fotke vajinega žabončka Taia. Kolk ste fletni. Pa kako lepo sobico ima. Prav res mali princ, me tok na filipa spomni (njega so tud v porod. klicale mali princ.) Če so pa tooook luškani takile drobižki Jst mam pa filipa doma in je tak revček, še nikol ni imel tok zamašenga noska. Pihnit pa noče in potem ga matramo s tisto fiziološko kot norca, se dere, k da bi ga odiral. In jasno se je prejle že zbudu, čist prezgodi, sm ga pol v naročju uspavala, keron bi že vstal, p aje bil še čisto fertik, samo sem pa tud mislna, da se bo trebuh kar izloču od mene, 10 kil držat 1o min v naročju ni mala šala tkole proti koncu nosečnosti. No ja sej zdaj je zaspal, pa upam da bo še kake pol urce do urce.
< Sporočilo je popravil mkbk -- 26.3.2010 15:17:47 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 15:18:12
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk MM, krtkova, a vaja tud! ?!?! Mene pa prov izrecno včeraj in danes nažiga kot nora!!! Do zdaj sem jo fejst čutla običajno ko sem se ulegla, zdaj pa kar na sestanku pa na busu, pa čist je znorela, vama pravim - mogoče je pa kej tak vreme...Da ne govorim o tem, kako se mi trebuh premika ko ležim na hrbtu ko kaka gora sred potresa. Čeprav, MM si imela zadnjič prav, mam res ful majhen buši, mi je to zdle ene par ljudi pokomentiralo, čeprav, zredila sem se zadost, da bi bil lahko večji (ene 9 kil)...Res mam mejhen trebuh, si g a grem zdle prev zmert, zakaj se folk tolk usaja: 95 - men se to niti ne zdi tok mal Men se tud fulllll trebuh premika, so še v službi danes komentiral, da bo tamau vn skoču . Si bom jst tud doma trebuh zmerla, pa da vidm kolk lubenic sem jst pojedla . Sem se pa zredila malo več kot, tako da pričakujem tudi večji obseg...no če ni šlo vse v rit .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 16:18:06
|
|
|
|
bcljka
|
definitivno štorast dan! v našem stanovanju sicer nisem bla jst krivec, ampak je k je nesu zmešane ostanke juhe in solate v wc... no ni pršu do wc-ja... cela kastrola mu je padla na tla na hodniku in je šlo vse po steni in po omari... ogabno!!! moja Pika pa ni tok aktivna dons k vaši , bo pa zih spet ponoč zažurala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 20:34:36
|
|
|
|
anajrim
|
naš mali tudi fino brca, je zelo aktiven, upam da potem ne bo več!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 21:46:45
|
|
|
|
petrca2507
|
Ker je danes dan štorastih , je kuhal moj dragi. Tiramisu bo pa tud jutr nesu, da bo vsaj v enem kosu prišel na cilj. Kako kej kaže z zvezdici? Ob vsakem obisku foruma pričakujem novičko, da je že zaključila, pa še kar nič. mkbk...sem v službi poslušala, da imajo pri njih tud bolne otroke. Pa da so v vrtcih otročki napol bolni in še kar niso doma. Upam, da se tvoj Filip kmalu pozdravi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 7:39:50
|
|
|
|
lumpa6
|
pri marčevkah sem ravnokar prebrala Zvezdici sporoča Tija (težka 3740g in velika 51cm)vas vse lepo pozdravlja iz porodnišnice! čestitke čestitke
< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 27.3.2010 7:42:08 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 7:49:14
|
|
|
|
MaliMišek
|
Bravo Zvezdici , čestitam!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 8:55:04
|
|
|
|
katrinka
|
iskrene cestitke se tu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 9:00:03
|
|
|
|
petrca2507
|
Čestitke zvezdici za hčerkico.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 9:15:30
|
|
|
|
petrca2507
|
Včeraj sem se tko fajn hvalila, da mi ni uspelo nič po tleh vržt ali polit. Zato sem imela danes toliko manj sreče pri izogibanju teh dogodkov. Pri zajtrku sem po celi mizi (na kateri imava seveda še prt) polila kozarec vode z okusom. Pozabila sem vam tudi povedat, da sva včeraj končno uspela kupit kuhinjo. Na koncu sva vzela isto, za katero sva se že dlje časa odločala, samo v drugi prodajalni. Bila sva v Lesnini na Rudniku in dobila cel kup popustov. Kar nisem mogla verjet, da smo se na koncu tko fajn zmenil. Pa še prodajalec je bil super in sva se odločila, da bova kar vse pri njemu kupila. Potem so me klicali še za voziček. Me čaka v skladišču Pikapolonice na Jesenicah in ga danes prevzameva. Toliko za enkrat. Šibam na hitro pod tuš in v banko, potem pa na Jesenice na kosilo (dedi praznuje).
