Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:59:51
|
|
|
|
krtkova
|
mm - ne sam, da se bašem, stojim na vratih tvoje porode sobe in se TAM bašem (me prov zanima, če bom lahko sploh stala po porodu)
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:01:04
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova mm - ne sam, da se bašem, stojim na vratih tvoje porode sobe in se TAM bašem (me prov zanima, če bom lahko sploh stala po porodu) Ta je pa še boljša!!!!! Umiram od smeha!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:15:01
|
|
|
|
pupa*81
|
hej sračke! mi smo pa imeli pester večer/noč z dokaj rednimi popadki ki so se pa umirili da se je mami lahk naspala zjutrej sva pa kar na ctg v postojno pičila.. no popadkov sicer ni več rednih, sm pa že odprta 1-2cm, tako da pr meni se je počas začelo dogajat smo doma in čakamo redne popadke. tako da cojka mene jutri ne bo v lj, pa tudi v ponedeljek me najbrž ne bo glede na to da bomo verjetno že cartal No končno me vsaj mal prpa daje uživejte punce!
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 24.3.2010 12:18:05 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:21:56
|
|
|
|
krtkova
|
pupa - drži se, mi smo s tabo!! A maš kakšno telefonsko, da nam boš sporočila???
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:23:41
|
|
|
|
pupa*81
|
itak, cojka bo vse zašpecala ima ona cifro
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:28:52
|
|
|
|
Zvezdici
|
No no.. pupa vsaj tolko počakaj, da jaz prva rodim. Lepo po vrstnem redu, brez prehitevanja.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:33:58
|
|
|
|
petrca2507
|
krtkova...uživaj v šopingu. MM...en predlog zate. Najbolš, da tud v porodni poveš, da morš hitr rodit, ker te pica čaka. In je ne bi rada zamudila. pupa...držim pesti, da se bo vse dobro izteklo. zvezdici...pri tebi še kar ni nič novega?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:34:24
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici No no.. pupa vsaj tolko počakaj, da jaz prva rodim. Lepo po vrstnem redu, brez prehitevanja. no dejmo dejmo meni je že danes reku če grem rodit pa sem šla rajš še domov na pašto
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:42:35
|
|
|
|
krtkova
|
Tkole, prejle je blo tok debate o pici, da sm postala lačna. Sm si pogrela fižolovo juhico od prijazne taščice in kos biskvita z borovnicami in breskvami ki sva ga včeraj ponoči pekla z mojim najdražjim. Mnjami!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:42:53
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici No no.. pupa vsaj tolko počakaj, da jaz prva rodim. Lepo po vrstnem redu, brez prehitevanja. no dejmo dejmo meni je že danes reku če grem rodit pa sem šla rajš še domov na pašto Pametno. petrca - jaz bom kar lepo do petka še počakala očitno. Tako, da, ne čisto nič novega pri meni. Sem samo tako kot pupa odprta 1 cm in to je vse. Zdaj pa samo čakam na petek. Kar zelo vrjamem, da pridem do tja in nič prej. krtkova - dober tek!
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 24.3.2010 12:43:29 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:49:24
|
|
|
|
MaliMišek
|
Ooooo pupa pa se je začelo . Pa bolj pametno, da si šla domov še na pašto .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:50:32
|
|
|
|
Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 hej sračke! mi smo pa imeli pester večer/noč z dokaj rednimi popadki ki so se pa umirili da se je mami lahk naspala zjutrej sva pa kar na ctg v postojno pičila.. no popadkov sicer ni več rednih, sm pa že odprta 1-2cm, tako da pr meni se je počas začelo dogajat smo doma in čakamo redne popadke. tako da cojka mene jutri ne bo v lj, pa tudi v ponedeljek me najbrž ne bo glede na to da bomo verjetno že cartal No končno me vsaj mal prpa daje uživejte punce! Ooooo, pupa Držim pesti, da boš kmalu cartala
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 12:50:48
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Tkole, prejle je blo tok debate o pici, da sm postala lačna. Sm si pogrela fižolovo juhico od prijazne taščice in kos biskvita z borovnicami in breskvami ki sva ga včeraj ponoči pekla z mojim najdražjim. Mnjami!!! Dober tek! Biskvit z borovnicami in breskvami....mnjami...se mi cedijo sline...no sej pico bi tud
