|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
26.3.2010 14:57:06   
NATAŠA35
pol pa mate prave nogometaše user posted image user posted image user posted image ....pride dan ko so bolj aktivni kot druge dniuser posted image ...

mene pa trtica boli, vsaj mislim, da me trtica, in komaj ustanem, če sedim je še kar, ko pa ustanem, se pa zvijam od bolečin, pa nisem padla, razen če se ne spomnemuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.3.2010 15:00:07   
petrca2507
nax...dobila sem kar nekaj oblekic, ampak to me vseeno ne odvrne od šopinga. user posted image Kaj pa če bomo imeli velikega otročka in mu bodiji 50 ne bodo prav. user posted image Sej se že zdej sprašujem, če je to sploh katermu otročku prav. user posted image user posted image
Danes sem gledala fotke vajinega žabončka Taia. Kolk ste fletni. user posted image Pa kako lepo sobico ima.

Punce, ne mi preveč razlagat, kaj ste vse zlile in stresle, ker zdej ne upam it kosila kuhat. user posted image Še dobr, da sm tiramisu včer zvečer nardila in je lepo na varnem v hladilniku. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 652
26.3.2010 15:03:33   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
Punce, ne mi preveč razlagat, kaj ste vse zlile in stresle, ker zdej ne upam it kosila kuhat. user posted image Še dobr, da sm tiramisu včer zvečer nardila in je lepo na varnem v hladilniku. user posted image

Dokler ga ne vzameš iz hladilnika in.....pade po tleh user posted image ...naj ga rajš tvoj vzame iz haldilnika, da ne bo res kaj na tleh...ker je danes očitno dan štorastih user posted image . user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.3.2010 15:11:29   
mkbk
MM, krtkova, a vaja tud! ?!?! Mene pa prov izrecno včeraj in danes nažiga kot nora!!! Do zdaj sem jo fejst čutla običajno ko sem se ulegla, zdaj pa kar na sestanku pa na busu, pa čist je znorela, vama pravim - mogoče je pa kej tak vreme...Da ne govorim o tem, kako se mi trebuh premika ko ležim na hrbtu ko kaka gora sred potresa. Čeprav, MM si imela zadnjič prav, mam res ful majhen buši, mi je to zdle ene par ljudi pokomentiralo, čeprav, zredila sem se zadost, da bi bil lahko večji (ene 9 kil)...Res mam mejhen trebuh, si g a grem zdle prev zmert, zakaj se folk tolk usaja: 95 - men se to niti ne zdi tok mal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 654
26.3.2010 15:13:37   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

nax...
Danes sem gledala fotke vajinega žabončka Taia. Kolk ste fletni. user posted image Pa kako lepo sobico ima.

Prav res mali princ, me tok na filipa spomni (njega so tud v porod. klicale mali princ.) Če so pa tooook luškani takile drobižki user posted image user posted image

Jst mam pa filipa doma in je tak revček, še nikol ni imel tok zamašenga noska. Pihnit pa noče in potem ga matramo s tisto fiziološko kot norca, se dere, k da bi ga odiral. In jasno se je prejle že zbudu, čist prezgodi, sm ga pol v naročju uspavala, keron bi že vstal, p aje bil še čisto fertik, samo sem pa tud mislna, da se bo trebuh kar izloču od mene, 10 kil držat 1o min v naročju ni mala šala tkole proti koncu nosečnosti. No ja sej zdaj je zaspal, pa upam da bo še kake pol urce do urce. user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 26.3.2010 15:17:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 655
26.3.2010 15:18:12   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

MM, krtkova, a vaja tud! ?!?! Mene pa prov izrecno včeraj in danes nažiga kot nora!!! Do zdaj sem jo fejst čutla običajno ko sem se ulegla, zdaj pa kar na sestanku pa na busu, pa čist je znorela, vama pravim - mogoče je pa kej tak vreme...Da ne govorim o tem, kako se mi trebuh premika ko ležim na hrbtu ko kaka gora sred potresa. Čeprav, MM si imela zadnjič prav, mam res ful majhen buši, mi je to zdle ene par ljudi pokomentiralo, čeprav, zredila sem se zadost, da bi bil lahko večji (ene 9 kil)...Res mam mejhen trebuh, si g a grem zdle prev zmert, zakaj se folk tolk usaja: 95 - men se to niti ne zdi tok mal user posted image

Men se tud fulllll trebuh premika, so še v službi danes komentiral, da bo tamau vn skoču user posted image .

