Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 10:40:27
|
|
|
|
candy24
|
Alo alo ursa - čestitke Kat09 - super, mogoče se srečava v porodnišnici kavica ob koncu tedna - tudi jaz se vam bom pridružla ; krtkova - tudi danes imam čas, če si še vedno za naš alien je bil na morfologiji na glavici, upam da bo tudi na koncu tako. mkbk - sem pa pri Pušenjaku enkrat brala, da če je slučajno na ritki, imaš še vedno več kot 95 % možnosti, da se do poroda obrne na glavico; baje da se jih nekje polovica še obrne v zadnjem in predzadnjem dnevu pred porodom. križ in hrbet pa tudi mene bolita za pop*****! cojka - moj je isti , je rekel, "to mi boš doma pokazala". pa sem rekla, da zastojn inštrukcij pa že ne bom dajala. Zvezdici - danes se že dogaja kaj? Verjetno smo ti že tečne s tem vprašanjem. Pri meni lahko "popraviš" iz v
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 10:58:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 Zvezdici - danes se že dogaja kaj? Verjetno smo ti že tečne s tem vprašanjem. Pri meni lahko "popraviš" iz v Hehe.. tudi danes nič. Mislim, da bom kar lepo do petka še svetila tukaj na RR. Popravljeno.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 11:05:56
|
|
|
|
krtkova
|
...jst sm šla vmes kr mal nazaj spat..sm mela leepe sanje. Cojka - jst sm se izgubila s temi termini fotkanja. Prosim lepo, daj mi na kratko povej datume: - v studiu: ____________( a v studiu sploh ja?) - na terenu: ______________ Mkbk pa z mano , če sem prov razumela, ker potrebujem vižazistko??!!
< Sporočilo je popravil krtkova -- 23.3.2010 11:09:10 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 12:02:15
|
|
|
|
NATAŠA35
|
zvezdici a me lahko brišeš iz dneva 20.04. ker sem šele zdaj videla, da imam v materinski napisan datum poroda 21.04. bova pa z aglaio skupaj klepetale v sobi ... kak je lep dan, jaz grem malo svoj TRR olajšat za nekaj € ... aja, pa včeraj sem bila pri frizerju, mam kar fletno frizurico in dobila potrdilo, da so dobili plačilo za vozek in da je pripravljen za pošiljanje , tako da je mogoče, da pride vozek predno pride ... jutri pa grem na špotrni dan z mojimi sodelavci in to na vogel, jaz sem bom pač sončala in nabirala baterije, pa seveda zraven malicala ...sem pa ugotovila, da nas bo več, ki se bo sončalo, kot pa smučalo ...a mogoče zato, ker vedo, da bo pri meni hrana?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 12:09:01
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 ...sem pa ugotovila, da nas bo več, ki se bo sončalo, kot pa smučalo ...a mogoče zato, ker vedo, da bo pri meni hrana?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 15:14:10
|
|
|
|
mkbk
|
krtkova, sam mau, ne štekam: zakaj je blo , da grem jst na slikanje - ker sem se ti ponudla za vizažistko al ker se nočeš namazat, pa ti jaz "težim"?? Sej sm se samo ponudla... al zato k veš kako sem jaz namazana
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2010 15:14:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 16:30:53
|
|
|
|
bcljka
|
ohoj srake! dons sm mela tak bizi dan, da sm šele zdele pršla do računalnika od 8:00 pa do 16:00 sm mela faks! groza dobr da sm zdej 2 dni frej sm se pa uspela naročit k frizerju ker nujno potrebujem prvo pomoč za frizuro... čeprou ne vem če mi lahko kej dost pomaga ker so itak krivi hormoni ursa_p - čestitke IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj bcljka fotičio za enkratno uporabo za svte! Kera huda ideja! Zakaj nisi prej to povedala! To si pa velja zapomnit za kakšno hudo žurkov noro dobra huda ideja! priznam, ni bla moja! od kolegice cojka - dej še mene računi za 15.4. za v studio... zdej ste me čist premamle in bi šla že zdej pa kul mi je k ne bom sama
