|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
24.3.2010 11:59:51   
krtkova
user posted image user posted image user posted image user posted image

mm - ne sam, da se bašem, stojim na vratih tvoje porode sobe in se TAM bašem (me prov zanima, če bom lahko sploh stala po porodu) user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.3.2010 12:01:04   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

user posted image user posted image user posted image user posted image

mm - ne sam, da se bašem, stojim na vratih tvoje porode sobe in se TAM bašem (me prov zanima, če bom lahko sploh stala po porodu) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa še boljša!!!!! Umiram od smeha!!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 527
24.3.2010 12:15:01   
pupa*81
hej sračke!

mi smo pa imeli pester večer/noč z dokaj rednimi popadki user posted image ki so se pa umirili da se je mami lahk naspala user posted image zjutrej sva pa kar na ctg v postojno pičila.. no popadkov sicer ni več rednih, sm pa že odprta 1-2cm, tako da pr meni se je počas začelo dogajat user posted image user posted image user posted image   smo doma in čakamo redne popadke.

tako da cojka mene jutri ne bo v lj, pa tudi v ponedeljek me najbrž ne bo glede na to da bomo verjetno že cartal user posted image

No končno me vsaj mal prpa daje user posted image uživejte punce!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 24.3.2010 12:18:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 528
24.3.2010 12:21:56   
krtkova
pupa - drži se, mi smo s tabo!! A maš kakšno telefonsko, da nam boš sporočila???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.3.2010 12:23:41   
pupa*81
itak, cojka bo vse zašpecala user posted image user posted image user posted image ima ona cifro user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.3.2010 12:28:52   
Zvezdici
No no.. pupa vsaj tolko počakaj, da jaz prva rodim. Lepo po vrstnem redu, brez prehitevanja. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.3.2010 12:33:58   
petrca2507
krtkova...uživaj v šopingu.

MM...en predlog zate. Najbolš, da tud v porodni poveš, da morš hitr rodit, ker te pica čaka. In je ne bi rada zamudila. user posted image

pupa...držim pesti, da se bo vse dobro izteklo.

zvezdici...pri tebi še kar ni nič novega?

www.petrca.net

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.3.2010 12:34:24   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

No no.. pupa vsaj tolko počakaj, da jaz prva rodim. Lepo po vrstnem redu, brez prehitevanja. user posted image

no dejmo dejmo user posted image user posted image user posted image meni je že danes reku če grem rodit user posted image pa sem šla rajš še domov na pašto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.3.2010 12:42:35   
krtkova
Tkole, prejle je blo tok debate o pici, da sm postala lačna. Sm si pogrela fižolovo juhico od prijazne taščice in kos biskvita z borovnicami in breskvami ki sva ga včeraj ponoči pekla z mojim najdražjim.

Mnjami!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 534
24.3.2010 12:42:53   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

no dejmo dejmo user posted image user posted image user posted image meni je že danes reku če grem rodit user posted image pa sem šla rajš še domov na pašto user posted image user posted image user posted image

Pametno. user posted image

petrca - jaz bom kar lepo do petka še počakala očitno. Tako, da, ne čisto nič novega pri meni. user posted image Sem samo tako kot pupa odprta 1 cm in to je vse. Zdaj pa samo čakam na petek. Kar zelo vrjamem, da pridem do tja in nič prej. user posted image

krtkova - dober tek! user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 24.3.2010 12:43:29 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.3.2010 12:49:24   
MaliMišek
Ooooo pupa pa se je začelo user posted image . Pa bolj pametno, da si šla domov še na pašto user posted image .

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.3.2010 12:50:32   
Božička09

hej sračke!

mi smo pa imeli pester večer/noč z dokaj rednimi popadki user posted image ki so se pa umirili da se je mami lahk naspala user posted image zjutrej sva pa kar na ctg v postojno pičila.. no popadkov sicer ni več rednih, sm pa že odprta 1-2cm, tako da pr meni se je počas začelo dogajat user posted image user posted image user posted image smo doma in čakamo redne popadke.

tako da cojka mene jutri ne bo v lj, pa tudi v ponedeljek me najbrž ne bo glede na to da bomo verjetno že cartal user posted image

No končno me vsaj mal prpa daje user posted image uživejte punce!

Ooooo, pupa user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da boš kmalu cartala user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.3.2010 12:50:48   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Tkole, prejle je blo tok debate o pici, da sm postala lačna. Sm si pogrela fižolovo juhico od prijazne taščice in kos biskvita z borovnicami in breskvami ki sva ga včeraj ponoči pekla z mojim najdražjim.

Mnjami!!!

Dober tek!