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:01:37
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici No no.. pupa vsaj tolko počakaj, da jaz prva rodim. Lepo po vrstnem redu, brez prehitevanja. no dejmo dejmo meni je že danes reku če grem rodit pa sem šla rajš še domov na pašto haha...ta je dobra
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:04:31
|
|
|
|
krtkova
|
MM - mi je že žal, pa nism fullll jedla, sam zdej pa dihat ne morem in hud spanec me je zagrabil!! ha ha
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:05:29
|
|
|
|
mkbk
|
pupa - je pa kar že mene zvil, ko tole berem, se mi zdi ful hecno chatat z nekom, ki že je praktično že v 1. porodni fazi. Dobra si! Si še doma?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
petrca naju je previjalna prišla okrog 200 eur, s tem, da je kot sem rekla, delana po meri, medtem ko je v trgovini ful manjša za 200 eur. Tako, da se ti jo definitivno splača dat delat. krtkova ti se imaš pa res luštno. A nisi ravno bila v TRstu te dni? In ti lumpa greš spet. pupa o kar dogaja se že. wiiiiiiiiiiiiiii pa boš kmalu cartala. Drži se! Pa vse bo ok. Jaz sem pa hotela it ven na sončka, pa čakam taščo k me je klicala, da pride. Upam, da bo potem še kaj od vremena, k se že nekaj oblači. A katera ve kaj naj naredim. Pomoje bi rabila kak predpasnik Včeraj ko sem Taia previjala, me je spet pokakal
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:06:45
|
|
|
|
Anonimen
|
pupa na kok pa imaš popadke?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:11:45
|
|
|
|
mkbk
|
lej to nax, ko sem oddala 1 sekundo pred tabo ... a Taiček jepa tak sralček...sej je prav, nč hudga če te pokaka, une mamice so boge ko jim dojenčki po več dni al pa cel tedn en kakajo. Mi mamo tud sralca! Enim kolegom se je mali stalno tok pokakal, ko je imel odvito plenico, da je šus vsakič letel na nasprotno steno!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:14:10
|
|
|
|
Zvezdici
|
Očitno me bo pupa res prehitela. No, pa naj ti bo, ker jaz res nekaj mečkam. Je tako kazalo da bom med taprvimi, pa bom med čisto zadnjimi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk lej to nax, ko sem oddala 1 sekundo pred tabo ... a Taiček jepa tak sralček...sej je prav, nč hudga če te pokaka, une mamice so boge ko jim dojenčki po več dni al pa cel tedn en kakajo. Mi mamo tud sralca! Enim kolegom se je mali stalno tok pokakal, ko je imel odvito plenico, da je šus vsakič letel na nasprotno steno!!! kaj hočeš povedat, da nej bom vsakič, ko me pokaka, vesela
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Očitno me bo pupa res prehitela. No, pa naj ti bo, ker jaz res nekaj mečkam. Je tako kazalo da bom med taprvimi, pa bom med čisto zadnjimi. Ne vem kaj se obiraš zdej Ne ne med zadnjimi ziher ne boš. Mogoče te pa še kaj preseneti in boš pred pupo al bosta pa skupaj. Zvezdici a imaš od katere od nas številko, da boš lahko sporočila?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:18:39
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Očitno me bo pupa res prehitela. No, pa naj ti bo, ker jaz res nekaj mečkam. Je tako kazalo da bom med taprvimi, pa bom med čisto zadnjimi. Ne vem kaj se obiraš zdej Ne ne med zadnjimi ziher ne boš. Mogoče te pa še kaj preseneti in boš pred pupo al bosta pa skupaj. Zvezdici a imaš od katere od nas številko, da boš lahko sporočila? Imam.. Krtkovi bom poslala sporočilo. Med zadnjimi marčevkami sem mislila. So me že vse skoraj prehitele. Hmm, da me preseneti? Ne vrjamem.. je pupa preveč trmasta, jo bo treba malo spodbuditi, da bo prišla.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:20:42
|
|
|
|
krtkova
|
Nax: ha ha, taiček sralček!! Bodi srečna!! Jst sm tud srečna kadar grem. Ja, v soboto je bil tekstilni nakup, zdaj pa še pohištveni!!! Pa še v trst greva izkoristit dobropis ki sva ga dobila pri prenatalu. 40 EUR!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:21:57
|
|
|
|
krtkova
|
Zvezdici - ja, ti kr pošlji, ko boš rodila. Sam jst sm fulll ponosna nate, ker si tko lepo "zdržala" do konca. Kljub vsem pretresom!!!! super si!! Bravo!!!! Jst te mam k za eno mlajo sestrico, oprosti, če ti gre to na živce.
< Sporočilo je popravil krtkova -- 24.3.2010 13:22:23 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?