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 18:26:02
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka pupa - a bi bila za četrtek dopoldan? cojka ni blema, sam povej kdaj pa kje aja pa meni boš tud pokazala uno foro s plenicami, k jst sm že čist pozabla danes pa niste nč kej zgovorne sračke, a so vsem perje populil midva sva bla pa zdej pridna, sva cel balkon pospravla no očitno se me je prjelo to gnezdenje k zadnje cajte okol razsaja zdej se bo treba pa kej posladkat
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 23.3.2010 18:27:16 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 19:08:55
|
|
|
|
amazonka3
|
Pozdravljene ženske, glede na to, da bom kmal na dopustu in porodniški in da sem iz LJ sklepam, da se boste nekatere pridno začele dobivat tud dopoldne v Zvezdi na tortici No zato pa se javljam tudi tu med Ljubljanskimi nosečkami. Rok - 23. junij Pričakujem tretje dete - fantka. Nekatere od vas poznam pa ste prebegnle od junijčic, druge pa še ne. Priznam da bom mela več časa za čvek, pa sem se mogla še tu pofočkat. Evo, v upanju da se vidimo kaj na tortici vas vse lepo pozdravljam.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 19:13:16
|
|
|
|
pupa*81
|
hoj, dobrodošla!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 20:20:16
|
|
|
|
marjanaj
|
ursa_p bravo! Ravno danes sem mislila nate, da se nisi že nekaj časa javila in kako si kaj! In evo, zdej vem zakaj! amazonska3 welcome , hehehe so ene juničice kar k nam pobegnile najbrž zato, ker smo tukaj bolj ubrisane in se nam pol bolj dogaja cojka je bilo dobro previjanje, a ne? Moj je bil tudi priden. Nič ni jokal, nič me ni populal. Delal je kakor sem jaz hotela. Nič se ni pritoževal med kopanjem. (a sploh poveva ostalim, da je bil samo lutka, ali naj raje mislijo, da je bil ta prav , ker bova tako bolj frajerke izpadle ) aglaia sem jest tut 2 x vprašala in probala kako se zloži tetra plenica, pa sem že pozabila... Kar neki! Blond pa to. pupa a ti si tudi na istem? Kolk smo me pridne in ažurne s slikcami slikanje ej babuške sploh ne rabite bit nič fotogenične. Jaz sem totalni trot za kamere in se jih na smrt bojim, pa so slikce vseeno uspele! Tko da: No fear and go for it! nax ja je cojka rekla, če gre katera zraven, pa sem imela čas, da grem malo pofirbcat in sem kočala s super fotkami Ampak še zbiram pogum, da dam slikce na FB. Tam me bodo vsi takoj videli, pa mam malo treme So pa slikce tukaj na RR v albumu. krtkova makeupa se na slikcah sploh ne opazi! Kaj se sekiraš! Malo maskare daš gor in to je to! Sej ne boš portretov slikala nataša35 evo si že ready z novo frizurco! Zdej pa samo še voziček. Držim presti, da v časovni tekmi s zmaga ravno voziček. pupa & cojka jest tut pridem an kavico v četrtek... ena naj samo določi kje in kdaj...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 21:44:27
|
|
|
|
Zvezdici
|
cojka - ne, še kar vztrajam.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 22:01:21
|
|
|
|
candy24
|
Zvezdici - tvoja pa je vztrajna. Očitno ji je noter prelepo, pa zato noče ven. Verjetno si spregledala, (kar sploh ni čudno, ker toliko pišemo ), na strani 18 se je javila Kat09. Sem jo danes spoznala, pa je full fejst , pa sem zdaj opazla, da je še ni na seznamu... To pa zato, ker ima rok čisto blizu mene... Upam da ne zameriš.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 22:15:27
|
|
|
|
Zvezdici
|
candy - hvala, da si rekla. Sem res čisto spregledala. Upam, da sedaj vse štima. Aja.. pa tiste, ki so že mamice sem odštela od nosečk.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 22:19:55
|
|
|
|
candy24
|