Biskvit z borovnicami in breskvami....mnjami...se mi cedijo sline...no sej pico bi tud user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.3.2010 13:01:37   
katrinka

haha...ta je dobrauser posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.3.2010 13:04:31   
krtkova
MM - mi je že žal, pa nism fullll jedla, sam zdej pa dihat ne morem in hud spanec me je zagrabil!! ha ha

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.3.2010 13:05:29   
mkbk
pupa - je pa kar že mene zvil, ko tole berem, se mi zdi ful hecno chatat z nekom, ki že je praktično že v 1. porodni fazi. Dobra si! Si še doma?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.3.2010 13:05:30   
Anonimen
petrca naju je previjalna prišla okrog 200 eur, s tem, da je kot sem rekla, delana po meri, medtem ko je v trgovini ful manjša za 200 eur. Tako, da se ti jo definitivno splača dat delat.

krtkova ti se imaš pa res luštno. A nisi ravno bila v TRstu te dni? In ti lumpa greš spet.

pupa user posted image user posted image user posted image o kar dogaja se že. wiiiiiiiiiiiiiii pa boš kmalu cartala. Drži se! Pa vse bo ok.

Jaz sem pa hotela it ven na sončka, pa čakam taščo k me je klicala, da pride. Upam, da bo potem še kaj od vremena, k se že nekaj oblači.

A katera ve kaj naj naredim. Pomoje bi rabila kak predpasnikuser posted image Včeraj ko sem Taia previjala, me je spet pokakaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 542
24.3.2010 13:06:45   
Anonimen
pupa na kok pa imaš popadke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
24.3.2010 13:11:45   
mkbk
lej to nax, ko sem oddala 1 sekundo pred tabouser posted image ... a Taiček jepa tak sralček...sej je prav, nč hudga če te pokaka, une mamice so boge ko jim dojenčki po več dni al pa cel tedn en kakajo. Mi mamo tud sralca! Enim kolegom se je mali stalno tok pokakal, ko je imel odvito plenico, da je šus vsakič letel na nasprotno steno!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
24.3.2010 13:14:10   
Zvezdici
Očitno me bo pupa res prehitela.
No, pa naj ti bo, ker jaz res nekaj mečkam. user posted image user posted image
Je tako kazalo da bom med taprvimi, pa bom med čisto zadnjimi. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.3.2010 13:14:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

lej to nax, ko sem oddala 1 sekundo pred tabouser posted image ... a Taiček jepa tak sralček...sej je prav, nč hudga če te pokaka, une mamice so boge ko jim dojenčki po več dni al pa cel tedn en kakajo. Mi mamo tud sralca! Enim kolegom se je mali stalno tok pokakal, ko je imel odvito plenico, da je šus vsakič letel na nasprotno steno!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kaj hočeš povedat, da nej bom vsakič, ko me pokaka, veselauser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
24.3.2010 13:16:16   
Anonimen
Je tako kazalo da bom med taprvimi, pa bom med čisto zadnjimi. user posted image

Ne vem kaj se obiraš zdejuser posted image Ne ne med zadnjimi ziher ne boš. Mogoče te pa še kaj preseneti in boš pred pupo al bosta pa skupaj. Zvezdici a imaš od katere od nas številko, da boš lahko sporočila?

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
24.3.2010 13:18:39   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Ne vem kaj se obiraš zdejuser posted image Ne ne med zadnjimi ziher ne boš. Mogoče te pa še kaj preseneti in boš pred pupo al bosta pa skupaj. Zvezdici a imaš od katere od nas številko, da boš lahko sporočila?

Imam..user posted image
Krtkovi bom poslala sporočilo.
Med zadnjimi marčevkami sem mislila. So me že vse skoraj prehitele. user posted image
Hmm, da me preseneti? Ne vrjamem.. je pupa preveč trmasta, jo  bo treba malo spodbuditi, da bo prišla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.3.2010 13:20:42   
krtkova
Nax: ha ha, taiček sralček!! Bodi srečna!! Jst sm tud srečna kadar grem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, v soboto je bil tekstilni nakup, zdaj pa še pohištveni!!! Pa še v trst greva izkoristit dobropis ki sva ga dobila pri prenatalu.user posted image user posted image  40 EUR!!! user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.3.2010 13:21:57   
krtkova
Zvezdici - ja, ti kr pošlji, ko boš rodila. Sam jst sm fulll ponosna nate, ker si tko lepo "zdržala" do konca. Kljub vsem pretresom!!!! user posted image user posted image super si!! Bravo!!!!

Jst te mam k za eno mlajo sestrico, oprosti, če ti gre to na živce.

< Sporočilo je popravil krtkova -- 24.3.2010 13:22:23 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?