Si bom jst tud doma trebuh zmerla, pa da vidm kolk lubenic sem jst pojedla user posted image . Sem se pa zredila malo več kot, tako da pričakujem tudi večji obseg...no če ni šlo vse v rit user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.3.2010 16:18:06   
bcljka
definitivno štorast dan! v našem stanovanju sicer nisem bla jst krivec, ampak je user posted image k je nesu zmešane ostanke juhe in solate v wc... no ni pršu do wc-ja... cela kastrola mu je padla na tla na hodniku in je šlo vse po steni in po omari... ogabno!!! user posted image

moja Pika pa ni tok aktivna dons k vaši user posted image , bo pa zih spet ponoč zažurala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 657
26.3.2010 20:34:36   
anajrim
naš mali tudi fino brca, je zelo aktiven, upam da potem ne bo več!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.3.2010 21:46:45   
petrca2507
Ker je danes dan štorastih user posted image , je kuhal moj dragi. Tiramisu bo pa tud jutr nesu, da bo vsaj v enem kosu prišel na cilj. user posted image

Kako kej kaže z zvezdici? Ob vsakem obisku foruma pričakujem novičko, da je že zaključila, pa še kar nič. user posted image

mkbk...sem v službi poslušala, da imajo pri njih tud bolne otroke. Pa da so v vrtcih otročki napol bolni in še kar niso doma. Upam, da se tvoj Filip kmalu pozdravi.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 659
27.3.2010 7:39:50   
lumpa6
pri marčevkah sem ravnokar prebrala

Zvezdici sporoča

Tija (težka 3740g in velika 51cm)vas vse lepo pozdravlja iz porodnišnice!

čestitke

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 27.3.2010 7:42:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 660
27.3.2010 7:49:14   
MaliMišek
Bravo Zvezdici user posted image , čestitam!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 661
27.3.2010 8:55:04   
katrinka
user posted image iskrene cestitke se tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
27.3.2010 9:00:03   
petrca2507
Čestitke zvezdici za hčerkico. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
27.3.2010 9:15:30   
petrca2507
Včeraj sem se tko fajn hvalila, da mi ni uspelo nič po tleh vržt ali polit. Zato sem imela danes toliko manj sreče pri izogibanju teh dogodkov. user posted image Pri zajtrku sem po celi mizi (na kateri imava seveda še prt) polila kozarec vode z okusom. user posted image

Pozabila sem vam tudi povedat, da sva včeraj končno uspela kupit kuhinjo. user posted image Na koncu sva vzela isto, za katero sva se že dlje časa odločala, samo v drugi prodajalni. Bila sva v Lesnini na Rudniku in dobila cel kup popustov. user posted image Kar nisem mogla verjet, da smo se na koncu tko fajn zmenil. Pa še prodajalec je bil super in sva se odločila, da bova kar vse pri njemu kupila.

Potem so me klicali še za voziček. Me čaka v skladišču Pikapolonice na Jesenicah in ga danes prevzameva. user posted image

Toliko za enkrat. Šibam na hitro pod tuš in v banko, potem pa na Jesenice na kosilo (dedi praznuje).

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 664
27.3.2010 9:23:41   
bcljka
zvezdici čestitkeeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 665
27.3.2010 9:25:36   
bcljka
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.01.2010   user posted image

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010     user posted image

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010      user posted image

21.03.2010
user posted image    ursa_p                        2.user posted image 1.user posted image     Lan: 22.03.2010        user posted image

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)                1.user posted image 0.user posted image    Tija: 26.03.2010      user posted image

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)               1.user posted image 0.user posted image     Tarja: 26.03.2010     user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)               3.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)                1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)                    1.user posted image 0.user posted image           25.3 (CTG)             user posted image
user posted image    nax05 (24)                  1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010         user posted image

21.04.2010

user posted image    Aglaia (27)                      1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image
user posted image   NATAŠA35 (34)                4.user posted image 3.user posted image       01.04 (P+CTG)           user posted image                             

25.04.2010
user posted image     sasa1975                       2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                         1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                          3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                        3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image
user posted image   Blicka (34)                         1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                          1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image
user posted image    bubolin (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)                      1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                                2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                          2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                       2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3                    3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)                   2.user posted image 0.user posted image                                       user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)                      1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)                    2.user posted image 1.user posted image             26.03 (P)            user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)              1.user posted image 0.user posted image              7.4. (MF)           user posted image    

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),                  5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)                   7.user posted image 5.user posted image 29.03(AC),14.04(MF+P) user posted image       
user posted image       ninci                               3.user posted image 2.user posted image                                        user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka                       2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                          2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

Skupaj nas je 32 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

8x user posted image

11x user posted image

12 x user posted image

Marčevk = 1
Aprilčic = 7
Majčic = 7
Junijk = 6
Julijk = 5
Avgustovk = 4
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 666
27.3.2010 10:11:17   
krtkova
Jutro,

pa babe, sobota je, a ve nič ne spite???user posted image user posted image user posted image

Pri meni je bila včeraj Aglaia in sva se tok zaklepetali, da je špricala frizerja in jasno bom zdej jst kriva, da bo imela še 2 dni neurejeno frizuro. Je še moj vmes dam prišel in se je ful uklopil v debato.