Zvezdici - vsak lahko spregleda... pri tolikih različnih postih.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 7:25:05
|
|
|
|
tanika1
|
Hej! Najprej čestitke Urši!! No v ponedeljek sem nardila še ustni del izpita, tako, da je zdaj najtežji izpit na faksu uspešno za mano in lahko tudi jaz malo lažje diham. Sej sem hotla že v ponedeljek napisat, pa mi je že med branjem začela nagajat povezava z internetom in ni šlo. Potem sva šla pa v Novo mesto, pa mi tudi ni uspelo, včeraj zvečer sem vas pa samo uspela prebrat. Trenutno se ne spomnim kaj vse bi mogla pokomentirat, bom od zdaj naprej kej več. Danes grem v laboratorij, jutri imam pa pregled. Naslednji teden pa upam, da mi uspe spet kaj na telovadbo. sem pa v ponedeljek opazila, da so mi začele noge otekat, verjetno od tega, ker sem mela izpit in sem bla res veliko na nogah. Dons je pa že zdej tak lep sonček, da sem takoj boljše volje. Uživajte v tem sončnem dnevu.lp
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 7:36:52
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tanika1 Dons je pa že zdej tak lep sonček, da sem takoj boljše volje. Uživajte v tem sončnem dnevu.lp Sonček? V Ljubljani je taka megla, da od stolpnice pri MAXI-ju niti do hotela Lev ne vidim. Upam, da se tole dvigne in da bo tudi v kotlini posijalo sonce. Včeraj popoldan se nisem mogla nič oglasit, ker smo imeli takoj po službi kosilo v Cantini. Sem se tko najedla, da sem komaj do doma prišla. Ampak se je izplačalo. Punce, kako velike previjalne mizice imate? Jst razmišljam, da bi dala delat večji predalnik in potem gor montirala dodatno polico, ki bi na začetku služila kot previjalna. Kasnej bi se pa to vrhnjo polico stran vzel in bi ostal samo predalnik.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 7:54:24
|
|
|
|
candy24
|
tanika - čestitke za izpit!!! Nardit najtežji izpit na faksu pa ni kar tako... Pa pridi na telovadbo - zadnjič je bilo prav fajn.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 7:57:08
|
|
|
|
tanika1
|
Petrca a res je megla, joj zakaj moram zdej v lj. Tudi jaz mam tako previjalno. Višino mam pa 90cm, polica je pa 100_x_85 cm, se mi zdi. Nama je to polico naredil stric na že obstoječ predalnik, pa mi je zaenkrat super Candy ja upam, da pridem na telovadbo, v torek je spet ne?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 8:02:37
|
|
|
|
candy24
|
Da, naslednji teden se po enotedenskem oddihu nadaljuje. Komaj čakam, ker mi ta teden full manjka...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 8:10:40
|
|
|
|
mkbk
|
Jutro! Sem mela včeraj pop pregled na patološki kao kontrola in je spet ena zapaničarila. Da bi mogla več počivatin naj si umislim bolniško, ker plodovnice je siceer še zaenkrat primerno, sam baje da prov pretirano veliko je pa tudi ni. Pišuka. Upam, da se zgodba ne bo ponovila (prejšnjič mi je že zmanjkalo plodovnice). Samo zaenkrat naj bi bila posteljica še ok. Zdaj naj mi pa ena pove, kako češ počivat ob tolk staremu otročku in službi kot je moj. (Sej služba je še najmanj). Da ne omenim, da od starih staršev se noben ne bo ponudu, da bi prišel za kako urco k tamalemu (danes sicer ja, ker smo že nekaj v naprej zmenjeni, da ga moja mami pelje na telovadbo) - sori samo jaz takih dedkov pa babic ne štekam. Jaz vem da bi že hotla vsem pomagat. Ne ve, al naj si kar kako varuško za popoldne raj umislim... petrca, mi mamo pa previjalno kar nad pralnim strojem, pa je tko da je v zidu -ta mali ne more dol past in je čez mal širša lesena plošča (sm dala delat), pa ene par polic nad glavo. Potem , ko pa ne bomo več rabli, mi je pa tudi kul, da se pena odstrani, stroj pa ostane skrit pod lesom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?