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 9:23:41
|
|
|
|
bcljka
|
zvezdici čestitkeeeeeeeee!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 10:11:17
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro, pa babe, sobota je, a ve nič ne spite??? Pri meni je bila včeraj Aglaia in sva se tok zaklepetali, da je špricala frizerja in jasno bom zdej jst kriva, da bo imela še 2 dni neurejeno frizuro. Je še moj vmes dam prišel in se je ful uklopil v debato. No, potem sva začela šraufati omare za otroško sobo in to počela 6,5 ur!!!!!! Oba skor crknila na koncu. Zato sem potem padla v posteljo in ob 2h ponoč vidla sms od Zvezdice!!! Sam sm bla preveč munjena, da bi šla prižigat računalnik in vam to sporočat, se opravičujem.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 12:42:50
|
|
|
|
anajrim
|
Bravo zvezdici!!! [sm=bravo.gif]
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 13:17:32
|
|
|
|
mkbk
|
Bravo zvezdici, Tija!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 17:09:12
|
|
|
|
mkbk
|
Pa dobr...dons pa ni NOBENE gor...halo! Pa nč. Iz užaljenosti grm nekam!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 19:25:13
|
|
|
|
neka_noč
|
Živjo srake po dolgem času. Lepo vas je bilo prebrati. Veliko je novih... ČESTITKE Zvezdici, Pupi!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 19:36:43
|
|
|
|
bcljka
|
o neka_noč kako se držiš??? sam res dons ni nobene nikjer krtkova - jst osebno sm bla tok zgodna ker sva šla na izlet na morje, drgač bi spala pa spala pa spala ampak sm vesela da sm vstala ker je bil res lep dan! sva bla pr bodočemu dediju pa noni v Tomaju, pa pol na Občinah v nabavi potem pa v Portorožu k sm mogla jst mojo babico pa dedka poslikat ker pišem ene članke za upokojensko revijo in sm se zmenla da jih zdej kr do septembra napišem k ne vem kok bom pol kej mela časa tko da sva dobila v Portorožu še domače babičino kosilo se ornk najedla pa povrh šla še na sladoled... počla bom! zdej je pa že v službi jst pa samevam doma je pa dons padel dokončni dogovor glede sobe! k sm jst mal popizdila ker je mizar reku da more prvo še eno spalnco skončat preden bo začel delat sobo... sm kr zelena ratala pa puhtel mi je iz nosu... no tko da bo po meri samo previjalna... ostalo pa bo mammut ikea - roza rdeča kombinacija ... tko k je bil prvotni plan... gremo aprila v nabavo s kombijem, huraaaaaaa!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 20:03:23
|
|
|
|
krtkova
|
Evo, midva sva sestavla celo sobo in zgleda zelooo lepo. Potem sva šla kupit še previjalno podlogo, banjco s stojalom in torbo za previjanje. Kava s frendi, kosilo in obisk tasta. Domov, tašča na obisku in zdaj sem spet lepo v domači trenirki in počasi se približujem kavču. Sva iskala oblogo za okol posteljice in edino v Mothercare imajo tako, da gre okol in okol posteljice, pa stane 100 eur, no, edin ena je bla 60. Pa še vse so ful visoke, kar pomeni, da je pri čist mini dojenčku itak ne moreš uporabljat, ker ti štrli ven iz posteljice. Zato sva se odločla, da bova kupila kar ikeino belo, k itak najbolj paše k obema posteljninama. Če bi katera šla kaj v Ikeo se ful priporočam!!! Drgač je bil pa res lep da danes, a ne? sonček je zakon!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 20:08:45
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Če bi katera šla kaj v Ikeo se ful priporočam!!! v aprilu 100%! samo zdej točno ne oblubm kdaj ker je vse odvisno kdaj dobimo kombi na posojo...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.3.2010 20:09:16
|
|
|
|
katrinka
|
dober vecer...kako ste prezivele ta lep dan...mi fino - predvsem po in z obiski tale rr mi kar veliko casa vzame...na tolikih temah sem...hehe...cveka bi sla loh se med nosece studentke k vidim da je nekaj lublancank gor pa ni sans - premalo casa krtkova - kaj pa ce bi oblogo zataknila za jogi - tako bi bila nizja pa po mojem tudi ne bi slabo zgledalo...ce lepo naravnas vse...predlog petrca - kaksno kuhinjo si kupila - barve
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?