No, potem sva začela šraufati omare za otroško sobo in to počela 6,5 ur!!!!!!user posted image  Oba skor crknila na koncu. Zato sem potem padla v posteljo in ob 2h ponoč vidla sms od Zvezdice!!! Sam sm bla preveč munjena, da bi šla prižigat računalnik in vam to sporočat, se opravičujem.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
27.3.2010 12:42:50   
anajrim
Bravo zvezdici!!! [sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 668
27.3.2010 13:17:32   
mkbk
Bravo zvezdici, Tija!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 669
27.3.2010 17:09:12   
mkbk
Pa dobr...dons pa ni NOBENE user posted image gor...halo! Pa nč. Iz užaljenosti grm nekam! user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 670
27.3.2010 19:25:13   
neka_noč

Živjo srake po dolgem času.

Lepo vas je bilo prebrati. Veliko je novih...

ČESTITKE  Zvezdici, Pupi!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 671
27.3.2010 19:36:43   
bcljka
o neka_noč user posted image user posted image user posted image kako se držiš???

sam res dons ni nobene nikjer user posted image user posted image user posted image krtkova - jst osebno sm bla tok zgodna ker sva šla na izlet na morje, drgač bi spala pa spala pa spala user posted image
ampak sm vesela da sm vstala ker je bil res lep dan! user posted image sva bla pr bodočemu dediju pa noni v Tomaju, pa pol na Občinah v nabavi potem pa v Portorožu k sm mogla jst mojo babico pa dedka poslikat ker pišem ene članke za upokojensko revijo in sm se zmenla da jih zdej kr do septembra napišem k ne vem kok bom pol kej mela časa user posted image tko da sva dobila v Portorožu še domače babičino kosilo se ornk najedla pa povrh šla še na sladoled... počla bom! zdej je pa user posted image že v službi jst pa samevam doma user posted image

je pa dons padel dokončni dogovor glede user posted image sobe! k sm jst mal popizdila ker je mizar reku da more prvo še eno spalnco skončat preden bo začel delat sobo...user posted image user posted image user posted image sm kr zelena ratala pa puhtel mi je iz nosu...user posted image no tko da bo po meri samo previjalna... ostalo pa bo mammut ikea - roza rdeča kombinacija ... tko k je bil prvotni plan...user posted image gremo aprila v nabavo s kombijem, huraaaaaaa!!! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.3.2010 20:03:23   
krtkova
Evo, midva sva sestavla celo sobo in zgleda zelooo lepo. Potem sva šla kupit še previjalno podlogo, banjco s stojalom in torbo za previjanje.user posted image user posted image

Kava s frendi, kosilo in obisk tasta. Domov, tašča na obisku in zdaj sem spet lepo v domači trenirki in počasi se približujem kavču.user posted image user posted image

Sva iskala oblogo za okol posteljice in edino v Mothercare imajo tako, da gre okol in okol posteljice, pa stane 100 eur, no, edin ena je bla 60. Pa še vse so ful visoke, kar pomeni, da je pri čist mini dojenčku itak ne moreš uporabljat, ker ti štrli ven iz posteljice.user posted image  Zato sva se odločla, da bova kupila kar ikeino belo, k itak najbolj paše k obema posteljninama. Če bi katera šla kaj v Ikeo se ful priporočam!!!

Drgač je bil pa res lep da danes, a ne? sonček je zakon!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.3.2010 20:08:45   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Če bi katera šla kaj v Ikeo se ful priporočam!!!

v aprilu 100%! samo zdej točno ne oblubm kdaj ker je vse odvisno kdaj dobimo kombi na posojo...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 674
27.3.2010 20:09:16   
katrinka
dober vecer...kako ste prezivele ta lep dan...mi fino - predvsem po in z obiskiuser posted image user posted image user posted image
tale rr mi kar veliko casa vzame...na tolikih temah sem...hehe...cvekauser posted image bi sla loh se med nosece studentke k vidim da je nekaj lublancank gor pa ni sans - premalo casauser posted image

krtkova - kaj pa ce bi oblogo zataknila za jogi - tako bi bila nizja pa po mojem tudi ne bi slabo zgledalo...ce lepo naravnas vse...predloguser posted image

petrca - kaksno kuhinjo si kupila - barveuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?